Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Εν μερει συμφωνω.Για τον εθνικισμο που εθιξες.Η Ελλαδα καποτε ηταν μεχρι τη Λαμια.Τυπικα εκανε ιμπεριλιαστικη επιθετικη πολιτικη.Θεσσαλια,Μακεδονια,Ηπειρος,Θρακη,και προσπαθειες για Ανατολικη Θρακη,Βορειο Ηπειρο,Ιωνια,Κωνσταντινουπολη,μεχρι και αιτημα για Κυπρο συμφωνα με τα υπομνηματα του Ελευθεριου Βενιζελου προς τους συμμαχους.Αλλο αν τελικα δεν ευοδοθηκαν.Αυτο που ονομαστηκε απο τους ξενους εδαφικη επεκταση της Ελλαδος.Με τη δικη σου λογικη επρεπε να παραμεινουν τα συνορα στο στενα ορια του μικρου,φτωχου και χωρις πορους νεοσυστατου ελληνικου βασιλειου επειδη οτιδηποτε διαφορετικο θα ηταν εθνικιστικη πολιτικη και αρα καταδικαστεα.
Φιλε μου η δικη μου λογικη, δεν λεει πουθενα, αυτο που μου προσαπτεις, πως λεει.
Λεω ξεκαθαρα, οτι ο εθνικισμος ειναι μια αρρωστη ιδεολογια και παραγει αρρωστους ανθρωπους, σε ολες τις χωρες ειτε ειναι τα εθνικιστικα στρατιωτακια της βορειας Κορεας, η της λαικης ''δημοκρατιας της Κινας '' , τα στρατιωτακια της χρυσης αυγης, των Γερμανων ναζι, των Τουρκων γκριζων λυκων, των αραβων τζιχαντζιστων κτλ.
Αλλο το να αγαπαμε την πατριδα μας και το Εθνος μας και αλλο να μισουμε τον γειτονα μας.
Αλλο να υποστηριζουμε το δικιο και αλλο να υποστηριζουμε οτι ειμαστε η ''αρεια'' φυλη, και ολοι οι αλλοι ειναι κατωτεροι και πρεπει να τους επιβληθουμε.
Νομιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω για να μην το αναλυσω περαιτερω.
Απλα εφιστω την προσοχη σε νεους, που δεν καταλαβαινουν την ιδεολογια του μισους, οτι πισω απο της σημαιες και τα συμβολα, δεν κρυβονται πατριωτες αλλα προδοτες.
Που να φανταστει ενα νεο παιδι, οταν βλεπει καποιον με Ελληνικη σημαια, οτι αυτος μπορει να ειναι προδοτης της χωρας και ανθελληνας στην πραγματικοτητα.
Η συμμορια των χουντο-χρυσαυγιτων κρυβει την προδοτικη ανθελληνικη της δραση, πισω απο τα ιερα μας συμβολα.
Εν κατακλειδι δεν ειναι αποκλειστικοι αντιπροσωποι των συμβολων μας και το μονο που κανουν, ειναι να τα βρωμιζουν.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ειναι σχεδον βεβαιο, οτι εμποτιζοντας νεους με τετοια ιδεολογια, θα εχεις αρρωστους ανθρωπους, σε ενα μεγαλο ποσοστο.
Ετσι ειναι και η ιδεολογια του εθνικισμου. Παραγει αρρωστα μυαλα. Στην Γερμανια παραγει Χιτλερ και ναζι, στην Τουρκια, γκριζους λυκους, στην Αλβανια ουτσεκα, στην Ελλαδα χρυσαυγιτες [size=20pt]και τσυριζαιους[/size], στον αραβικο κοσμο τζιχαντιστες. κα.

ετσι ειναι πιο σωστα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πως χαθηκε το Ιρακ...

Ενα εξαιρετικο αρθρο κατα τη γνωμη μου, διασπαρτο με γεγονοτα και γνωμες (δε γινεται αναλυση χωρις και αυτες). Αρχιζει αργα και βαρετα, αλλα απο ενα σημειο και μετα δε μπορεσα να ξεκολλησω, το διαβασα μονορουφι. Το γιατι χαθηκε το Ιρακ δε μας το εξηγει ομως, το αφηνει στην κριση μας. Ενα πραγμα αρνουμαι να πιστεψω τελικα. Οτι οι Αμερικανοι απετυχαν τοσο παταγωδως (στην υποστηριξη Αλ Μαλικι/Dawa party) κατα λαθος...

edit: Οκ, το αρθρο ειναι πισω απο ενα soft paywall της πουτσας, το οποιο ξεπερνιεται αν κανετε αναζητηση στο γουγλη τον τιτλο του αρθρου (What We Left Behind) ή το λινκ του αρθρου () και κανετε κλικ στο πρωτο αποτελεσμα απο newyorker.com...

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εγω ξέρω οτι επι Σανταμ Χουσεΐν δε κουνιόταν φύλλο. Κανείς δε πείραζε κανένα, κανείς δεν ηταν υπο απειλή, ολοι ΄σεβονταν τη διαφορετική θρησκεία ολων κλπ. Μόλις κανανε ντου τα αμεριακανά, έγινε πουτάνα, ενας οπλαρχηγός εναντίον του άλλου.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αλλα ευτυχώς το ΙΣΙΛ ειναι ακραία βίαιο, οπόλεμος τους ειναι πόλεμος εξόντωσης. Για αυτό δημιουργεί ισχυρή αντίδραση, συσπείρωση των εχθρών του και τελικά θα οδηγήσει στην ήττα του. Κούρδοι προελαύνουν στο βορρα της Συρίας και του ιρακ, οι Ασσύριοι κρατάνε καλα και οι σιίτες με τον ιρακινό στρατό χτυπάνε τη Μοσούλη. Η Ράκα θα πέσει. Το σχέδιο των αμερικανών ναυαγεί, ηδη αρχισαν επαφές με τον Ασαντ. μετα απο 300 χιλιάδες νεκρούς το κατάλαβαν οτι δε μπορεί να πέσει και πάνε να τα βρουν μαζί του. Καριόληδες.

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ISIS ALERT

Τα "παιδιά" δεν μπορούν να κάτσουν ύσηχα! Θέλουν αίμα και φροντίζουν να τρέχει άφθονο! Το χτύπημα στη Τυνησία είναι ένα καλό μάθημα για την χριστιανική (εκφυλισμένη) κοινότητα!

Πότε πια θα καταλάβουν ότι όσο φτηνά και να είναι στις Τυνησίες τις Αιγύπτους και τα Μαρόκα δεν έχουν δουλειά εκεί...
Πληρώνουν αυτούς που τους σκοτώνουν... Έστω και συμβολικά θα έπρεπε να έχουν την λογική πως.. " ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ" ... Τώρα ας πληρώσουν με αίμα τις συνέπειες των πράξεών τους...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.511
Πόντοι
3.506
Δυστυχως αυτο που φοβονταν ολοι φαινεται οτι εγινε..
Οι τζιχαντιστες κατελαβαν τελικα την αρχαια πολη Παλμυρα στη Συρια και υψωσαν τη μαυρη τους σημαια.

screen-shot-2015-05-22-at-5.png

(Φοβοι οτι θα καταστραφει ενα απο τα σημαντικοτερα αρχαιολογικα μνημεια στον κοσμο..)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δυστυχως αυτο που φοβονταν ολοι φαινεται οτι εγινε..
Οι τζιχαντιστες κατελαβαν τελικα την αρχαια πολη Παλμυρα στη Συρια και υψωσαν τη μαυρη τους σημαια.

screen-shot-2015-05-22-at-5.png

(Φοβοι οτι θα καταστραφει ενα απο τα σημαντικοτερα αρχαιολογικα μνημεια στον κοσμο..)

Τελικά δεν υπάρχει πιο επικίνδυνος συνδυασμός απο ηλίθιους, ανεξέλικτους εγκεφαλικά ανθρώπους με όπλα.

Δυστυχώς ενα κόσμημα του αρχαίου κόσμου, η Παλμύρα, δε θα ειναι πια οπως ηταν, ισως να μην υπάρχει και καθόλου. Κρίμα, πολύ λυπηρό. Κι αυτός ο καραγκιοζο ΟΗΕ και ΟΥΝΕΣΚΟ, ανίκανοι για το οτιδήποτε ειναι, στα λόγια λέει το προστατεύουν. Παπάρια, έναντι τέτοιας απειλή ςπρέπει να το προστατεύσουν με 3 μεραρχίες με ολα τα όπλα, αντιαρματικά, όλμους, βαρυ πυροβολικό, τεθωρακισμένα κάθε είδους, πεζικό με ολα τα όπλα του, ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις. Που αρχίδια ομως. Θα κάνουνε τις πάπιες μετα και θα κλαψομουνιάζουνε "αααα οι νταεσίτες γκρεμίσαν τη ν Παλμύρα". Για το θεαθήναι όλα. Βρωμιάρηδες.
Μόνο οι Κούρδοι κατάλληλα εξοπλισμένοι με βαριά όπλα μπορούν να τους κάνουν κιμά τους ανθυπιπίθηκους.

Τα ίδια κάνανε και στη Νινευή και στο μουσείο της Μοσσούλης. Σώθηκαν απο τόσους πολέμους, τόσους βαρβάρους, τους Μογγόλους, τους Άαραβες κλπ ολα αυτά για να τα σπάσουν οι βρωμοπόδαροι υπάνθρωποι με βαριοπούλες. Έπρεπε να κάνει γιάλα η Ρωσία με το Ιραν εκει μέσα να μη μείνει ρουθούνι απο δαύτους. Βαλσάμωμα και σε δημόσια θέα με την επιγραφή  "πνευματικά υποδεέστερος άνθρωπος, έχων ξεπεράσει τα όρια του ανθρωπίνου γένους προς τα κάτω. Ποτέ ξανά"

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μωρε ποιος τη γαμει και την Παλμυρα. Οι αλλες μπαρουφες που ακουμε ειναι το προβλημα.

Isis claims it could buy its first nuclear weapon from Pakistan within a year

Και ερχομαι εγω να αναρωτηθω. Αν μια στο εκατομμυριο αποκτησει το Ισις οτιδηποτε πυρηνικο, τι πρεπει να σκεφτω εγω οταν το Ισις γεωγραφικα ειναι περικυκλωμενο απο θανασιμους εχθρους (εκτος απο τα ΒορειοΔυτικα ισως? ;) :grin: wink wink), με CIA ή Quds Force στο μεγαλυτερο μερος των συνορων του? Το Ιραν δλδ, ο κατεξοχην παγκοσμιος "κακος", μαλακες ειναι που εισαγουν τοσα χρονια εκατονταδες τονους ηρωινη και χιλιαδες τονους οπιο απο Αφγανοπακισταν, αλλα απ'οτι φαινεται ουτε ενα πυρηνικουλι?

Τεσπα, βλακειες προπαγανδες της πουτσας. Απλα απορω γιατι δεν εχει βγει κανενας σοβαρος ανθρωπος στα διεθνη ΜΜΕ να πει τι βλακειες αναπαραγουν ολοι ετσι για πλακα.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μωρε ποιος τη γαμει και την Παλμυρα. Οι αλλες μπαρουφες που ακουμε ειναι το προβλημα.

Και ερχομαι εγω να αναρωτηθω. Αν μια στο εκατομμυριο αποκτησει το Ισις οτιδηποτε πυρηνικο, τι πρεπει να σκεφτω εγω οταν το Ισις γεωγραφικα ειναι περικυκλωμενο απο θανασιμους εχθρους (εκτος απο τα ΒορειοΔυτικα ισως? ;) :grin: wink wink), με CIA ή Quds Force στο μεγαλυτερο μερος των συνορων του? Το Ιραν δλδ, ο κατεξοχην παγκοσμιος "κακος", μαλακες ειναι που εισαγουν τοσα χρονια εκατονταδες τονους ηρωινη και χιλιαδες τονους οπιο απο Αφγανοπακισταν, αλλα απ'οτι φαινεται ουτε ενα πυρηνικουλι?

Τεσπα, βλακειες προπαγανδες της πουτσας. Απλα απορω γιατι δεν εχει βγει κανενας σοβαρος ανθρωπος στα διεθνη ΜΜΕ να πει τι βλακειες αναπαραγουν ολοι ετσι για πλακα.

Ποός τη γαμάει την Παλμύρα?
Μήπως τους γουστάρεις τους τζιχαντιστές?
Τα ιδια σκατά εισαι με δαύτους, και χειρότερος. Πας να τους βγάλεις λάδι, μαλάκα ανεγκέφαλε.Ουστο διάολο πρωι πρωι,μουλάρι.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αφήστε τους να καθαρίσουν την περιοχή και μετά ο/οι...(όποιο όνομα σας αρεσει) θα τους βάλει να τσακωθούν μετάξυ τους και οταν μείνουν ελάχιστοι θα είναι σκυλάκια αυτων.
Υστερα αφού θα έχουν ισοπεδώσει τα πάντα ο/οι...όποιο όνομα σας αρεσει)  θα τους δανείσουν για να γίνει ανοικοδόμηση της περιοχής, κτλ κτλ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ποός τη γαμάει την Παλμύρα?
Μήπως τους γουστάρεις τους τζιχαντιστές?
Τα ιδια σκατά εισαι με δαύτους, και χειρότερος. Πας να τους βγάλεις λάδι, μαλάκα ανεγκέφαλε.Ουστο διάολο πρωι πρωι,μουλάρι.
Καταλαβα. Εσενα προφανως δε σε γαμει κανενας/καμια, γι'αυτο και τετοιο ξεσπασμα (εκει που σε παιρνει μονο βεβαια, στο ιντερνετ) Σαββατο πρωι. :grin: Κανε μας τη χαρη αγορακι μου, πηγαινε παιξε το γιατρο με τα υπολοιπα παιδακια της ηλικιας σου και μην ξανασχοληθεις μαζι μου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δηλαδη? Που θες να καταληξεις?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

ρε τυπε λες να ανακοινωνουν οτι θα αποκτησουν πυρινικο αλλα και να λενε και τον πωλητη?
ΙΜΟ θελουν να σπειρουν τον τρομο απο την μια και απο την αλλην ισως να αρχιζουν να δειχνουν τα συμμαχικα κρατη.

Πλεον ομως ελεγχουν σχεδον το 50% της συριας και σχεδον ολες τις πηγες ενω και το ραμαντι επεσε και ο στρατος το εβαλε στα ποδια ακομη μια φορα!
Και για οποιον δεν ειδε ειδησεις το πρωι μπηκε καμικαζι σε σιιτικο τεμενος στην Σ.Αραβια.

ΥΓ. την καλημερα μου :hi:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δηλαδη? Που θες να καταληξεις?
Απλα εκφραζω την έκπληξή μου που συσσωμα τα ΜΜΕ αναπαραγουν τις βλακειες (επιπεδου Β.Κορεας) του ΙΣΙΣ για τα πυρηνικα, χωρις ενα σχολιο του συντακτη οτι "ειπαμε, επειδη το ειπανε δε σημαινει οτι δεν ειναι και η χειροτερη μπαρουφα που εχουν πει εδω και 2 χρονια". Στη συνεχεια εκθετω την απλοϊκη ανάλυσή μου για το ποσο υποπτο θα ηταν αν μια στο εκατομμυριο αποκτουσαν τα τσουτσεκια του ΙΣΙΣ πυρηνικα κυριως προς αναζητηση νεας γνωσης και πηγων πανω στο ολο θεμα, κυριως απο καποιον που διαφωνει (οχι, δεν εννοω τον Τσαρκιτη :P).
:dunno:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Καλες οι θεωριες συνωμοσιας και οι δευτερες σκεψεις τροφη για περαιτερω διερευνηση αλλα εμενα με ενδιαφερει το πρωτο,αυτη καθ αυτη η ειδηση,η Παλμυρα.Το αν θα παραμεινει ως εχει για να τη θαυμαζουμε εμεις και οι υπολοιπες γενιες.Ποσο μαλλον που ειναι και ελληνηστικη πολη.Ποσως με ενδιαφερει τι εγινε με τον Μοροζινι και ποιος εφταιγε ακριβως,το αποτελεσμα μετραει,η Ακροπολη σε κακη κατασταση που το ελληνικο κρατος ελευθερο 180 χρονια δεν αξιωθηκε να αποκαταστησει με πεντελικο μαρμαρο.Ομοιως οι τζιχαντιστες μια χαρα κατεδαφισαν τους γιγαντιαιους Βουδες με ελληνιστικες επιρροες στην ενδυμασια τους οπως και καταστροφες ανεκτιμητων αρχαιολογικων θησαυρων οχι ελληνικων αλλα της περιοχης στο Ιρακ.Αν εσυ βλεπεις κτιρια οπως το πανεπιστημιο Αθηνων,η Βιβλιοθηκη,το κτιριο της Εθνικης Τραπεζας,το Κοινοβουλιο στο Συνταγμα και τοσα αλλα πραγματικα κοσμηματα διεθνους εμβελειας και τα θεωρεις ισα με κατι γυαλινα εκτρωματα στη Λεωφορο Αλεξανδρας δικο σου προβλημα.Και για να μεινουμε στη Συρια,εβλεπα τον Μαμαλακη που εκανε εκπομπη στο Χαλεπι κινηματογραφωντας την Αγορα,τα κτιρια πολλα απ αυτα τωρα ερειπια,χαμενα για παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom