Νέα

Iσλαμ... Εκτελέσεις, το θεμα με τις 2 κοπελες που αλλαξαν θρησκεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οι γυναίκες μας έχετε εντυπωσιάσει σήμερα. Για ποιο λόγο να το κάνει αυτό η αγγλική κοινωνία; :cheesy: Σαν να λές έλα να σε ταίσω ένα κομμάτι ψωμί και αμά θες - άμα θες πάντα :cheesy: - σου λέω και ευχαριστώ :cheesy:. Αντί της κοινής λογικής που επιτάσει την προσαρμογή, εσείς συζητάτε την προσαρμογή ποιας;; της Αγγλικής κοινωνίας... :priest: Κυριος, Κύριος

Μα, πώς είναι δυνατόν να προσαρμοστεί κάποιος κάπου χωρίς να τον δεχτείς κι εσύ;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
H Iνδία είναι η τρίτη χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό μουσουλμάνων στον κόσμο (156 εκατομμύρια, μόλις το 13% του πληθυσμού της)... άρα μήπως δεν είναι μόνο θέμα θρησκείας αλλά και κουλτούρας; Μήπως είναι αλλιώς ο μουσουλμάνος από το Ιράν, αλλιώς αυτός από την Ιορδανία, αλλιώς αυτός από την Ινδία κοκ? Μήπως έχουμε πολλά στερεότυπα στο μυαλό μας; Λέω τώρα...

Και δεν θίχτηκα, διαπίστωση έκανα...  :-

1. Ναι αλλά είναι μειονότητα
2. Ινδία και UK για διακόσια χρόνια ήταν ένα
3. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Ινδουστική κουλτούρα και τη μουσουλμανική. Αλλά κατά παράξενο τρόπο, για κάποιους είναι όλοι "μετανάστες"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
H Iνδία είναι η τρίτη χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό μουσουλμάνων στον κόσμο (156 εκατομμύρια, μόλις το 13% του πληθυσμού της)... άρα μήπως δεν είναι μόνο θέμα θρησκείας αλλά και κουλτούρας; Μήπως είναι αλλιώς ο μουσουλμάνος από το Ιράν, αλλιώς αυτός από την Ιορδανία, αλλιώς αυτός από την Ινδία κοκ? Μήπως έχουμε πολλά στερεότυπα στο μυαλό μας; Λέω τώρα...

Και δεν θίχτηκα, διαπίστωση έκανα...  :-
αυτο λεμε κουλτουρα...αντε παω στο αλλο να δω ποσο την εχουν τα παλικαρια του σαιτ :2funny: και την πεφτω για υπνο...για gl πολλα εγραψα παλι.... :headbang: :headbang: :headbang: και χωρις κοπι πειστ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
ας άκου΄σουμε όλίγον μουσικούλα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μα, πώς είναι δυνατόν να προσαρμοστεί κάποιος κάπου χωρίς να τον δεχτείς κι εσύ;
για να τον δεχτεις πρεπει να σε ρωτησει καποιος πρωτα :2funny:
ο γιωργακης εχει την λυση σε αυτο το προβλημα
να τους κανει νομιμους ολους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
1. Ναι αλλά είναι μειονότητα
2. Ινδία και UK για διακόσια χρόνια ήταν ένα
3. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Ινδουστική κουλτούρα και τη μουσουλμανική. Αλλά κατά παράξενο τρόπο, για κάποιους είναι όλοι "μετανάστες"

Έκανα έντιτ, δεν κατάλαβα καλά τι είπες.

Καλά άσ'το, προφανώς εσύ δεν τους θεωρείς μετανάστες αλλά απειλή...
εγκαταλείπω κι εγώ την κουβέντα, δε θα κάθομαι να πλακώνομαι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Με συγχωρείς, δε σε απασχολέι το πρόβλημα διαβίωσης των Ελλήνων και πρέπει να ασχολούμαστε με το πρόβλημα προσαρμογής λαών με τέτοια ήθη; Αν θέλουν ας προσαρμοστούν. Ελβετία δεν είμαστε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
αυτο λεμε κουλτουρα...αντε παω στο αλλο να δω ποσο την εχουν τα παλικαρια του σαιτ :2funny: και την πεφτω για υπνο...για gl πολλα εγραψα παλι.... :headbang: :headbang: :headbang: και χωρις κοπι πειστ....

