Νέα

Ιστορίες από την Κρύπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stripdog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Stripdog

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Είπα να κάνω αυτό το θέμα για να θυμηθούμε τα παλιά strip clubs και stripers που έχουν μείνει ανεξίτηλες στην μνήμη μας. Θα ξεκινήσω εγώ λέγοντας για την πρώτη μου επαφή με τα strip.

Η εποχή είναι πριν τους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας και αφού έχουμε συνηθίσει το ευρώ στη ζωή μας γύρο στο 2001 με 2002, εκείνη την εποχή γνωστά μαγαζιά είναι το million dollars και το diamonds & pearls, αλλά για εμάς εκείνη την εποχή για να πας σε αυτά τα μαγαζιά ξέραμε η τουλάχιστον νομίζαμε ότι ήθελε γερά πορτοφόλια. Φυσικά τότε ότι μαθαίναμε το μαθαίναμε στόμα με στόμα μίας και το ίντερνετ στην Ελλάδα δεν είχε την ποικιλία που έχει σήμερα, έτσι κάπως έφτασε και στα αφτιά της τότε παρέας ότι υπάρχει ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη που με 10 ευρώ μπορείς να πάρεις χορό και έχει απίστευτα όμορφες κοπέλες και full strip show, το Baby O.

Φυσικά δε θέλαμε και πολύ και το επόμενο Σάββατο βρισκόμαστε έξω από αυτό το ιστορικό μαγαζί, πλησιάσαμε δειλά-δειλά στην είσοδο και αφού πληρώσαμε τα 10 ευρώ για να μπούμε κατεβήκαμε τα σκαλιά προς την υπόγα, η πρώτη έκπληξη μας περίμενε εκεί στα σκαλιά, μία τεράστια πούτσα για το καλός ήλθατε γύρο στο 1,70 με 1,80 ύψος που θα μείνει γνωστή ως η «πούτσα του Δία».

Μέσα στο μαγαζί τα τραπέζια σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο για να χωράει περισσότερος κόσμος, μίας και λίγη ώρα μετά δε θα έπεφτε καρφίτσα και καμιά εικοσαριά κοπέλες. Αφού παίρνουμε τα ποτά μας ξεκινάμε να βλέπουμε το show με το στόμα ανοικτό, η πρώτη κοπέλα που ήρθε σε εμένα ήταν η Μαρία η μαύρη από την «Καλαμάτα», από την οποία αργότερα θα μάθαινα και γιατί όλες οι μαυρούλες εκείνη την εποχή έλεγαν ότι είναι από την Καλαμάτα, η οποία ήταν και η πρώτη που πήρα για χορό, τότε το baby o δεν είχε πριβέ αλλά μόνο απλούς χορούς των 10 ευρώ. Έκανε τίμιο χορό, όχι κάτι σπουδαίο αλλά όσο πήγαινα στο μαγαζί πάντα την προτιμούσα για ένα ζέσταμα πριν το κυρίως[L1] . Η επόμενη, που την έπαιρνα πάντα και έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μου ήταν η Κάτια από την Ρωσία ένα καστανόξανθο μωράκι με απίστευτο κολαράκι, ο χορός της απίστευτος, ήταν από της λίγες που από τον δεύτερο χορό έκανε στο πλάι το εσώρουχο και σε άφηνε να πιάνεις και με τη συγκεκριμένη δύσκολα να έφτανες σε πέμπτο συνεχόμενο χορό, μετά που έκλεισε το baby o στη Νέα Σμύρνη ήταν στο Ανατολή.

Στο μαγαζί γίνονταν τόσο χαμός από κόσμο που υπήρχαν φορές που περιμέναμε ουρά για να αδειάσει θέση στους καναπέδες για χορό και αν η κοπέλα είχε και άλλους στην αναμονή σου έκανε χορό στο τραπέζι εκεί που καθόσουν. Άλλες κοπέλες που θυμάμαι είναι η Επιστήμη που δεν χώνεψα ποτέ και τη Λολίτα, ένα πανέμορφο petite Κουκλάκι που στον ένα χρόνο που πήγαινα συστηματικά στο μαγαζί ζήτημα να είχα καταφέρει να την προλάβω για χορό 2-3 φορές και πράγματι ήταν πολύ δυνατή στο χορό. Επίσης εκεί για πρώτη φορά είδα και την μορφή εκείνη την εποχή στους άνδρες στρίπερς τον Casper, από τον οποίο κάποια χρόνια αργότερα στο lido θα δω και για πρώτη φορά γυναικείο bachelor.

Αυτά από εμένα, αν θυμάστε άλλες κοπέλες που δε θυμάμαι ελπίζω να της επαναφέρετε στη μνήμη μου, όπως επίσης και ιστορίες από άλλα μαγαζιά που δεν υπάρχουν τώρα ποια.

[L1]

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.673
Πόντοι
6.820
Έιχε και το λιντο περίπου τότε Μαρία απο καλαμάτα. Ο Casper έκανε ένα σοου παρόμοιο με το entrie του Triple H, στην παρέα του είχαμε βγάλει παρατσούκλι: o Άπλυτος

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
689
Πόντοι
86
Γιατί οι μαύρες λέγανε ότι είναι από την Καλαμάτα;

OP
OP
Stripdog

Stripdog

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Γιατί οι μαύρες λέγανε ότι είναι από την Καλαμάτα;
Από ότι μου είχε πει ήταν 3-4 κοπέλες που τις είχαν φέρει από ένα μαγαζί που δούλευαν στην Καλαμάτα, οι djs τις παρουσίασαν ότι είναι από εκεί και υπήρχαν πολλοί που κερνούσαν ποτά για να μάθουν την ιστορία οπότε το κράτησαν. Για την ακρίβεια η Μαρία ήταν από την Νιγηρία.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.287
Πόντοι
3.846
Tι μου θύμισες το Million Dollar Club στην 3ης Σεπτεμβρίου. Πρέπει να ήταν το πρώτο στριπτιτζάδικο που επισκέφτηκα στη ζωή μου.

Το καλύτερο στριπτιτζάδικο που έχω πάει ποτέ βρισκόταν στο Λουτράκι και λεγόταν Sexy Land. Από ότι ξέρω έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Τεράστιο μαγαζί με περίπου 30 κοπέλες όλες μουνάρες. Κορυφαία φάση.

Lido Palace στη Συγγρού και Fever λίγο πιο κάτω μαγαζάρες. Τότε ήταν η χρυσή εποχή του στριπ ,κάθε βράδυ γεμάτα όλα τα τραπέζια, μιλάμε για τρελό χαρτί όχι όπως σήμερα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
το παλιο ανατολη στη χαμοστερνας τα λογια περιττευουν ...

Αυτό δεν ήταν μαγαζί . Ήταν θρύλος. Έπος.

Πήγαινες ρε ;;;

Τρομερά μαγαζιά, ήταν το σιρόκο , 1997-1998 ..... το πρώτο αφροδίτη λίγο πριν 1998-2000 , υπόγα, κάτω από το ξενοδοχείο .... το παλιό ανατολή στη χαμοστέρνας μέχρι που έκλεισε .... και το στάτους στη μεταμόρφωση .............

Τα άλλα ήταν για τουρίστες, μπαρμπάδες, φλώρους και κάγκουρες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
To diamonds & pearls ητανε στον Κιφησο στο υψος περιπου της Κηφισιας;
Ειχα παει σε ενα στριπτιτζαδικο το 2002 οταν ειχα κατεβει Αθηνα για δουλειες, θυμαμαι το ονομα του κατι με diamonds ειχε να κανει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.169
Πόντοι
2.606
Αυτό δεν ήταν μαγαζί . Ήταν θρύλος. Έπος.

Πήγαινες ρε ;;;
ουκ εστιν αριθμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι παραλιακη, μαλλον το ρασπουτιν λες
Ειχα παει σε ενα στριπτιτζαδικο το 2002 οταν ειχα κατεβει Αθηνα για δουλειες, θυμαμαι το ονομα του κατι με diamonds ειχε να κανει

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
ουκ εστιν αριθμος

Από τις 01.30 και μετά .... κυκλοφορούσαν ξεβράκλωτες οι μούνες ... δεν έμπαιναν στον άδικο κόπο να ξαναβάλουν το βρακί ....
Και αποκλειστικά ανατολικά τεμάχια , USSR .... δεν είχαν μπει στην Ε.Ε. Βουλγαρία και Ρουμανία ... που χάλασαν την αγορά ....

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.518
Πόντοι
1.056
Το Rich and Famous ήταν αυτό που περιέγραψες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.169
Πόντοι
2.606
εχω παρει και μια ευρωπαια μαυρη απο μπειμπι ο απο τις πρωτες που μπηκαν σε στριπτιζαδικα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
6.056
το diamonds ήταν το πρώτο στριπ στην παραλιακή το 1995 με ΔΥΤΙΚΑ τεμάχια ....

είχε στουκάρει μία ολανδέζα με το ιχ της .... και την έδειχναν οι ειδήσεις ... και τον παίζαν τα παππούδια με τις ειδήσεις .........

αμερικάνικου τύπου και πανάκριβο .... χορός 5000€ ΧΩΡΙΣ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ .....

όταν λέω το πρώτο , μετά το παρακμίακό μαξίμ του συντάγματος που έκλεισε αρχές 90s και πήγαιναν οι πατεράδες μας και οι παπούδες μας ...
αλλά εκείνο είναι αρχαία ιστορία .... και το λέγαν ... καμπαρέτ ....

maganakis

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η Μαρια η μαυρη του baby o που λετε ηταν μια πολυ ψηλη αδυνατη και αρκετα σκουροχρωμη?
εποχες 2012-13

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Τα μαγαζιά θρύλοι εκείνης της εποχής:
1- H παλιά Ανατολή (Χαμοστέρνας και Κρέμου γωνία)
2- Star στην Μεταμόρφωση (ΜΟΥΝΑΡΑ MOY Svetlana!!!)
3- Το μικρό Aphrodite στην Συγγρού
Χάλασα λεφτά αλλά έλαβα υπέροχες υπηρεσίες.
Να είναι καλά όπου και αν είναι ΄ότι και αν κάνουν τα υπέροχα εκείνα κορίτσια.
Άτυχοι όσοι δεν γνώρισαν αυτά τα μαγαζιά.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.388
Πόντοι
10.411
1)Star Μεταμόρφωση με την μεγαλύτερη μουνάρα για εμένα που εμφανίστηκε σε strip club,την Simona.Δεν ξέρω πόσα λεφτά έχω σκάσει για αυτή την γυναικάρα.Είναι ίδια με την Irina Shayk στην παρακάτω photo,με ελάχιστα πιο σχιστά μάτια για όσους την θυμούνται
HUYLW4j.jpg

2)Ανατολή
3)Θα έβαζα και το Babes(πάλαι ποτέ Jacky.O)πίσω από το Hilton στα ντουζένια του

OP
OP
Stripdog

Stripdog

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.287
Πόντοι
3.846
Babes στο Χίλτον πολύ έκφυλο μαγαζί ,λίγο παρακάτω σε υπόγειο λειτούργησε για λίγο το Platinum επίσης πολύ δυνατό

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Babes στο Χίλτον πολύ έκφυλο μαγαζί ,λίγο παρακάτω σε υπόγειο λειτούργησε για λίγο το Platinum επίσης πολύ δυνατό
Θυμαστε στο STAR μια ΑΛΜΑΖΑ πολυ καλους χορους και στο σωληνα...μετα το επαιζε DJ Ξωβυζα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom