gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αναπλάσανε και ένα κοριτσάκι, Αθηναία. Το πήρε το μάτι σας?
Αυριο Τομιτο,αυριο.....
Στο Γουλανδρη
ΝΑΙ,το είδα.Από έναν σκελετό που βρήκαν.Της εδωσαν κ όνομα,αλλα τώρα μου διαφεύγει.
Πρέπει να ήταν σε ηλικία γάμου,δηλαδή 12-13 ετών.Μην ξεχνάμε ότι οι αρχαίοι Έλληνες παντρευόντουσαν πολλοί μικρόι.
12-13 οι γυναίκες και 15-17 οι άντρες.
Και πριν μου αρχίσουν περί εκμετάλλευσης και διάφορες άλλες τέτοιες φεμινιστικές παπαρίτσες,ήταν απόλυτα φυσιολογική ηλικία,μιας κ ο Μ.Ο ζωής των αρχαίων ήταν απολύ μικρότερος από την σημερινή εποχή.
1.65 πιο πολύ σε Σταλόνε πάει γιατί ο Σβαρτσενέγκερ ήταν κι 1,851.65 και 83 κιλά ε;;;;
πρέπει να ταν ΄΄Σβαρτσενέιγκερ΄΄
νομίζω ότι ήταν ο βασικός αγώνας από τον οποίο καθιερώθηκαν μετά οι αγώνες αντοχής.Άλλος φοβερός αγώνας της αρχαιότητας,ήταν ο όπλιτικός αγώνας δρόμου.
Έτρεχαν δηλαδή σε αγώνα δρόμου αθλητές,ντυμένοι πάνοπλοι με αρχαία πανοπλία,η οποία μην ξεχνάμε ζύγιζε 34 κιλά!!!!Φανταστείτε βάρος και αντοχή των αθλητών.
Το εν λόγω άθλημα,κατά κάποιο τρόπο χρησιμοποιήθηκε στην πράξη κ στην μάχη του Μαραθώνα,όταν χρειάστηκαν να τρέξουν όσο γρηγορότερα μπορούσαν οι Αθηναίοι,πάνοπλοι ,προς την μεριά των Περσών για να γλιτώσουν τις βολές από τα τόξα τους.
νομίζω ότι ήταν ο βασικός αγώνας από τον οποίο καθιερώθηκαν μετά οι αγώνες αντοχής.
Επίσης δεν ήταν σε κύκλο αλλά πήγαινες σε μια ευθεία έκανες στροφή 180 μοιρών και ξανά στην ευθεία
για την πορεία είναι στάνταρΑυτό δεν το θυμάμαι,ποια ήταν δηλαδή η πορεία,πιθανόν κ να ναι έτσι.
ναι αλλά στο Playstation κάνει θαύματαΚαι τώρα δεν μπορεί ο σύγχρονος εικοσάρης να τρέξει φορώντας μόνο φόρμα,ούτε 500 μέτρα
ναι αλλά στο Playstation κάνει θαύματα
εκεί είναι όλοι friendsΣτο FACEBOOK....
Εμ πως;;;
αξίες στη ζωή τους...
εκεί είναι όλοι friends
και fans των group δώστε και σώστε
Ε ναι.Η φιλία είναι σημαντική αξία της ζωής.
αρκεί να ξέρεις ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποιοι αυτοι που θέλουν να σε εκμεταλλευτουν, ποιοι είναι οι κόλακες κλπ κλπ κλπ