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΓΓΓΓΓΓΓΡΑΜΑΤΗ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με συγχωρείς, δε σε απασχολέι το πρόβλημα διαβίωσης των Ελλήνων και πρέπει να ασχολούμαστε με το πρόβλημα προσαρμογής λαών με τέτοια ήθη; Αν θέλουν ας προσαρμοστούν. Ελβετία δεν είμαστε
απο 5 οκτ θ αειμαστε εμιρατο τυπε
το ειπε ο γιωργακης
δεν θα ξερουμε τι θα κανουμε τοσο χρημα που θα μοιρασει

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έκανα έντιτ, δεν κατάλαβα καλά τι είπες.

Καλά άσ'το, προφανώς εσύ δεν τους θεωρείς μετανάστες αλλά απειλή...
εγκαταλείπω κι εγώ την κουβέντα, δε θα κάθομαι να πλακώνομαι.

Έχω την εντύπωση ότι έγραψα κάποια πράγματα πάνω σε γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα εσύ πώς τα μεταφράζεις; Το τι θεωρούνται από εμένα δεν έχει σημασία, τι συμβαίνει εν τέλει στην Ευρώπη τόσα χρόνια είναι καλύτερο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση ότι έγραψα κάποια πράγματα πάνω σε γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα εσύ πώς τα μεταφράζεις; Το τι θεωρούνται από εμένα δεν έχει σημασία, τι συμβαίνει εν τέλει στην Ευρώπη τόσα χρόνια είναι καλύτερο

Βρε λεονορο, δεν παραβλέπω την παραγματικότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και πώς θεωρούμε εμείς σωστό να αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις.

Και στο κάτω κάτω ναι, μπορεί να είναι πρόβλημα αν αποκτήσουμε ένα μικρό ιράν στην ελλάδα, όμως αυτό δεν είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι οι έλληνες, το πώς βλέπουν τα πράγματα και το πού πάνε. Και γενικά είμαι της άποψης του να κοιτάζω εγώ τι κάνω για να βελτιωθεί μια κατάσταση, και αφού έχω προσπαθήσει και δε βγαίνει άκρη τότε να συζητήσουμε άλλες αντιμετωπίσεις. Προτιμώ να βλέπω πώς βλάπτω εγώ τον εαυτό μου παρά πώς με βλάπτουν οι άλλοι, άλλωστε αν μπορέσω μόνη μου να θωρακιστώ κανείς δεν θα με πειράξει.

Ας γίνουμε πρώτα εμείς υπεύθυνοι πολίτες και άνθρωποι, ας αποκτήσουμε παιδεία και αγάπη για τη χώρα και για τη ζωή μας και δε νομίζω να ανησυχούμε μετά τόσο πολύ για τους ξένους...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεδομένου ότι στη χώρα δεν υπάρχουν παιδεία και θεσμοί, πέραν ότι δεν είναι αυτό το θέμα(γενικής) συζήτησης και σε άλλα κράτη που υφίστανται, πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
Δεδομένου ότι στη χώρα δεν υπάρχουν παιδεία και θεσμοί, πέραν ότι δεν είναι αυτό το θέμα(γενικής) συζήτησης και σε άλλα κράτη που υφίστανται, πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα

Η γνώση για το μεγαλείο του αραβικού πολιτισμού πριν το σκοταδισμό του μπορεί να μας οδηγήσει στο να καταλάβουμε ότι τίποτα στην ιστορία δεν είναι ντετερμινιστικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το Ισλάμ δεν ισούται με μεσαίωνα περισσότερο από ότι ο Καθολικισμός ή Ορθοδοξία. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ο μουσουλμάνος δεν είναι εξ ορισμού οπισθοδρομικός ή δογματικός και η αναγνώριση αυτού μέσω της υποχρεωτικής σχολικής μόρφωσης μπορεί να εξομαλύνει λίγο το κλίμα.......................

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Τι πρόβλημα; Οι Βρετανοί είναι μειονότητα στη χώρα τους; Οι Γάλλοι;  :think:

Κάθε κοινωνία έχει προβλήματα, λογικό είναι, και άλλωστε σου είπα ότι δεν λέω ότι όλα θα είναι ρόδινα. Προβλήματα θα υπάρχουν, σίγουρα.

Ουφ, το πόιντ μου είναι ότι ο μεγαλύτερος εχθρός δεν είναι αυτοί, δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να γίνω κατανοητή...  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom