Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Κάπου ψιλοαπογοητεύτηκα από τα spoilers, όχι από καθαυτά τα spoilers, αλλά γιατί,

αν και μόνο τον πρώτο κύκλο είδα σε όλα τα επεισόδιά του,

από το πρώτο επεισόδιο πόνταρα ότι ο βασιλιάς στο τέλος θα ήταν ο Bran Snow, και όχι ο Jon Snow-Lannister...

Παρόλα αυτά, η εντύπωσή μου εξακολουθεί να είναι,

ότι η ψυχή του συγγραφέα και προσωπικός αντικατοπτρισμός του μέσα στο έργο,

αλλά και συνάμα ο πιο καίριος χαρακτήρας,

ότι είναι ο Bran.

Προσωπική άποψη πάντα.

κατ'αρχάς αυτοί οι χαρακτήρες δεν υπάρχουν... :rolleyes:

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει πια ο Μαρτιν στη σειρα... Εχει αποκλινει απο τα βιβλια και απο οτι καταλαβα ουτε που τον ρωτανε... Δυο μεγαλες και προσφατες αλλαγες: ο μισος γουαιτ γουκερ που εσωσε τον Μπραν και τελικα ηταν ο θειος του ο Μπεντζεν, οταν ειχαν ρωτησει τον Μαρτιν αν ηταν αυτος ειχε πει οχι αλλα οι σεναριογραφοι τον εβαλαν... Και επισης στα βιβλια δε παει η Σανσα στον Μπολτον να της γαμησει την ψυχη αλλα μια αλλη, ενω στη σειρα παει η Σανσα και μετα ξετυλιγεται νεα πλοκη, που μαλωνει με τον μικροδαχτυλο κτλ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει πια ο Μαρτιν στη σειρα... Εχει αποκλινει απο τα βιβλια και απο οτι καταλαβα ουτε που τον ρωτανε... Δυο μεγαλες και προσφατες αλλαγες: ο μισος γουαιτ γουκερ που εσωσε τον Μπραν και τελικα ηταν ο θειος του ο Μπεντζεν, οταν ειχαν ρωτησει τον Μαρτιν αν ηταν αυτος ειχε πει οχι αλλα οι σεναριογραφοι τον εβαλαν... Και επισης στα βιβλια δε παει η Σανσα στον Μπολτον να της γαμησει την ψυχη αλλα μια αλλη, ενω στη σειρα παει η Σανσα και μετα ξετυλιγεται νεα πλοκη, που μαλωνει με τον μικροδαχτυλο κτλ

κάτσε ώπα
ναι όντως τα βιβλία και η σειρά είναι διαφορετικά
είναι adaptation όμως έτσι κι αλλιώς
τον Μάρτιν φυσικά και τον ρωτάνε, έχουν πει ότι πριν την 6η σεζόν κάνανε ένα τεράστιο meeting και τους είπε κάποια βασικά πράγματα, όπως ας πούμε τη προέλευση του Hodor
δε γίνεται να μη τον ρωτάνε, είναι ο δημιουργός, δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάτι χωρίς την έγκρισή του
το ότι ο Μάρτιν είπε σε κάτι  όχι, δε σημαίνει και πως έλεγε την αλήθεια.
όλοι μας έλεγαν όλο το χρόνο πως ο Τζον Σνόου ήταν νεκρός και τελικά δεν ήταν
απλά δε θέλουν να σποιλεριάζουν, συν του ότι ο Μάρτιν είναι τεράστιο τρόλ
Απλά απ'ότι έχω καταλάβει μεγαλύτερη σημασία για τον Μάρτιν έχουν τα βιβλία και χέστηκε λίγο για τη σειρά
Δε θέλει να αποκαλυθφούν πολλά πράγματα στη σειρά και να του σποιλεριάσουν τα βιβλία για τους αναγνωστές του, οπότε έτσι κι αλλιώς πλέον τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:rockon:
Παλιο αλιτι
13230173_10153811704109615_616194773540600980_n.jpg

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
10 άτομα τον μαχαίρωσαν , αλλά ο Όλι φταίει για όλα  :idiot:
Αυτο εδω το κατακαθι που τον κοιταζε και στα ματια την ωρα που τον καρφωνε στη καρδια.Απο την αρχη δε μου αρεσε η μουρη του.Δικαιως η κρεμαλα.Επιτελους δε θα τον ξαναδουμε.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
είστε βλαμμένοι πραγματικά
αυτό το "κατακάθι" είναι το μόνο που έχει πραγματικό λόγο να μισεί τους wildlings , ενώ οι υπόλοιποι είναι στρατιωτάκια
εξόριστοι στην άλλη άκρη της γης, να πολεμούν τους wildlings επειδή έτσι κάνανε οι προγόνοι τους και οι προ-προγόνοι τους χωρίς κανέναν συγκεκριμένο λόγο, απλά μια αρχαίγονη έχθρα για το σε ποιόν ανήκει αυτή η γή, τα κλασσικά
ενώ το πιτσιρίκι, που δε μπορεί να σκεφτεί λογικά , σαν ενήλικας και στρατηγικά όπως έκανε ο Τζον, είδε να σφάζουν τους γονείς του και να τους τρώνε!
άντε μετά να συγκατοικήσεις και να δεχτείς να κάνεις ειρήνη με αυτούς τους ανθρώπους
και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα και θα σκότωνα τον Σνόου αν μου δινόταν η ευκαιρία

και έχετε ας πούμε τον Άλιστερ, που φερόταν απο την αρχή στον Σνόου σαν σκουπίδι, αυτός είναι που οργάνωσε τον θανατό του ενώ αυτός υποτίθεται θα έπρεπε να έχει το στρατηγικό μυαλό να σκεφτεί ότι τους συμφέρει να συνεργαστούν με τους wildlings εναντιων των white walkers, και αντί να πανηγυρίζετε με το δικό του θανατο, όλοι χαίρεστε για τον Όλι?

Πιο ηλίθια αντίδραση κοινού δεν έχω ξαναδεί....

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
είστε βλαμμένοι πραγματικά
αυτό το "κατακάθι" είναι το μόνο που έχει πραγματικό λόγο να μισεί τους wildlings , ενώ οι υπόλοιποι είναι στρατιωτάκια
εξόριστοι στην άλλη άκρη της γης, να πολεμούν τους wildlings επειδή έτσι κάνανε οι προγόνοι τους και οι προ-προγόνοι τους χωρίς κανέναν συγκεκριμένο λόγο, απλά μια αρχαίγονη έχθρα για το σε ποιόν ανήκει αυτή η γή, τα κλασσικά
ενώ το πιτσιρίκι, που δε μπορεί να σκεφτεί λογικά , σαν ενήλικας και στρατηγικά όπως έκανε ο Τζον, είδε να σφάζουν τους γονείς του και να τους τρώνε!
άντε μετά να συγκατοικήσεις και να δεχτείς να κάνεις ειρήνη με αυτούς τους ανθρώπους
και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα και θα σκότωνα τον Σνόου αν μου δινόταν η ευκαιρία

και έχετε ας πούμε τον Άλιστερ, που φερόταν απο την αρχή στον Σνόου σαν σκουπίδι, αυτός είναι που οργάνωσε τον θανατό του ενώ αυτός υποτίθεται θα έπρεπε να έχει το στρατηγικό μυαλό να σκεφτεί ότι τους συμφέρει να συνεργαστούν με τους wildlings εναντιων των white walkers, και αντί να πανηγυρίζετε με το δικό του θανατο, όλοι χαίρεστε για τον Όλι?

Πιο ηλίθια αντίδραση κοινού δεν έχω ξαναδεί....
Πραγματικα συμπαθω τον τροπο σκεψης σου.. οπως και του οτι εχεις μια ορθη και ολοκληρωμενη αποψη για την εν λογω σειρα που εγω δεν εχω στο 100% το παραδεχομαι.
Οι (χαρακτηριστικες βλ."βλαμμενοι" - "ηλιθιο" ) απαντησεις σου βεβαια δε απο την αλλη.. δεν ειναι σωστες και στην ουσια αντιδρας λες και μιλησα για την οικογενεια σου.
Δε γινεται να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις.

Προσωπικα εαν ημουν στην θεση του Σνοου οχι μονο θα τον κρεμαγα,αλλα πριν βαλω φωτια στο σωμα του,θα τον εγδερνα ζωντανο,θα του εμπηγα το μαχαιρι στο ματι μεχρι να του χυθει το ασπρο και αφου στεκομουν μπροστα του και τον εβλεπα να σπαρταραει, θα εκανα μισοκιλο κιμα το πουλακι του με κιματομηχανη και θα του τον εχωνα στο στομα.
Ετσι.Για την ιστορια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Προσωπικα εαν ημουν στην θεση του Σνοου οχι μονο θα τον κρεμαγα,αλλα πριν βαλω φωτια στο σωμα του,θα τον εγδερνα ζωντανο,θα του εμπηγα το μαχαιρι στο ματι μεχρι να του χυθει το ασπρο και αφου στεκομουν μπροστα του και τον εβλεπα να σπαρταραει, θα εκανα μισοκιλο κιμα το πουλακι του με κιματομηχανη και θα του τον εχωνα στο στομα.
Ετσι.Για την ιστορια.

Σωστός γιατί έπαιξε πουστιά στον ευεργέτη του.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Πραγματικα συμπαθω τον τροπο σκεψης σου.. οπως και του οτι εχεις μια ορθη και ολοκληρωμενη αποψη για την εν λογω σειρα που εγω δεν εχω στο 100% το παραδεχομαι.
Οι (χαρακτηριστικες βλ."βλαμμενοι" - "ηλιθιο" ) απαντησεις σου βεβαια δε απο την αλλη.. δεν ειναι σωστες και στην ουσια αντιδρας λες και μιλησα για την οικογενεια σου.
Δε γινεται να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις.

Ετσι.Για την ιστορια.

ναι οκ δε μου θήξατε και την οικογένεια

όσον αφορά αυτό που λες για τον Σνόου, φυσικά και καλά του έκανε
τον σκότωσε, σιγά μη του τη χάριζε
όπως δικαιολογώ τις πράξεις του Όλι, γιατί το παιδί κατά τη γνώμη μου ήταν το μόνο που είχε κάποιο λόγο να το κάνει
άλλο τόσο δικαιολογώ και τον Σνόου
έπρεπε να τον τιμωρήσει

αλλά δε καταλαβαίνω τις αντιδράσεις στο ίντερνετ και πραγματικά τις θεωρώ χαζές
λένε πως τόσο πολύ είχαν να χαρούν απ'το θάνατο του Τζόφρι
ο Τζόφρι ήταν ένα κάθαρμα, φλώρος, ούτε καν στο πόλεμο που ηγείτo ο ίδιος δεν έκατσε, παρ'όλα αυτά ήξερε εκ του ασφαλούς να παίρνει κεφάλια και να τρομοκρατεί κοριτσάκια...
του Όλι του σκότωσαν και του έφαγαν την οικογένεια και όταν βρήκε ευκαιρία να εκδικήθεί, το έκανε
ποιός δε θα το έκανε στη θέση του και θα έλεγε "α όχι μωρέ, καλοί είναι οι wildlings κι ας μου έφαγαν τους γονείς"
wtf??????????

Αλλά φυσικά σιγά μη του τη χάριζε ο Σνόου, πόλεμος είναι αυτός, επέλεξε αυτή τη πλευρά ο μικρός και το πλήρωσε
απλά δε καταλαβαίνω καθόλου το μίσος στο πρόσωπό του, είναι ο μόνος δικαιολογημένος

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Σωστός γιατί έπαιξε πουστιά στον ευεργέτη του.

ποιόν ευεργέτη άνθρωπέ μου?
επειδή τον έβαλε να του σερβίρει το φαγητό του έγινε και ευεργετης του?
απλά ήταν καλός μαζί του, όπως είναι καλός με όλους, μέχρι και με τους εχθρούς του
αν μπορούσε θα ήταν και καλός και με τους white walkers

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Τώρα μπαίνουμε σε συζήτηση για κάτι που δεν είναι υπαρκτό, αλλά τέλοσπάντων ο Σνόου είναι ηγέτης ομάδας και πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα βοηθήσουν για τις καταστάσεις που έρχονται. Εσύ σαν μέλος της ομάδας οφείλεις να υπακούσεις είτε σαρέσει είτε όχι ειδικά όταν σε έχει βοηθήσει και τόσο και σε έχει από κοντά! Η προδοσία σε σημείο ενέδρας για θάνατο είναι η έσχατη πουστιά και πρέπει να τιμωρείται με θάνατο και σκύλεμα πτώματος.  :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα μπαίνουμε σε συζήτηση για κάτι που δεν είναι υπαρκτό, αλλά τέλοσπάντων ο Σνόου είναι ηγέτης ομάδας και πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα βοηθήσουν για τις καταστάσεις που έρχονται. Εσύ σαν μέλος της ομάδας οφείλεις να υπακούσεις είτε σαρέσει είτε όχι ειδικά όταν σε έχει βοηθήσει και τόσο και σε έχει από κοντά! Η προδοσία σε σημείο ενέδρας για θάνατο είναι η έσχατη πουστιά και πρέπει να τιμωρείται με θάνατο και σκύλεμα πτώματος.  :grin:

και ξαναλέω
ο Σερ Άλιστερ είναι που το οργάνωσε και όλοι έχετε πορωθεί με το παιδί, που στη τελική παιδί ήταν που έχασε τους γονείς του ενώ ο σιχαμένος ο Άλιστερ είχε βάλει στο μάτι τον Σνόου απ'την αρχή και έπρεπε να καταλάβει ότι ο Σνόου το κάνει για καλό σκοπό, ενώ ο μικρός λογικό είναι να μη καταλαβαίνε
δε το καταλαβαίνω το κόλλημα με τον Όλι

ολόκληρο το θρεντ είναι για κάτι μη υπαρκτό, αυτό σε πείραξε?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο Σνοου ισως να μην επεφτε στην παγιδα αμα ο Ολι δεν επαιζε τον ρολο του.
Αμα εμπαινε καποιος αλλος μεσα και του ελεγε κατι παρομοιο, πιθανον να ειχε αλλη αντιδραση. Αλλα επειδη ηταν καποιος που εμπιστευοταν, δεν το σκεφτηκε καν.
Ενα πιτσιρικι ηταν ο Ολι, δεν γινεται να του ζητας και τα ρεστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom