Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ακόμα και αν δεν συμμετέχουν ενεργά, την υποθάλπτουν με την σιωπή τους.
:tired:
Μαθαμε τωρα την καραμελα. Κατι μου λεει οτι δεν ειδες τι εγινε απο υποστηριξη στα σοσιαλ μιντια της Αμερικης οταν πιστολιασε το χριστιανοπουλο απο πανω το planned parenthood. Προφανως και δεν ειδες, δε τα γραφει αυτα το πρωτοψεμα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω πάλι σου λέω οτι έγιναν μόνο λόγω τρέλας. Δηλαδή αν πάρω εγώ κανα όπλο και πάω στη Λεοφόρο και καθαρίσω καμια 100 βάζελους τρομοκράτης θάμαι; εεεεε;
Ειπαμε προωθηση πολιτικου μηνυματος και ατζεντας. Αυτο που περιγραφεις δεν εμπιπτει.

Αυτοβούλως λοιπόν ενήργησαν και όχι κατόπιν εντολής.
Αυτο ειναι ασχετο. Δε μιλαμε για το ιδιο θεμα μου φαινεται. Δε πειραζει.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:tired:
Μαθαμε τωρα την καραμελα. Κατι μου λεει οτι δεν ειδες τι εγινε απο υποστηριξη στα σοσιαλ μιντια της Αμερικης οταν πιστολιασε το χριστιανοπουλο απο πανω το planned parenthood. Προφανως και δεν ειδες, δε τα γραφει αυτα το πρωτοψεμα.
Bαρεμένοι παντού υπάρχουν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Στην περίπτωση των ισλαμιστών, η στρατολόγηση τρομοκρατών περνάει μέσα από τα κανάλια της θρησκείας τους, δηλαδή τους χώρους λατρείας και συγκέντρωσης πιστών.
Οπότε μιλάμε για πολύ κόσμο που ''πήρε το αυτάκι του'' αλλά δεν μιλησε.
Αυτό τους καθιστά συνένοχους

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Bαρεμένοι παντού υπάρχουν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Στην περίπτωση των ισλαμιστών, η στρατολόγηση τρομοκρατών περνάει μέσα από τα κανάλια της θρησκείας τους, δηλαδή τους χώρους λατρείας και συγκέντρωσης πιστών.
Οπότε μιλάμε για πολύ κόσμο που ''πήρε το αυτάκι του'' αλλά δεν μιλησε.
Αυτό τους καθιστά συνένοχους
Να υποθεσω αφου μιλας με τοση αυτοπεποιθηση μπορεις να μας προμηθευσεις και τις αντιστοιχες ερευνες και στατιστικες για το ποσοι ξεραν και δε μιλησαν για τις τελευταιες επιθεσεις? Να μορφωθουμε κι εμεις λιγο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Να υποθεσω αφου μιλας με τοση αυτοπεποιθηση μπορεις να μας προμηθευσεις και τις αντιστοιχες ερευνες και στατιστικες για το ποσοι ξεραν και δε μιλησαν για τις τελευταιες επιθεσεις? Να μορφωθουμε κι εμεις λιγο.
Υπάρχει και κάτι που λέγεται κοινή λογική.
Λογικό είναι αφού έχουν εμπλακεί τα τελευταία χρόνια πχ 100 μουσουλμάνοι σε τρομοκρατικές επιθέσεις στην ευρώπη, να έχουν προσεγγιστεί μερικές χιλιάδες.
Η στρατολογηση λογικά έγινε σε τζαμιά (χλωμό να έγινε σε FKK).
Δεν μίλησε όμως κανείς τους

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φαντάσου δηλαδή να έμπαινε κάποιος σε εκκλησία και να έψηνε κόσμο για εκτελέσεις με καλάσνικωφ.
Θα τον μπουζουριάζανε στο λεπτό

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Υπάρχει και κάτι που λέγεται κοινή λογική.
Λογικό είναι αφού έχουν εμπλακεί τα τελευταία χρόνια πχ 100 μουσουλμάνοι σε τρομοκρατικές επιθέσεις στην ευρώπη, να έχουν προσεγγιστεί μερικές χιλιάδες.
Η στρατολογηση λογικά έγινε σε τζαμιά (χλωμό να έγινε σε FKK).
Δεν μίλησε όμως κανείς τους
Α, ναι. Το γνωστο. Ειναι ετσι επειδη το λεω εγω.

Συγκεκριμενα πραματα αγορακι μου. Ποιοι ηξεραν για τις επιθεσεις στη Γαλλια και δε μιλησαν? Ποιο τζαμι στρατολογησε τους συγκεκριμενους? Ποιος ιμαμης? (Ρητορικες ερωτησεις, αφου ηδη μας ειπες οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου)

Ηθελα να'ξερα, υπαρχει κατι που να μην εχετε βγαλει απο τη φαντασια σας τελικα και να εχετε πραγματικα στοιχεια οτι συμβαινει? Εστω κατι? Ο παραπανω διαλογος ηταν ενα τεστ για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι εγω φταιω τελικα που καθομαι και απανταω σοβαρα σε ουγκανα. :headbang:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Α, ναι. Το γνωστο. Ειναι ετσι επειδη το λεω εγω.

Συγκεκριμενα πραματα αγορακι μου. Ποιοι ηξεραν για τις επιθεσεις στη Γαλλια και δε μιλησαν? Ποιο τζαμι στρατολογησε τους συγκεκριμενους? Ποιος ιμαμης? (Ρητορικες ερωτησεις, αφου ηδη μας ειπες οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου)

Ηθελα να'ξερα, υπαρχει κατι που να μην εχετε βγαλει απο τη φαντασια σας τελικα και να εχετε πραγματικα στοιχεια οτι συμβαινει? Εστω κατι? Ο παραπανω διαλογος ηταν ενα τεστ για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι εγω φταιω τελικα που καθομαι και απανταω σοβαρα σε ουγκανα. :headbang:

Ζήτα από τις γαλλικές και βελγικές μυστικές υπηρεσίες να σου δώσουν την λίστα.
Οι συλλήψεις μετά το μακελειό δείχνουν ότι στους μουσουλμανικούς κύκλους υπήρχαν πολλοί συνένοχοι.
Επιδρομές τις αστυνομίας έγιναν σε πολλά σπίτια μουσουλμάνων και βρήκαν οπλοστάσια.
Και μιλάμε μόνο για τους ενεργούς...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ζήτα από τις γαλλικές και βελγικές μυστικές υπηρεσίες να σου δώσουν την λίστα.
Οι συλλήψεις μετά το μακελειό δείχνουν ότι στους μουσουλμανικούς κύκλους υπήρχαν πολλοί συνένοχοι.
Επιδρομές τις αστυνομίας έγιναν σε πολλά σπίτια μουσουλμάνων και βρήκαν οπλοστάσια.
Και μιλάμε μόνο για τους ενεργούς...
Ειπες την υποθαλπτουν με τη σιωπη τους απο την αρχη. Οποτε απο την αρχη μιλαγες για τους μη ενεργους εννοωντας οτι ειναι μια μεγαλη μεριδα μουσουλμανων αυτοι που υποθαλπτουν με τη σιωπη τους. Τωρα μου το γυρνας στις προσαγωγες ή σ'αυτους με τα οπλοστασια που τους υπεθαλπταν με πολλα παραπανω απ'οτι τη σιωπη τους προφανως. Εισαι λιγο μπερδεμενος, ε? Εγω για το πρωτο σου ζητησα τις αποδειξεις που εχεις μονο απο τη φαντασια σου. Για τη μεγαλη μεριδα που τους υποθαλπτει με τη σιωπη τους. Ουτε για τις προσαγωγες σου ζητησα, ουτε για τα οπλοστασια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ειπες την υποθαλπτουν με τη σιωπη τους απο την αρχη. Οποτε απο την αρχη μιλαγες για τους μη ενεργους εννοωντας οτι ειναι μια μεγαλη μεριδα μουσουλμανων αυτοι που υποθαλπτουν με τη σιωπη τους. Τωρα μου το γυρνας στις προσαγωγες ή σ'αυτους με τα οπλοστασια που τους υπεθαλπταν με πολλα παραπανω απ'οτι τη σιωπη τους προφανως. Εισαι λιγο μπερδεμενος, ε? Εγω για το πρωτο σου ζητησα τις αποδειξεις που εχεις μονο απο τη φαντασια σου. Για τη μεγαλη μεριδα που τους υποθαλπτει με τη σιωπη τους. Ουτε για τις προσαγωγες σου ζητησα, ουτε για τα οπλοστασια.

Στον ευρώπη για να σε μπουζουριάσουν πρέπει να σε βρουν με το smoking gun στο χέρι.
Δεν υπάρχει νομοθεσία για την χαρά των μουσουλμάνων όταν γουστάρουν να βλέπουν απίστους να ψοφάνε από χέρια μαρτύρων

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το FBI κάνει λογο για τρομοκρατική ενέργεια στην Καλιφόρνια
Η έρευνα για την επίθεση στην Καλιφόρνια η οποία στοίχισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους επαναπροσδιορίστηκε και πλέον έχει τον χαρακτήρα της έρευνας για μια «τρομοκρατική ενέργεια», γνωστοποίησε σήμερα η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία.

Πηγή:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Στον ευρώπη για να σε μπουζουριάσουν πρέπει να σε βρουν με το smoking gun στο χέρι.
Ε ναι, προφανως. Οτι πει η φαντασια σου για να δικαιολογησεις τις προκαταληψεις σου. Και παλι απαντας για τις προσαγωγες ομως και οχι για το ευρυ μουσουλμανικο κοινο που σιωπα ενω ξερει για τις επιθεσεις που μας κρυβεις τις πηγες σου.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ε ναι, προφανως. Οτι πει η φαντασια σου για να δικαιολογησεις τις προκαταληψεις σου. Και παλι απαντας για τις προσαγωγες ομως και οχι για το ευρυ μουσουλμανικο κοινο που σιωπα ενω ξερει για τις επιθεσεις που μας κρυβεις τις πηγες σου.

Επιμένεις να εξομοιώνεις τρελούς που άρπαξαν ένα όπλο, με οργανωμένους οπαδούς μιας θρησκείας στο όνομα της οποίας έχουμε καθημερινά μακελειά.
Τα μακελειά των μουσουλμάνων είναι οργανωμένα με πολλούς συμμετέχοντες.
Πηγή τους το μουσουλμανικό θρήσκευμα.
Εγώ πιστεύω ότι έχουν προσεγγιστεί πολλοί μουσουλμάνοι για στρατολόγηση.
Αν το αποκλείεις, συνέχισε να ζεις στις παραισθήσεις σου, δεν είμαι γιατρός

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Για που αναφερεσαι? Γιατι πχ στην Ελλαδα δεν εχει γινει ποτε απο ισλαμιστες, αλλα παντα απο ακροαριστερες οργανωσεις. Στην Δυτικη Ευρωπη γινοταν απο αλλες οργανωσεις με πολιτικα κινητρα επισης, στην Ισπανια και τη Βρετανια απο ΕΤΑ και IRA αντιστοιχα.

Εχεις εν μερη δικιο. Επρεπε να το ξακαθαρισω. Νομιζα οτι το διαχώριζα με τον χαρακτηρισμό "καραμπινάτα".

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχεις εν μερη δικιο. Επρεπε να το ξακαθαρισω. Νομιζα οτι το διαχώριζα με τον χαρακτηρισμό "καραμπινάτα".

Nαι το ειδα, αλλα που ηταν το θεμα. Παγκοσμιως προφανως τα τελευταια 20 χρονια φυσικα και τα καραμπινατα εγιναν απο μουσουλμανους.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω ότι έχουν προσεγγιστεί πολλοί μουσουλμάνοι για στρατολόγηση.
Ετσι μπραβο. Τωρα μιλας σωστα. Εσυ μπορεις να πιστευεις ο,τι θες. Μη μας παρουσιαζεις ομως οχι μονο τα πιστευω σου, αλλα και τα συμπερασματα που εξαγεις απο αυτα ως πραγματικοτητα. Αυτο ειναι χαζο. Και μιας και μιλαμε για Αμερικη, εγω πιστευω αυτο πχ, Why Does the FBI Have to Manufacture its Own Plots if Terrorism and ISIS Are Such Grave Threats?, δεν το εγραψα πουθενα ως γεγονος ομως. Μονο ως γνωμη ή προβληματισμο και με τις πηγουλες του οπως βλεπεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ετσι μπραβο. Τωρα μιλας σωστα. Εσυ μπορεις να πιστευεις ο,τι θες. Μη μας παρουσιαζεις ομως οχι μονο τα πιστευω σου, αλλα και τα συμπερασματα που εξαγεις απο αυτα ως πραγματικοτητα. Αυτο ειναι χαζο. Και μιας και μιλαμε για Αμερικη, εγω πιστευω αυτο πχ, Why Does the FBI Have to Manufacture its Own Plots if Terrorism and ISIS Are Such Grave Threats?, δεν το εγραψα πουθενα ως γεγονος ομως. Μονο ως γνωμη ή προβληματισμο και με τις πηγουλες του οπως βλεπεις.

δηλαδή για να καταλάβω θα προτιμούσες αυτόν τον "καημενούλη" τον μουσουλμάνο να τον πλησίαζαν πρώτα οι του Ισλαμικού Κράτους ???

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δηλαδή για να καταλάβω θα προτιμούσες αυτόν τον "καημενούλη" τον μουσουλμάνο να τον πλησίαζαν πρώτα οι του Ισλαμικού Κράτους ???
Αναμενομενο. Θα προτιμουσα να μην τους προμηθευουν λεφτα, υλικα και σχεδια πχ? Ποσο παραλογα τα γραφω, ε? Δεν ενδιαφερομαι να κουβεντιασω με καποιον που δε βλεπει τιποτα κακο στο να ηγουνται ασφαλιτες των εφοδων των γνωστων-αγνωστων που λεγαμε παλαιοτερα... Αυτο ειναι αποδειξη απιστευτης αποσυνδεσης απο την πραγματικοτητα, δεν εχω κατι να κερδισω απο κουβεντα μαζι σου πανω στο θεμα. Αυτο που σχολιαζεις εφαπτεται σε αυτα που εγραφα χθες:

Ασε τις επιπλοκες που εχει στο νομο και για το δημοκρατικο μελλον τους. Επειδη οταν κατηγορηθεις για τρομοκρατης (ή οτι βοηθας με λεφτα ή διαλλεκτικη τρομοκρατες), στο χερι του δικαστη αναλογα του σουσουρου που θα δημιουργησει αυτο που εκανες αφου δεν υπαρχει αυστηρα ορισμενο νομικο πλαισιο, καταργουνται πολλες προστασιες που σου προσφερει ο νομος απο οτι αν κατηγορηθεις για απαγωγη ή δολοφονια ή οτιδηποτε (οπως γραφουν τα δυο λινκς παραπανω και παλι)...
ποια ατζεντα, να στειλουν ενα πολιτικο μηνυμα. Δεν εγιναν (μονο) απο τρελα.
Και οσοι με λενε υπερβολικο, οριστε ηδη η εκμεταλλευση των emergency laws λογω τρομοκρατιας στη Γαλλια σε χρηση εκτος τρομοκρατιας. Μπροστα στα ματια μας ειναι ολα τα επιχειρηματα.

Twenty-four environmental activists have been placed under house arrest ahead of the Paris climate summit, using France’s state of emergency laws. Two of them slammed an attack on civil liberties in an interview with FRANCE 24.

Και φυσικα:
A draft law, seen by news agency Agence France-Presse, could extend France's state of emergency beyond the current three month extension.

French state of emergency could be indefinite: draft law seen by AFP

Επισης σχετικα:

Και για να κλεισω. Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η υποκρισια. Βλεπει ο καθενας ποσο ευαισθητοι ειναι με τους "τρομοκρατες" παραπανω, αλλα οταν οι τρομοκρατες εξυπηρετουν τα συμφέροντά μας ειναι μια χαρα και κανουν μπιζνες με τους πολιτικους μας ακομα και πριν τους βγαλουμε απο τη λιστα των τρομοκρατων:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Χμμ με καμιά τέτοια κολεγιά τύπου είναι εχθροί μας αλλά συναλλασσόμαστε πανάκριβα στη μαύρη μάλλον έβρισκαν τα ανταλλακτικά για Tomcat και οι Ιρανοί που λέγαμε εδώ ρε που τα βρίσκαν, που τα βρίσκαν, αν δεν είναι πατεντιάρικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom