noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Που κολλαει τωρα αυτο? Αν ηταν η σφαγη των παραπανω φαντασιωση ακροδεξιων? Τι? Εχεις ιδεα τι σημαινουν οι λεξεις που χρησιμοποιεις ή απλα τα πετας? Εχεις ιδεα τι υποστηριζει ο Τραμπ, για τι μιλαω? Απανταω τελευταια φορα γιατι η χαζομαρα ειναι κουραστικη απο ενα σημειο και μετα.
Εχεις αλλαξει δυο φορες κουβεντα, γραφοντας αλλα αντι αλλων. Σε ρωταω,
Και μου απαντας, αφου προσπαθησες πολλακις να αποφυγεις τις ερωτησεις, οτι οντως τα φανταζεσαι,
Παει αυτο. Ξαφνικα μου παραθετεις το καρτουν ως απαντηση σε τι? Αλλα αντι αλλων δηλαδη. Και σε ρωταω γιατι μου παραθετεις το καρτουν? Και μου απαντας παλι αλλα αντι αλλων, το παραπανω.
Ε, μαθε πρωτα να συζητας σαν ενηλικας και οχι σα 15χρονο με συνδρομο διασπασης προσοχης (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ψαχτο μηπως πασχεις ), και μετα ξαναελα, εδω θα ειμαστε.
Ποια καρτουν ρε τύπε?
Ο Τραμπ θα πάρει κάποια εκατομμύρια ψήφων, ενδεχομένως να είναι και ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Δεν αποφεύγω ερωτήσεις, αλλά ζητάς να σου αποδείξω την συσχέτιση τρομοκρατίας και ισλαμ
Μου λες ότι φαντάζομαι το γεγονός ότι οι γνωρίζανε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις πολλοί άλλοι μουσουλμάνοι πλην των τρομοκρατών?
Αν το μυαλουδάκι σου δεν μπορεί να δει τα αυτονόητα, σου έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι γιατρός.
Η επόμενη ερώτηση σου θα είναι να σου αποδείξω γιατί ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή?