You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 244K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Στην μάχη της Σελλασίας το 222 π.Χ. ουσιαστικά έπαψε να υφίσταται ο Σπαρτιατικος στρατός.Από τότε εμφανιζόντουσαν κατά καιρούς σε διάφορους στρατούς ως μισθοφόροι ή αναγκαστικά από τους Ρωμαίους,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ξανά με την μορφή που τους ξέραμε ως ανεξάρτητους.
Και ναι ο Βρασίδας ήταν στρατηγός.ΟΧΙ Σπαρτιάτης αλλά Λακαιδεμόνιος,δηλαδή από την υπόλοιπη Λακωνία κ μάλιστα απελέυθερος δηλαδή είλωτας απελευθερωμένος από την Σπαρτη προκειμένου να αυξήσει τον στρατό της.Ηγήθηκε στις επιχειρήσεις της Σπάρτης στην Μακεδονία στην Ποτίδαια κ υπέδειξε σπάνια στρατηγική.Σκοτώθηκε σε μάχη έξω από την Ποτίδαια όπου σκοτώθηκαν 7 Σπαρτιάτες συμπεριλαμβανομένου κ του Βρασίδα και 600 Αθηναίοι!!!
Και ναι ο Βρασίδας ήταν στρατηγός.ΟΧΙ Σπαρτιάτης αλλά Λακαιδεμόνιος,δηλαδή από την υπόλοιπη Λακωνία κ μάλιστα απελέυθερος δηλαδή είλωτας απελευθερωμένος από την Σπαρτη προκειμένου να αυξήσει τον στρατό της.Ηγήθηκε στις επιχειρήσεις της Σπάρτης στην Μακεδονία στην Ποτίδαια κ υπέδειξε σπάνια στρατηγική.Σκοτώθηκε σε μάχη έξω από την Ποτίδαια όπου σκοτώθηκαν 7 Σπαρτιάτες συμπεριλαμβανομένου κ του Βρασίδα και 600 Αθηναίοι!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα φίλοι-λάτρεις της Ιστορίας.Το παρατήσαμε για λίγο το θρεντάκι μας ε;;;
Μια ερωτησούλα τώρα,πονηράουα:Το γνωστό σε όλους μας Μπότοξ,που το βάζουν στα μουτρα τους οι γυναίκες για τις ρυτίδες τι στην πραγματικότητα ήταν;
Μια ερωτησούλα τώρα,πονηράουα:Το γνωστό σε όλους μας Μπότοξ,που το βάζουν στα μουτρα τους οι γυναίκες για τις ρυτίδες τι στην πραγματικότητα ήταν;
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πολυ καλημέρα στρατηγέ. Δε μπορω να σου απαντήσω σε αυτο. Εχει να κάνει με πολεμο και περιποίηση τραυμάτων στο πρόσωπο ισως?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πολυ καλημέρα στρατηγέ. Δε μπορω να σου απαντήσω σε αυτο. Εχει να κάνει με πολεμο και περιποίηση τραυμάτων στο πρόσωπο ισως?
Με πολεμο έχει να κάνει.Οχι με περιποίηση.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ.Σκέψου λίγο.Σκέψου λίγο προς τα χαρακώματα.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μισο για να καταλάβω. Ήταν αέριο και τωρα εχουν βγάλει την ίδια ουσία σε κρεμούλα και πασπαλίζονται οι γυναίκες? Ξερει κανεις χημικά πως ειναι αυτο το πράγμα?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βλέπω το κατέχεις το τόπι ξάδερφε.ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.
Χρησιμποποιήθηκε κατά κόρον στον Μεγάλο Πόλεμο(Α'Παγκόσμιο) αλλά είδαν ότι σε μικρές ποσότητες μπορεί να χρσησιμοποιηθεί για τις ευεργετικές προς τις κυρίες επιδράσεις που έχει.Έτσι χρησιμοποιηθηκε και στην ιατρική με τα ευεργετικά αποτελέσματα,που τουλάχιστον φαίνεται,ότι έχει.
Γιατί για τα δυσάρεστα αποτελέσματα δεν είμαστε ακόμα σίγουροι το τι μπορεί να επιφέρει,παρά μόνον εικασίες.
Χρησιμποποιήθηκε κατά κόρον στον Μεγάλο Πόλεμο(Α'Παγκόσμιο) αλλά είδαν ότι σε μικρές ποσότητες μπορεί να χρσησιμοποιηθεί για τις ευεργετικές προς τις κυρίες επιδράσεις που έχει.Έτσι χρησιμοποιηθηκε και στην ιατρική με τα ευεργετικά αποτελέσματα,που τουλάχιστον φαίνεται,ότι έχει.
Γιατί για τα δυσάρεστα αποτελέσματα δεν είμαστε ακόμα σίγουροι το τι μπορεί να επιφέρει,παρά μόνον εικασίες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μισο για να καταλάβω. Ήταν αέριο και τωρα εχουν βγάλει την ίδια ουσία σε κρεμούλα και πασπαλίζονται οι γυναίκες? Ξερει κανεις χημικά πως ειναι αυτο το πράγμα?
Αυτό που λες.Για αυτό ΠΟΛΛΟΙ φωνάζουν ,ότι δεν είναι κ τόσο ΄΄αθώο΄΄ όσο νομίζουν.
Γειά σας φιλαράκια !
Επέστρεψα μετά από οληγοήμερη άδεια !
Χαίρομαι που σας βλέπω όλους καλά !
Από ότι βλέπω το θρεντ έμεινε λίγο πίσω.
Όσον αφορά το μπότοξ....νομίζω κι εγώ πως χρησιμοποιήθηκε σαν χημικό όπλο....σε αέριο βέβαια.
Το ενέσιμο που χρησιμοποιείται σήμερα δεν εισπνέεται....και γι αυτό δεν έχει τέτοια τοξικότητα.
Επέστρεψα μετά από οληγοήμερη άδεια !
Χαίρομαι που σας βλέπω όλους καλά !
Από ότι βλέπω το θρεντ έμεινε λίγο πίσω.
Όσον αφορά το μπότοξ....νομίζω κι εγώ πως χρησιμοποιήθηκε σαν χημικό όπλο....σε αέριο βέβαια.
Το ενέσιμο που χρησιμοποιείται σήμερα δεν εισπνέεται....και γι αυτό δεν έχει τέτοια τοξικότητα.
ναι ιπτάμενε.. το botox είναι η αλλαντική τοξίνη (φυσικά απενεργοποιημένη) που παράγεται από την σήψη ορισμένων ουσιών (συνήθως κρεάτων) σε συνθήκες αερόβιες..αναμιγνύεται με αέρια βαρύτερα του αέρος (αδρανή) και προκαλεί μια χαρά θραύση (μόλυνση και πολλές φορές θανατο)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Λέγεται ότι το μπότοξ έχει πολύ χειρότερες επιδράσεις από το να βγουν χειρότερα οι ρυτίδες.Θυμηθείτε την αείμνηστη Βουγιουκλάκη.Από το πολύ μπότοξ λένε κ φημολογείται ότι ΄΄πήγε΄΄.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γενικά ολη η τεχνολογία που εστιάζει σε ομορφιά και ανατροπή της γήρανσης εχει άσχημα αποτελέσματα γιατι ειναι αφύσικο και ηλίθιο το σκεπτικό της. Αντε να καταλάβουν οι γυναίκες ομως
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπρος στα κάλη τι σου είναι ο θάνατος.
Πάντως αυτά τα αερια που χρησιμοποιθήκαν στον Μεγάλο Πόλεμο,μεγάλη επιστήμη αδερφάκι μου.Πολλά από τα αέρια αυτά είχαν επιδράσεις πολύ πιο μετά από τότε που πετάχτηκαν προς τους άμοιρους στρατιώτες.
Πάντως αυτά τα αερια που χρησιμοποιθήκαν στον Μεγάλο Πόλεμο,μεγάλη επιστήμη αδερφάκι μου.Πολλά από τα αέρια αυτά είχαν επιδράσεις πολύ πιο μετά από τότε που πετάχτηκαν προς τους άμοιρους στρατιώτες.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αέριο μουστάρδας, αέριο γέλιου και πολλά αλλα. Μια φορά ρίξανε οι Αγγλοι (νομίζω) αέρια απο κάννιστρα στους Γερμανούς, φυσάει αντίθετα και τους το φέρνει ολο πάνω τους .
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αέριο μουστάρδας, αέριο γέλιου και πολλά αλλα. Μια φορά ρίξανε οι Αγγλοι (νομίζω) αέρια απο κάννιστρα στους Γερμανούς, φυσάει αντίθετα και τους το φέρνει ολο πάνω τους .
Είχαν γίνει πολλά τέτοια.