You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 246K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φωτογραφίες πηγα να βαλω και φωτογραφίες βγήκανε.
Φίλε μου, φωτογραφίες δεν υπάρχουν, μόνο κάτι για κάποιο λινκ που είναι denied λέει....με κείμενο.
Μπραβο dark. Ηξερα οτι ειπα μαλακια . Αλλα ειμαι σιγουρος οτι καπου το ειπε και αυτο ο ΝαπολεονταςAκομα και η φυση με πολεμαει ή κατι τετοιο. Ε?
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Eυγε συναδελφε. Λαμπρη ιδεα. εΙδικα γι'αυτους που ασχολουνται με τις πολεμικες φιγουρες (οπως εγω ) ειναι ενα υπεροχο εξτρα βοηθημα. Καλη χρονια
Ευχαριστω φιλε...Πιστευω οτι φωτογραφιες πολεμιστων μπορουσα να βρω στο νετ..Το "κλεψιμο"των σκιτσων του Γιαννοπουλου ομως ,με το επεξηγηματικο κειμενακι ειναι κατατοπιστικοτατο και ολοι μας θα εχουμε μια σαφη εικονα ,οταν συζηταμε ενα θεμα...
Απο το πρωι σκαναρω σαν τρελλος και τα ανεβαζω στο βενιου,ωστε να τα εχουμε σε πρωτη ζητηση.Καλυψα ενα μεγαλο μερος,μεχρι το 1700μΧ περιπου....Αυριο-μεθαυριο θα ασχοληθω με τα πιο συγχρονα....
Εχει παει φιλος μου σε τετοιο φεστιβαλ στη Βαλτικη. Τον δεχτηκαν γιατι ειναι μισος Σουηδος απο τη μανα του. Μιλαμε για πολυ ξυλο . Μου ειπε οτι σπανε ποδια και χερια. Οσο και να μη φαινεται στο μπαχαλο της φωτο, εχει κανονες.http://[URL unfurl="true"]www.memphismuseums.org/media/vikings%201.jpg[/img[/URL]]
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/40/Vikings_fight.JPG/800px-Vikings_fight.JPG
Α επισης απο τα ευρηματα και τις ρεπρονταξιον καταριπτεται ενα βασικο στερεοτυπο του κρανους με κερατα που αποδιδεται στους Βικινκς. Αυτο το στερεωτυπο ειναι αποτελεσμα της φαντασιας των ζωγραφων της Ρομαντικης περιοδου.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εκεί που αφανίστηκαν οι Βίκινγκς;;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αυτό με την οργιώδη φαντασία είναι αλήθεια.Εδώ είδα πρόσφατα μια ταινία το PATHFINDER με θέμα την απόβαση των Βίκινγς στην Αμερική κ τους έδειχνε να μοιάζουν πιο πολύ με Ορκ.Ειδικά στα κράνη τους έκαναν να μοιάζουν με αιγοπρόβατα κ κριάρια περισσότερο.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Επειδή στην ψηφοφορία βγήκε πρώτος απο τους φίλους εδώ (και απο μένα φυσικά) ποστάρω φωτογραφία απο μια καταπληκτική στρατιωτική μινιατούρα της pegaso models του Αλεξάνδρου.
Και για τους φίλους των Βίκινγκς ένα βιντεάκι απο το u-tube που είναι απο το history channel με μουσική υπόκρουση το Nordland των Bathory όπου σπάει καρύδια .
[youtube=425,350]M4GzsDgOKDg[/youtube]
Και για τους φίλους των Βίκινγκς ένα βιντεάκι απο το u-tube που είναι απο το history channel με μουσική υπόκρουση το Nordland των Bathory όπου σπάει καρύδια .
[youtube=425,350]M4GzsDgOKDg[/youtube]
Συνημμένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τον βγάλαμε πρώτο τον Αλέξανδρο,αλλά κακά τα ψέματα δεν είμασταν αντικειμενικοί,ο μεγαλύτερος στρατηλάτης ήταν ο Τζένγκις Χαν αναμφισβήτητα.Και περισσότερες κτήσεις έκανε,και όλα τα ξεκίνησε μόνος του από το 0 σε σύγκριση με τον δικό μας μεγάλο στρατηλάτη που τα βρήκε όλα έτοιμα.Και μην ξεχνάτε ότι ο Τζένγκις Χαν γεννήθηκε σκλάβος ενώ ο Αλέξανδρος πρίγκηπας.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αλλά ήταν ο νεώτερος και ο ταχύτερος κατακτητής στον κόσμο και κατέκτησε το 90% του τότε γνωστού κόσμου στην μισή σχεδόν ηλικία του Τζένκγις Χάν.Αν πέρναγε το 60 έτη ενδέχεται να ήταν ακόμα περισσότερες οι γεωγραφικές του κτήσεις.Αλλά η επισήμανσή σου γενικότερα είναι σωστή.Τον βγάλαμε πρώτο τον Αλέξανδρο,αλλά κακά τα ψέματα δεν είμασταν αντικειμενικοί,ο μεγαλύτερος στρατηλάτης ήταν ο Τζένγκις Χαν αναμφισβήτητα.Και περισσότερες κτήσεις έκανε,και όλα τα ξεκίνησε μόνος του από το 0 σε σύγκριση με τον δικό μας μεγάλο στρατηλάτη που τα βρήκε όλα έτοιμα.Και μην ξεχνάτε ότι ο Τζένγκις Χαν γεννήθηκε σκλάβος ενώ ο Αλέξανδρος πρίγκηπας.
Και πάλι απο την pegaso models μια φωτό στρατιωτικής μινιατούρας του Τζένγκις Χάν.
Συνημμένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ήταν ο νεώτερος,αλλά επειδή τα είχε όλα λυμμένα.Ο Τζένγκις Χαν στην ηλικία που έγινε βασιλιάς ο Αλέξανδρος ακόμα φορούσε στον λαιμό του την ρόδα των σκλάβων που την φορεγαν οι Κινέζοι στους δούλους τους.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τον Αννίβα βλέπω να μην έχει κανείς σε εκτίμηση με 0 ψήφους.Κακώς όμως γιατί ήταν μέσα στους 5 κορυφαίους στρατηλάτες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ποιος ήταν ο πατέρας του Αννίβα κ τι καταγωγής ήταν οι Καρχηδόνιοι;;;;
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αμίλκας Βάρκα νομίζω λεγόταν.Τι καταγογής ηταν δεν εχω ιδεα
Φοινικες δεν ηταν? Γι αυτο ειχαν και τον Βααλ σαν κυρια θεοτηταΠοιος ήταν ο πατέρας του Αννίβα κ τι καταγωγής ήταν οι Καρχηδόνιοι;;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
O Αμίλκας ήταν-μεγάλος στρατιωτικός κ αυτός και σωστά ήταν φοινικικής καταγωγής-ορκισμένοι εχθροί των Ελλήνων λόγω θάλασσας που πολλές φορές προσπάθησαν να βάλουν χέρι στην Μεγάλη Ελλάδα στην Ιταλία και έτρωγαν συνέχεια τα μούτρα τους.Και καλά έκαναν οι Ρωμαίοι που τους αφάνισαν από προσώπου γης γιατί δεν τους έχω σε καμμιά υπόληψη ,αντίθετα με τους Ρωμαίους.
Ο Αννίβας,τι αναπηρία είχε;;;;
Ηταν μονοφθαλμος ;)O Αμίλκας ήταν-μεγάλος στρατιωτικός κ αυτός και σωστά ήταν φοινικικής καταγωγής-ορκισμένοι εχθροί των Ελλήνων λόγω θάλασσας που πολλές φορές προσπάθησαν να βάλουν χέρι στην Μεγάλη Ελλάδα στην Ιταλία και έτρωγαν συνέχεια τα μούτρα τους.Και καλά έκαναν οι Ρωμαίοι που τους αφάνισαν από προσώπου γης γιατί δεν τους έχω σε καμμιά υπόληψη ,αντίθετα με τους Ρωμαίους.