Νέα

Iσλαμ... Εκτελέσεις, το θεμα με τις 2 κοπελες που αλλαξαν θρησκεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ο καθένας κοιτάει τι γίνεται στη δική του χώρα, γιατί να ασχολείται με τις άλλες;

A! Έτσι έ! Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι διαδηλώσεις υπέρ των Σέρβων, των Παλαιστινίων, ακόμη και υπέρ του Σαντάμ Χουσείν
Αλλά προφανώς μόνο αν τους ενοχλούν οι κακοί δυτικοί ευαισθητοποιούνται οι προδευτικοί, όταν τους βασανίζουν οι δικοί τους δεν πειράζει!

ΝΤΡΟΠΗ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Γενικα εδω μιλαμε για τα ανθρωπινα δικαιωματα οχι κατα αναγκη για θρησκειες...

Μονο ο ΔΥΤΙΚΟΣ πολιτισμος μπορει να τους αλλοιωσει...

Ξερετε ποσοι πακιστανοι ενω εχουνα ραμαζανι....την ωρα εκεινη "σπρωχνουν" στα μπουρδέλα

Ta city tours στο ΙΡΑΝ... χαχα θα τις κρεμανε μια μια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.772
Πόντοι
22.785
δεν ειναι ολα ή του υψους ή του βαθους μπουμπ...μπορεις να πιεζεις και αλλιως...αλλα δεν νοιαζεται πραγματικα κανεις για τα ανθρωπινα δικαιωματα...για τα πετρελαια ισως....

Τι μπορεί να σημαίνει..... όπως να καθαριστεί το Ισλάμ σήμερα;;;;;;;;;;;;;;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Είναι φανερό ότι για να πετύχει κάτι τέτοιο πρέπει καταρχήν να συντελεστεί από μια πολυπληθή και πολυσχιδής βάση ανθρώπων που ζούνε από τον Καναδά μέχρι την Μαλαισία.
Κατα δεύτερον πρέπει και οι υπόλοιποι συμπολίτες αυτών των ανθρώπων, δηλαδή εμείς που δεν είμαστε ισλαμιστές μεν αλλά είμαστε Καναδοί, Άγγλοι ή Έλληνες, να τους υποστηρίξουμε σωστά και αποτελεσματικά.
Όμως τελικά είμαστε και εμείς μια πολυσχιδής κοινότητα όπου πολλοί από εμάς δεν δείχνουμε αποφασιστικότητα στις κινήσεις μας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σημαντική μερίδα του δυτικού πληθυσμού συνδράμει π.χ. στην δαιμονοποίηση της Αμερικής, της Αγγλίας ή και του Ισραήλ........................

Άλλά τότε οδηγούμαστε αναπόφευκτα στο ερώτημα του what WILL get the job done;;;;;;;;;;;;;;;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
A! Έτσι έ! Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι διαδηλώσεις υπέρ των Σέρβων, των Παλαιστινίων, ακόμη και υπέρ του Σαντάμ Χουσείν
Αλλά προφανώς μόνο αν τους ενοχλούν οι κακοί δυτικοί ευαισθητοποιούνται οι προδευτικοί, όταν τους βασανίζουν οι δικοί τους δεν πειράζει!

ΝΤΡΟΠΗ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

Δεν κατάλαβες.

Η κάθε χώρα έχει του νόμους της.
Όταν κάποιος βασανίζεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ εδώ φυσικά και θα με ενοχλήσει.
Στο Ιράν ισχύουν άλλοι νόμοι και άλλα ήθη, άσχετα με αυτά που ισχύουν εδώ.
Αν και εδώ οι εκτελέσεις και τα βασανιστήρια ήταν νόμιμα δεν θα ενοχλούσε κανέναν το αν αυτός που βασανίζεται είναι έλληνας ή ξένος. Όμως δεν είναι. Και δεν "ενοχλούν" όπως λες έλληνες, αλλά κυρίως αλλοδαπούς.
Οπότε προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί η εντελώς παράνομη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μου, γιατί τη χώρα μου κοιτάω, σε όποιον κι αν γίνεται. Απλώς όλως τυχαίως γίνεται κυρίως κατά αλλοδαπών.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για αμτζικ
το διαρκες αιτημα για ξυπνημα του πληθυσμου των χωρων αυτων μεσα απο την μορφωση και το ανοιγμα των οριζοντων τους...η επιλογη πολιτικων που δεν θα μας δαιμονοποιουν εσαει ως κακους δυτικους...το σταματημα του συρσιματος πισω απο τον κωλο του αυθαδους ισραηλ,ενος κρατους που μονο προβληματα εχει δημιουργησει απο της ιδρυσεως του στις σχεσεις μας ως δυτικων με τον μουσουλμανικο κοσμο...η πολιτισμικη τους κατακτηση...αλλα με τι αραγε; με το youtube και το fecebook;αυτην την υποκουλτουρα θα τους πουλησουμε κι εμεις;
   καποτε σε αληστου μνημης αποικιοκρατικες εποχες οι βρετανοι τουλαχιστον αν και στυγνοι απιοκιοκρατες θεωρουσαν εαυτους υποχρεους μιας προαγωγης προς το καλυτερο των κατα τοπους ιθαγενων,κατι σαν το ρωμαικο imperium που θα δημιουργουσε τον παγκοσμιο ανωτερο πολιτισμο...ηταν εποχες ακομη με ιδανικα τουλαχιστον,εστω κι αν ηταν για την φιγουρα και λειτουργουσαν ως προκαλυμμα της αποικιοκρατικης εκμεταλλευσης.σημερα οι αμερικανοι που τους διαδεχτηκαν ατυπα μονο μακντοναλντς και συναφη θελουν να προωθησουν διεθνως,οχι παιδεια.και λογικο ειναι να συναντουν αντιδραση και προκαταληψη και στην βαση αυτη να κυριαρχουν οι κατα τοπους φονταμενταλιστες οι οποιοι επιβαλλουν τις ακραιες ιδεολογιες τους με το προσχημα της εθνικης υπερηφανειας απενατι στον αμερικανικο ιμπεριαλισμο...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.772
Πόντοι
22.785
κατα τοπους φονταμενταλιστες οι οποιοι επιβαλλουν τις ακραιες ιδεολογιες τους με το προσχημα της εθνικης υπερηφανειας απενατι στον αμερικανικο ιμπεριαλισμο...

Για να γίνει μια αρχική κάθαρση του Ισλάμ πρέπει εξαρχής να αποδεχτούν οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι τις ευθύνες τους (με ευθύνες δεν εννοώ ότι είναι ένοχοι για τα εγκλήματα, απλά εννοώ ότι αυτοί είναι τελικά που έχουν τη δύναμη πάνω από όλους να αλλάξουν το κλίμα).
Οι τρομοκράτες οικειοποιούνται το όνομά τους για να διαπράξουν τις επιθέσεις τους και είναι στο χέρι τους να τους στιγματίσουν ως στιγνούς δολοφόνους.....................
Τα "politically correct" σχόλια ότι το Ισλάμ δεν είναι μίσος αλλά θρησκεία αγάπης καί άλλα ωραία είναι και είμαι αρκετά σίγουρος ότι εν μέρει είναι ορθό  αλλά δεν είναι ούτε κατά διάνοια αρκετό. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff:
Δεν είναι λίγοι οι μουσουλμάνοι ιερείς στις δυτικές χώρες που μεταδίδουν διφορούμενα μηνύματα και εμμέσως παρακινούν τους μουσουλμα΄νους στο φανατισμό. :think: :think: :think: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Φυσικά σε μια ελεύθερη κοινωνία δεν μπορούμε να περιορίσουμε την ελευθερία του λόγου αλλά μπορούμε να στιγματίσουμε αυτή τη συμπεριφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιστεύω ότι είναι απαραίτητη μια ισχυρή πίεση προς τη μουσουλμανική ηγεσία να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στο θέμα. ;) ;) ;) ;)
Ο φόβος ότι θα στιγματίσουμε ρατσιστικά τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας είναι μεγάλος αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο πρώτο βήμα από την άμεση στήριξη των μετριοπαθών μουσουλμάνων στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας...............................

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν κατάλαβες.

Αν και εδώ οι εκτελέσεις και τα βασανιστήρια ήταν νόμιμα δεν θα ενοχλούσε κανέναν το αν αυτός που βασανίζεται είναι έλληνας ή ξένος. Όμως δεν είναι. Και δεν "ενοχλούν" όπως λες έλληνες, αλλά κυρίως αλλοδαπούς.
Οπότε προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί η εντελώς παράνομη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μου, γιατί τη χώρα μου κοιτάω, σε όποιον κι αν γίνεται. Απλώς όλως τυχαίως γίνεται κυρίως κατά αλλοδαπών.
αυτη παλι ειναι λογικη δογματος μονροε και απομονωτισμου...τι με νοιαζει αν το σπιτι του γειτονα καει...θα καει αυριο και το δικο σου...οταν θα εχεις κι εδω 4000000 μουσουλμανους που θα ψηφιζουν κιολας...εσυ κι εγω δεν θα ζουμε βεβαια,αλλα τα εγγονια μας που θα ζησουν στην ελλαδα ως χριστιανικη μειονοτητα θα ηθελα αν μη τι αλλο να ζουν σε συνθηκες δυτικου πολιτισμου ακομη...αλιμονο αν αρχισουμε να δεχομαστε τα παντα...αν το παμε ετσι προς τι ο αριστερης φιλολογιας ντορος για την υπαρξη της θανατικης ποινης στην αμερικη;κι εμενα τι με νοιαζει;δεν εχω κανεναν υποδικο συγγενη στην αμερικη...
  το θεμα ειναι πολιτισμικής φυσεως συγκρουση πρωτιστως....και εδω υπαρχει καλο και κακο χωρις να λεω οτι εμεις οι δυτικοι ειμαστε αγιοι...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτη παλι ειναι λογικη δογματος μονροε και απομονωτισμου...τι με νοιαζει αν το σπιτι του γειτονα καει...θα καει αυριο και το δικο σου...οταν θα εχεις κι εδω 4000000 μουσουλμανους που θα ψηφιζουν κιολας...εσυ κι εγω δεν θα ζουμε βεβαια,αλλα τα εγγονια μας που θα ζησουν στην ελλαδα ως χριστιανικη μειονοτητα θα ηθελα αν μη τι αλλο να ζουν σε συνθηκες δυτικου πολιτισμου ακομη...αλιμονο αν αρχισουμε να δεχομαστε τα παντα...αν το παμε ετσι προς τι ο αριστερης φιλολογιας ντορος για την υπαρξη της θανατικης ποινης στην αμερικη;κι εμενα τι με νοιαζει;δεν εχω κανεναν υποδικο συγγενη στην αμερικη...
  το θεμα ειναι πολιτισμικής φυσεως συγκρουση πρωτιστως....και εδω υπαρχει καλο και κακο χωρις να λεω οτι εμεις οι δυτικοι ειμαστε αγιοι...

