Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μου ειπαν οτι ο Ναπολεοντας τραβαγε μαλακια πριν τη μαχη για να χαλαρωσει. Οι εξπερ εδω εχουν υποψη τους? Μου φαινεται παντος πιθανο
αν δεν κανω λαθος ειχε πει και την περιβοητη φραση
"αν πετυχει η μαλακια τυφλα να'χει το γαμησι"  :jerking:
:2funny:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μου ειπαν οτι ο Ναπολεοντας τραβαγε μαλακια πριν τη μαχη για να χαλαρωσει. Οι εξπερ εδω εχουν υποψη τους? Μου φαινεται παντος πιθανο

Καλημερουδια.
Δυσκολο. Ενα τσιγαρο σε χαλαρωνει πριν τη μαχη. Μια μαλακια θα σε εκανε να κανεις τις ανειπωτες μαλακιες στη μαχη, να εισαι στο κοσμο σου και να μη καταλαβαινεις τι συμβαινει. Ισως τραβηξε καμια πριν το Βατερλο. Αν ομως τραβαγε και πριν τις μεγαλες νικες του, τοτε η επιδραση της μαλακιας πρεπει να εξεταστει απο την αρχη!

8-4 το σκορ μεχρι στιγμης, καλα εκαναν τα αμερικανα και αμολυσαν τις ατομικες η επικρατεστερη αποψη.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα γκουρού.
Κεφάκια βλέπω ότι έχεις :grin:
Αν κ στο Βατερλό οι επιδόσεις του Ναπολέοντα ήταν οι συνηθισμένες,είναι η ένστασή μου.
Ο Νεύ έφταιγε που έχασε μέσα από τα μάτια του τον Μπλύχερ με αποτέλεσμα να γίνει υπερκερασμός των Γαλλικών δυνάμεων.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλλά από την  άλλη τι να την κάνει την μαλακία ο Κορσικάνός;;;Τόσες ιερόδουλες ακολουθούσαν τα γαλλικά στρατεύματα προκειμένου την εκτόνωση των στρατιωτών.Οπότε θα μπορούσε να καταφύγει σε κάποια από αυτές και να χαλαρώσει νομίζω καλύτερα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ναι, οντως. Εκεινη την Ιωσηφινα την διαολο την ειχε, δε μπορω να καταλαβω. Δε την επαιρνε μαζι στις εκστρατειες? Μαλλον θα ηταν γκρινιαρα και θα τον επρηζε, λοολ.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραίο παιδί,όντως η Ζοζεφίνα.Φαντάζεσαι τον Ναπολέοντα να τρώει παντόφλες από την Ιωσηφίνα;;;; :boobies: :boobies: :boobies:

Ερώτηση:ποια ήταν τα λεγόμενα ΄΄στρατεύματα ανακούφισης΄΄ και που εμφανίζονται;

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραίο παιδί,όντως η Ζοζεφίνα.Φαντάζεσαι τον Ναπολέοντα να τρώει παντόφλες από την Ιωσηφίνα;;;; :boobies: :boobies: :boobies:

Κανείς σας δεν το ξέρει;;;Αμά μπει ο Σταύρος θα το πει αμέσως.Τώρα δεν ισχύει η φίμωση.Του επιτρέπω.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδες, προς αποφυγη παρεξηγησεων, η ερωτηση για τη μαλακια ακουγεται 'μαλακια', αλλα ελπιζω να καταλαβατε οτι δεν την ποσταρα για να γαμησω το θρεντ που σεβομαι γιατι εχω μαθει πολλα. Το ακουσα και μου φανηκε περιεργο και ειπα να το τσεκαρω. Χαιρομαι παντος που εστω και ετσι προεκυψαν ερωτησεις οπως αυτη που εβαλε ο Σκοτεινος. Τα στρατευματα ανακουφισεις εχουν να κανουν με τον εκατονταετη πολεμο? :think:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ναυάγιο ενός πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού της Βρετανίας που βυθίστηκε κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης ανακάλυψαν δύτες στη λίμνη Οντάριο, στα σύνορα Καναδά - ΗΠΑ.

Πολλοί θεωρούσαν το πλοίο ως ένα από τα «ιερά δισκοπότηρα» των ναυαγίων στις Μεγάλες Λίμνες. Για πολλά χρόνια δύτες και εξερευνητές ναυαγίων προσπαθούσαν να το ανακαλύψουν, χωρίς όμως επιτυχία.

Το πολεμικό πλοίο βρέθηκε σε αρκετά καλή κατάσταση, ανακοίνωσαν οι εξερευνητές Τζιμ Κέναρντ και Νταν Σκόβιλ.

Η ανακάλυψη του HMS Ontario θεωρήθηκε ως ένα «θαύμα της αρχαιολογίας». Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια ανέλκυσής του από τον βυθό.

Το πλοίο βρίσκεται σε βάθος 152 μέτρων και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. «Υπάρχουν ακόμα και δύο παράθυρα που δεν έχουν σπάσει» δήλωσε ο Νταν Σκόβιλ.

Συνολικά στη λίμνη Οντάριο υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 500 ναυάγια πλοίων στη λίμνη Οντάριο.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδες, προς αποφυγη παρεξηγησεων, η ερωτηση για τη μαλακια ακουγεται 'μαλακια', αλλα ελπιζω να καταλαβατε οτι δεν την ποσταρα για να γαμησω το θρεντ που σεβομαι γιατι εχω μαθει πολλα. Το ακουσα και μου φανηκε περιεργο και ειπα να το τσεκαρω. Χαιρομαι παντος που εστω και ετσι προεκυψαν ερωτησεις οπως αυτη που εβαλε ο Σκοτεινος. Τα στρατευματα ανακουφισεις εχουν να κανουν με τον εκατονταετη πολεμο? :think:
.

Καταρχάς καλη σου μέρα.
Κατά δεύτερον το ξέρω ότι την ερώτηση δεν την έβαλες για να γαμήσεις το θρεντ-εξάλλου έχεις δείξει αν είσαι από αυτούς που γαμάς ή όχι τα θρεντ.Κατά τρίτον δεν έχει να κάνει με τον Εκατονταετή πόλεμο.Είναι σύγχρονο για να βοηθήσω κ ακόμα αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσα σε 2 χώρες.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Οχι, καμια παρεξηγηση. Δε θεωρησα οτι ηθελες να γαμησεις το θρεντ. Ο χαβαλες παντα χρειαζεται εξ αλλου.
Στρατευματα ανακουφησης.... Οι Ρωμαιοι αρχισαν κατι τετοιο, εμπλεκοντας τη μια εκατονταρχια μετα την αλλη για να μοιραζονται την καταπονηση της μαχης. Και ο Βυζαντινος στρατος ακολουθουσε παρομοια τακτικη. Απο εκει και περα το πολλοι στρατοι λειτουργουσαν ετσι. Χαρακτηριστικο ειναι οτι και σημερα μια στρατια ή σωμα στρατου πχ μπορει να εχει ταγματα που να υπαγονται κατ ευθειαν στη διοικηση της για να ειναι η "πυροσβεστικη" του μετωπου, να πανε οπυ χρειαζεται.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπορεί κ να ναι αυτό που λες,αλλά η ερώτηση μου περιείχε κ αλληγορική έννοια.Ως ΄΄στρατεύματα ανακούφισης΄΄ θεωρούσαν οι Ιάπωνες κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ τις στρατιές των Κινέζων γυναικών που με την βία της χρησιμοποιούσαν για να εκτονώνονται κ να ανακουφίζονται σεξουλικά οι Ιάπωνες στρατιώτες.Πολλοί θεωρούν ότι δεκάδες εκατομμύρια γυναίκες Κινέζικης καταγωγής χρησιμοποιήθηκαν για αυτόν τον λόγο κ μάλιστα πολλές πέθαναν.Οι Ιάπωνες λένε άκόμα κ σήμερα ότι τα γεγονότα έχουν εξογκωθεί περί αυτού κ δεν ήταν τόσες πολλές οι γυναίκες που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά,παρά μερικές χιλιάδες.Μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις των 2 χωρών έρχονται σε προστριβή για το αν τελικά ήταν έτσι τα πράγματα.
Θεωρώ ότι κ με τις συνθήκες που επικρατούσαν στην Εθνικιστική Ιαπωνία κατατην διαρκεια του Β'ΠΠ,όσο κ το ότι οι Ιάπωνες έβλεπαν υποδεεστερα τους Κινέζους,τότε μάλλον οι φωνές που φωνάζουν ακόμα κ σήμερα για την σεξουαλική κακοποίηση εκατομμυρίων γυναικών Κινεζικής καταγωγής,έχουν δίκιο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Κανείς σας δεν το ξέρει;;;Αμά μπει ο Σταύρος θα το πει αμέσως.Τώρα δεν ισχύει η φίμωση.Του επιτρέπω.

Σκοτεινέ,

Μη ξεχνάς σε τι site είμαστε.

Δεν το ξέρω.

Αυτό που θα "κούμπωνε" στις λέξεις, (σύμφωνα με την κρίση μου) θα ήταν:

Στρατεύματα από πουτάνες που τις πήγαιναν κοντά στο μέτωπο για να "ανακουφίζονται" τα στρατά μετά τις μάχες...
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
φοραγαν και καποτες παραλαγης?αχα καλο εε?

Οι ναυτες των Γερμανικων υποβρυχίων πηγαιναν αμεσως μολις επεστρεφαν απο τη θαλασσα σε μπουρδελα. Ειχε σημειωθει περιστατικο διαμαρτυριας στο ανατολικο μετωπο. Επειδη ο διοικητης τιμωρησε ενα λοχο με το να μην παει στα μπουρδελα, οι στρατιωτες φορεσαν καποτες στις ξιφολογχες τους και παρουσιαστηκαν ετσι την αλλη μερα το πρωι...
Πολεμος και πουτανες!! Φοβερο θεμα για συμποσιο!!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Γνωρίζουμε μάρκα καπότες και προδιαγραφές τους (της εποχής)?
:uglystupid:  :helpplea:  :think:    :S:    :hmm:    :thefinge:

Οχι!! Δεν εχω ιδεα, με εχει φαει η απορια, τι μαρκες καποτες κυκλοφορουσαν πριν 70-60 χρονια.
Παντως για να μη σκιζανε σε ξιφολογχες πρεπει να ηταν πολυ καλης αντοχης, λοοολ.
Αθανατα τα παλια πραγματα, γερα!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα φίλοι,λάτρεις της Ιστορίας.
Μιας κ πιάσαμε τα πικάντικα ιστορικά(λογικό αφού όλα τα αναλύσαμε πια σχεδόν) τι νομίζετε ότι έκαναν οι Γαλλίδες στην κατεχόμενη Γαλλία κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ,προκειμένου να δηλητηριάζουν τους Γερμανούς στρατιώτες όταν τις απαύτωναν,κάνοντας έτσι μια μορφή αντίστασης;;;;;

Σταύρο γιούχου,για βρες το μας εσύ που είσαι κ ειδήμων στα ιστορικά-σεξουαλικά.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Πολυ καλημερα παιδες.
Ωραια ερωτηση, δεν το εχω ακουσει καθολου. Περιμενω τα φωτα σας (τα κοκινα)!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom