Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Αυτο το εγραψε καποιος φανατικος της σειρας η εγινε η μεταφραση απο το google traslate;
Δηλαδη ο hodor θυσιασε την ζωη του, η ο Μπραν θυσιασε τον hondor;
μαλλον το δευτερο...

αν και μοιαζει λιγο με το ΄΄το αυγό έκανε τη κότα ή η κότα το αυγο΄΄

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για μενα δεν υπαρχει καν το πρωτο σεναριο. Θα μπορουσε να υπαρξει αμα ειχε και εστω μια μικρη επαφη με το περιβαλον. Στην συγκεκριμενη περιπτωση λειτουργουσε ακριβως οπως ηθελε ο Μπραν. Σαν προγραμματισμενο ρομποτ.
Δεν υπαρχει καμια φιλοσοφικη συζητηση εδω περα.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Τόσα κορυφαία επεισόδια και είμαστε ακόμα στη μέση.....  :o

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Για μενα δεν υπαρχει καν το πρωτο σεναριο. Θα μπορουσε να υπαρξει αμα ειχε και εστω μια μικρη επαφη με το περιβαλον. Στην συγκεκριμενη περιπτωση λειτουργουσε ακριβως οπως ηθελε ο Μπραν. Σαν προγραμματισμενο ρομποτ.

Τωρα τι ψαχνεις να βρεις ρε φιλε αυτο που ηθελε να σου πει το επεισοδειο, αν ειδες και νωριτερα η καινουρια κοκκινη ιερεια ειπε στον Βαρυς οτι ολα γινοντε για καποιο λογο και αυτο που του συνεβη με τον μαγο εγινε για να τον οδηγησει εκει. Το ιδιο ακριβως θελουν να πουνε και με τον Χοντορ πως οτι εγινε, οτι του συνεβη, ηταν για να φτασει η ωρα που θα κραταγε τη πορτα και θα γλιτωνε ο Μπραν. Τωρα αν τον ελεγχε ο Μπραν η αν μονος του καταλαβε ποιος ηταν ο σκοπος του και θυσιαστηκε μικρη σημασια εχει!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
πιστευω οταν θα κυκλοφορισει το 6ο βιβλιο θα γινουμε σοφότεροι καθως θα υπαρχουν περισσοτερες λεπτομεριες και τα γεγονοτα αναπτυσονται πιο αναλυτικα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν εχει ιδιαιτερο νοημα ο θανατος του, οντως. Το ειπα πριν 2 σελιδες.
Μια ενδιαφερουσε πλοκη στην ιστορια ειναι. Ενας μελοδραματικος θανατος.
Οντως στο τελος δειχνει να εχει καποια αντιδραση, αλλα σκηνοθετικα η αντιδραση ειναι για να νιωσει πιο επηρεασμενος ο θεατης.
Βλεπουμε στην αρχη πως δεν ηθελε καν να κουνουθει, απλα μονολογουσε. Ο Μπραν τον " κυριευσε",και εγινε οτι εγινε. Αμα ειχε καποια επαφη με τα γεγονοτα θα εφευγε απο την πορτα.
Τουλαχιστον αυτο θα γινοταν λογικα. Σκηνοθετικα φυσικα δεν ειναι και υποχρεωμενοι να ακολουθησουν 100 τις εκατο την λογικη. Ουτε να δινουν λεπτομερη εξηγηση για ολα.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Δεν εχει ιδιαιτερο νοημα ο θανατος του, οντως. Το ειπα πριν 2 σελιδες.
Μια ενδιαφερουσε πλοκη στην ιστορια ειναι. Ενας μελοδραματικος θανατος.
Οντως στο τελος δειχνει να εχει καποια αντιδραση, αλλα σκηνοθετικα η αντιδραση ειναι για να νιωσει πιο επηρεασμενος ο θεατης.
Βλεπουμε στην αρχη πως δεν ηθελε καν να κουνουθει, απλα μονολογουσε. Ο Μπραν τον " κυριευσε",και εγινε οτι εγινε. Αμα ειχε καποια επαφη με τα γεγονοτα θα εφευγε απο την πορτα.
Τουλαχιστον αυτο θα γινοταν λογικα. Σκηνοθετικα φυσικα δεν ειναι και υποχρεωμενοι να ακολουθησουν 100 τις εκατο την λογικη. Ουτε να δινουν λεπτομερη εξηγηση για ολα.

:hi:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Αυτοι που το βγαζουν αυτα εχουν διαβασει τα βιβλια; Διοτι αμα τα λενε μονο απο την τηλεοπτικη σειρα, δεν εχει καμια βαση.
Δηλαδη τι; Λεμε οτι βλακεια θελουμε;
Εγω λεω οτι ο Μπραν ψιθυρισε στο αυτο του Τζοφρευ για να αλλαξει την αποφαση του και να σκοτωσει τον πατερα του. Ετσι θα το παμε;
Μονο εγω καταλαβα οτι ο Μπραν εβλεπε τα οραματα χρησιμοποιωντας το δεντρο; Kαι πλεον δεντρο δεν υπαρχει!
Eιναι περιεργο παντως που τα "ζομπι" ακομα δεν εχουν φτασει στο τοιχος. Ισως οντως να πρεπει να παιξει ρολο ο Μπραν. Ισως παλι να δινεται χρονος να εξελιχθει η υπολοιπη ιστορια. Αν και φυσικα επειδη βλεπουμε κατι στο επεισοδιο 4 πχ. Δεν σημαινει οτι χρονικα δεν εχει γινει πιο πισω απο αλλα γεγονοτα που βλεπουμε σε πιο πισω επεισοδια.

ΗΔΗ ξέρουμε ότι ο τρελός βασιλιάς άκουγε ψιθύρους
Δεν ξέρουμε τίποτα για ψιθύρους που άκουγε ο Τζόφρει
Ό,τι έχει γίνει έχει γίνει και δε μπορεί να αλλάξει
Κάπως έτσι λειτουργεί
Αν ο Μπράν επηρέασε κάπως το παρελθόν, το έχει ήδη κάνει
Και να χρησιμοποιούσε το κοράκι, μέχρι που έγινε το κοράκι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.882
Πόντοι
1.406
Μονο εγω καταλαβα οτι ο Μπραν εβλεπε τα οραματα χρησιμοποιωντας το δεντρο; Kαι πλεον δεντρο δεν υπαρχει!
.
Mπορει να χρησιμοποιησει οποιοδηποτε αλλο Weirwood Tree που εχει χαραγμενο προσωπο πανω(τα επονομαζομενα και HeartTrees)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΗΔΗ ξέρουμε ότι ο τρελός βασιλιάς άκουγε ψιθύρους
Δεν ξέρουμε τίποτα για ψιθύρους που άκουγε ο Τζόφρει
Ό,τι έχει γίνει έχει γίνει και δε μπορεί να αλλάξει
Κάπως έτσι λειτουργεί
Αν ο Μπράν επηρέασε κάπως το παρελθόν, το έχει ήδη κάνει
Και να χρησιμοποιούσε το κοράκι, μέχρι που έγινε το κοράκι
]
Μαλλον υπαρχει ενα χασμα επικοινωνιας. Εγω βλεπω μονο την σειρα, δεν εχω επαφη με τον υπολοιπο "μυθο".
Αρα αυτα εγω τα βλεπω σαν ανοησιες.
Επειδη ακουγε φωνες οπως ακουει και ενας σχιζοφρενης πρεπει να συνδεσουμε τον Μπραν στην ιστορια;
Κλασικο των σχιζοφρενων να ακουνε φωνες, και η σειρα μας εχει πει, πως ο οικος Ταργκερυαν εχει αρκετους τρελους.
Και τι σημαινει "ο,τι εχει γινει εχει γινει και δε μπορει να αλλαξει";
Δεν βγαζει κανενα απολυτως νοημα. Αφου εγινε αυτη η δηλωση ο Μπραν καταφερε να αλλαξει το παρελθον και να επηρεασει το μελλον.
Τι σοι κανονες ειναι αυτοι, και ποιος τους βαζει;
Να ειναι απλα μια προειδοποιηση προς εμας πως δεν προκεται να δουμε τρομερες αλλαγες; Ναι αυτο παιζει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
]
Μαλλον υπαρχει ενα χασμα επικοινωνιας. Εγω βλεπω μονο την σειρα, δεν εχω επαφη με τον υπολοιπο "μυθο".
Αρα αυτα εγω τα βλεπω σαν ανοησιες.
Επειδη ακουγε φωνες οπως ακουει και ενας σχιζοφρενης πρεπει να συνδεσουμε τον Μπραν στην ιστορια;
Κλασικο των σχιζοφρενων να ακουνε φωνες, και η σειρα μας εχει πει, πως ο οικος Ταργκερυαν εχει αρκετους τρελους.
Και τι σημαινει "ο,τι εχει γινει εχει γινει και δε μπορει να αλλαξει";
Δεν βγαζει κανενα απολυτως νοημα. Αφου εγινε αυτη η δηλωση ο Μπραν καταφερε να αλλαξει το παρελθον και να επηρεασει το μελλον.
Τι σοι κανονες ειναι αυτοι, και ποιος τους βαζει;
Να ειναι απλα μια προειδοποιηση προς εμας πως δεν προκεται να δουμε τρομερες αλλαγες; Ναι αυτο παιζει.

Όχι
συμφωνώ μαζί σου πως μάλλον η θεωρία είναι μαλακία και δε νομίζω να μπλεχτεί στην ιστορία ο τρελός βασιλιάς
απλά λέω πως έχει μια λογική που του την έχει πει νομίζω και το ίδιο το κοράκι
ό,τι έχει γίνει έχει γίνει και δε μπορεί να το αλλάξει
αν επηρέασε κάτι στο παρελθόν το επηρέασε ήδη
όπως με τον Χόντορ
ήδη του την έκανε τη μαλακία και πάντα έλεγε Χόντορ
αν θες να παίξεις με ταξίδια στο χρόνο, φυσικά θα βάλεις και κάποιους κανόνες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ωραια μεχρι εδω.
Αλλα στο λαιμο μου καθεται αυτο το κομματι. Αμα μπορεις να αλλαξεις κατι στις 10, μπορεις και στις 12.
Δεν γινεται να βαζεις αυθαιρετα κανονες. Την διασταση του χρονου την μελετανε, υπαρχουν θεωριες.
Αρκετα ασχοληθηκα ομως. Εχω πει πολλες φορες πως δεν νομιζω να επικεντρωθει εκει. Διοτι ειναι μια τρυπα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ωραια μεχρι εδω.
Αλλα στο λαιμο μου καθεται αυτο το κομματι. Αμα μπορεις να αλλαξεις κατι στις 10, μπορεις και στις 12.
Δεν γινεται να βαζεις αυθαιρετα κανονες. Την διασταση του χρονου την μελετανε, υπαρχουν θεωριες.
Αρκετα ασχοληθηκα ομως. Εχω πει πολλες φορες πως δεν νομιζω να επικεντρωθει εκει. Διοτι ειναι μια τρυπα.

απλά δες το
ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα έχει γίνει
δεν αλλάζει
δε παίζουν με παράλληλα σύμπαντα, διαφορετικούς χωροχρόνους κλπ όπως στο interstellar
αν επενέβη σε κάτι στο παρελθόν, το έχει ήδη κάνει
γιατί έγινε στο παρελθόν
η τέλος πάντων θα το κάνει, αλλά ήδη έχει γίνει στο παρελθόν, δεν αλλάζει
αλλά κι εγώ δε πιστεύω ότι θα βασιστούν σ'αυτό
κάτι που λένε ότι θα παει πίσω και θα ανατρέψει το να γίνουν white walkers
αφου έγιναν
δεν αλλάζει λέμε
και τη στιγμή που το είδε δεν επενέβη
what's done is done

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Powell.gif

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Τι έγινε ρε παιδια?
Κανείς δεν ειδε το 6ο επεισόδιο?
Μόνο εγώ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ελα τυπε, εδω ειμαι.
Λιγο βαρετο επεισοδιο, σε σχεση με αυτα που μας εχει συνηθισει φετος, αλλα υπηρξαν αρκετες αποκαλυψεις.
Παιδια προσοχη. Καποιος εβαλε ενα βιντεο εδω και ετσι βρηκα και ενα δευτερο βιντεο που ηταν συζητηση για το game of thrones και διαφορα σεναρια.
Ο τυπος πετυχε τρομερα πολλα. Δεν ειναι τυχαιο. Καπου διαβασα και για διαρροη, και για εναν τυπο στο youtube που βγαζει τετοια βιντεο.
Καλο θα ηταν να μην βλεπτε τετοιες συζητησεις διοτι, πολλα απο τα στοιχεια προερχονται απο τις διαρροες και δεν ειναι τοσο τυχαια.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κάπου ψιλοαπογοητεύτηκα από τα spoilers, όχι από καθαυτά τα spoilers, αλλά γιατί,

αν και μόνο τον πρώτο κύκλο είδα σε όλα τα επεισόδιά του,

από το πρώτο επεισόδιο πόνταρα ότι ο βασιλιάς στο τέλος θα ήταν ο Bran Snow, και όχι ο Jon Snow-Lannister...

Παρόλα αυτά, η εντύπωσή μου εξακολουθεί να είναι,

ότι η ψυχή του συγγραφέα και προσωπικός αντικατοπτρισμός του μέσα στο έργο,

αλλά και συνάμα ο πιο καίριος χαρακτήρας,

ότι είναι ο Bran.

Προσωπική άποψη πάντα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλο θα ηταν να μην αναφερονται εδω μεσα σεναρια για την σειρα. Διοτι πολλα ειναι spoilers. Δεν ειναι αθωωες προβλεψεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σε αυτον τον κυκλο δεν εχει πεσει γαμησακι καθολου  :'(

κατανταει αρλεκιν ,κατι βυζακια δειχνει που και που