DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ποιος είπε το περίφημο:΄΄η νίκη έχει πολλούς πατέρες,αλλά η ήττα είναι ορφανή΄΄;
Σταύρο μην απαντήσεις. Είμαι σίγουρος ότι το διάβασες πρόσφατα κ το ξέρεις.Ασε κανέναν άλλον
Όχι ρε πούστη μου, τι φίμωση είναι αυτή που μου επιβάλλεις?
Στο πηγάδι κατούρησα?
φυσικα ειχε προηγηθει το 1978 η εισβολη του βιετναμ στην καμποτζη και η ανατροπη του εκει φιλοκινεζικου καθεστωτος.υστερα απο αυτη την εξελιξη η κινα φοβηθηκε την επεκταση της σοβιετικης επιρροηςκαι θεωρησε το βιετναμ ως σοβιετικο εντολοδοχο.ο σινοβιετναμικος πολεμος διεξηχθει το 1979αλλα κρατησε πολυ λιγοΤο 1977 αν θυμάμαι καλά ή το 76,μεταξύ Βιετνάμ και Κίνας.Η σύρραξη έγινε κυρίως μέσα στο Βιετνάμ.Κέρδισαν οι Κινέζοι και αποχωρώντας οι στρατιώτες έγραφαν στους τοίχους:΄΄αν το ξανακάνεις θα ρθω να σε βρω΄΄,απευθυνόμενοι στους Βιετναμέζους.
Μητσο...
Συγγνώμη κύριε, μήπως με περάσατε για κάποιον άλλο?
O Simon Bοlivar. Ο αετός των Άνδεων. Προς τιμή του ονομάστηκε ένα από τα κράτη που ιδρύθηκαν Βολιβία. Περίπου την ίδια εποχή με την Ελληνική επανάσταση του 1821
Ποιος είπε το περίφημο:΄΄η νίκη έχει πολλούς πατέρες,αλλά η ήττα είναι ορφανή΄΄;
Γιανα σας δυσκολέψω με τον Μπολιβάρ.Πάνω σε ποια Ευρωπαϊκά μνημεία πήρε βαρύ όρκο να απελευθερώσει την Λατινική Αμερική ή να πεθάνει;