DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ακριβώς.Για τα τέιχη περιμένω κ τους άλλους συναδέλφους.
ο οποιος(νελσον) εχασε το ματι του και ο κυκλος που σχηματιστικε στο μανικι(στην προσπαθεια του να τα σκουπισει) του απο τα αιματα(του ματιου του) εγινε αργοτερα "διακριτικα" βαθμου στο πολεμικο ναυτικο!!Αυτό το ξέρω.
Ήταν η εκστρατεία που του ανατέθηκε στην Αίγυπτο.
Νίκησε στην μάχη των Πυραμίδων....αλλά έχασε τον Γαλλικό στόλο στο Αβουκίρ.
Ο γνωστός μας από άλλο ποστ Νέλσωνας....τον τσάκωσε στα αβαθή...και του βύθισε 17 πλοία, διαλύοντας το στόλο του.
ο οποιος(νελσον) εχασε το ματι του και ο κυκλος που σχηματιστικε στο μανικι(στην προσπαθεια του να τα σκουπισει) του απο τα αιματα(του ματιου του) εγινε αργοτερα "διακριτικα" βαθμου στο πολεμικο ναυτικο!!
ο κυκλος ειναι αυτο που λεω....το αιμα αφησε αποτυπωμα εναν κυκλο...
σωστα καλι?
ο κυκλος ειναι αυτο που λεω....το αιμα αφησε αποτυπωμα εναν κυκλο...
σωστα καλι?
φιλε ενωσιτη νταρκ κατα τη γνωμη μου,χωρις να θελω να υποτιμησω το επιχειρημα σου,ηταν η εκστατεια στην ισπανια.πολυ γαλλικο αιμα χυθηκε απο το παρτιζανικο των ισπανων,οι οποιοι οι ηλιθιοι πολεμουσαν οχι για την εθνικη τους κυριαρχια αλλα για την καθολικη εκκλησια και την ιερη εξαταση.αν δεν απατωμαι οι γαλλικες απωλειες καθολη τη διαρκεια της εκστρατειας ηταν γυρω στους 300,000 αντρες
φιλε ενωσιτη νταρκ κατα τη γνωμη μου,χωρις να θελω να υποτιμησω το επιχειρημα σου,ηταν η εκστατεια στην ισπανια.πολυ γαλλικο αιμα χυθηκε απο το παρτιζανικο των ισπανων,οι οποιοι οι ηλιθιοι πολεμουσαν οχι για την εθνικη τους κυριαρχια αλλα για την καθολικη εκκλησια και την ιερη εξαταση.αν δεν απατωμαι οι γαλλικες απωλειες καθολη τη διαρκεια της εκστρατειας ηταν γυρω στους 300,000 αντρες