ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
είμαι σίγουρος ότι θα βρείς κάποια φτηνιάρα αν κοιτάξεις στο διπλανό δωμάτιο ....
είμαι σίγουρος ότι θα βρείς κάποια φτηνιάρα αν κοιτάξεις στο διπλανό δωμάτιο ....
Μεγάλε, το παρατραβάς!!!στο διπλανο δωματιο ειναι μια γατα, αλλα να ξερεις οτι δεν την βρησκω καθολου με τα ζωα.... Ωπα κατσε βρε, ειναι και η μανα σου εδω! Μπα... πολυ γρια για τα γουστα μου!
Δεν υπάρχει λόγος να βρίζουμε ή να αναφερόμαστε υποτιμητικά σε οικογένειες άλλων ατόμων, όποιες και να είναι οι διαφορές που έχουμε...οπως βλεπεις ο κυρ τραπουτανας προκαλει αλλα επεσε στην παγιδα που μου ετοιμαζε... στο κατω κατω δεν ειπα κατι κακο για αυτην, γυναικες τετοιας ηλικιας μου ειναι αδιαφορες!![]()
το ξερω! μπορεις να πας μερικα ποστ πιο πισω και να δεις ποιος αρχησε να προκαλει οσον αφορα μανες και οικογενιες αν εχεις την ορεξη να κανεις τον αστυνομικο
Δεν παριστάνω κανένα. Επισημαίνω γεγονός που είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του site και πάνω από όλα θεωρώ ότι πρέπει να μας ευαισθητοποιεί όλους.το ξερω! μπορεις να πας μερικα ποστ πιο πισω και να δεις ποιος αρχησε να προκαλει οσον αφορα μανες και οικογενιες αν εχεις την ορεξη να κανεις τον αστυνομικο![]()
ρε κλασε κανα πληκτρολογιο!! με το γερικο σου το πουλακι ισα που μπορεις να κατουρισεις, θες και να γαμισεις σαψαλο!!μουνάκι μογγόλε κάτσε καλά γιατί θα σου γαμίσω ότι εχεις και δεν έχεις...
τα βλεπεις και μονος σου .... φταιω ρε γαμωτο?Αμαν ρε μαλακες, το γαμησατε στο τρολαρισμα, το βρισιμο και το οφφ τοπικ το θρεντ.![]()
![]()
Aλλον δυτικο πολιτισμο γνωρισε ο ενας, αλλη πλευρα αυτου του πολιτισμου γνωρισε ο αλλος.Ο "Χαλίφης" είναι τουρκμένος, όμως αυτό καθόλου εντύπωση δεν μου προκαλεί,
ούτε το ότι πέρασε 10 ολόκληρα χρόνια μέσα στο δωμάτιό του κολλητά σε ένα τζαμί και μελετούσε τον ισλαμισμό και αποστρέφονταν την βία...
Το εντυπωσιακό είναι ότι τον είχαν κρατούμενο στο Ιράκ οι Αμερικάνοι για μήνες ή χρόνια πριν αποφυλακιστεί ως χαμηλής προτεραιότητας κρατούμενος,
μαζί με τους υπόλοιπους τουρκμένους που τώρα διοικούν το "χαλιφάτο"...
Did the Americans really fuck with his mind during his time in prison...?
Πάντως ακόμα ένας μετά τον Οσάμα Μ.Λ. που μετά από στενή επαφή με τον δυτικό πολιτισμό ξέφυγε από τα ανθρωπίνως αποδεκτά όρια.
Μ'αρεσει οπως το θετεις!Aλλον δυτικο πολιτισμο γνωρισε ο ενας, αλλη πλευρα αυτου του πολιτισμου γνωρισε ο αλλος.
Αυτά πράγματι είναι καλά νέα αλλά υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να γίνει! Και όπως όλη η υφήλιος βλέπει, οι Ρώσοι καθαρίζουν εκεί που η δύση σφύριζε αδιάφορα και ύποπτα...2 Εμίρηδες και 200 γκαμηλοβοσκοί του ΙΣΙΣ νεκροί, ανατιναγμένοι, καψαλισμένοι και εντελώς νεκροί!
Πάντα τέτοια, ζήτω η λευτεριά της Συρίας απο τους βρωμοσουνίτες σκοταδιστές. Κακό ψώφο σε ολους τους.
Αυτά πράγματι είναι καλά νέα αλλά υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να γίνει! Και όπως όλη η υφήλιος βλέπει, οι Ρώσοι καθαρίζουν εκεί που η δύση σφύριζε αδιάφορα και ύποπτα...
Αλλά τις τελευταίες 5 μέρες βλέπουμε εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή που πάνε να ξεφύγουν εκτός κάθε ελέγχου και αναπόφευκτα δεν μπορεί να μην συνδεθούν με την ανοιχτή παρέμβαση των Ρώσων στην Μ.Α!
-οι Παλαιστίνιοι έχουν ξεκινήσει 3 ιντιφάντα μαχαιρώνοντας αρχικά τυφλά τους Εβραίους και ίσως σύντομα ανατιναζόμενοι όπως πριν 12 χρόνια! Προσωπική άποψη είναι πως ελέω Ρωσικής παρέμβασης πιστευουν πως κάτι μπορεί να αλλάξει και γι αυτούς με το συλλογισμό πως αυτοί είναι μαζί με το Ιράν, το Ιράν με τη Ρωσία αρα και Παλαιστίνη =Ρωσία!
-αποσταθεροποίηση στη Τουρκία! Πράγμα που το θέλουν ΟΛΟΙ!!!! Αμερική, Ρωσία και Ισραήλ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ σωστή ανάλυση. Ετσι είναι, οταν οι μεγάλοι δεινόσαυροι συγκρούονται βρίσκουν ευκαιρία και τα μικρά δεινοσαυράκια και τρώγονται, βγάζουν τα μαζεμένα απο χρόνια εθνικά αιτήματα τους. Οτι καταγράφεται στο εθνικό συλογικό συνειδητό βγαίνει κάποια στιγμή, όπως εμεις θα διεκδιήαουμε τη Μικρά Ασία ξανά. Ετσι γίνεται στους μεγάλους πολέμους, Πρώτο δεύτερο. Οι μικρές χώρες εχουν τα θέματα τους και τα πλασα΄ρουν στη γενικότερη αναταραχή. πάντως η τουρκία φαίνεται να πάει στο διάβολο, οπως πριν 100 χρόνια, μόνο που τώρα δεν εχουν κανένα κεμάλ πούστη. Πιστεύω το επόμενο μεγάλο πεδίο μάχης θα εκτίνεται απο Κουρδικά εδάφη και Καππαδοκία ως ακτές Αιγαίου και Βόσπορο
Αυτό θα έλεγα κι εγώ, αλλά πλέον--->εχει πανεξυπνους ηγετες (νταβουντογλου)