nostre999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φιλε μου η δικη μου λογικη, δεν λεει πουθενα, αυτο που μου προσαπτεις, πως λεει.Εν μερει συμφωνω.Για τον εθνικισμο που εθιξες.Η Ελλαδα καποτε ηταν μεχρι τη Λαμια.Τυπικα εκανε ιμπεριλιαστικη επιθετικη πολιτικη.Θεσσαλια,Μακεδονια,Ηπειρος,Θρακη,και προσπαθειες για Ανατολικη Θρακη,Βορειο Ηπειρο,Ιωνια,Κωνσταντινουπολη,μεχρι και αιτημα για Κυπρο συμφωνα με τα υπομνηματα του Ελευθεριου Βενιζελου προς τους συμμαχους.Αλλο αν τελικα δεν ευοδοθηκαν.Αυτο που ονομαστηκε απο τους ξενους εδαφικη επεκταση της Ελλαδος.Με τη δικη σου λογικη επρεπε να παραμεινουν τα συνορα στο στενα ορια του μικρου,φτωχου και χωρις πορους νεοσυστατου ελληνικου βασιλειου επειδη οτιδηποτε διαφορετικο θα ηταν εθνικιστικη πολιτικη και αρα καταδικαστεα.
Λεω ξεκαθαρα, οτι ο εθνικισμος ειναι μια αρρωστη ιδεολογια και παραγει αρρωστους ανθρωπους, σε ολες τις χωρες ειτε ειναι τα εθνικιστικα στρατιωτακια της βορειας Κορεας, η της λαικης ''δημοκρατιας της Κινας '' , τα στρατιωτακια της χρυσης αυγης, των Γερμανων ναζι, των Τουρκων γκριζων λυκων, των αραβων τζιχαντζιστων κτλ.
Αλλο το να αγαπαμε την πατριδα μας και το Εθνος μας και αλλο να μισουμε τον γειτονα μας.
Αλλο να υποστηριζουμε το δικιο και αλλο να υποστηριζουμε οτι ειμαστε η ''αρεια'' φυλη, και ολοι οι αλλοι ειναι κατωτεροι και πρεπει να τους επιβληθουμε.
Νομιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω για να μην το αναλυσω περαιτερω.
Απλα εφιστω την προσοχη σε νεους, που δεν καταλαβαινουν την ιδεολογια του μισους, οτι πισω απο της σημαιες και τα συμβολα, δεν κρυβονται πατριωτες αλλα προδοτες.
Που να φανταστει ενα νεο παιδι, οταν βλεπει καποιον με Ελληνικη σημαια, οτι αυτος μπορει να ειναι προδοτης της χωρας και ανθελληνας στην πραγματικοτητα.
Η συμμορια των χουντο-χρυσαυγιτων κρυβει την προδοτικη ανθελληνικη της δραση, πισω απο τα ιερα μας συμβολα.
Εν κατακλειδι δεν ειναι αποκλειστικοι αντιπροσωποι των συμβολων μας και το μονο που κανουν, ειναι να τα βρωμιζουν.