CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.058
- Πόντοι
- 2.606
οποτε μπορεις παιχτη,θα ειμαι ολος αυτια..Εσένα δεν σου έχει τραβήξει κανένας το αυτί και γράφεις ότι να 'ναι...
οποτε μπορεις παιχτη,θα ειμαι ολος αυτια..Εσένα δεν σου έχει τραβήξει κανένας το αυτί και γράφεις ότι να 'ναι...
"Παίχτη" ??? Τελευταίως δεν παίζω τίποτα... Ότι κάνω δεν είναι παιχνίδι! Πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς...οποτε μπορεις παιχτη,θα ειμαι ολος αυτια..
Καλα αυτα που λες ειναι για παιδακια εκει στις διαφορες τοπικες που μαζευεστε και τα κανετε πλυσει εγκεφαλου. Μεγαλυτερη απειλη για την ευρωπη αυτοι την στιγμη ειναι οι διαφορες παραστρατιωτικες οργανωσεις που εχετε κανει με σκοπο την διαταραξη της ειρηνης και την καταληση της δημοκρατιας. Δεν διαφερετε και πολυ εσεις η χριστιανοφασιστες απο τους ισλαμοφασιστες απλα δοκιμαζετε καποιες αλλες μεθοδους ποιο συχρονες απο το να περνεται κεφαλια.
ΔΗΛΑΔΗ εσυ καταλαβες οτι ο τζαμαικα αναφερθηκε σε φιλελεδες αστους????αχχαχαχαχαχαχαχχααχα ο κλοκ σου κανει για φιλελες αστος???? ..Ρε μάστορα μέχρι ποια τάξη του δημοτικού πήγες και κατάφερες σε 4 αράδες να κάνεις 7 ορθογραφικά λάθη, που μου έχεις και άποψη άσχετε και αγράμματε πανήβλακα;
Ποιοί κάνουμε παραστρατιωτικές οργανώσεις ρε ηλίθιε, οι φιλελεύθεροι αστοί;
Κανονικά έπρεπε να περνάνε τον κόσμο από τεστ ευφυΐας και στοιχειωδών γνώσεων πριν δώσουν δικαίωμα ψήφου, οπότε εσύ σίγουρα δεν θα έπαιρνες!
Μου αρέσει που ο άλλος ο δήθεν διανοούμενος (του κώλου) της αριστεράς σε επικροτεί κι όλας...
. Φίλε πρόσεχε την πίεση σου κατα τα αλλά συνέχισε να διδασκεις πολιτισμό όπως φανταζεσαι εσύΡε μάστορα μέχρι ποια τάξη του δημοτικού πήγες και κατάφερες σε 4 αράδες να κάνεις 7 ορθογραφικά λάθη, που μου έχεις και άποψη άσχετε και αγράμματε πανήβλακα;
Ποιοί κάνουμε παραστρατιωτικές οργανώσεις ρε ηλίθιε, οι φιλελεύθεροι αστοί;
Κανονικά έπρεπε να περνάνε τον κόσμο από τεστ ευφυΐας και στοιχειωδών γνώσεων πριν δώσουν δικαίωμα ψήφου, οπότε εσύ σίγουρα δεν θα έπαιρνες!
Μου αρέσει που ο άλλος ο δήθεν διανοούμενος (του κώλου) της αριστεράς σε επικροτεί κι όλας...
. Φίλε πρόσεχε την πίεση σου κατα τα αλλά συνέχισε να διδασκεις πολιτισμό όπως φανταζεσαι εσύ
Ρε μάστορα μέχρι ποια τάξη του δημοτικού πήγες και κατάφερες σε 4 αράδες να κάνεις 7 ορθογραφικά λάθη, που μου έχεις και άποψη άσχετε και αγράμματε πανήβλακα;
Όπως πρόσεξες ο συνήθως λαλίστατος φίλος μου Π.Π. κάνει την πάπια τώρα και δεν απαντάει!
Δικαιούμαι λοιπόν να υποθέσω πως όντως σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο, στην απευκταία περίπτωση που γίνουν κυβέρνηση, αλλά δεν το λένε διότι ξέρουν πως ο Ελληνικός λαός δεν το θέλει αυτό, άρα κάποιες ποσοστιαίες μονάδες θα τις χάσουν κι οι μονάδες είναι πολύτιμες!
Το γιατί δε πιστεύω θα το κάνουν είναι επίσης προφανές. Με την υστεροβουλία πως αν δώσουν ψήφο σε 2.000.000 μετανάστες το 1.500.000 τουλάχιστον θα τους ψηφίσει στις επόμενες εκλογές όταν οι Έλληνες θα έχουν αντιληφθεί το λάθος τους και δεν θα τους ξαναψηφίσουν. Το τί θα σημαίνει αυτό μακροχρονίως για τους δυστυχείς "ιθαγενείς" βεβαίως, στην καραπουτσακλάρα τους! Αυτοί θέλουν αν πάρουν την εξουσία να μην την χάσουν ποτέ!
Ο πολιτικός αμοραλισμός στο απώτατο μεγαλείο του...
δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς...
Ασε τα σαπια ρε πορνοπαπε, για το διαγωνισμο το κανεις αλλα να ξερεις ο αλεξ ειναι ανικητος φετος, το μεγαλο φαβορι για τον τιτλο.1. δεν είμαι λαλίστατος πλέον, διότι σας έχω βαρεθεί.
2. οι παπαριές που λες δεν αφορούν κανένα.
3. οι συλλογισμοι σου είναι γτπ.
καλό βράδυ!
εσυ γενικα δεν θα εχεις προβλημα στο χεσιμο σε κοβω ευρυπρωκτο...παιχτη,χεζεις κανονικα τελευταια???λιγο πιεσμενο σε κοβω...
Εχει επιπεδο το μπου. οχι αστεια!Εξυπνάκια είναι αργκώ, δεν έχει ιστορική ορθογραφία. Το σωστό θα ήταν "πανβλάκα", όπως λέμε "παμπαίδες" ή "πανκορασίδες" το φωνήεν δεν χρειάζεται κανονικά.
Για πες μου εσύ γιατί να γράφεται με ύψιλον ή με γιώτα ας πούμε; Εγώ το έγραψα με ήτα επίτηδες για να είναι πιο "μακρό" το φωνήεν και να δίνει έμφαση.
Αλλιώς χέσε μας κι εσύ!
Εξυπνάκια είναι αργκώ, δεν έχει ιστορική ορθογραφία. Το σωστό θα ήταν "πανβλάκα", όπως λέμε "παμπαίδες" ή "πανκορασίδες" το φωνήεν δεν χρειάζεται κανονικά.
Για πες μου εσύ γιατί να γράφεται με ύψιλον ή με γιώτα ας πούμε; Εγώ το έγραψα με ήττα επίτηδες για να είναι πιο "μακρό" το φωνήεν και να δίνει έμφαση.
Αλλιώς χέσε μας κι εσύ!
Και ποιος θα εφτιαχνε το τεστ ευφυιας τυπε? Πώς επικυρωνεται η ευφυια αυτου που φτιαχνει το τεστ ευφυιας? Με τεστ ανωτερης ευφυιας? Who watches the watchmen?Κανονικά έπρεπε να περνάνε τον κόσμο από τεστ ευφυΐας και στοιχειωδών γνώσεων πριν δώσουν δικαίωμα ψήφου, οπότε εσύ σίγουρα δεν θα έπαιρνες!
και στο ήτα το δεύτερο τ τι το ΄βαλες? να κάνεις μακρό το τ?
ζορίζεσαι και στην ορθογραφία και στα πολιτικά. από ήττα σε ήττα. τυχαίο?
ΩΠ,καλως τον κωληθρα....δικιο εχεις...κομμωτης αιδοιων...φινιστρινι τα κανω...μετα απο δυο μολις επισκεψεις ουτε σαπουνι δεν πιανουν..σε ψηνει μωρη αλλοπροσαλη σουφρα???εσυ γενικα δεν θα εχεις προβλημα στο χεσιμο σε κοβω ευρυπρωκτο
τον εχεις δουλεψει καλα τον κωλαρακο σου φαινεται.
τι αλλο εχεις δουλεψει απο τις τρυπες σου τρυπιε γιατι για να αναφερεις την λεξη ομοφοβικος δεν σε κοβω και πολυ φανατικο αντρα.
τι δουλεια κανεις? κομμωτης μηπως?
Ευτυχώς υπάρχει και η παραπάνω παράθεση (προηγούμενη της δικής σου!) που δείχνει πως είναι τελικά γραμμένο το "ήτα" στο ποστ μου, αλλιώς θα έλεγες πως το διόρθωσα κατόπιν της υπόδειξής σου εξυπνάκια!
Λάθη πληκτρολόγησης όλοι κάνουμε, αλλά αν το διορθώσει κανείς αμέσως μόλις δει ολόκληρο το κείμενο πάει να πει πως ξέρει πως γράφεται, κακεντρεχή.
. Εκτιθεστε με αυτά που λέτε σας είχα για πιο σοβαρό, πάντως σας ευχαριστω που μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω ,αντί να κρύβεσται απο τα φιλαράκια σας. Με αυτά που λέτε είστε απίστευτα υπεροπτης και πασχετε απο ναρκισσισμο , ίσος έχετε και καπια μανια καταδίωξης. Ενα Σαββατοκύριακο δικό μου όλοι σου η ζωή, σας θυμίζει κάτι . Επειδή έχετε πολλά ΅νουμερα΅ μηνυμάτων νομίζετε ότι είστε βασιλιάς ? και εμείς μήπως οι δούλοι σας ? πριν απο κάτι μέρες παρακαλαγατε να συναντήσετε γνωστό call girl παριστάνοντας τον κουβαρτα (ανατρέξετε στα γραφόμενα σας ). Είστε μάγκας μου είχατε πει σε pm αλλά εμένα μου φαινεσθε για τσάμπα μάγκας . Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλουςΧέσε μας κι εσύ ρε παπάρα, άντε να καλημερίσεις καμιά πουτάνα που θέλεις να ασχοληθείς και με τα πολιτικά επειδή τα έχεις βάλει μαζί μου από τα θρεντ με τις βίζιτες.
Ότι και να γράψω πετάγεσαι σαν την πορδή να πεις την μαλακία σου, συνήθως άνευ λόγου και νοήματος! Σε γράφω εκεί μια, δύο, τρεις φορές. Θα με ακολουθείς κι εδώ;
Αν έχεις άποψη και μπορείς να πεις κάτι παραπάνω από "καλημέρα μωρό" ευχαρίστως να την ακούσουμε, αλλιώς μην μας σπας τ' αρχίδια!