tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ενα λοβερδο θελουν εκει να τους κανει κρατος τυπε![]()
εχουν τους δικούς τους.. δεν θέλουν άλλους.. κατι πάστορες που είναι πρωθυπουργοί και υπουργοί...
ενα λοβερδο θελουν εκει να τους κανει κρατος τυπε![]()
αστον αυτον τον χαλασε η γυμναστρια πανω που πηγε να βαλει ταξηενα λοβερδο θελουν εκει να τους κανει κρατος τυπε![]()
Το κορυφαίο βέβαια είναι η ποινική δίωξη της πορνείας, του πελάτη μάλιστα. Τον δυστυχισμένο που θα "ψωνίσει" την πουτάνα του δρόμου αφορά αυτό προφανώς. Τον πάμπλουτο που μπορεί να "προσλάβει" 3-4 ξέκολα για "γραμματείς" του και να βάζει τις αμοιβές τους στα έξοδα της εταιρείας του, προφανώς δεν θα τον αγγίξει. Επί πλέον δε κάποιες από αυτές θα μπορεί να τις δίνει και σε ορισμένους φίλους και πελάτες του. Ούτε αυτούς θα τους αγγίξει βέβαια, αφού δεν θα υπάρχει άμεση αμοιβή μετά το σεξ.
Του κώλου φιλελεύθεροι και σεξουαλικά απελευθερωμένοι είναι! Όλοι οι Σκανδιναυοί, αλλά αυτοί το παραχέσανε.
Σαν πόσο "φιλελεύθερο" είναι να απαγορεύσεις τα κλαμπ με στριτπίζ; Το να ελέγχουν να μην πηγαίνουν 12χρονα, λογικό είναι, κι εδώ ισχύει αυτό.
Και δηλαδή τις τσόντες πως στο καλό θα τις απαγορεύσουν; Και την εισαγωγή τους σε ηλεκτρονική μορφή και την μέσω διαδικτύου διάδοσή τους; Όσο τις απαγορεύουν τόσο απλά θα τις βγάζουν στην μαύρη αγορά.
Δηλαδή αν πάω στην Ισλανδία με το λάπτοπ μου θα μου το ανοίξουν να μου ψάξουν όλο το σκληρό δίσκο επί τόπου; Αν έχω ένα CD, ένα φλασάκι; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Ούτε καν στο Ιράν!
(Να διευκρινήσω πως και τις τσόντες και τα στριπτιζάδικα τα βαριέμαι και δεν με ενδιαφέρουν πλέον, αλλά δεν βλέπω το λόγο αν κάποιους άλλους τους ενδιαφέρουν γιατί να τα στερηθούν.)
Το κορυφαίο βέβαια είναι η ποινική δίωξη της πορνείας, του πελάτη μάλιστα. Τον δυστυχισμένο που θα "ψωνίσει" την πουτάνα του δρόμου αφορά αυτό προφανώς. Τον πάμπλουτο που μπορεί να "προσλάβει" 3-4 ξέκολα για "γραμματείς" του και να βάζει τις αμοιβές τους στα έξοδα της εταιρείας του, προφανώς δεν θα τον αγγίξει. Επί πλέον δε κάποιες από αυτές θα μπορεί να τις δίνει και σε ορισμένους φίλους και πελάτες του. Ούτε αυτούς θα τους αγγίξει βέβαια, αφού δεν θα υπάρχει άμεση αμοιβή μετά το σεξ.
Και για να καταλάβω δηλαδή όταν λένε πως είναι "σεξουαλικά απελευθερωμένοι" τί ακριβώς εννοούν; Πως μας επιτρέπουν να κάνουμε σεξ και προ ή εκτός (το δεύτερο ελέγχεται!) γάμου; Διότι αυτό νόμιζα πως το είχαμε κατακτήσει καιρό πριν.
Του κώλου και της πούτσας προοδευτικοί, ξαναλέω!
Κάποιους τέτοιους "παραδείσους" που θα μας ελέγχουν ακόμα και τα βρακιά μας ονειρεύονται φαντάζομαι και κάποιοι εγχώριοι "προδευτικοί", ωσαύτως του κώλου. Λογικό αν είσαι κακάσχημη και αγάμητη μια ζωή, σαν τη Ζωή.
Ας το προσέξουμε αυτό!
Ακριβώς έτσι.Του κώλου φιλελεύθεροι και σεξουαλικά απελευθερωμένοι είναι! Όλοι οι Σκανδιναυοί, αλλά αυτοί το παραχέσανε.
Σαν πόσο "φιλελεύθερο" είναι να απαγορεύσεις τα κλαμπ με στριτπίζ; Το να ελέγχουν να μην πηγαίνουν 12χρονα, λογικό είναι, κι εδώ ισχύει αυτό.
Και δηλαδή τις τσόντες πως στο καλό θα τις απαγορεύσουν; Και την εισαγωγή τους σε ηλεκτρονική μορφή και την μέσω διαδικτύου διάδοσή τους; Όσο τις απαγορεύουν τόσο απλά θα τις βγάζουν στην μαύρη αγορά.
Δηλαδή αν πάω στην Ισλανδία με το λάπτοπ μου θα μου το ανοίξουν να μου ψάξουν όλο το σκληρό δίσκο επί τόπου; Αν έχω ένα CD, ένα φλασάκι; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Ούτε καν στο Ιράν!
(Να διευκρινήσω πως και τις τσόντες και τα στριπτιζάδικα τα βαριέμαι και δεν με ενδιαφέρουν πλέον, αλλά δεν βλέπω το λόγο αν κάποιους άλλους τους ενδιαφέρουν γιατί να τα στερηθούν.)
Και για να καταλάβω δηλαδή όταν λένε πως είναι "σεξουαλικά απελευθερωμένοι" τί ακριβώς εννοούν; Πως μας επιτρέπουν να κάνουμε σεξ και προ ή εκτός (το δεύτερο ελέγχεται!) γάμου; Διότι αυτό νόμιζα πως το είχαμε κατακτήσει καιρό πριν.
Κάποιους τέτοιους "παραδείσους" που θα μας ελέγχουν ακόμα και τα βρακιά μας ονειρεύονται φαντάζομαι και κάποιοι εγχώριοι "προδευτικοί", ωσαύτως του κώλου. Λογικό αν είσαι κακάσχημη και αγάμητη μια ζωή, σαν τη Ζωή.
Ας το προσέξουμε αυτό!
Και για να καταλάβω δηλαδή όταν λένε πως είναι "σεξουαλικά απελευθερωμένοι" τί ακριβώς εννοούν;
-ΑΥΤΑ ειναι,νεοι επιχειρηματικοι δρομοι ανοιγουν στην ισλανδια πλεον....ΜΕΤΑ την μαφια που γιγαντωθηκε με την ποτοαπαγορευση στο usa,τωρα χακεραδες "τυπου μπολντη" αναμενεται να πλουτισουν εκμεταλλευομενοι την τσοντοαπαγορευση στο νετ!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΗΔΗ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ....Μουτσουνα νερντοβλακας τεζα ,να πασαρει χερι με χερι cd ΣΕ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ τσοντακηδες,με την ατακα ....¨"θα μου φιλας το χερι φιλαρακο"....
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΗΔΗ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ....Μουτσουνα νερντοβλακας τεζα ,να πασαρει χερι με χερι cd ΣΕ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ τσοντακηδες,με την ατακα ....¨"θα μου φιλας το χερι φιλαρακο"....
ΟΛΑ καλα που γραφεις ρε μεσιε,αλλα γιατι εχεις τετοιο κολλημα οτι μονο οι δεξιοι πηδατε μονο σε αυτον τον τοπο?Μηπως επειδη στην πραξη εχετε οντως "γαμησει" την χωρα!Του κώλου φιλελεύθεροι και σεξουαλικά απελευθερωμένοι είναι! Όλοι οι Σκανδιναυοί, αλλά αυτοί το παραχέσανε.
Ας το προσέξουμε αυτό!
...καλά εσείς ρε δεν είχατε θεοποιήσει την κυβέρνηση της Ισλανδίας ?????
εκτος αν μιλατε για χωρες του αλλαχ που στον κοβουν επιτοπου![]()
Φανταζομαι σκηνικα με νερντ με καμπαρντινες να κανουν συναλλαγες χερι με χερι μεσα στα βαγονια του ηλεκτρικου.-ΑΥΤΑ ειναι,νεοι επιχειρηματικοι δρομοι ανοιγουν στην ισλανδια πλεον....ΜΕΤΑ την μαφια που γιγαντωθηκε με την ποτοαπαγορευση στο usa,τωρα χακεραδες "τυπου μπολντη" αναμενεται να πλουτισουν εκμεταλλευομενοι την τσοντοαπαγορευση στο νετ!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΗΔΗ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ....Μουτσουνα νερντοβλακας τεζα ,να πασαρει χερι με χερι cd ΣΕ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ τσοντακηδες,με την ατακα ....¨"θα μου φιλας το χερι φιλαρακο"....
ΟΛΑ καλα που γραφεις ρε μεσιε,αλλα γιατι εχεις τετοιο κολλημα οτι μονο οι δεξιοι πηδατε μονο σε αυτον τον τοπο?Μηπως επειδη στην πραξη εχετε οντως "γαμησει" την χωρα!
ΥΓ Πολυ πατσαβουρα η ζωη παντως,αιτια να βγαλεις ναυτικο φυλλαδιο!
Φανταζομαι σκηνικα με νερντ με καμπαρντινες να κανουν συναλλαγες χερι με χερι μεσα στα βαγονια του ηλεκτρικου.
τυπε αν παω εγω ισλανδια να δεις τι εχει να γινει.....θα με συλλαβουν για τρομοκρατηΔηλαδή αν πάω στην Ισλανδία με το λάπτοπ μου θα μου το ανοίξουν να μου ψάξουν όλο το σκληρό δίσκο επί τό