Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
23/05/1973 :rockon: :headbang: :headbang:
το αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ την κοπάνησε προς Ιταλία :jerking: :think: :dancing: :dancing: :S :S
Η απόλυτη κατάντια. Ελληνικό αντιτορπιλικό αυτομολεί στους μακαρονάδες που είχαμε συντρίψει λίγα χρόνια νωρίτερα... Ο Παππάς και οι υπόλοιποι θέλαν κρέμασμα. Προδότες όσο δεν παίρνει...

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η απόλυτη κατάντια. Ελληνικό αντιτορπιλικό αυτομολεί στους μακαρονάδες που είχαμε συντρίψει λίγα χρόνια νωρίτερα... Ο Παππάς και οι υπόλοιποι θέλαν κρέμασμα. Προδότες όσο δεν παίρνει...
Η προσαρτηση στον αδελφικο λαο των μελανοχιτωνων εγινε αυτομοληση, μακαροναδες και καταντια.
Ουε συντροφε, μημπως το ιταλικο μενου του στολου ηταν η απαρχη μιας προδοσιας.
Προτεινω την απολυτη απαγορευση μακαρονοζυμαρικων στο ελληνικο στρατευμα δια λογους διατηρησης του πατριωτικου ηθους Συσιτισμος εις βασην ιμαμ μπαιλτι, τουρλου τουρλου,ιτζεμ πιλαφ μετα επιδορπιου μπακλαβα θα συνβαλει
στην πληρη εξυνχρονισει των ενοπλων δυναμεων συν της Νατοικης διοικησεως της Λαρισας :kissass: :kissass: :kissass:.

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά

Δεν θέλω να προκαλέσω αναστάτωση αλλά ψάχνω να βρώ τον persona, που με αρχισε στις πίπες χθες και με αφησε με τον :bigdick:, η κανάγια !!!!!

Ιδιαίτερα θέλω να χαιρετήσω τους Ιπτάμενο και str8

Να μνημονευσω λογω των ημερών, τον Ποντιακό Ελληνισμό και τη Μάχη της Κρήτης (είχα την τύχη πριν χρόνια, να παρακολουθήσω και να συμμετεχω στους εορτασμούς για τα 50 χρόνια)

see u soon !!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά

Δεν θέλω να προκαλέσω αναστάτωση αλλά ψάχνω να βρώ τον persona, που με αρχισε στις πίπες χθες και με αφησε με τον :bigdick:, η κανάγια !!!!!

Ιδιαίτερα θέλω να χαιρετήσω τους Ιπτάμενο και str8

Να μνημονευσω λογω των ημερών, τον Ποντιακό Ελληνισμό και τη Μάχη της Κρήτης (είχα την τύχη πριν χρόνια, να παρακολουθήσω και να συμμετεχω στους εορτασμούς για τα 50 χρόνια)

see u soon !!!

Γεια σου κουτίκι, που χαθηκες εσυ!!

25 Μαΐου 1832, υπογραφεται η συνθήκη στο Λονδίνο με την οποία ανακύρησεται η Ελλάδα βασίλειο

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
άστα φιλε μου ένα θα σου πω μόνο....ουτε το athens erotica δεν πήρα γραμμή οτι έγιν :( :( :( :( :(ε

vrodopsolos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
29 Μαίου 1453

" ...το παραδούναι συ την Πόλην ούκ εμον εστί υοδέ των κατοικούντων εν αυτή..."

Το φάντασμα ακομα στέκει και κραδαίνει το ανελεητο καθήκον.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Σαν χτες έγινε το πραξηκόπημα κατα του Μακαρίου στην Κύπρο. Γαμημένε Ιωαννίδη.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τι λες βρε ανιστοριτε.
Η υποθεση του "Βελος" αποτελει την κορυφαια πραξη αντισταση κατα της χουντας, μαζι με την αποπειρα κατα του Παπαδοπουλου απο τον Παναγουλη.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Α καλα, εν τω μεταξύ η ψηφοφορία αυτή είναι απο πρόσπερσυ, λολ. Πρεπει αν εχει καπου ενα χρόνο. Ο Σκοτεινός νομίζω της είχε βαλει. Δασκαλεεεεεεε λήχτοοοοοο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τι λες βρε ανιστοριτε.
Η υποθεση του "Βελος" αποτελει την κορυφαια πραξη αντισταση κατα της χουντας, μαζι με την αποπειρα κατα του Παπαδοπουλου απο τον Παναγουλη.
γενικα το εθνος μας εδειξε θαρρος

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
Τι λες βρε ανιστοριτε.
Τι μου λες σοβαρά; Αντίσταση κάνανε οι προδότες αυτομολώντας στην Ιταλία; Καλό κι αυτό. Και το κάθαρμα ο Παναγούλης; Σπουδαίο σχέδιο δολοφονίας. Τοποθέτησε εκρηκτικά χωρίς να σκαμπάζει μία από βόμβες και περίμενε να σκάσουν. Βασικά ακόμα περιμένει. Όσο για το σχέδιο διαφυγής του: να φύγει κολυμπώντας. Οποία γελοιότητα! Αλλά και να έσκαγαν θα σκότωναν εκτός από τον πρωθυπουργό της χώρας ταξίαρχο εν αποστρατεία Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον καημένο φανταράκο που έκανε τη θητεία του ως οδηγός του εθνάρχη. Τόσο το Βέλος, όσο και ο Παναγούλης αλλά και το Πολυτεχνείο με τους υποτιθέμενους νεκρούς δεν κατάφεραν τίποτα. Η απριλιανή επανάσταση αποσύρθηκε από μόνη της στις 8 Οκτωβρίου 1973. Και συ ζήσε με ήρωες τους κομπάρσους και ηττημένους της ιστορίας τύπου Παναγούλη, Βελουχιώτη και λοιπούς γραφικούς.

Επισκέπτης
Αυτομολησε το"Βελος"?
Γιατι απο οσο γνωριζω ΔΕΝ ενταχθηκε στον Ιταλικο Στολο.

Μαθε αγορι μου τι σημαινει το ρημα αυτομολω που θα μας κανεις και Ιστορια,ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
Αυτομολησε το"Βελος"?
Γιατι απο οσο γνωριζω ΔΕΝ ενταχθηκε στον Ιταλικο Στολο.

Μαθε αγορι μου τι σημαινει το ρημα αυτομολω που θα μας κανεις και Ιστορια,ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.
Α ρε ημιμάθεια! Μην τα ψάχνετε όλα στο google, επισκεφθήτε και κάποια βιβλιοθήκα, δείτε ντοκυμαντέρ. Ο Παπάς και οι υπόλοιποι αξιωματικοί μαζί με ένα ναύτη εγκατέλειψαν το πλοίο, τη διοίκηση του οποίου ανέλαβε Ιταλός αξιωματικός...

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
5415_1130171946700_1599280378_312497_7791133_n.jpg

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τι μου λες σοβαρά; Αντίσταση κάνανε οι προδότες αυτομολώντας στην Ιταλία; Καλό κι αυτό. Και το κάθαρμα ο Παναγούλης; Σπουδαίο σχέδιο δολοφονίας. Τοποθέτησε εκρηκτικά χωρίς να σκαμπάζει μία από βόμβες και περίμενε να σκάσουν. Βασικά ακόμα περιμένει. Όσο για το σχέδιο διαφυγής του: να φύγει κολυμπώντας. Οποία γελοιότητα! Αλλά και να έσκαγαν θα σκότωναν εκτός από τον πρωθυπουργό της χώρας ταξίαρχο εν αποστρατεία Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον καημένο φανταράκο που έκανε τη θητεία του ως οδηγός του εθνάρχη. Τόσο το Βέλος, όσο και ο Παναγούλης αλλά και το Πολυτεχνείο με τους υποτιθέμενους νεκρούς δεν κατάφεραν τίποτα. Η απριλιανή επανάσταση αποσύρθηκε από μόνη της στις 8 Οκτωβρίου 1973. Και συ ζήσε με ήρωες τους κομπάρσους και ηττημένους της ιστορίας τύπου Παναγούλη, Βελουχιώτη και λοιπούς γραφικούς.
Τωρα που επεσαν οι μασκες γραφε με το πραγματικο σου ονομα αδελφε Στυλιανε. (Πατακε)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οι φίλοι της ιστορίας... ΜΗΝ χάσετε σήμερα το ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, με την προσφορά του 1 από τα τα 3 DVD του National Geographic για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Επίσης, στο ΕΘΝΟΣ, δίνεται ένα βιβλίο 420 σελ., "Η Γραμματική της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας" του Ε.Κ.Βολονάκη.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οι φίλοι της ιστορίας... ΜΗΝ χάσετε σήμερα στην Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία το βιβλίο-αφιέρωμα 194 σελ. στην Σμύρνη!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Την Κυριακή στις 20 ειναι η ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom