Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
ρε χεστε την ορθογραφια, και το ν μπροστα απο τα χειλικά π, β, φ,  μ γινεται και μπροστα απο τα ουρανικα κ, γ, χ γινεται γ. οταν δεν εχετε τι να πειτε πετατε την μπαλα στην κερκιδα για την ορθογραφια που δεν παιζει κανενα ρολο στις αποψεις που διατυπωνονται.
δηλαδη αν καποιος κανει λαθη
επειδη δακτυλογραφει γρηγορα ή
επειδη ειναι ανορθογραφος ή
επειδη ειναι δυσλεκτικος
σημαινει οτι εχει και αδικο και μειωνει την αξια της γνωμη του η ανορθογραφια του?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ.....τραβα γαμησου και κοψε το μουσι.....τιποτα δεν εχεις ,απλα τριμαλακας ψυχοπαθης εισαι που ξεκαβλωνεις με τη δημιουργια κλωνων και φασιστοποσταρισιες του καφενε ...ισαααααααα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
. Εκτιθεστε με αυτά που λέτε  σας είχα για πιο σοβαρό, πάντως σας ευχαριστω που μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω ,αντί να κρύβεσται απο τα φιλαράκια σας. Με αυτά που λέτε είστε απίστευτα υπεροπτης και πασχετε απο ναρκισσισμο , ίσος έχετε και καπια μανια καταδίωξης. Ενα Σαββατοκύριακο δικό μου όλοι σου η ζωή,  σας θυμίζει κάτι . Επειδή έχετε πολλά ΅νουμερα΅ μηνυμάτων νομίζετε ότι είστε βασιλιάς ? και εμείς μήπως οι δούλοι σας ? πριν απο κάτι μέρες παρακαλαγατε να συναντήσετε γνωστό call girl παριστάνοντας τον κουβαρτα (ανατρέξετε στα γραφόμενα σας ). Είστε μάγκας μου είχατε πει σε pm αλλά εμένα μου φαινεσθε για τσάμπα μάγκας . Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους
:2funny: :2funny: το καλιταιρω ηταν αυτο που διεκδικουσε το δικαιωμα του στο μοναχικο χεσιμο του πορτο κατσικιου,γιατι εχει γκαφρα !!!!1 ..απλα αθανατο και συλλεκτικο ποστ,που εσπασε επιτελους το αποστημα της κυρα μαρικας με το ταπερακι στην αμμουδοια!!!1 ρισπεκτ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Και ποιος θα εφτιαχνε το τεστ ευφυιας τυπε? Πώς επικυρωνεται η ευφυια αυτου που φτιαχνει το τεστ ευφυιας? Με τεστ ανωτερης ευφυιας? Who watches the watchmen?

On topic τωρα, εγω πιστευω οτι με δορυφορους που διαβαζουν ραβασακι που εχεις γραμμενο στο χερι σου, αν ηθελαν οι Αμερικανοι εκαναν μεγαλο κακο και στην "ηγεσια" και στα βαρια οπλα του ISIS. Λεει εχουν 55 τανκ για παραδειγμα. 55... Ποσοι βομβαρδισμοι χρειαζονται για να καταστραφουν 55 τανκ? Δεκα? Ειναι απασχολημενα φαινεται για καποιο λογο ολα τα drones στο Πακισταν να βομβαρδιζουν suspected militants... Suspected... Στην καραπουτσακλαρα μας αν ειναι πολιτες ή οχι οι ανθρωποι που βομβαρδιζουμε σε μια ξενη χωρα με την οποια δεν ειμαστε σε πολεμο... Σχετικο και απολαυστικοτατος: www.youtube.com/watch?v=K4NRJoCNHIs]http://www.youtube.com/watch?v=K4NRJoCNHIs[/url[/video]]. Προετοιμαζουν την κοινη γνωμη για καινουργιες αποβασεις στο Ιρακ? Περιμενουν να γινει σοβαρη δυναμη το ISIS για κατι αλλο? Περιμενουν να επιτεθουν οι ISIS στη Ρωσσια το χειμωνα οπως απειλησαν και να τους τελειωσουν οι Ρωσσοι μεσα σε ενα μηνα? :2funny: Για να δουμε.

Καλά ρε φίλε το θέμα δεν είναι αν γίνεται είναι πως δεν θα γίνει, οπότε απλά κουβέντα κάνουμε.

Την δεύτερη παράγραφό σου την διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και δεν σου κρύβω πως όλα αυτά τα σκέφτομαι κι εγώ ως πιθανά παιχνίδια στρατηγικής που εμείς ούτε να τα φανταστούμε ακριβώς πως έχουν δεν μπορούμε.
Ο Κλόσερ (που έχει μυαλό, άλλο αν έχει και εμμονές) είπε κάτι πολύ σωστό. Πως δηλαδή αυτό που έχει ήδη επιτευχθεί είναι ένα πολύ βαθύ μίσος ανάμεσα στους ίδιους τους Άραβες και μάλιστα βαμμένο με αίμα και πολύ βαρβαρότητα, το οποίο πολύ δύσκολα θα τους επιτρέψει στο μέλλον να ζουν μονιασμένοι και να πολιτεύονται με ομοφωνία και αυτό είναι πραγματικά προς το συμφέρον των ΗΠΑ, αλλά και της Ρωσίας από την άλλη...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
. Εκτιθεστε με αυτά που λέτε  σας είχα για πιο σοβαρό, πάντως σας ευχαριστω που μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω ,αντί να κρύβεσται απο τα φιλαράκια σας. Με αυτά που λέτε είστε απίστευτα υπεροπτης και πασχετε απο ναρκισσισμο , ίσος έχετε και καπια μανια καταδίωξης. Ενα Σαββατοκύριακο δικό μου όλοι σου η ζωή,  σας θυμίζει κάτι . Επειδή έχετε πολλά ΅νουμερα΅ μηνυμάτων νομίζετε ότι είστε βασιλιάς ? και εμείς μήπως οι δούλοι σας ? πριν απο κάτι μέρες παρακαλαγατε να συναντήσετε γνωστό call girl παριστάνοντας τον κουβαρτα (ανατρέξετε στα γραφόμενα σας ). Είστε μάγκας μου είχατε πει σε pm αλλά εμένα μου φαινεσθε για τσάμπα μάγκας . Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

"Παρακαλούσα" να συναντήσω ένα call girl που το συναντώ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, κι αν δεις το προφίλ της είναι και φίλη μου εδώ και πάρα πολύ καιρό; :grin:
Και πρόσεξε κι εσύ τα υπογραμμισμένα.

Κατά τα λοιπά το θέμα εδώ είναι ISIL, αν έχεις κάτι να πεις περί αυτού ενδεχομένως...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ.....τραβα γαμησου και κοψε το μουσι.....τιποτα δεν εχεις ,απλα τριμαλακας ψυχοπαθης εισαι που ξεκαβλωνεις με τη δημιουργια κλωνων και φασιστοποσταρισιες του καφενε ...ισαααααααα....
με το να βριζεις χωρις επιχειρηματα δεν φαινεσαι μαγκας, καραγκιοζης φαινεσαι.
τελικα τι δουλεια κανεις? ντρεπεσαι για κατι και μας το κρυβεις?  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny: το καλιταιρω ηταν αυτο που διεκδικουσε το δικαιωμα του στο μοναχικο χεσιμο του πορτο κατσικιου,γιατι εχει γκαφρα !!!!1 ..απλα αθανατο και συλλεκτικο ποστ,που εσπασε επιτελους το αποστημα της κυρα μαρικας με το ταπερακι στην αμμουδοια!!!1 ρισπεκτ...

Μπορείς και μόνος σου, δεν χρειάζεσαι "βοήθεια" με παραθέσεις παραληρήματος κάποιου που έχει προσωπική κόντρα μαζί μου. ;)

Και το εύρημα της επιτηδευμένης ανορθογραφίας καλό ήταν στην αρχή, τώρα όμως κούρασε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
1. δεν είμαι λαλίστατος πλέον, διότι σας έχω βαρεθεί.
2. οι παπαριές που λες δεν αφορούν κανένα.
3. οι συλλογισμοί σου είναι γτπ.

καλό βράδυ!

τι επαθες τελευταια ρε ξεφτιλα, μπας και σε πιασανε με πλαστο φτυχιο και σου κοψανε τα λεφτα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
με το να βριζεις χωρις επιχειρηματα δεν φαινεσαι μαγκας, καραγκιοζης φαινεσαι.
τελικα τι δουλεια κανεις? ντρεπεσαι για κατι και μας το κρυβεις?  :2funny:
..ρουφα την πορδη σου να μαστουρωσεις ρε συ και πανε για νανι...αιντα που σε λεω,για το καλο σου...με εναν καλο υπνο ,το πρωι θα βαρεσεις κατι "πηχτες" αλλο πραμα...μη σε τσεκαρω και δω οτι εγραφες ολο το βραδυ,τη γαμησες...θα στειλω μεηλ στον πατερα σου να σου κοψει το ιντερνετ...

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
"Παρακαλούσα" να συναντήσω ένα call girl που το συναντώ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, κι αν δεις το προφίλ της είναι και φίλη μου εδώ και πάρα πολύ καιρό; :grin:
Και πρόσεξε κι εσύ τα υπογραμμισμένα.

Κατά τα λοιπά το θέμα εδώ είναι ISIL, αν έχεις κάτι να πεις περί αυτού ενδεχομένως...
. Με την απάντηση σας πόσο μικρός και αδύναμος φαινεσθε στα ματιά μου ,ούτε κάν μου απαντήσετε στα ερωτήματα μου υπεκφευγετε. Οσον αφορά το call girl που μόνο αυτο σας ενδιέφερε να απαντήσετε ειναι και δική μου ´´φιλή´´ περισσότερο καιρό απο οσο φαντάζεστε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
Μπορείς και μόνος σου, δεν χρειάζεσαι "βοήθεια" με παραθέσεις παραληρήματος κάποιου που έχει προσωπική κόντρα μαζί μου. ;)

Και το εύρημα της επιτηδευμένης ανορθογραφίας καλό ήταν στην αρχή, τώρα όμως κούρασε...
...πως μπορει καποιος να εχει προσωπικα με ενα νικ στο μπουρδελα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
Καλά ρε φίλε το θέμα δεν είναι αν γίνεται είναι πως δεν θα γίνει, οπότε απλά κουβέντα κάνουμε.

Την δεύτερη παράγραφό σου την διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και δεν σου κρύβω πως όλα αυτά τα σκέφτομαι κι εγώ ως πιθανά παιχνίδια στρατηγικής που εμείς ούτε να τα φανταστούμε ακριβώς πως έχουν δεν μπορούμε.
Ο Κλόσερ (που έχει μυαλό, άλλο αν έχει και εμμονές) είπε κάτι πολύ σωστό. Πως δηλαδή αυτό που έχει ήδη επιτευχθεί είναι ένα πολύ βαθύ μίσος ανάμεσα στους ίδιους τους Άραβες και μάλιστα βαμμένο με αίμα και πολύ βαρβαρότητα, το οποίο πολύ δύσκολα θα τους επιτρέψει στο μέλλον να ζουν μονιασμένοι και να πολιτεύονται με ομοφωνία και αυτό είναι πραγματικά προς το συμφέρον των ΗΠΑ, αλλά και της Ρωσίας από την άλλη...
..απο μυαλο και εμμονες πηξαμε....τα μεγαλα βυζγια ειναι σπανια...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
τι επαθες τελευταια ρε ξεφτιλα, μπας και σε πιασανε με πλαστο φτυχιο και σου κοψανε τα λεφτα?

Που είσαι ρε σύ;
Σε είδα και χάρηκα πως θα μου την έλεγες να είχα έναν σοβαρό αντίπαλο, αλλά έχεις κι άλλες μεγαλύτερες αγάπες φαίνεται! :cheesy:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
..ρουφα την πορδη σου να μαστουρωσεις ρε συ και πανε για νανι...αιντα που σε λεω,για το καλο σου...με εναν καλο υπνο ,το πρωι θα βαρεσεις κατι "πηχτες" αλλο πραμα...μη σε τσεκαρω και δω οτι εγραφες ολο το βραδυ,τη γαμησες...θα στειλω μεηλ στον πατερα σου να σου κοψει το ιντερνετ...
βλεπω δεν απαντας, οκ καποιο λογο θα εχεις. ντρεπεσαι να πεις οτι σε συντηρει η μανα σου ή οτι εισαι αποφοιτος επαλ με δεικτη νοημοσυνης 63,5 με βοηθεια κοινου?  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Τύπε σε βαρέθηκα! ΔΕΝ θα σου απαντήσω ξανά, διότι δεν υφίστασαι ως σοβαρή οντότητα για εμένα.
Εσύ βέβαια μπορείς να μου την λες όποτε θέλεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Που είσαι ρε σύ;
Σε είδα και χάρηκα πως θα μου την έλεγες να είχα έναν σοβαρό αντίπαλο, αλλά έχεις κι άλλες μεγαλύτερες αγάπες φαίνεται! :cheesy:

που σε χανω που σε βρισκω ολο για πουτανες τσακωνεσαι ακομα πουτανιαρη μπαρμπα

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
Τύπε σε βαρέθηκα! ΔΕΝ θα σου απαντήσω ξανά, διότι δεν υφίστασαι ως σοβαρή οντότητα για εμένα.
Εσύ βέβαια μπορείς να μου την λες όποτε θέλεις...
οτι δεν μπορει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια κάτι σας θυμίζει ? αγαπουλα θα τα ξαναπούμε να το θυμάστε αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom