Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει σαν μητρική γλώσσα τα Ελληνικά, και να μπερδέψει την έννοια του "γραφικού" ατόμου, κοινώς καραγκιόζη (σαν και σένα καλή ώρα), με το "γραφικό" τοπίο 'η τη "γραφικότητα" ενός τόπου. Αλλο τονα κι άλλο ταλλο. Αυτά δεν τα καταλαβαίνει όμως ο μεταφραστής, γυφτακο....   εεεε γυφτακο....
κάποια στιγμή κατάλαβα μεγαλώνοντας πόσο κακό κάνει σε ένα νορμάλ άνθρωπο να ασχολείται με καθυστερημένους σαν και σένα. Μπορώ να αρχίσω πάλι τα μπινελίκια αλλά δε μπαίνω στο τρυπάκι της καμένης σου ζωής.

Πήγαινε να γαμήσεις καμμιά πατσαβούρα τώρα σε κάνα στούντιο να ξεκαβλώσεις. Οσο για το αν έχω μπει με κλώνους στ αρχίδια μου σε γράφω και σενα και τη μαλακία που σε δέρνει. Νομίζεις ότι δεν υπάρχει άλλο πράγμα εκτός απο το μπουρδέλα τελεία κόμ και πως ολοι κάνουν κλώνους με διψήφια νούμερα στο τέλος σαν και σενα τον καθυστερημένο που δεν εχει τη στοιχειώδη ευρηματικότητα να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο. Για άλλο λόγο μπήκα αλλά μιας και τοφερε η κουβέντα αποφάσισα να σου δώσω στην καταστραμμένη ζωή σου αλλη μια ευκαιρία να νιώσεις ότι υπάρχεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κάποια στιγμή κατάλαβα μεγαλώνοντας πόσο κακό κάνει σε ένα νορμάλ άνθρωπο να ασχολείται με καθυστερημένους σαν και σένα. Μπορώ να αρχίσω πάλι τα μπινελίκια αλλά δε μπαίνω στο τρυπάκι της καμένης σου ζωής.

Πήγαινε να γαμήσεις καμμιά πατσαβούρα τώρα σε κάνα στούντιο να ξεκαβλώσεις. Οσο για το αν έχω μπει με κλώνους στ αρχίδια μου σε γράφω και σενα και τη μαλακία που σε δέρνει. Νομίζεις ότι δεν υπάρχει άλλο πράγμα εκτός απο το μπουρδέλα τελεία κόμ και πως ολοι κάνουν κλώνους με διψήφια νούμερα στο τέλος σαν και σενα τον καθυστερημένο που δεν εχει τη στοιχειώδη ευρηματικότητα να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο. Για άλλο λόγο μπήκα αλλά μιας και τοφερε η κουβέντα αποφάσισα να σου δώσω στην καταστραμμένη ζωή σου αλλη μια ευκαιρία να νιώσεις ότι υπάρχεις.

Σιγα, σιγα εσυ  :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Κοίτα ποιος  μιλάει. Ο άνθρωπος (?) με τα 60.000 μυνήματα σε 6 ενεργά χρόνια που είχε κάνει μαξιλάρι το μπου... :2funny: :2funny: :2funny:
Ακου γυφτάκο.... Εγώ με αποδείξεις απέδειξα ότι είσαι γύφτος. Εσύ μάγκα του πληκτρολογίου άρχισες να βρίζεις, νομίζοντας ότι αυτό θα δώσει βάρος στην ανυπαρξία που κρύβεται κάτω από το παντελόνι σου, αν φοράς παντελόνια ή τουλάχιστον παντελόνια με φερμουάρ...
Γύφτο εεε γύφτο.

Συνημμένα

• me.jpg
    me.jpg
    138,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • persona.jpg
    persona.jpg
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 67

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

"Δεν ξερω με τι οπλα θα γινει ο 3ος Παγκοσμιος,αλλα σιγουρα ο 4ος θα γινει με ξυλα κ πετρες"
Αινσταιν...
Θυμαμαι ως παιδι μου ειχαν φερει δωρο ενα σετ λεγκο με το οποιο εφτιαχνες ενα τηλεκατευθυνομενο σαν του βιντεο. :grin: :grin: :grin: Σιγουρα εχουμε στο μελλον μας ως ανθρωποτητα πολεμους αναμεσα σε αντιπαλα drones και στον αερα και στο εδαφος (ή drones εδαφους εναντιον καφε/κιτρινων/μαυρων ανθρωπων), αλλα τα του εδαφους πιστευω δε θα ζησουμε να τα δουμε!! :hi:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει σαν μητρική γλώσσα τα Ελληνικά, και να μπερδέψει την έννοια του "γραφικού" ατόμου, κοινώς καραγκιόζη (σαν και σένα καλή ώρα), με το "γραφικό" τοπίο 'η τη "γραφικότητα" ενός τόπου. Αλλο τονα κι άλλο ταλλο. Αυτά δεν τα καταλαβαίνει όμως ο μεταφραστής, γυφτακο....   εεεε γυφτακο....
Μα δεν παιζεσαι, απολυτο δικιο εχει ο περσονας σε αυτα που σου σουρνει για το παραπανω. Δυο περιπτωσεις. Ειτε πραγματικα δεν αντιλαμβανεσαι το απλο ελληνικο λογοπαιγνιο με λεξεις με διπλοτριπλη σημασια του στυλ

"πιο τραγικος και απο το Σοφοκλη"

"πιο γραφικος και απο τα Ζαγοροχωρια"

που σημαινει οτι εσυ εισαι αυτος που εχει τεραστια προβληματα κατανοησης της ελληνικης γλωσσας, ειτε προσποιεισαι οτι δεν το καταλαβαινεις για ανεξηγητους και εξισου χαζους λογους... Οπως και να'χει αν του "την ελεγες" πραγματικα (σε αντιθεση με τις παραπανω ανοησιες) ειμαι σιγουρος οτι θα σου εδινε σημασια. Ισως πρεπει να προσπαθησεις παραπανω? :think:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μα δεν παιζεσαι, απολυτο δικιο εχει ο περσονας σε αυτα που σου σουρνει για το παραπανω. Δυο περιπτωσεις. Ειτε πραγματικα δεν αντιλαμβανεσαι το απλο ελληνικο λογοπαιγνιο με λεξεις με διπλοτριπλη σημασια του στυλ

"πιο τραγικος και απο το Σοφοκλη"

"πιο γραφικος και απο τα Ζαγοροχωρια"

που σημαινει οτι εσυ εισαι αυτος που εχει τεραστια προβληματα κατανοησης της ελληνικης γλωσσας, ειτε προσποιεισαι οτι δεν το καταλαβαινεις για ανεξηγητους και εξισου χαζους λογους... Οπως και να'χει αν του "την ελεγες" πραγματικα (σε αντιθεση με τις παραπανω ανοησιες) ειμαι σιγουρος οτι θα σου εδινε σημασια. Ισως πρεπει να προσπαθησεις παραπανω? :think:

Ετσι το λέτε εσείς στο χωριό σου; Ο Λεβέντης (ο πολιτικός ας πούμε) είναι ποιο γραφικός από τα Ζαγοροχώρια; εεεε; Πες μου "ναι" για σου πώ εγώ μετά εγώ πόσο λακαμας είσαι....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ετσι το λέτε εσείς στο χωριό σου; Ο Λεβέντης (ο πολιτικός ας πούμε) είναι ποιο γραφικός από τα Ζαγοροχώρια; εεεε; Πες μου "ναι" για σου πώ εγώ μετά εγώ πόσο λακαμας είσαι....
:tired:

Θρασος να κατηγορεις εσυ λοιπον αλλους για μη κατανοηση ελληνικων.

Ελα,

%CE%B1%CE%BB%CF%86%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:tired:

Θρασος να κατηγορεις εσυ λοιπον αλλους για μη κατανοηση ελληνικων.

Ελα,

%CE%B1%CE%BB%CF%86%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF.jpg
αυτός είναι σε τέτοιο σημείο μαλακίας που αμα του πείς ότι είναι γραφικός χαρακτήρας θα καταλάβει τον τροπο γραφής του. Πολλοί κωλοτρίβονταν παλιά να ασχοληθώ μαζί τους και είχα μπει στο τρυπάκι. Με γραφικά πουστράκια δεν ασχολούμαι πλέον. Γέρασα. Αμα θέλετε καμμιά σοβαρή κουβέντα χωρίς αντεγκλίσεις ναι. Τα καραγκιοζάκια είναι εδώ προσπαθώντας να αποφύγουν την πλήξη της μίζερης ζωής τους απο το 2007 που άρχισα να πρωτογράφω. Και το 2027 να μπω ξανά πάλι ένας μαλάκας με ευρηματικό λογκιν ένα ονομα και ένα διψήφιο θα υπάρχει να μας θυμίζει πόσο γαμημένη κοινωνία είναι η ελληνική. Υ.Γ. Σαφώς και σε συγκαταλέγω στις φωτεινές εξαορέσεις αυοτύ του ιστοτόπου ακόμα και εάν διαφωνούμε.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.937
Πόντοι
1.756
Η Τουρκια σχεδιαζει εισβολη στην Συρια με "πατημα" την βομβιστικη επιθεση στην Κωνσταντινουπολη...
Ταχαμ να τιμωρησει το ΙΣΙΣ... Σχεδιαζει και αεροπορικες επιδρομες...
Ο Ρωσσος ειχε προειδοποιησει πως οτι περασει τα συνορα θα καταστραφει....
Τωρα θα δουμε ποσο μεγαλα τα εχει ο "κοντος"....

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η Τουρκίας είναι δύναμη.
Οσο και να κακοφαίνεται σε κάποιους αυτό είναι γεγονός.
Ελάχιστες χώρες στον πλανήτη μπορούν να προκαλέσουν τη Ρωσία.
Ισως οι Τούρκοι να έχουν "πλάτες" πέρα από τον Ατλαντικό, αλλά σημασία έχει ότι δεν μάσησαν και δείχνουν ότι συνεχίζουν να μην μασάνε.
Από την άλλη η Ρωσία δεν είναι η υπερδύναμη που ήταν κάποτε.
Εχει χάσει την παλιά της αίγλη και έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να την δουν να χάνει μια σύγκρουση και όχι μόνο.
Πάντως το πράγμα τώρα αρχίζει και σοβαρεύει εκεί κάτω (ειδικά μετά το μπλέξιμο Ιράν - Σ.Αραβίας) και δεν είναι τυχαίο που εδώ και λίγους μήνες έχουν αρχίζει και φεύγουν κατά χιλιάδες ο κόσμος.
Κάτι παραπάνω θα ξέρουν και θα βλέπουν όλοι αυτοί από εμάς.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Η Τουρκια σχεδιαζει εισβολη στην Συρια με "πατημα" την βομβιστικη επιθεση στην Κωνσταντινουπολη...
Εισβολη πού? Με τι σκοπο? Να ανακοψουν την ενωση των Κουρδων?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Ρωσια - Τουρκια ξερό ασσο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρακι που υποστηριζει οτι αργα ή γρηγορα το ISIS θα εξαλειφθει απο το Ιρακ, αυτο ειναι σιγουρο. Τα σημαντικοτερα προβληματα του Ιρακ ειναι ηδη αλλα. Τα παρακατω τρια: Sunnis vs. Shiites, Abadi vs. Maliki, Kurds vs. Everyone

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μιλα, ξερασε τα ολα! Τι διαβαζες και εγραψες το παραπανω? Ή απλα υπεθετες? Διαβαζω για Τουρκους ναρκαλιευτες που καθαριζουν ναρκες κοντα στο Jarabulus και για πιθανη συμφωνια μεταξυ Αμερικης Ρωσσιας για το μεχρι που θα φτασουν οι Τουρκοι... Συνεχιζω να μην καταλαβαινω την Τουρκικη επεμβαση. Ο μονος λογος που μπορω να δω ειναι η παρεμποδιση της ενωσης των Κουρδων στη βορεια Συρια.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.937
Πόντοι
1.756
Μιλα, ξερασε τα ολα! Τι διαβαζες και εγραψες το παραπανω? Ή απλα υπεθετες? Διαβαζω για Τουρκους ναρκαλιευτες που καθαριζουν ναρκες κοντα στο Jarabulus και για πιθανη συμφωνια μεταξυ Αμερικης Ρωσσιας για το μεχρι που θα φτασουν οι Τουρκοι... Συνεχιζω να μην καταλαβαινω την Τουρκικη επεμβαση. Ο μονος λογος που μπορω να δω ειναι η παρεμποδιση της ενωσης των Κουρδων στη βορεια Συρια.
Ακριβως αυτο που λες ειναι... Η Τουρκια πηγε και χωθηκε "σφηνα" αναμεσα σε 2 περιοχες των Κουρδων ωστε να μην ενωθουν....
Αν οι Κουρδοι φτιαξουν κρατος στην Βορεια Συρια,η Τουρκια φοβαται οτι οι Κουρδοι στα Ν.Α συνορα θα θελουν να ενωθουν με αυτο το κρατος...
Δυστυχως αυτο το κρατος ειναι μεσα στα σχεδια των Αμερικανων,που θελουν μια μαριονετα στην περιοχη...
Κουρδικο κρατος θα γινει που να βαρανε τον κωλο τους κατω οι γειτονες...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΜΙΣΛΙ Kίνηση ματ της Ρωσίας: Δημιουργεί νέα βάση με S-400 Triumf στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας και προσφέρει ασπίδα στους Κούρδους (χάρτες)
rwsiki%20vasi%20-siria.jpg

CVTKgvTWoAAhIdC.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom