stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
φασιsτοεθνίκια infowarriors!
χτυπηθείτε κι άλλο!!!
πάλι μωρέ τα χώνεις στους κομμουνιστές???
φασιsτοεθνίκια infowarriors!
χτυπηθείτε κι άλλο!!!
αντιπροεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ
το οποιο χρηματοδοτειται απο τον Σορος (ειναι γνωστο οτι ειναι καλος ανθρωπος που τον ενδιαφερει μονο η αληθεια...)
και προεδρος του ΕΣΠ, την περιοδο που βγηκαν τα καταπτυστα βιβλια που αλλαζαν την ιστορια (με την "υπογραφη" ρεπουση η οποια εκδιωχθηκε κακην κακως και η οποια ελεγε πως ειναι εθνικιστης οποιος δηωνει Ελληνας, οτι χρωσταμε τα παντα στον Οθωμανικο "πολιτισμο"(?) κ.λ.π. ωραια).... με λιγα λογια ο χρηματοδοτουμενος απο τον Σορος κυριος Βερεμης, ο οποιος ενεκρινε την αλλαγη της ιστοριας στα σχολικα βιβλια (αυτα που λενε την μικρασιατικη καταστροφη... συνωστισμο), ηρθε τωρα να κανει μαθημα και στους ενηλικες για την επανασταση του '21..... Χωρις να εχω δει ουτε μια εκπομπη, παω στοιχημα πως το τελικο συμπερασμα θα ειναι οτι εμεις ειμαστε οι κακοι που δεν κατσαμε στα αυγα μας και διωξαμε τους καλους τουρκους που σαν νεοι Μεγαλεξανδροι ειχαν ερθει να μας εκπολιτισουν....
ρε δε πατε να χαθειτε λεω εγω, Τουρκολαγνοι ανθελληνες!
πάλι μωρέ τα χώνεις στους κομμουνιστές???
Ετσι ειναι φιλε.
Ετσι στηνουν το παιχνιδι οι εβραιοι σορος-ροκφελερ κλπ.......
*Στο αβαταρ σου που εχεις την Ελληνικη σημαια με το σταυρο μπροστα,αλλαξε τον εβραιοχριστιανικο ανισοσκελη σταυρο (μακρυτερο κατω μερος) και βαλε τον αρχαιο Ελληνικο ισοσκελη σταυρο (αυτον που εχει και στη σημαια),η' αλλαξε το τελειως.
οσο και να λενε ολοι οτι ειναι κατασκευασμενοπως το "είχε πει ο Κίσσιγκερ";
*Στο αβαταρ σου που εχεις την Ελληνικη σημαια με το σταυρο μπροστα,αλλαξε τον εβραιοχριστιανικο ανισοσκελη σταυρο (μακρυτερο κατω μερος) και βαλε τον αρχαιο Ελληνικο ισοσκελη σταυρο (αυτον που εχει και στη σημαια),η' αλλαξε το τελειως.
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA....Ρε τι αλλο θα σκεφθουνε τα μαλακισμενα??????Τατσοπουλος
εδω συμφωνουμεοσο και να λενε ολοι οτι ειναι κατασκευασμενο
παντα ορισμενοι ξαναγυριζουν στις "δηλωσεις" του Κισσιγκερ
ολο και καποιο χαϊβανι θα τσιμπισει
κρυφό σχολειό
[URL unfurl="true"]http://palio.antibaro.gr/society/kekaumenos_krufosxoleio.php[/url]
μεγαλούτσικο αλλά αξίζει
καλά, εντάξει, κι ο Άη Βασίλης δε μας χαλάει, πλάκα έχει...
το θέμα είναι πόσο τον πιστεύει κανείς...
το διάβασες ρε μαλάκα ή ως συνήθως το απορίπτεις επειδή δεν το έχει γράψει κανένα αριστερό καμμένο μυαλό?
Nομιζω οτι η θεση του π.Μεταλληνου ειναι και η πιο νηφαλιακαλά, εντάξει, κι ο Άη Βασίλης δε μας χαλάει, πλάκα έχει...
το θέμα είναι πόσο τον πιστεύει κανείς...
τι είμαι εγώ ρε καμμένε; Τράνυ;
να λέω πίπες και να τουμπεκιάζομαι μετά;
τεσπα, το θέμα του κρυφού σχολειού έχει κλείσει!
ήταν ένα ωραίο εθνικό παραμυθάκι, για να τονώσει το "εθνικόν φρόνημα"
αν κάποιοι το πιστεύουν ακόμα, δικαίωμα τους!
άλλοι περιμένουν τους ελ!
τράνυ, αν θες να κάνεις αντίσταση,
πάνε να γαμήσεις κανα τούρκο / τουρκάλα, κι άσε τα κρυφά σχολειά!
διάβασε και επεξεργάσου σωστά...Nομιζω οτι η θεση του π.Μεταλληνου ειναι και η πιο νηφαλια
Άλλωστε, ακόμη και ο παπα-Γιώργης Μεταλληνός, ο οποίος είναι γνωστός και για τις βαθιές ιστορικές του γνώσεις, ειδικά στο θέμα του κρυφού σχολειού είναι σαφής και στην τοποθέτησή του: Το θεωρεί ξεκάθαρα μύθο, διότι πιστεύει πως είναι «ατεκμηρίωτο ιστορικά ως προς τη διαθρυλούμενη μορφή του».
Απο το αρθρο που παρατεθηκε προηγουμενως
Nομιζω οτι η θεση του π.Μεταλληνου ειναι και η πιο νηφαλια
Άλλωστε, ακόμη και ο παπα-Γιώργης Μεταλληνός, ο οποίος είναι γνωστός και για τις βαθιές ιστορικές του γνώσεις, ειδικά στο θέμα του κρυφού σχολειού είναι σαφής και στην τοποθέτησή του: Το θεωρεί ξεκάθαρα μύθο, διότι πιστεύει πως είναι «ατεκμηρίωτο ιστορικά ως προς τη διαθρυλούμενη μορφή του».
Απο το αρθρο που παρατεθηκε προηγουμενως
Αυτο εννοω, οταν λεω νηφαλια και αυτο που λες καταλαβα και εγω. Το γεγονος ειναι οτι δεν υπαρχουν τεκμηρια υπαρξης "κρυφου σχολειου" αρα ιστορικα δεν υπηρξε. Δεν αποκλειω το γεγονος να εγινε σε μεμονωμενες περιπτωσεις, αλλα αν ηταν ο κανονας θα υπηρχαν στοιχεια και εγκυρες μαρτυριες.διάβασε και επεξεργάσου σωστά...
«ατεκμηρίωτο ιστορικά ως προς τη διαθρυλούμενη μορφή του»
αυτό λοιπόν δεν λέει ότι δεν υπήρχε.. λέει ότι δεν υπήρχε στην μορφή αυτήν ...
Αυτο εννοω, οταν λεω νηφαλια και αυτο που λες καταλαβα και εγω. Το γεγονος ειναι οτι δεν υπαρχουν τεκμηρια υπαρξης "κρυφου σχολειου" αρα ιστορικα δεν υπηρξε. Δεν αποκλειω το γεγονος να εγινε σε μεμονωμενες περιπτωσεις, αλλα αν ηταν ο κανονας θα υπηρχαν στοιχεια και εγκυρες μαρτυριες.
Εγω το βλεπω σαν προσπαθεια της Εκκλησιας να εξωραισει το ρολο της και να διεκδικησει αναβαθμισμενη θεση στην εποχη της τουρκοκρατιας. Δεν πιστευω οτι η θρησκεια πλεον εχει θεση στον συγχρονο Ελληνικο εθνικισμο, γιατι οι φθορες της ειναι μεγαλες...Οι νεοι εθνικιστες ειναι στην πλειοψηφια τους αθεοι ή δωδεκαθειστες ετσι πιστευω οτι δυστυχως ή ευτυχως η ορθοδοξια θα παρει κατα πολυ υποδεεστερη θεση στο μυαλο του νεοελληνα.είναι ένας "ωραίος μύθος" όπως πολλοί που βοηθάνε στη συγκρότηση του κάθε εθνικισμού!
Ε οχι, ενταξει. Μην τα παραλεμε.είναι ένας "ωραίος μύθος" όπως πολλοί που βοηθάνε στη συγκρότηση του κάθε εθνικισμού!