You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ισαβέλλα - Φυλής 71β/134α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγώ είχα πάει 2 φορές πρίν 15 μέρες και πέτυχα μια ψιλή γερμανίδα την Μέλλα και την άλλη φορα την Τζούλια, γερμανίδα ψιλή ξανθιά με κοντό μαλλι.
Είχα ακούσει και εγώ για την Ιζαμπέλλα και έτρεξα εκεί.
Ξέρει κανεις κάτι, Μήπως η Ιζαμπέλλα άλλαξε όνομα?
Είχα ακούσει και εγώ για την Ιζαμπέλλα και έτρεξα εκεί.
Ξέρει κανεις κάτι, Μήπως η Ιζαμπέλλα άλλαξε όνομα?
Επισκέπτης
Μια ξανθια με κοντό μαλί είναι,και μεγάλο βυζί.Δεν την πήρα.Καλό κώλο έχει.Περισότερα δεν ξέρω.
Αν ήταν και γύρω στο 1,72 με ωραίο σώμα τότε δουλεύει όντος στο 134Α αλλά με το όνομα Τζούλια.
Νομίζω ότι αλλάζουν ονόματα συχνά, καθώς όταν της είπα "από που είσαι τζούλια?", μου απάντησε "ααα, τζούλια, ναι τζούλια, από Ρωσία", δεν είχε συνηθίσει το νέο της όνομα ακόμα ;)
Νομίζω ότι αλλάζουν ονόματα συχνά, καθώς όταν της είπα "από που είσαι τζούλια?", μου απάντησε "ααα, τζούλια, ναι τζούλια, από Ρωσία", δεν είχε συνηθίσει το νέο της όνομα ακόμα ;)
Μια ξανθια με κοντό μαλί είναι,και μεγάλο βυζί.Δεν την πήρα.Καλό κώλο έχει.Περισότερα δεν ξέρω.
Ναι αυτή είναι και έχει και ένα ταττοο πίσω..Ξέρει κανείς που θα την βρούμε ?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
το βρηκα το κοριτσι,σημερα στο 71 κατω.ιζαμπελα,ξανθια με κοντο μαλλι 1,75 υψος,ομορφο προσωπο τρελη κωλαρα,ωραιο βυζι,και τατουαζ χαμηλα στην πλατη.στο δωματιο ειναι παρα πολυ καλη,με συγκλονιστικο τσιμπουκι,εφαμιλλο της σαμπρινας,οπου παιρνει το καβλι βαθια και στριφογυριζει την γλωσσα στο πουτσοκεφαλο.στο γαμησι ειναι εκπληκτικη,ξερει να στηνετια στα 4,αφου αν και πιο κοντος την εφτανα πολυ ανετα,και χαιρεσαι την μεγαλειωδη κωλαρα της.συμμετεχει με αληθοφανη βογγητα,ισως και πραγματικα, και γενικα δειχνει να το γουσταρει.προσχη στους δεσμευμενους γιατι βαζει μπατσουλες και νυχακια και τσιμπαει ρωγες.ολα αυτα με ενα 20αρικο...στο τελος μου παραπονεθηκε που δεν κρατησα παραπανω,με το ζορι κρατηθηκα να μην της τα δωσω στην πιπα,θα την φτιαξω την επομενη φορα ομως.
γενικα ενα απο ττα καλυτερα γαμησια που εχω κανει σε μπουρδελο...τρεξτε
γενικα ενα απο ττα καλυτερα γαμησια που εχω κανει σε μπουρδελο...τρεξτε
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
συναγωνιστες καλησπερα.το μηνα δεκεμβριο επαιζε στη φυλης 71 το πανω η ισαβελλα,τσεχα,milfψηλη ξανθια,σιλικονατο στηθος,με σκουλαρικι στη μυτη και 2 ταττου,ενα στο χερι και ενα μικρο στο ποδι.το υψος της ηταν περιπου στο 1,75 με ξανθα μαλλια και πρασινα ματια.απο το γεναρη δεν την εχω ξαναδειμηπως κανεις την εχει δει καπου αλλου?για να σας βοηθησω στην περιγραφη διαβαστε στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα σελ.49 τον συναγωνιστη yeah.περιμενω τα μηνυματα σας.ευχαριστω
Επισκέπτης
χμ...δε μου λεει κατι ι εν λογο κιρια!!!μου ξεφιγε!
Επισκέπτης
χααχαχχαχαα!!!!μιν μου ανισιχεις καυλιαρι μου!θα τιν βρουμε τιν ακρι!!!!οσο εισαι εδο μεσα παντα θα ιπαρχουν απαντισεις!!!! ;) ;) ;)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
να την βρουμε παιδια γιατι εκανε τρομερο γαμησι με ρουφηγμα αρχιδιων και ανεση χρονου και με αντοχη στο σκληρο καρφωμα.
Να φανταστεις την πρωτη φορα που την ειχα παρει μου ειχε βαλει χερι που εχυσα γρηγορα.
Να προσθεσω στην περιγραφη του πρωτου ποστ οτι τα μαλλια της ηταν κοντα
Να φανταστεις την πρωτη φορα που την ειχα παρει μου ειχε βαλει χερι που εχυσα γρηγορα.
Να προσθεσω στην περιγραφη του πρωτου ποστ οτι τα μαλλια της ηταν κοντα
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Ισαβέλλα τη λένε αυτήν την ξανθιά με τον ωραίο κώλο?Χθές ήταν στο 134Α
τι βάρδια ? πρωί ή απόγευμα?
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Και στα 2 την πέτυχα απόγευματι βάρδια ? πρωί ή απόγευμα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις