Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δε θυμαμαι σε πιο αγγλοφωνο σαιτ ειχα διαβασει πριν κανα μηνα οτι τα 2/3 και παραπανω απ τους συριους προσφυγες στην ευρωπη
ειναι αλεβιτες, χριστιανοι,δρουζοι κτλ  οχι σουνιτες (δε μιλαμε για αφγανους, ιρακινους κτλ που το παιζουν συριοι)
τους σουνιτες (αμαχους) ειναι σχεδον απιθανο να τους σφαξουν τα τζιχαντια, ασε που πολεμουν και με τους σουνιτες ανταρτες
μαζι πολλες φορες

λιγος σεβασμος λοιπον απο ακροδεξιους
οταν αναφερονται σε συριους προσφυγες
σαν αλλοθρησκους, τζιχαντια, βρωμιαριδες κτλ μαλακιες
δε θα ηταν καθολου ασχημο η ελλαδα να υποδεχτει 100 χιλιαδες
συρους (σαν οικογενειες) και να παρει και τα αναλογα κονδυλια
απ την ευρωπη
θα αφομοιωθουν γρηγορα και
θα βοηθησουν σε βαθος χρονου το δημογραφικο της
χωρας, οπου οι εργαζομενοι δεν φτανουν να πληρωνουν τους
συνταξιουχους
με δεδομενο οτι σε 5-10 χρονια η ελληνικη οικονομια
θα απογειωθει (τις κρισεις τις ακολουθουν οικονομικα θαυματα)
καλυτερα να εχουμε ετοιμο εργατικο δυναμικο

εδω αφομοιωσαμε τους (ως επι το πλειστον κουτοπονηρους) αλβανους
δεν θα αφομοιωσουμε τους συρους

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Το να καταλαβει καποιος οτι αυτος που διαβαζει και αναπαραγει ειδησεις απο μεσα που γραφουν για την ομαδα Ε στη Συρια, για εξωγηινους και ουφο, για απολιθωματα στον Αρη, για το ξανθο γενος, για προφητειες, κλπ ειναι καθυστερημενος, ειναι θεμα κοινης λογικης οχι ιδεολογιας. Αντιθετως το να εισαι τοσο πορωμενος που να καθεσαι να τα πιστευεις αυτα μαζι με τις αλλες ανυποστατες μπαρουφες που γραφουν αυτα τα σκουπιδια και να τα υποστηριζεις κιολας δημοσιως ειναι θεμα ιδεολογιας, ελλειψης νοημοσυνης και κοινης λογικης, κομπλεξ και αχορταγης λαχταρας για επιβεβαιωση των γελοιων προκαταληψεων που σε τυραννουν. Δε θα ηθελα να βρισκομαι στη θεση σου. :idiot: Δεν εισαι σε θεση να ειρωνευτεις κανεναν, άκουσέ με.

Είσαι χειρότερος από αυτούς τύπε.
Off topic μην κουράζουμε τους πάντες

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
δε θυμαμαι σε πιο αγγλοφωνο σαιτ ειχα διαβασει πριν κανα μηνα οτι τα 2/3 και παραπανω απ τους συριους προσφυγες στην ευρωπη
ειναι αλεβιτες, χριστιανοι,δρουζοι κτλ  οχι σουνιτες (δε μιλαμε για αφγανους, ιρακινους κτλ που το παιζουν συριοι)
παλι διακρισεις με βαση τη θρησκεια κάνεις? φασιστα :2funny:
και καλά εσυ θες χριστιανους, αυτους τους ρωτησες αν ριψοκινδυνεψαν τη ζωη τους και ενα σωρο λεφτά για να ερθουν στο μπουρδελο του Τσίπρα και οχι σε κάποια ευρωπαική χώρα?
αυτους τους χριστιανους να δουμε ποιος θα τους πρωτοπάρει

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Είσαι χειρότερος από αυτούς τύπε.
Off topic μην κουράζουμε τους πάντες
Ναι ξερω, επειδη ειμαι κομμουνιστης. Ετσι μοκο, πουστρακι. Θυμηθηκες και το οφφ τοπικ ξαφνικα, κακομοιρη. Βρες μου ποτε ανεβασα αμφισβητησιμη, μη καραεγκυρη ειδηση ή θα εισαι διπλα πουστρακι (με την κακη εννοια, οχι αυτη του ομοφυλοφιλου) απο 'δω και περα. Διπλοπουστρακι. :2funny:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ξερω, επειδη ειμαι κομμουνιστης. Ετσι μοκο, πουστρακι. Θυμηθηκες και το οφφ τοπικ ξαφνικα, κακομοιρη. Βρες μου ποτε ανεβασα αμφισβητησιμη, μη καραεγκυρη ειδηση ή θα εισαι διπλα πουστρακι (με την κακη εννοια, οχι αυτη του ομοφυλοφιλου) απο 'δω και περα. Διπλοπουστρακι. :2funny:

