You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ισαβέλλα-Ισμήνης 2, Τριγγέτα 3 και Ιπποκράτους 144
- Μέλος που άνοιξε το νήμα borsalino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 142
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ισαβέλλα Ισμήνης 2
Πήγα χθες Ισμήνης 2/Δάφνη. Πολωνέζα, ξανθιά με ωραίο σωμα, κάπως άγριο πρόσωπο, πάνω από 30 ετών. Είχε ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΕΞ attitude! Καταπληκτική στο κρεβάτι! Λες και το έκανα με την γκόμενά μου. Γλωσόφιλα, μουνοδάχτυλα, ανοίγματα κομανέτσι. Μου είπε ότι δουλεύει και Τριγκέτα και Ιπποκράτους 144. Την έχει πετύχει και κανένας άλλος;
Πήγα χθες Ισμήνης 2/Δάφνη. Πολωνέζα, ξανθιά με ωραίο σωμα, κάπως άγριο πρόσωπο, πάνω από 30 ετών. Είχε ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΕΞ attitude! Καταπληκτική στο κρεβάτι! Λες και το έκανα με την γκόμενά μου. Γλωσόφιλα, μουνοδάχτυλα, ανοίγματα κομανέτσι. Μου είπε ότι δουλεύει και Τριγκέτα και Ιπποκράτους 144. Την έχει πετύχει και κανένας άλλος;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
οπως εχω ξαναπει η ισαμπελλα ειναι οτι καλυτερο sex attitude κυκλοφορει στην αθηνα αυτη τη στιγμη....δειτε και λιγο τις γνωμες χρηστων στο thread "νεο στουντιο-τριγγετα" καθως επισης και στον καταλογο των μπουρδελων στο "αγνωστου στρατιωτου" που εχει κλεισει απο το καλοκαιρι!
παίδες
η ιαβέλα αυτή είναι η πρώτη στο κρεββατι. την εχω πα΄ρει όταν δουλευε Λ. Αθηνών 30 και ήταν σα να το κάνω με την γκομενά μου. επειδή την έχω χάσει μπορεί να μου πεί κάποιος που θα την πετύχω ακριβώς?
με ενδιαφέρει η ωρα 4-6 μμ. αλλα να ξέρω που θα είναι ακριβώς.
είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην πιάτσα σήμερα.
χρεώνει 50 το απλο, 60 το μασαζ, 80 το 69, και 100 πλήρες πρόγραμμα.
περιμένω απαντησεις. ή αν κάποιοσ να μου στείλει το τηλ με pm παρακλω πολύ
η ιαβέλα αυτή είναι η πρώτη στο κρεββατι. την εχω πα΄ρει όταν δουλευε Λ. Αθηνών 30 και ήταν σα να το κάνω με την γκομενά μου. επειδή την έχω χάσει μπορεί να μου πεί κάποιος που θα την πετύχω ακριβώς?
με ενδιαφέρει η ωρα 4-6 μμ. αλλα να ξέρω που θα είναι ακριβώς.
είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην πιάτσα σήμερα.
χρεώνει 50 το απλο, 60 το μασαζ, 80 το 69, και 100 πλήρες πρόγραμμα.
περιμένω απαντησεις. ή αν κάποιοσ να μου στείλει το τηλ με pm παρακλω πολύ
GIANNISHELI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα και από εμένα παιδιά.Μπορεί να μου πει κάποιος η οδός Τριγκέτα που είναι ακριβώς στη Συγγρού? Ευχαριστώ.....
Επισκέπτης
η τριγγετα ειναι διπλα στο ledra marriot και κολητα στο εξ ανατοληs εστιατοριο.πολυ καθαροs χωροs και παιζει και τζακουζι με 120 ευρω πολυ καλη η ιζαβελλα τρελο κοριτσι φοβερο κρεβαττι.
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εχει κλείσει το μαγαζί; Τί γίνεται;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K