Επισκέπτης
ρε αντε πνιξου μαλακομπουκωμαΚαλώς το γραφείο τύπου της χρυσής τομής!!!
Ο μεγάλος αρχηγός τί γνώμη έχει,του άρεσε;;;
ρε αντε πνιξου μαλακομπουκωμαΚαλώς το γραφείο τύπου της χρυσής τομής!!!
Ο μεγάλος αρχηγός τί γνώμη έχει,του άρεσε;;;
Πάλι βιαστικά γράφεις,πολύ πάθος να την πεις στον μάστερ,χαλάρωσε λίγο...Ναι, και;
Είπε κανείς ότι η ελληνική επανάσταση ήταν η μοναδικήότιότι δεν επηρρελαστηκε από την αμερικάνική και τη γαλλική
(για τη ρωσική, αφού είπαμε, ήταν πραξικόπημα...βρε άλλο παραμύθι)
Ναι, και;
Είπε κανείς ότι η ελληνική επανάσταση ήταν η μοναδική ότι ότι δεν επηρρελαστηκε από την αμερικάνική και τη γαλλική
(για τη ρωσική, αφού είπαμε, ήταν πραξικόπημα...βρε άλλο παραμύθι)
Κατάλαβα...ρε αντε πνιξου μαλακομπουκωμα
Πάλι βιαστικά γράφεις,πολύ πάθος να την πεις στον μάστερ,χαλάρωσε λίγο...
Καθέ πότε το δείχνει ο Σκάι;;;παθαίνουν ταράκουλο ώρες ώρες...
τέσπα ας παρακολουθήσουν και κανα σοβαρό ντοκυμαντέρ και συζήτηση...
καλό θα τους κάνει...
πολύ καλή η παρέμβαση Παναγιωτόπουλου για την "κατανάλωση ιστορίας"...
ας το σκεφτούν λίγο.
απαξιω καν να εμπλακω σε μια συζητηση η οποια εχει τις ριζες της σε "μαγειρεμενα" και επι τουτου κατασκευασμενα στοιχεια μελετων χρηματοδοτουμενων απο τα γνωστα παγκοσμιοποιητικα κεντρα τα οποια εχουν σκοπο να θιξουν το φρονημα και την εθνικη συνειδηση και υπερηφανεια των Ελληνων!
Οσο και να κωλοχτυπιεστε ελλεϊνοι πρακτορισκοι η ιστορια δεν αλλαζει! Οσα λεφτα και να παρουν οι Ρεπουσηδες και οι Βερεμηδες απο διαφορα ιδρυματα της κακιας ωρας για να παραχαραξουν την ιστορια, τα γεγονοτα υπαρχουν και σας διαψευδουν! Οι Έλληνες επαναστατησαν εναντι των βαρβαρων Οθωμανων το '21, Ο Μεταξας ειπε το οχι το '40 και στην Μ.Ασια δεν στριμωχτηκαν! Τελεια και παυλα! Αντε τον πουλο τωρα σκουληκια γιατι εχετε αρχισει και γινεστε ενοχλητικοι!
Πάλι βιαστικά γράφεις,πολύ πάθος να την πεις στον μάστερ,χαλάρωσε λίγο...
ρε αντε πνιξου μαλακομπουκωμα
όσο πραξικόπημα ήταν κι οι άλλες...
έχεις την καθήλωσή σου κι εσύ, τι να κάνεις...
Καθέ πότε το δείχνει ο Σκάι;;;
Δεν το έχω δει καθόλου μέχρι τώρα αν κ έχω ακούσει τόσα...
Με κάλυψε ο προλαλήσας...
Σε λίγο θα μας πεις ότι η 21η Απριλίου ήταν επανάσταση!
Εσείς ένας άνθρωπος της υψηλής κοινωνίας να καλύπτεστε από μία τέτοια απάντηση;! :oΜε κάλυψε ο προλαλήσας...
Τους τόμους με ποιον τίτλους τους ζητάω κ ποιες εκδόσεις;;;κάθε τρίτη στις 11 και μετά έχει και σχολιασμό...
σε επανάληψη σαββατο ή κυριακή ...
υπάρχουν και 5 τόμοι...
Μέχρι το 1828/-29 περίπου,μετά θα άλλαξαν στρατόπεδο λογικά!!!και για να τελειώνουμε: η επανάσταση του 21 καμιά σχέση δεν έχει με τα φασιστοεθνίκια...
αυτά μάλλον με τους αγάδες θα ήταν και τότε!
Τους τόμους με ποιον τίτλους τους ζητάω κ ποιες εκδόσεις;;;
Γιατί πρέπει να έχω χάσει αρκετά επεισόδεια κ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα δω κ όλα...
Μέχρι το 1828/-29 περίπου,μετά θα άλλαξαν στρατόπεδο λογικά!!!
Στο βιβλιοπωλείο του κύριου Άδωνη Γεωργιάδη υποθέτω...1821 Η γέννηση ενός έθνους κράτους
επιμ. Θ. Βερέμης
εκδ. ΣΚΑΪ 2010
τόμοι 5
κοιτα διαφημιση ο πλασιε προδοσιας!1821 Η γέννηση ενός έθνους κράτους
επιμ. Θ. Βερέμης
εκδ. ΣΚΑΪ 2010
τόμοι 5
Στο βιβλιοπωλείο του κύριου Άδωνη Γεωργιάδη υποθέτω...