Νέα

Ισλάμ = Ευρώπη? εαν όχι, σε πόσο καιρό θα γίνει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Με αφορμη το χθεσινο Μπαϊραμι ας ξεκινησω ενα θεμα... (εαν υπαρχει σας παρακαλω συγχωνευση)

Ας αρχισουμε με ενα βιντεακι 7.5 λεπτων για ζεσταμα. Το βιντεακι ειναι πανω απο 2 χρονια κ σιγουρα ο ενας η ο αλλος θα το εχουνε δει. Απλα αλλη μια φορα δεν μας χαλαει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ρε σεις γαμηστε και λιγο κανει καλο στον εγκεφαλο.

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εαν δεν γουσταρεις μην λες μαλακιες για να το παιζεις εξυπνος... οκ ΜΑΣΤΕΡ???  Αγνωεις κ τελος... Το αμα γαμαμε, το αμα σε γαμανε δεν ενδιαφερει κανεναν...

Μουκοτο κ αλλέ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εαν δεν γουσταρεις μην λες μαλακιες για να το παιζεις εξυπνος... οκ ΜΑΣΤΕΡ???  Αγνωεις κ τελος... Το αμα γαμαμε, το αμα σε γαμανε δεν ενδιαφερει κανεναν...

Μουκοτο κ αλλέ
βρε ανοητε,υπαρχουν ενα σωρο τοπικ με αυτο το γαμημενο θεμα.πως να αγνοησουμε αν μας ζαλιζετε τα αρχιδια καθε 3 και λιγο,διαλεξε ενα θεμα και μπες εκει,πρεπει να κανεις καινουργιο ρε;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον.Ακομα και το Ισραηλ θα εχει προβλημα αφου οι Αραβικης καταγωγης Ισραηλινοι υπηκοοι συντομα θα φτασουν το 50% του πλυθισμου! :rockon:!το θεμα ειναι πως να αντιμετοπιστει αυτο?Κατα τη γνωμη μου η λυση ειναι η στειρωση των μουσουλμανων γυναικων αλλα αποκλιεται να γινει διοτι ειναι πολυ Χιτλερικη μεθοδος.Εννοιειται να ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ σε μουσουλμανους υπηκοοτητα ουτε μετα απο 20 χρονια.Πιστευω οτι με τα Βιολογικα μεταλαγμενα προ'ι'οντα πανε να κανουνε κατι παρομοιο.Ετσι θα καταπολεμιθει η Υπεργεννητικοτητα.Σε πειραματα που γινανα σε ποντηκια αυτα που τρωγαν Βιολογικα μεταλαγμενα προ'ι'οντα τα ποντηκια δεν αφειναν απογωνους!Αυτο σιγα σιγα θα γινει και με τους ανθρωπους.Ας πει καποιος καποια λυση αν υπαρχει γιατι τα βλεπω τα πραγματα πολυ χλωμα!  :new_shocked:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον.Ακομα και το Ισραηλ θα εχει προβλημα αφου οι Αραβικης καταγωγης Ισραηλινοι υπηκοοι συντομα θα φτασουν το 50% του πλυθισμου! :rockon:!το θεμα ειναι πως να αντιμετοπιστει αυτο?Κατα τη γνωμη μου η λυση ειναι η στειρωση των μουσουλμανων γυναικων αλλα αποκλιεται να γινει διοτι ειναι πολυ Χιτλερικη μεθοδος.Εννοιειται να ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ σε μουσουλμανους υπηκοοτητα ουτε μετα απο 20 χρονια.Πιστευω οτι με τα Βιολογικα μεταλαγμενα προ'ι'οντα πανε να κανουνε κατι παρομοιο.Ετσι θα καταπολεμιθει η Υπεργεννητικοτητα.Σε πειραματα που γινανα σε ποντηκια αυτα που τρωγαν Βιολογικα μεταλαγμενα προ'ι'οντα τα ποντηκια δεν αφειναν απογωνους!Αυτο σιγα σιγα θα γινει και με τους ανθρωπους.Ας πει καποιος καποια λυση αν υπαρχει γιατι τα βλεπω τα πραγματα πολυ χλωμα!  :new_shocked:
οποιος παιρνει στα σοβαρα εσενα τυπε θελει παρασημο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον.Ακομα και το Ισραηλ θα εχει προβλημα αφου οι Αραβικης καταγωγης Ισραηλινοι υπηκοοι συντομα θα φτασουν το 50% του πλυθισμου! :rockon:!το θεμα ειναι πως να αντιμετοπιστει αυτο?[glow=red,2,300]Κατα τη γνωμη μου η λυση ειναι η στειρωση των μουσουλμανων γυναικων αλλα αποκλιεται να γινει διοτι ειναι πολυ Χιτλερικη μεθοδος[/glow].Εννοιειται να ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ σε μουσουλμανους υπηκοοτητα ουτε μετα απο 20 χρονια.Πιστευω οτι με τα Βιολογικα μεταλαγμενα προ'ι'οντα πανε να κανουνε κατι παρομοιο.Ετσι θα καταπολεμιθει η Υπεργεννητικοτητα.Σε πειραματα που γινανα σε ποντηκια αυτα που τρωγαν Βιολογικα μεταλαγμενα προ'ι'οντα τα ποντηκια δεν αφειναν απογωνους!Αυτο σιγα σιγα θα γινει και με τους ανθρωπους.Ας πει καποιος καποια λυση αν υπαρχει γιατι τα βλεπω τα πραγματα πολυ χλωμα!  :new_shocked:
επικο ποστ τυπε :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπε ο ανθρωπας  :2funny:
δημητρακη εισαι μορφη :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το οτι τα ποντικια δεν αφηναν απογονους δεν σε τρομαξε τυπε;δεν σε επηρεασε;
ειναι τιτανοτεραστιος τυπος ο δημητρακης λεμε :2funny:
αυτο το ποστ του μαζι με ενα ποστ του αλλου τυπου darkroom που εκανε αναλυση για τους μεταναστες που ειναι στην ελλαδα πρεπει να υπαρχουν στην κεντρικη σελιδα :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ειναι τιτανοτεραστιος τυπος ο δημητρακης λεμε :2funny:
αυτο το ποστ του μαζι με ενα ποστ του αλλου τυπου darkroom που εκανε αναλυση για τους μεταναστες που ειναι στην ελλαδα πρεπει να υπαρχουν στην κεντρικη σελιδα :2funny:
ποιος ειναι αυτος ο darkroom ρε εχθρος του σουπερμαν ειναι;για δωσε κανα λινκ να διαβασω το ποστ του.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιος ειναι αυτος ο darkroom ρε εχθρος του σουπερμαν ειναι;για δωσε κανα λινκ να διαβασω το ποστ του.
τυπε που να θυμαμαι σε ποιο θεμα το ειχε γραψει
εχει καιρο,ο τυπος χαθηκε,αλλα ειχε κανει μια αναλυση φοβερη :2funny:
φοβαμε οτι αν τα γραψω με δικα μου λογια θα χαθει η μαγεια του ποστ του :2funny:
ειχε γινει μπουγιο εκεινο το καιρο με αυτο το ποστ του :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τυπε που να θυμαμε σε ποιο θεμα το ειχε γραψει
εχει καιρο,ο τυπος χαθηκε,αλλα ειχε κανει μια αναλυση φοβερη :2funny:
φοβαμε οτι αν τα γραψω με δικα μου λογια θα χαθει η μαγεια του ποστ του :2funny:
ειχε γινει μπουγιο εκεινο το καιρο με αυτο το ποστ του :2funny:
πανω κατω η καταληξη ποια ηταν,να τους καψουμε ζωντανους;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πανω κατω η καταληξη ποια ηταν,να τους καψουμε ζωντανους;
οχι ρε τυπε η καταληξη ηταν οτι οι πιο βρωμεροι μεταναστες ειναι οι ρωσοι που βρωμαει το δερμα τους
οι πιο καθαροι ειναι οι ινδοι
οι πακιστανοι ειναι κομπιουτεραδες και εχουν σπουδασει multimedia
και ειχε και αλλες κατηγοριες :2funny:
αλλα το θεμα ειναι οχι μονο τι ελεγε αλλα και πως τα εγραφε :2funny:
φοβερος τυπος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οχι να τους ζευγαρωσουμε με Ταϊλανδες για να δημιουργήθει η άρια φυλή
αμα ειναι ετσι και εγω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε γιατι δεν μπορω να κοιμηθω τις νυχτες μου λες;εχω το μωρο να κοιμαται και αντι να το χω αγκαλια καθομαι και γραφω στο μπου και παιζω μανατζερ.τουλαχιστον να μην μου ερχοταν εδω,θα πηγαινα καμια βολτα στην μπαγλα,να νυσταξω λιγο ρε αδελφε  :tits2:

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:offtopic:
Ντάξει το γαμήσαμε το θεματακι του Παουντερ!

Αλλά να σου πω ότι κανεις μλκς στο εχω ξαναπει!!

Αλλα μην μασας και εγώ τις ίδιες  έκανα στο πρώτι ταξιδι.Κολλησα με μια.Τουλάχιτον θα έχεις να σε συντροφέυει κάτι ευχαριστό όταν γυρίσεις πίσω στην μίζερη Ελλάδα.Απολαυσε το όσο κρατήσει αδερφέ..Ξερω ότι αυτην την στιγμή είσαι καψουρης.Εσύ δεν το ξέρεις αλλά και να έχεις την μικρή αμφιβολία ότι είσαι ο αμυντικος μηχανισμος του εγωϊσμου δεν σου επιτρέπει να το εκδηλωσεις όσο είσαι εκεί.Πίστεψε με όταν γυρισεις..Θα πάρει φωτία το Skype.Και αυτό είναι δέσμευση!'Τα γραπτά μένουν' λεει μια λατινική παροιμία.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:offtopic:
Ντάξει το γαμήσαμε το θεματακι του Παουντερ!

Αλλά να σου πω ότι κανεις μλκς στο εχω ξαναπει!!

Αλλα μην μασας και εγώ τις ίδιες  έκανα στο πρώτι ταξιδι.Κολλησα με μια.Τουλάχιτον θα έχεις να σε συντροφέυει κάτι ευχαριστό όταν γυρίσεις πίσω στην μίζερη Ελλάδα.Απολαυσε το όσο κρατήσει αδερφέ..Ξερω ότι αυτην την στιγμή είσαι καψουρης.Εσύ δεν το ξέρεις αλλά και να έχεις την μικρή αμφιβολία ότι είσαι ο αμυντικος μηχανισμος του εγωϊσμου δεν σου επιτρέπει να το εκδηλωσεις όσο είσαι εκεί.Πίστεψε με όταν γυρισεις..Θα πάρει φωτία το Skype.Και αυτό είναι δέσμευση!'Τα γραπτά μένουν' λεει μια λατινική παροιμία.
αδελφε καψουρης ημουν μονο με μια σλοβακα,οταν ημουν πιτσιρικας...και επειδη αυτη η καψουρα πονεσε παρα πολυ,δεν ξανακαψουρευτικα ποτε.λες να μου τυχει τωρα;αυτο μου ελειπε ρε.παντως απο μεσα μου παρακαλαω εστω να μου πει οτι χρειαζεται λεφτα ρε παιδι μου,για κατι,αλλα η ξερει να το παιζει το παιχνιδι καλα,η οντως ειναι ενταξει κοριτσακι.θα δειξει συντομα πιστευω,3 μερες εχω ακομη.παντως επαφες θα κρατησω σιγουρα,ειναι ενταξει παιδι και δεν θα με χαλαγε να την εχω καβατζα για του χρονου.περναω σουπερ μαζι της,σε ολα τα επιπεδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom