Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
:offtopic:    .... :cool2:  να σου πω και ενα μυστικο? Επιδη βλεπω εισαι καλο προβατακι και ακολουθεις πιστα την γραμμη του <<κομματος>>... Ο Φιρερισκος σου μεχρι και την Διεθνης θα τραγουδαγε για να πετυχει τους στοχους του! :birdman:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο "Χαλίφης" είναι τουρκμένος, όμως αυτό καθόλου εντύπωση δεν μου προκαλεί,

ούτε το ότι πέρασε 10 ολόκληρα χρόνια μέσα στο δωμάτιό του κολλητά σε ένα τζαμί και μελετούσε τον ισλαμισμό και αποστρέφονταν την βία...

Το εντυπωσιακό είναι ότι τον είχαν κρατούμενο στο Ιράκ οι Αμερικάνοι για μήνες ή χρόνια πριν αποφυλακιστεί ως χαμηλής προτεραιότητας κρατούμενος,

μαζί με τους υπόλοιπους τουρκμένους που τώρα διοικούν το "χαλιφάτο"...

Did the Americans really fuck with his mind during his time in prison...?

Πάντως ακόμα ένας μετά τον Οσάμα Μ.Λ. που μετά από στενή επαφή με τον δυτικό πολιτισμό ξέφυγε από τα ανθρωπίνως αποδεκτά όρια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
θα επιανα στο πλυκρολογειο ατομα που χρειαζονται περισοτερο απο μενα τις μπανανες που μου προσφερεις αλλα δεν μου φταινε σε τιποτα ...λεω να κρατισω και ενα επιπεδο... Αλλα να μας το παιζεις οτι δεν ξερεις ποιος ηταν ο Γκεμπελς ε αυτο παει πολυ... τι μας περασες ρε ζωαδι, κρετινους σαν και του λογου σου!???
Kρατα γερά τύπε το επιπεδο.
Οπως αρμοζει σε καποιον που δηλωνει οτι ντρεπεται που ειναι Ελληνας.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
γερναει η δυση τυπε, γι αυτό τους κουβαλάνε γερμανοι και αυστριακοι, λες να τους επιασε τοση φιλευσπλαχνια ξαφνικα, να τους καλουν και να τους υποσχονται 700 ευρω το μηνα?
Γιατι δεν τα εδιναν και σε απορους ελληνες που αυτοκτονουν τα τελευταια χρονια?

Δεν νομίζω.
Οι δυτικοί έχουν σιχαθεί τους μουσουλμάνους που αραδιάζουν παιδιά και ζουν με κοινωνικά επιδόματα.
Αν ήθελαν φρέσκο πλυθησμό θα είχαν βρει τρόπο να φέρουν Κινέζους που είναι ήσυχοι και εργατικοί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Aπο που πεταχτηκες μωρη πορδη εσει?? :think: :think:

Περιμενω τη μερα που θα γραψεις εστω και ενα ποσταρισμα χωρις ορθογραφικο λαθος (κρατωντας πάντα το επιπεδο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανθελληνα, σκουπιδι.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Περιμενω τη μερα που θα γραψεις εστω και ενα ποσταρισμα χωρις ορθογραφικο λαθος (κρατωντας πάντα το επιπεδο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανθελληνα, σκουπιδι.
ξερεις, εχεις περιωπτη θεση στα παπαρια μου! ;)
επισης εδω μιλανε για τον ΧΙΣΙΣ και οχι για ελληνομετρα! βλακα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ξερεις, εχεις περιωπτη θεση στα παπαρια μου! ;)
Δεν ξερω καμια λεξη "περιωπτη". Τρομαρα σου, δεν μπορεις να γραψεις σωστα απλες λεξεις και θελεις να γραψεις και το "περίοπτη".

Ας θυμηθουμε ομως για ποιον μιλαμε.

τον καιρο που ηρθα στην Ελλαδα (1979) ο μονος τροπος για να την κανεις απο την ΕΣΣΔ ηταν να εχεις ξενα διαβατιρια, οι γονεις μου ειχαν ελληνικα ετσι και βρεθηκαμε εδω... δυστιχως ειμαι Ελληνας!

Με αυτον που "δυστιχως" ειναι Ελληνας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ἰδοῦ τὰ ἀποτελέσματα τῆς πολιτικῆς σας.
ρε, αμα παρεις τα μεγαλα κεφαλια της ν.δ. ειναι ολοι αυτοι που πρωτα πρωτα εχουν ξεπουλησει τον τοπο τους,
κεφαλογιαννης, βουλγαρακης, μητσοτακης, κ.ο.κ. αρχαιοκαπηλοι μεχρι το κοκκαλο.
Πανω απο ολα το χρημα και το προσωπικο οφελος.
Τη χωρα και τον ελληνα θα κοιταγαν;
Τον αλλο που τους εριξε απο την εξουσια τον κανανε προεδρο στο κομμα αργοτερα και μεχρι και πρωθυπουργο.
Πιο ξεφτιλισμενοι και πουλημενοι και απο τους πασοκτζηδες ειναι αυτοι.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
και για πειτε ρε παιδια, κανα καλο μουνι παιζει στο 20ρικο?? Τι? λαθως θρεαντ? μισο... εδω δεν ειναι το θρεαντ για τον ΧΙΣΙΣ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!