Πραγματικα συμπαθω τον τροπο σκεψης σου.. οπως και του οτι εχεις μια ορθη και ολοκληρωμενη αποψη για την εν λογω σειρα που εγω δεν εχω στο 100% το παραδεχομαι.
Οι (χαρακτηριστικες βλ."βλαμμενοι" - "ηλιθιο" ) απαντησεις σου βεβαια δε απο την αλλη.. δεν ειναι σωστες και στην ουσια αντιδρας λες και μιλησα για την οικογενεια σου.
Δε γινεται να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις.
Προσωπικα εαν ημουν στην θεση του Σνοου οχι μονο θα τον κρεμαγα,αλλα πριν βαλω φωτια στο σωμα του,θα τον εγδερνα ζωντανο,θα του εμπηγα το μαχαιρι στο ματι μεχρι να του χυθει το ασπρο και αφου στεκομουν μπροστα του και τον εβλεπα να σπαρταραει, θα εκανα μισοκιλο κιμα το πουλακι του με κιματομηχανη και θα του τον εχωνα στο στομα.
Ετσι.Για την ιστορια.
ναι οκ δε μου θήξατε και την οικογένεια
όσον αφορά αυτό που λες για τον Σνόου, φυσικά και καλά του έκανε
τον σκότωσε, σιγά μη του τη χάριζε
όπως δικαιολογώ τις πράξεις του Όλι, γιατί το παιδί κατά τη γνώμη μου ήταν το μόνο που είχε κάποιο λόγο να το κάνει
άλλο τόσο δικαιολογώ και τον Σνόου
έπρεπε να τον τιμωρήσει
αλλά δε καταλαβαίνω τις αντιδράσεις στο ίντερνετ και πραγματικά τις θεωρώ χαζές
λένε πως τόσο πολύ είχαν να χαρούν απ'το θάνατο του Τζόφρι
ο Τζόφρι ήταν ένα κάθαρμα, φλώρος, ούτε καν στο πόλεμο που ηγείτo ο ίδιος δεν έκατσε, παρ'όλα αυτά ήξερε εκ του ασφαλούς να παίρνει κεφάλια και να τρομοκρατεί κοριτσάκια...
του Όλι του σκότωσαν και του έφαγαν την οικογένεια και όταν βρήκε ευκαιρία να εκδικήθεί, το έκανε
ποιός δε θα το έκανε στη θέση του και θα έλεγε "α όχι μωρέ, καλοί είναι οι wildlings κι ας μου έφαγαν τους γονείς"
wtf??????????
Αλλά φυσικά σιγά μη του τη χάριζε ο Σνόου, πόλεμος είναι αυτός, επέλεξε αυτή τη πλευρά ο μικρός και το πλήρωσε
απλά δε καταλαβαίνω καθόλου το μίσος στο πρόσωπό του, είναι ο μόνος δικαιολογημένος