Πάλι στην πουστροκουβέντα το γύρισες λούγκρα.
Είπα να σταματήσω να σε βαράω γιατί είσαι ανάπηρος, αλλά μάλλον το επιζητάς.
Η λοβοτομή που σου έκαναν στην ΚΝΕ δεν έπιασε πλήρως, παρέμεινες πούστης

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Τα καθαρματα τα τζιχαντια οταν υποχωρουν απο καποιο χωριο φροντιζουν να εκτελεσουν οσους προλαβαινουν...
Παλιομπασταρδακια του κερατα... κατσικογαμηδες...να σας σκοτωσουν ολους σαν τα σκυλια...  :tickedoff:       :blowup:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τα καθαρματα τα τζιχαντια οταν υποχωρουν απο καποιο χωριο φροντιζουν να εκτελεσουν οσους προλαβαινουν...
Παλιομπασταρδακια του κερατα... κατσικογαμηδες...να σας σκοτωσουν ολους σαν τα σκυλια...  :tickedoff:       :blowup:
Τι λε ρε παιδι μου. Να σας ρωτησω κατι κυριε αρχιστρατηγε. Πώς και ενδιαφερεστε ξαφνικα για τα χωρια απο τα οποια υποχωρουν "τα τζιχαντια"? Ολα τα λοβοτομημενα φασιστακια εδω μεσα δε γραφατε ηλιθιωδως οτι πρεπει να τους ριξουνε και πυρηνικα και καλα? :jerking: Πού θα τα ριχναν τα πυρηνικα, πού τα θερμοβαρικα, πού το καρπετ μπομπινγκ, πού τις ναπαλμ? Θα τους στελναν φαξ για να συγκεντρωθουν στην ερημο ολοι οι μαχητες με τον εξοπλισμο τους να περιμενουν το πυρηνικο? :think: Μηπως ειστε οντως πορωμενα αγορακια που ξεφουρνιζουν την πρωτη μαλακια που τους κατεβαινει στο κλουβιο τους κεφαλι τελικα? Λεω εγω τωρα. :think:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Τι λε ρε παιδι μου. Να σας ρωτησω κατι κυριε αρχιστρατηγε. Πώς και ενδιαφερεστε ξαφνικα για τα χωρια απο τα οποια υποχωρουν "τα τζιχαντια"? Ολα τα λοβοτομημενα φασιστακια εδω μεσα δε γραφατε ηλιθιωδως οτι πρεπει να τους ριξουνε και πυρηνικα και καλα? :jerking: Πού θα τα ριχναν τα πυρηνικα, πού τα θερμοβαρικα, πού το καρπετ μπομπινγκ, πού τις ναπαλμ? Θα τους στελναν φαξ για να συγκεντρωθουν στην ερημο ολοι οι μαχητες με τον εξοπλισμο τους να περιμενουν το πυρηνικο? :think: Μηπως ειστε οντως πορωμενα αγορακια που ξεφουρνιζουν την πρωτη μαλακια που τους κατεβαινει στο κλουβιο τους κεφαλι τελικα? Λεω εγω τωρα. :think:
Εγραψα πουθενα εγω για πυρηνικα?... χεσε μας ρε Τσαμπο,βαζεις και λογια για να ταπωσεις τον αλλον,και να παρεις παλι την επιβεβαιωση σου???
Τα ψυχολογικα σου αλλου ειπαμε... μην ξαναπαραθεσεις σε σχολιο μου.Κομπλεξικε,καγκελωμενε...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγραψα πουθενα εγω για πυρηνικα?... χεσε μας ρε Τσαμπο,βαζεις και λογια για να ταπωσεις τον αλλον,και να παρεις παλι την επιβεβαιωση σου???
Τα ψυχολογικα σου αλλου ειπαμε... μην ξαναπαραθεσεις σε σχολιο μου.Κομπλεξικε,καγκελωμενε...
Ε, οποιος το εγραψε και ειναι πανω απο ενας.

Μαζευτηκατε και πολλοι παναθεμα σας. Οσο για τις παραθεσεις εισαι ατυχος. Πιπα κωλο θα σε πηγαινω οπου σε πετυχαινω. Οπως εδω για την εγκυρη express,

Μερικα αλλα αρθρα της εγκυρης express.

End of ISIS? Putin 'sending 150,000 soldiers to Syria to WIPE OUT evil Islamic State'

Global warming 'is FAKE': Volume of ice caps is INCREASING, claims top geologist

Final proof? THREE separate 'UFOs seen watching moon landings' in new Nasa photos

Does FBI memo prove aliens DID crash near Roswell and THREE UFOs and were covered up?

Forget water on Mars: Fossilised dinosaur 'found on the Red Planet'

Will NSA whistleblower Snowden release proof of alien visitations to Earth?

Α ρε ζωο...

και εδω για το κινεζικο αεροπλανοφορο που ολο ερχεται, ολο αχνοφαινεται αλλα ποτε δε φτανει,

:2funny: :2funny: :2funny:
Και σανο να σας ταιζανε θα το τρωγατε, ετσι? Μιλαμε για απυθμενη χαζομαρα. :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.cepolina.com/photo/nature/country/hay/5/hay-yellow-bale.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ισως εχει κυμα ο Βοσπορος και δε μπορει να περασει...

[move] :birdman:[/move]

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Ε, οποιος το εγραψε και ειναι πανω απο ενας.

Μαζευτηκατε και πολλοι παναθεμα σας. Οσο για τις παραθεσεις εισαι ατυχος. Πιπα κωλο θα σε πηγαινω οπου σε πετυχαινω. Οπως εδω για την εγκυρη express,

και εδω για το κινεζικο αεροπλανοφορο που ολο ερχεται, ολο αχνοφαινεται αλλα ποτε δε φτανει,

Ισως εχει κυμα ο Βοσπορος και δε μπορει να περασει...

[move] :birdman:[/move]
α το δικαιολογεις τωρα..."ε οποιος το εγραψε"...το φορτωνεις και σε μενα για να δικαιολογησεις την βλακεια σου,και ξαναθυμασαι μια παλια σου απαντηση για να μαζεψεις τα ασυμαζευτα...
Ε ρε ψυχολογικα ο κοσμος...
Τυπε σοβαρα σου μιλαω,εισαι ψυχολογικα αρρωστος,να πας να κοιταχτεις...
Εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας,που σε κανει επιθετικο κ εριστικο... θελεις παντα να "πατας" τους αλλους, ετσι κανεις κ με τους φιλους σου???

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τυπε σοβαρα σου μιλαω,εισαι ψυχολογικα αρρωστος,να πας να κοιταχτεις...
Εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας,που σε κανει επιθετικο κ εριστικο... θελεις παντα να "πατας" τους αλλους, ετσι κανεις κ με τους φιλους σου???
Κοιτα αρχηγε Μαλακα πως μιλαω σε αλλους Ανθρωπους εδω μεσα που ομως εχω διαφωνησει ή/και τσακωθει πολλες φορες στο παρελθον (tramountana, gianevan, alex) και πως μιλαω σε Ζωα σαν εσας. :) Ακομα και στον θεωρητικο του "Εθνικοσοσιαλισμου/Σοσιαλοεθνικισμου" απαντησα σχεδον κανονικα. Φαντασου ποσο πιο χαμηλα εισαι (ειστε). :-

ΥΓ: Για τις υπολοιπες ταπες ουτε λογος. Φαινεται οτι τουλαχιστον εσυ εχεις τη βασικη νοημοσυνη 10χρονου να καταλαβεις ποτε εγραψες μαλακια! Σε αντιθεση με μογγολα τυπου Στελλας! :thumbsup:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Κοιτα αρχηγε Μαλακα πως μιλαω σε αλλους Ανθρωπους εδω μεσα που ομως εχω διαφωνησει ή/και τσακωθει πολλες φορες στο παρελθον (tramountana, gianevan, alex) και πως μιλαω σε Ζωα σαν εσας. :) Ακομα και στον θεωρητικο του "Εθνικοσοσιαλισμου/Σοσιαλοεθνικισμου" απαντησα σχεδον κανονικα. Φαντασου ποσο πιο χαμηλα εισαι (ειστε). :-

ΥΓ: Για τις υπολοιπες ταπες ουτε λογος. Φαινεται οτι τουλαχιστον εσυ εχεις τη βασικη νοημοσυνη 10χρονου να καταλαβεις ποτε εγραψες μαλακια! Σε αντιθεση με μογγολα τυπου Στελλας! :thumbsup:
Το "εγω ειμαι ψηλα" και "εσεις χαμηλα"....ηταν η βασικη θεωρια του Ναζισμου... και κατηγορεις τους αλλους για φασιστες???  :think:
Συνεχισε να μιλας..θα σου βγαλω ολο το ψυχολογικο σου προφιλ σε λιγο...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το "εγω ειμαι ψηλα" "ο θεωρητικος του Εθνικοσοσιαλισμου ειναι ψηλα" και "εσεις χαμηλα"....ηταν η βασικη θεωρια του Ναζισμου
Στο εφτιαξα λιγο γιατι δεν το εχεις. Τυπικο χαρακτηριστικο της φαρας σου. Αδυναμια βασικης κατανοησης της Ελληνικης. :headbang:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Στο εφτιαξα λιγο γιατι δεν το εχεις. Τυπικο χαρακτηριστικο της φαρας σου. Αδυναμια βασικης κατανοησης της Ελληνικης. :headbang:
Εσυ ειπες οτι οι αλλοι ειναι χαμηλοτερα απο σενα... Τυπικη φασιστικη αποψη ή αυταπατες ανωτεροτητας ή επιθετικοτητα απο κομπλεξ κατωτεροτητας...

Μαζεψε τα και φυγε ρεζιλι εγινες...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εσεις που εκθιαζατε τον μεγα "αυτοκρατορα" ερντογαν  :jerking:  κοιταξτε τωρα τι μπορει να γινει  :uglystupid:
οι κουρδοι ειναι το 18-20%  του τουρκικου πλυθησμου των σχεδον 75+ εκατομμυριων   
το θεμα ειναι ποσοι ειναι οι αλεβιτες?  :uglystupid:
οι τουρκοι λενε το πολυ μεχρι 5%  :jerking:

διαβαστε αυτο εδω

The Alevis of Turkey are one of the largest, most mysterious, and least familiar religious minorities of the Middle East. Even their numbers are unknown (estimates range from 6 to 20 million)  :uglystupid:

οι αλεβιτες λοιπον στη τουρκια ειναι απο 8-28%  :uglystupid:

σχεδον ο μισος τουρκικος πλυθησμος δηλαδη ειναι κουρδοι και αλεβιτες 

αν ξεκινησουν οι κουρδοι να κανουν κρατος
οι αλεβιτες θα τρωνε στη μαπα τον ισλαμιστη ερντογαν?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
εσεις που εκθιαζατε τον μεγα "αυτοκρατορα" ερντογαν  :jerking:  κοιταξτε τωρα τι μπορει να γινει  :uglystupid:
οι κουρδοι ειναι το 18-20%  του τουρκικου πλυθησμου των σχεδον 75+ εκατομμυριων     
το θεμα ειναι ποσοι ειναι οι αλεβιτες?  :uglystupid:
οι τουρκοι λενε το πολυ μεχρι 5%   :jerking:

διαβαστε αυτο εδω

The Alevis of Turkey are one of the largest, most mysterious, and least familiar religious minorities of the Middle East. Even their numbers are unknown (estimates range from 6 to 20 million)  :uglystupid:

οι αλεβιτες λοιπον στη τουρκια ειναι απο 8-28%   :uglystupid:

σχεδον ο μισος τουρκικος πλυθησμος δηλαδη ειναι κουρδοι και αλεβιτες 

αν ξεκινησουν οι κουρδοι να κανουν κρατος
Μετα τους Κουρδους απο κοντα κατεβαινουν και Αλεβιτες στη Κωνσταντινουπολη σε μεγαλες και μαχητικες διαδηλωσεις.Γιγαντας η Τουρκια μεν αλλα με πηλινα ποδια δε οπως υποστηριζουν οι αναλυτες εδω και πολλα χρονια.Βεβαια μιλαμε για αναλυτες οπως ο Νεοκλης Σαρρης,ο Σαββας Καλεντεριδης κ,α. τουρκολογοι που δε φτανουν τους ακροαριστερους φωστηρες του σαιτ.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.789
Πόντοι
1.756
Τελικα,μου φαινεται,πως οι Τουρκοι ειναι μειονοτητα στην Τουρκια...  :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε ρατσιστή(όπως θα σε αποκαλούσε ο μπινες συριζέος μουζάλας που παρεμπιπτόντως ονειρευεται πτώση της Δαμασκού) οι Αλεβιτες  νομιζω ειναι κεμαλικα σκυλια οπότε δε θα ταν ασχημα να τους τον φορέσει ο ταγίπ :grin: ετσι για να στρώσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom