Νέα

Ίσως... η πιο μαλακισμένη διαφήμιση!;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Η περιγραφή του βίντεο είναι πληρέστατη. Τί δε καταλαβαίνεις;
Το μέγεθος της υποκρισίας και της απροκάλυπτης υποστήριξης της ψυχασθένειας. Σε αντίστοιχη διαφήμιση της Gillette για τον ανδρισμό είχε γίνει της πουτανας και την πολεμάγανε

για την ψυχασθένεια που είπα, εξηγώ … είναι τελείως διαφορετικό η σεξουαλικη προτίμηση που είναι κατανοητό και εντελώς προβληματικό να νομίζεις ότι είσαι και να ντύνεσαι γυναίκα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
αφου ζουμε στην εποχη που λεει ο αλλος οτι ειναι πουστης και περιμενει να του δωσουμε κανα βραβειο λες και ανακαλυψε το εμβολιο για τον καρκινο....
πουστηδες, τραβεστι, διεμφυλικοι, καρλοτες, νανοι, μονοκεροι, ουδετερα...ο,τι μαλακια του ερθει του αλλουνου στο κεφαλι βγαινει και την βροντοφωναζει λες και εκανε κανα κατορθωμα...
:confused: :confused: :confused: :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Σωστά. Ενώ το να τη βρίσκεις σεξουαλικά με το να σε δέρνουνε, να σε στραπονιάζουνε, να σε κατουράνε και να σε χέζουνε, αυτά είναι τελείως φυσιολογικά.
Το χεις δει σε καμία διαφήμιση να πλασάρεται ως φυσιολογικο ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Σωστά. Ενώ το να τη βρίσκεις σεξουαλικά με το να σε δέρνουνε, να σε στραπονιάζουνε, να σε κατουράνε και να σε χέζουνε, αυτά είναι τελείως φυσιολογικά.
ρε τυπε εχεις δει καμια διαφημιση να βγαινει ο αλλος και να λεει χαρουμενος οτι θελει να τον χεζουν????
εδω στην διαφημιση αυτη βγαινει ο αλλος ντυμενος με ξωπλατο και εχει ενα καρυδι στον λαιμο πιο μεγαλο και απο του λοχαγου που ειχα στα τεθωρακισμενα, και λεει περηφανα "ετσι μαρεσει το pantene"...

Τελευταία τροποποίηση:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Προφανώς και δεν ειναι διαφήμιση προιόντος. Η δυσφορία είναι ένα πραγματικό προβλημα. Με το να το βαπτίζουμε ψυχασθένεια, απλά κρύβουμε κάτω από το χαλί ορμονικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Από τη στιγμή που δεν με ενοχλούν ποιός είμαι εγώ που θα τους κουνήσω το δάχτυλο και θα τους επιβάλλω πως θα αισθάνονται;
Και στο κάτω κάτω είμαι σίγουρος πως και όλοι οι άλλοι που ανέφερα αν τους ρωτήσεις φυσιολογικοί θα αισθάνονται κι'αυτοί.
μα ποιος ειπε οτι θα τους επιβαλλουμε το πως θα αισθανονται...
εμεις απλα επισημαινουμε το γελοιο του πραγματος :
το να βγαινεις περηφανα και να λες ειμαι πουστης ειναι σαν να βγαινεις και να λες ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο στον τοξοτη....δεν ειναι και κανενα κατορθωμα..

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Προφανώς και δεν ειναι διαφήμιση προιόντος. Η δυσφορία είναι ένα πραγματικό προβλημα. Με το να το βαπτίζουμε ψυχασθένεια, απλά κρύβουμε κάτω από το χαλί ορμονικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες.
Η έλξη μεταξύ ομοφυλοφίλων είπα είναι κατανοητό.
Ψυχασθένεια και κρίση ταυτότητας είναι όλα σου τα χρωμοσώματα να ναι ένα φύλο και συ να νομίζεις και να επιμένεις ότι είσαι το αντίθετο. Αυτό δεν είναι ορμόνες αλλά είναι περιβάλλον και κυρίως ιδεοληψία επικίνδυνα διαδεδομένη

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
το να βγαινεις περηφανα και να λες ειμαι πουστης ειναι σαν να βγαινεις και να λες ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο στον τοξοτη....δεν ειναι και κανενα κατορθωμα..
Κοίτα, όντως για εσένα και εμένα δεν είναι κατόρθωμα. Φαντάσου όμως ομοφυλόφυλο (γυναίκα ή άντρα) που έχει μεγαλώσει επαρχία και που αμα εκδήλωνε το παραμικρό, θα φόρτωνε ξύλο και για εγγόνια του. Η υπερβολή που βλέπουμε σήμερα είναι αντίδραση στον υπέρμετρο συντηρητισμό του παρελθόντος.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
Μαγκες μην ασχολησται με τους πούστηδες
και τις πισογλεντηκες μόδες ...

Ο πουστης μουνι δεν πλήρωσε ποτέ ...
Ο Άντρας πληρώνει ...

Και τα μουνια το ξέρουν καλύτερα απο όλους ...!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Κοίτα, όντως για εσένα και εμένα δεν είναι κατόρθωμα. Φαντάσου όμως ομοφυλόφυλο (γυναίκα ή άντρα) που έχει μεγαλώσει επαρχία και που αμα εκδήλωνε το παραμικρό, θα φόρτωνε ξύλο και για εγγόνια του. Η υπερβολή που βλέπουμε σήμερα είναι αντίδραση στον υπέρμετρο συντηρητισμό του παρελθόντος.
σιγα ρε τυπε..δεν ζουμε και στο 1950...απειρους πουστηδες ξερω..και εδω και στην επαρχια..
α και σημειωτεον : οι πουστηδες στον κανονικο κοσμο δεν ειναι σαν τον λακη γαβαλα και τον τρυφωνα...ειναι κανονικοι ανθρωποι που μιλανε κανονικα, ντυνονται κανονικα και περπατανε κανονικα...απλα τους αρεσουν οι λοκατζηδες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606

Ο Άντρας πληρώνει ...

Τύπος ευτυχώς που μπήκες και το έγραψες να ξέρουμε πού βαδίζουμε...μη μας βρει κάνα κακό!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
οι πουστηδες στον κανονικο κοσμο δεν ειναι σαν τον λακη γαβαλα και τον τρυφωνα...ειναι κανονικοι ανθρωποι που μιλανε κανονικα, ντυνονται κανονικα και περπατανε κανονικα
Αυτό ξαναπες το. Είμαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν απευθύνεται σε εκείνες-ους. Περισσότερο αναφέρεται σε όσες-ους έχουν ομοφυλικές τάσεις και επιλέγουν να το κρύψουν. Με υπερβολή φυσικά. Μη ξεχνάμε πως είναι διαφήμιση και θέλει να προκαλέσει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
σιγα ρε τυπε..δεν ζουμε και στο 1950...απειρους πουστηδες ξερω..και εδω και στην επαρχια..
α και σημειωτεον : οι πουστηδες στον κανονικο κοσμο δεν ειναι σαν τον λακη γαβαλα και τον τρυφωνα...ειναι κανονικοι ανθρωποι που μιλανε κανονικα, ντυνονται κανονικα και περπατανε κανονικα...απλα τους αρεσουν οι λοκατζηδες...
Δεν συμφωνώ...γιος οικογένειας έκανε τούμπανο τον μικρό του αδερφό γιατί τους είπε ότι προτιμάει να τον παίρνει...τούμπανο και με την ευλογία των γονιών μάλιστα...τελευταία στιγμή τον γλύτωσε η γειτονιά...ο μικρός πλέον έφυγε από το σπίτι και οι άλλοι γυρνάνε φαρμακωμενοι σαν να έχει πεθάνει το παιδί...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• old-ugly-tranny-e1489283023836.jpeg
    old-ugly-tranny-e1489283023836.jpeg
    145,3 KB · Εμφανίσεις: 82

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
πάντως σαν εσένα δεν είμαι
Βρε παλιομ@υνοπανο αυτιστικε λασπαλογε. Αντε και γ@μησου κωθωνι. Τελειωνε την πλακα.Παλιοπ@υστα Ισλαμοφασιστα. Μαζι τους εισαι. Ε.κ ειμαι. Τραβας κανα ζορι. Ή σου χαλαω το αλισβερισι με τους λαθρο. Για να ψωνιζεις φθηνες πακικες των 5e. Για την σαπια σουφρα σου

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Το ψωμί σου τρώνε ρε Τάκη; Άμα δε σου αρέσει κλείσε την τηλεόραση ή άλλαξε κανάλι.
Κι'εμένα μου φαίνεται γελοίο να βγαίνουν η Στικούδη και η Ζοζεφίν στην τηλεόραση και να δηλώνουν τραγουδίστριες αλλά δεν θα βγω και στους δρόμους να διαμαρτυρηθώ.
Οι διαφημίσεις φίλε δεν είναι μόνο για εμένα ή εσένα.
Διαμορφώνουν πρότυπα για όλους.
Ο μικρός μου ο γιος είναι δέκα χρόνων και δεν θέλω να βλέπει τίποτα που να του προβάλλει ως πρότυπο μια συμπεριφορά που είναι μη φυσιολογική ως φυσιολογική και που στο μέλλον μπορεί να τον βλάψει.
Δεν θέλω να βλέπει διαφημίσεις τσιγάρων, αλκοόλ και πολλών άλλων πραγμάτων που ενώ σαν ενήλικος θα έχει κάθε δικαίωμα να τα επιλέξει, τώρα στα δέκα του δεν έχει το κριτήριο να καταλάβει τις συνέπειες αυτών των πραγμάτων.
Και δεν μπορώ να είμαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και να αλλάζω κανάλι κάθε φορά που κάποιος μαλάκας του προβάλει
ως μαγκιά μια κατάσταση που έχει ως συνέπεια το 40% των ανθρώπων που επιλέγει αυτό τον τρόπο ζωής να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.461
Πόντοι
9.297

Ο Άντρας πληρώνει ...

Λόγια σοφών ανδρών...ευ γέ!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
το να τη βρίσκεις σεξουαλικά με το να σε δέρνουνε, να σε στραπονιάζουνε, να σε κατουράνε και να σε χέζουνε, αυτά είναι τελείως φυσιολογικά
Τρεξε τωρα να γραψεις στο νημα για την γευση του σπερματος. Οι γνωσεις θα ειναι πολυτιμες εκει. Ποσα ξερεις εσυ :wink:

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Οι μόνες καλές διαφημίσεις είναι οι πορνοδιαφημισεις

Stories