argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.003
- Πόντοι
- 9.297
Στο καρτοτηλέφωνο μέσα στην πλατεία γεμάτη με κόσμο;Εσυ τελειωσες;
Μου την έκανε τέντα όμως....η φωνή της ακουγόταν πεντακάθαρα όλο καύλα....
Στο καρτοτηλέφωνο μέσα στην πλατεία γεμάτη με κόσμο;Εσυ τελειωσες;
Περιμενε αλλος απο πισω για τηλεφωνο;Στο καρτοτηλέφωνο μέσα στην πλατεία γεμάτη με κόσμο;
Μου την έκανε τέντα όμως....η φωνή της ακουγόταν πεντακάθαρα όλο καύλα....
Πολύ απλά γιατί είσαι περιορισμένης.δικέ μου εγώ ότι έγραψα έχει και κάποιο επιχείρημα.έχεις να πείς κάτι;όχι.απλά ξεκινάς κουβέντες άσκοπες.ξέρουμε ότι μπορεί να έχεις τα κόμπλεξ σου,αλλά έχουμε και μια ζωή να ασχοληθούμε και ο χρόνος είναι πολύτιμος.δεν έχω να πώ κάτι άλλο.Έχω δίκιο,έχετε άδικο και τέρμα.
Όχι ρε....τα καρτοτηλέφωνα ΔΕΝ έχουν ανοιχτή ακρόαση!Πρόλαβες τα καρτοτηλέφωνα η γεννήθηκες με κινητό;Περιμενε αλλος απο πισω για τηλεφωνο;
Οχι ρε συ. Εννοω αν ειδε την τεντα. Οχι αν ακουγεΌχι ρε....τα καρτοτηλέφωνα ΔΕΝ έχουν ανοιχτή ακρόαση!Πρόλαβες τα καρτοτηλέφωνα η γεννήθηκες με κινητό;
Ελπίζω να μην είδε κανένας την τέντα!!!Πάντως υπήρχε κόσμος σε κίνηση, έκαναν βόλτα,τα μικρά έπαιζαν κρυφτό ,κυνηγητό...το αποκλείω (σχεδόν..) να με είδε κανείς με τέντα!!!Οχι ρε συ. Εννοω αν ειδε την τεντα. Οχι αν ακουγε
Αυτο το σχεδον δεν σε ανησυχει; Σε πειραζωΕλπίζω να μην είδε κανένας την τέντα!!!Πάντως υπήρχε κόσμος σε κίνηση, έκαναν βόλτα,τα μικρά έπαιζαν κρυφτό ,κυνηγητό...το αποκλείω (σχεδόν..) να με είδε κανείς με τέντα!!!
Σκουπίδι είσαι πρώτα απο όλα.Πολύ απλά γιατί είσαι περιορισμένης.
1. Συγκρινες μια κοινωνική ομάδα με μια πολιτική ομάδα. "Θεωρείτε υποτιμητικό να είναι κάποιος εθνικοσοσιαλιστής,αλλά όχι τραβέλι" Εχεις και αλλες αναφορές, αλλά κάνε τον κόπο να τις βρεις μόνος.
2. Εκρινες πως οι βαρβαρότητες ακραιων πολιτικών ομάδων έχουν προκαλέσει λιγότερο κακό από κοινωνική ομάδα που επιλέγει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής. "(οι τραβεστι ).. είναι κατώτεροι απο τους Ναζί δολοφόνους,γιατί ο ένας έπραξε βάσει προπαγάνδας και άλλαξε άρδην όταν είδε την αλήθεια -πέρα της κομματικής παρωπίδας- ενώ ο άλλος είναι απλά βλαμμένος και δεν καταλαβαίνει την κατάστασή του"
3. Αποκάλεσες ψυχασθενείς άτομα που απλά δε καταλαβαινεις, ή που μάλλον σε τρομάζουν. "..Οι δε (τραβεστι) ... (προκάλεσαν τον θάνατο ) όλου του πολιτισμένου πλανήτη"
Αυτά για να ξέρεις με ποιον μιλάς. Αν μου απαντήσεις, θα μου απαντήσεις με στοιχεία. Κατάλαβες σκουπίδι;
Τα πήρα φίλε.Ευχαριστώ που νοιάζεσαι για την υγεία μου.Καταλαβαίνω ότι με βλέπεις σαν συγγενή πια,αλλά μην αισθάνεσαι τύψης που μου ανέβηκε το ουρικό οξυ γιατί γαμάω συνέχεια και δεν κατουράω συχνά.Με απασχολει ο γιός σου συνέχεια.Κανένα πλαστό να πάρουμε νέο κινητό θα μας δώσεις ή θα τα φας στις πουτάνες και θα σε δέρνουν οι νταβάδες;Ρε παπάρα, δε σου είπα να παίρνεις τα χάπια σου;
Είπα να το μην διορθώσω το αυτόματο κείμενο,μπας και με καταλάβεις καλύτερα ως αυτιστικός και μόγγολος που είσαι.Σινηδισαιος;
Ο τίτλος αυτός,του αγράμματου ταγαριού σου αξίζει δικαιωματικά.Άλλωστε μονο συγκρουσεις θέλεις να κάνεις και το καταλαβαίνω εν μέρει το γιατί έχεις αυτό το χούι...Βλέπεις είναι δύσκολο να σε φτύνουν ακομα και οι πουτάνες,όχι μονο γιατί είσαι κοντός και σπυριάρης μεσήλικας και ενίοτε βρωμάς ιδρωτίλα απο μέτρα,αλλά και γιατί ξέρουν ότι ακόμα και τα λεφτά σου είναι μούφα,όπως και ο δήθεν ανδρισμός σου.Έχεις καταφέρει να φάς και πόρτα απο μπουρδέλο στο Μετάξι απο την Φωτεινή Γκμόχ και απο την Αλιόνα στην Διδύμου 18 γιατί βρώμαγες.Με λίγα λόγια μια αηδία με πόδια και σιχαμένος απο όλες τις πάντες.Ευτυχώς που το διευκρίνισες γιατί αρχικά νόμιζα ότι το έγραψες έτσι είσαι επειδή είσαι ένα αγράμματο ταγάρι.
Ίσως το πιο καμμένο ποστ που καταριέται κάποιους που έχουν αποκτήσει κάποια πράγματα στην ζωή τους σε αντίθεση με άλλους που είναι μετέωροι, άνεργοι, άεργοι και βλαστημάνε 24/7?εν μεσω κρισης σε διπατο χλιδατο διαμερισμα
στην αρχη η γνωστη χαιδεμενη κορακλα λιγο πριν γινει η γνωστη κακομαθημενη ελλεηνιδα που θα ζαλισει τ'αρχειδια με τα καμωματα της του μισου αντρικου πληθυσμου...
μετα εμφανιζονται οι μπουνταλαδες γιοι που χουν καψει τον εκγεφαλο τους απο το πολυ net surfing
κ τελος κλεινουμε με μαμα-μπαμπα στην τριχα βγαλμενους απο το story καποιας ταινιας του hollywood
τελικα η κριση κανει καλο!
ε,ρε καψιμο!
Εγώ θέλω κοτόπουλο και πάστα για επιδόρπιο...γιατί δεν καλύπτομαι;Σε ποια εταιρεία πρέπει να απευθυνθώ για να βρω τέτοιο μενού;
<Κοτοπουλο η παστα;>
Δεν θελω παστα, πιασε μου εναν μπακλαβα.
Μαθανε, παστα. Αντι να πουνε ζυμαρικα, λενε παστα. Λες και ειναι Ιταλιδες.