pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν έλεγα τίποτε άλλο γμτ!!!
Εεε με τους πληρωμένους κράχτες εδώ μέσα,όλο ξεχνάω που γράφω!!!
Δεν έλεγα τίποτε άλλο γμτ!!!
κοιτα διαφημιση ο πλασιε προδοσιας!
ου να χαθεις κοπροσκυλο!
Εσύ παίρνεις τίποτα ρε ή μαλάκα σε έχουνε βρει;;;κοιτα διαφημιση ο πλασιε προδοσιας!
εγω δε πουλαω ΦΟΥΜΑΡΑ οπως οι δικοι σου μαλακισμενο! Καταλαβες?Εσύ παίρνεις τίποτα ρε ή μαλάκα σε έχουνε βρει;;;
Σιγα το εργο!παρλαπιπούλα έχεις διαβάσει το έργο;
εγω δε πουλαω ΦΟΥΜΑΡΑ οπως οι δικοι σου μαλακισμενο! Καταλαβες?
Καλά αυτό άσε να το κρίνει ο πέλατης παρλαπιπούλη-χρυσαυγούλη...εγω δε πουλαω ΦΟΥΜΑΡΑ
Σιγα το εργο!
Ουτε για τη δουλεια που προοριζεται δεν κανει! Ειναι σκληρο το χαρτι και οχι απορροφητικο με αποτελεσμα να μην καθαριζει καλα υστερα απο την αφοδευση!
Φαπες σε προδοτες σαν κι εσενα! Ενδιαφερεσαι?τι πουλάς εσύ γλυκούλι;
Με το χέρι που ή το άλλο;;;Φαπες σε προδοτες σαν κι εσενα! Ενδιαφερεσαι?
Α για να το διαβασεις το εβγαλαν? Ομοιως αχρηστο ειναι και για αυτο το σκοπο....αν δεν το χεις διαβάσει γιατί το βρίζεις;
γιατί έτσι σου είπαν τ' αφεντικά σου;
Αποκλειεται περισσοτερο απο σενα!Με το χέρι που ή το άλλο;;;
Δεν μου λες αληθεύει ότι ο Μεταξάς είχε πάθος με την ;;;
αέρα δλδΦαπες σε προδοτες σαν κι εσενα! Ενδιαφερεσαι?
Γνωρίζεις τις στατιστικές τις δικές μου ή του ηγέτη Μεταξά;;;Αποκλειεται περισσοτερο απο σενα!
εσυ πουλας ψεμματα παντως! Καρατσεκαρισμενο!αέρα δλδ
Α για να το διαβασεις το εβγαλαν? Ομοιως αχρηστο ειναι και για αυτο το σκοπο....
Από τα γραφεία εεε;;;Καρατσεκαρισμενο!
ρΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ που μιλας εσυ για αφεντικα, πουλημενο τομαρι! Εννοια σου, πισω εχει η αχλαδα την ουρα !παρλαπιπούλα, υπογλώσσιο πήρες;
για πες μας
τι δε σ' αρεσε στο έργο που βρίζεις χωρίς να 'χεις διαβάσει;
εκτός απ' τ' ότι έτσι σου είπανε τ' αφεντικά σου...
άλλος γελοίος από εδώ..κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές εκδίδει μια φυλλάδα για να τσεπώνει τα λεφτά των κρατικών διαφημίσεων!!υποκριτής και αυτός και όλοι όσοι από τη μια μιλάνε για ελλάδα και από την άλλη τη βιάζουν και τη ληστεύουν.επιτέλους τόσα χρόνια ακούγαμε μια άποψη (κοντέψαμε να πιστέψουμε πως στην επανάσταση κερδίσαμε), ας ακούσουμε και άλλη άποψη..ας δούμε και άλλες πηγές..Η αλήθεια-όσο και αν πληγώνει- λυτρώνει!!