Ούτε εσύ κατάλαβες  >:(

Δε λέω ούτε να δεχόμαστε τα πάντα, ούτε πιστεύω σε ελληνική μειονότητα.
Η θρησκεία του καθενός δεν έχει καμία σχέση με τους νόμους ενός κράτους. Μπορούν άνετα να ζουν μουσουλμάνοι εδώ αλλά να είναι καθ'όλα νομοταγείς πολίτες. Τότε ποιο θα είναι το πρόβλημα;
Άσε που ξεχνάς πως όταν θα ζουν τα δικά μου εγγόνια θα ζουν και τα εγγόνια-τότε μετανάστες τρίτης γενιάς-των σημερινών αλλοδαπών. Θα έχουν μεγαλώσει εδώ, θα εχουν μορφωθεί εδώ, αυτή τη χώρα θα ξέρουν και θα θεωρούν πατρίδα τους. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό, απλώς φυσικά η πολιτεία πρέπει με κάποιο τρόπο να μη δεχτεί καμία σύγκρουση αλλά να συμβιβάσει τις διαφορετικές νοοτροπίες με την ελληνική.
Δεν πιστεύω ότι θα καταπιεί κανέναν ο μουσουλμανικός τρόπος σκέψης, αρκεί να έχουμε υπόψη μας ότι πρέπει να τηρούνται οι νόμοι αυτού του κράτους. Από κει και πέρα το σε ποια εκκλησία πάει κανείς μου φαίνεται το ίδιο και το αυτό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για να γίνει μια αρχική κάθαρση του Ισλάμ πρέπει εξαρχής να αποδεχτούν οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι τις ευθύνες τους (με ευθύνες δεν εννοώ ότι είναι ένοχοι για τα εγκλήματα, απλά εννοώ ότι αυτοί είναι τελικά που έχουν τη δύναμη πάνω από όλους να αλλάξουν το κλίμα).
Οι τρομοκράτες οικειοποιούνται το όνομά τους για να διαπράξουν τις επιθέσεις τους και είναι στο χέρι τους να τους στιγματίσουν ως στιγνούς δολοφόνους.....................
Τα "politically correct" σχόλια ότι το Ισλάμ δεν είναι μίσος αλλά θρησκεία αγάπης καί άλλα ωραία είναι και είμαι αρκετά σίγουρος ότι εν μέρει είναι ορθό  αλλά δεν είναι ούτε κατά διάνοια αρκετό. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff:
Δεν είναι λίγοι οι μουσουλμάνοι ιερείς στις δυτικές χώρες που μεταδίδουν διφορούμενα μηνύματα και εμμέσως παρακινούν τους μουσουλμα΄νους στο φανατισμό. :think: :think: :think: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Φυσικά σε μια ελεύθερη κοινωνία δεν μπορούμε να περιορίσουμε την ελευθερία του λόγου αλλά μπορούμε να στιγματίσουμε αυτή τη συμπεριφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιστεύω ότι είναι απαραίτητη μια ισχυρή πίεση προς τη μουσουλμανική ηγεσία να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στο θέμα. ;) ;) ;) ;)
Ο φόβος ότι θα στιγματίσουμε ρατσιστικά τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας είναι μεγάλος αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο πρώτο βήμα από την άμεση στήριξη των μετριοπαθών μουσουλμάνων στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας...............................
να σου πω την αποψη μου συνοπτικα...εχθρος του θρησκευτικου φονταμενταλισμου θα μπορουσε να ειναι μονο ενας ο υπαρκτος σοσιαλισμος(οχι του γιωργακη ετσι; :2funny: :2funny: :2funny:)εξου και οπου κατερρευσε ο κομμουνισμος επικρατησαν απο την επομενη μερα....
πρεπει πασει θυσια να απαγκιστρωθουν αυτοι οι ανθρωποι απο την θρησκεια τους και να πιστεψουν σε κατι αλλο...μονο που δεν υπαρχει τιποτα τετοιο πια....γιαυτο και αυτοι οι λαοι θα βυθιστουν πιο πολυ στην αγραμματοσυνη και τον φανατισμο που θελουν να τους εχουν οι νεοι ηγετες τους για να τους ελεγχουν.και θα τους χρησιμοποιουν απλα για μαζες-απειλη εναντια στα δυτικα κρατη οχι για τιποτα υψηλα ιδανικα αλλα για καλυτερη διαπραγματευτικη θεση στην διεθνη σκακιερα....
εξαλλου και οι δυτικοι οπου βολευονται εμπορικα και οικονομικα τα κανουν γαργαρα και τα ανθρωπινα δικαιωματα και τα παντα(βλ. κανταφι προσφατως,αλλα και την ευρωπαικη προσεγγιση του ιραν που δειλα δειλα επιχειρειται...)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν κατάλαβες.

Ποιος είπε ότι δεν ενοχλούν τα βασανιστήρια αν γίνονται "νόμιμα" και κάτω από ποιους νόμους; Προφανώς η εποχή του ουμανισμού στην Ευρώπη πέρασε ξώφαλτσα και για μερικούς μάλλον δεν ήρθε. Η κλειτοριδεκτομή γίνεται ανεκτή σε μουλμουμανικές χώρες, όπως και το κυνήγι κεφαλών αλλού. Πώς συγκρίνεις ανομια πράγματα Δυτικός πολιτισμός - νομοθεσία - ανθρωπισμός και θεωρούνται ίσα με τη νομοθεσία μη ανεπτυγμένων ηθών;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ποιος είπε ότι δεν ενοχλούν τα βασανιστήρια αν γίνονται "νόμιμα" και κάτω από ποιους νόμους; Προφανώς η εποχή του ουμανισμού στην Ευρώπη πέρασε ξώφαλτσα και για μερικούς μάλλον δεν ήρθε. Η κλειτοριδεκτομή γίνεται ανεκτή σε μουλμουμανικές χώρες, όπως και το κυνήγι κεφαλών αλλού. Πώς συγκρίνεις ανομια πράγματα Δυτικός πολιτισμός - νομοθεσία - ανθρωπισμός και θεωρούνται ίσα με τη νομοθεσία μη ανεπτυγμένων ηθών;

Δεν τα σύγκρινα, ίσα ίσα.

και δεν είπα ότι δεν θα ενοχλούσαν, είπα ότι δε θα ενοχλούσε το αν θα βασανιζόταν έλληνας ή ξένος. Απάντησα σε αυτόν που είπε ότι κοπτόμαστε μόνο όταν "ενοχλούνται" ξένοι εδώ. Είπα απλώς ότι αυτές οι "ενοχλήσεις" είναι που είναι απαράδεκτες, όχι το ότι γίνονται σε ξένους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ούτε εσύ κατάλαβες  >:(

Δε λέω ούτε να δεχόμαστε τα πάντα, ούτε πιστεύω σε ελληνική μειονότητα.
Η θρησκεία του καθενός δεν έχει καμία σχέση με τους νόμους ενός κράτους. Μπορούν άνετα να ζουν μουσουλμάνοι εδώ αλλά να είναι καθ'όλα νομοταγείς πολίτες. Τότε ποιο θα είναι το πρόβλημα;
Άσε που ξεχνάς πως όταν θα ζουν τα δικά μου εγγόνια θα ζουν και τα εγγόνια-τότε μετανάστες τρίτης γενιάς-των σημερινών αλλοδαπών. Θα έχουν μεγαλώσει εδώ, θα εχουν μορφωθεί εδώ, αυτή τη χώρα θα ξέρουν και θα θεωρούν πατρίδα τους. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό, απλώς φυσικά η πολιτεία πρέπει με κάποιο τρόπο να μη δεχτεί καμία σύγκρουση αλλά να συμβιβάσει τις διαφορετικές νοοτροπίες με την ελληνική.
Δεν πιστεύω ότι θα καταπιεί κανέναν ο μουσουλμανικός τρόπος σκέψης, αρκεί να έχουμε υπόψη μας ότι πρέπει να τηρούνται οι νόμοι αυτού του κράτους. Από κει και πέρα το σε ποια εκκλησία πάει κανείς μου φαίνεται το ίδιο και το αυτό.

Secondly: Οι μουσουλμάνοι πουθενά δεν ενοποιήθηκαν με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα, γκετοποιήθηκαν και δημιουργούν πρόβλημα βάσει των δικών τους αποδοχών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom