Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους τους φιλους...Σκαναρησα ορισμενα σκιτσα του Χρ.Γιαννοπουλου και τα ποσταρω ωστε να ομορφηνουμε το θρεντ μας...

Eυγε συναδελφε. Λαμπρη ιδεα. εΙδικα γι'αυτους που ασχολουνται με τις πολεμικες φιγουρες (οπως εγω ) ειναι ενα υπεροχο εξτρα βοηθημα. Καλη χρονια

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Eυγε συναδελφε. Λαμπρη ιδεα. εΙδικα γι'αυτους που ασχολουνται με τις πολεμικες φιγουρες (οπως εγω ) ειναι ενα υπεροχο εξτρα βοηθημα. Καλη χρονια

Ευχαριστω φιλε...Πιστευω οτι φωτογραφιες πολεμιστων μπορουσα να βρω στο νετ..Το "κλεψιμο"των σκιτσων του Γιαννοπουλου ομως ,με το επεξηγηματικο κειμενακι ειναι κατατοπιστικοτατο και ολοι μας θα εχουμε μια σαφη εικονα ,οταν συζηταμε ενα θεμα...

Απο το πρωι σκαναρω σαν τρελλος και τα ανεβαζω στο βενιου,ωστε να τα εχουμε σε πρωτη ζητηση.Καλυψα ενα μεγαλο μερος,μεχρι το 1700μΧ περιπου....Αυριο-μεθαυριο θα ασχοληθω με τα πιο συγχρονα....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.memphismuseums.org/media/vikings%201.jpg[/img[/URL]]

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/40/Vikings_fight.JPG/800px-Vikings_fight.JPG
Εχει παει φιλος μου σε τετοιο φεστιβαλ στη Βαλτικη. Τον δεχτηκαν γιατι ειναι μισος Σουηδος απο τη μανα του. Μιλαμε για πολυ ξυλο  :uglystupid: :idiot:. Μου ειπε οτι σπανε ποδια και χερια. Οσο και να μη φαινεται στο μπαχαλο της φωτο, εχει κανονες.
Α επισης απο τα ευρηματα και τις ρεπρονταξιον καταριπτεται ενα βασικο στερεοτυπο του κρανους με κερατα που αποδιδεται στους Βικινκς. Αυτο το στερεωτυπο ειναι αποτελεσμα της φαντασιας των ζωγραφων της Ρομαντικης περιοδου.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εδω πρεπει να ειναι η μαχη Της γεφυρας του Σταντφορντ

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό με την οργιώδη φαντασία είναι αλήθεια.Εδώ είδα πρόσφατα μια ταινία το PATHFINDER με θέμα την απόβαση των Βίκινγς στην Αμερική κ τους έδειχνε να μοιάζουν πιο πολύ με Ορκ.Ειδικά στα κράνη τους έκαναν να μοιάζουν με αιγοπρόβατα κ κριάρια περισσότερο.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Επειδή στην ψηφοφορία βγήκε πρώτος απο τους φίλους εδώ (και απο μένα φυσικά) ποστάρω φωτογραφία απο μια καταπληκτική στρατιωτική μινιατούρα της pegaso models του Αλεξάνδρου.

Και για τους φίλους των Βίκινγκς ένα βιντεάκι απο το u-tube που είναι απο το history channel με μουσική υπόκρουση το Nordland των Bathory  όπου σπάει καρύδια  :rockon:.

[youtube=425,350]M4GzsDgOKDg[/youtube]

Συνημμένα

• c Greek Alexander e.jpg
    c Greek Alexander e.jpg
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον βγάλαμε πρώτο τον Αλέξανδρο,αλλά κακά τα ψέματα δεν είμασταν αντικειμενικοί,ο μεγαλύτερος στρατηλάτης ήταν ο Τζένγκις Χαν αναμφισβήτητα.Και περισσότερες κτήσεις έκανε,και όλα τα ξεκίνησε μόνος του από το 0 σε σύγκριση με τον δικό μας μεγάλο στρατηλάτη που τα βρήκε όλα έτοιμα.Και μην ξεχνάτε ότι ο Τζένγκις Χαν γεννήθηκε σκλάβος ενώ ο Αλέξανδρος πρίγκηπας.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τον βγάλαμε πρώτο τον Αλέξανδρο,αλλά κακά τα ψέματα δεν είμασταν αντικειμενικοί,ο μεγαλύτερος στρατηλάτης ήταν ο Τζένγκις Χαν αναμφισβήτητα.Και περισσότερες κτήσεις έκανε,και όλα τα ξεκίνησε μόνος του από το 0 σε σύγκριση με τον δικό μας μεγάλο στρατηλάτη που τα βρήκε όλα έτοιμα.Και μην ξεχνάτε ότι ο Τζένγκις Χαν γεννήθηκε σκλάβος ενώ ο Αλέξανδρος πρίγκηπας.
Αλλά ήταν ο νεώτερος και ο ταχύτερος κατακτητής στον κόσμο και κατέκτησε το 90% του τότε γνωστού κόσμου στην μισή σχεδόν ηλικία του Τζένκγις Χάν.Αν πέρναγε το 60 έτη ενδέχεται να ήταν ακόμα περισσότερες οι γεωγραφικές του κτήσεις.Αλλά η επισήμανσή σου γενικότερα είναι σωστή.
Και πάλι απο την pegaso models μια φωτό στρατιωτικής μινιατούρας του Τζένγκις Χάν.

Συνημμένα

• m Chengis Han.jpg
    m Chengis Han.jpg
    218,9 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ήταν ο νεώτερος,αλλά επειδή τα είχε όλα λυμμένα.Ο Τζένγκις Χαν στην ηλικία που έγινε βασιλιάς ο Αλέξανδρος ακόμα φορούσε στον λαιμό του την ρόδα των σκλάβων που την φορεγαν οι Κινέζοι στους δούλους τους.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον Αννίβα βλέπω να μην έχει κανείς σε εκτίμηση με 0 ψήφους.Κακώς όμως γιατί ήταν μέσα στους 5 κορυφαίους στρατηλάτες.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποιος ήταν ο πατέρας του Αννίβα κ τι καταγωγής ήταν οι Καρχηδόνιοι;;;;

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αμίλκας Βάρκα νομίζω λεγόταν.Τι καταγογής ηταν δεν εχω ιδεα

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O Αμίλκας ήταν-μεγάλος στρατιωτικός κ αυτός και σωστά ήταν φοινικικής καταγωγής-ορκισμένοι εχθροί των Ελλήνων λόγω θάλασσας που πολλές φορές προσπάθησαν να βάλουν χέρι στην Μεγάλη Ελλάδα στην Ιταλία και έτρωγαν συνέχεια τα μούτρα τους.Και καλά έκαναν οι Ρωμαίοι που τους αφάνισαν από προσώπου γης γιατί δεν τους έχω σε καμμιά υπόληψη ,αντίθετα με τους Ρωμαίους.

Ο Αννίβας,τι αναπηρία είχε;;;;

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
O Αμίλκας ήταν-μεγάλος στρατιωτικός κ αυτός και σωστά ήταν φοινικικής καταγωγής-ορκισμένοι εχθροί των Ελλήνων λόγω θάλασσας που πολλές φορές προσπάθησαν να βάλουν χέρι στην Μεγάλη Ελλάδα στην Ιταλία και έτρωγαν συνέχεια τα μούτρα τους.Και καλά έκαναν οι Ρωμαίοι που τους αφάνισαν από προσώπου γης γιατί δεν τους έχω σε καμμιά υπόληψη ,αντίθετα με τους Ρωμαίους.

Ο Αννίβας,τι αναπηρία είχε;;;;
Ηταν μονοφθαλμος ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom