zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
προσωπικα δε ξερω, και δε θελω να μαθω κι ολας να σου πω την αληθεια!
αλλα πλακα θα χε να τον αναστενε η κοκκινη μαγισσα απ τα πολλα γαμησια!
προσωπικα δε ξερω, και δε θελω να μαθω κι ολας να σου πω την αληθεια!
αλλα πλακα θα χε να τον αναστενε η κοκκινη μαγισσα απ τα πολλα γαμησια!
επί τέλους, τέτοιο κάψιμο με άλλη σειρά δεν μου έχει συμβεί................ Και να φαντασθείτε ότι το σνόμπαρα πολύ.
Τελικά, ο Γιάννης Χιόνης είναι ζωντανός κατά κάποιο τρόπο?
το ιδιο ελεγα και γω, και μαλιστα ελεγα συγκεκριμενα ''τι μαλακιες ειναι αυτές''
και τελικα σε 2 καλοκαιρια διαβασα ολα τα βιβλια, μιλαμε δηλαδη για 5500 σελιδες συνολικά περίπου
για το γιαννη το χιονι κανεις δεν ξερει, το πιο πιθανο ειναι το ναι, αλλα θα δουμε
Δεν το πιστευω ρε....Τι λετε ρε πρωι πρωι????
πιστεψε με αν εχεις χρονο διαβασε τα βιβλια, δε θα χασειςετσι ξεκινησα κι εγω τη σειρα. και μαλιστα στο 1ο επεισοδιο ever, βαρεθηκα τη ζωη μου. αλλα...η συνεχεια με καθηλωσε
για να δουμε πως θα συνεχισει...
αυτο ειναι αληθεια και εχει και εξηγησηΠολύ δυνατή σειρά! Γενικά πλέον ζούμε στην εποχή των σειρών! Ταινίες σας κατουράνε οι σειρές!
πιστεψε με αν εχεις χρονο διαβασε τα βιβλια, δε θα χασεις
λαβε υποψη οτι στη σειρα εχει παρουσιαστει περιπου ενα 70% της ιστορίας και αλλαγμενη κιολας σε παρα πολλα σημεια σε σχεση με τα βιβλια
Εσυ εισαι βιαστηκος..!Αντεξα μεχρι το 3ο να δω. Μια μερα τυχαια λεω αντε να δω το παρακατω 4ο κολλησα και τα ειδα ολα .ετσι ξεκινησα κι εγω τη σειρα. και μαλιστα στο 1ο επεισοδιο ever, βαρεθηκα τη ζωη μου. αλλα...η συνεχεια με καθηλωσε
για να δουμε πως θα συνεχισει...
Και τα κομικ τους κατουρανε ολους.Οι καλυτερες σειρες στην Αμερικη σε κομικ βασιζονται.Πολύ δυνατή σειρά! Γενικά πλέον ζούμε στην εποχή των σειρών! Ταινίες σας κατουράνε οι σειρές!
Ισχύει.Και τα κομικ τους κατουρανε ολους.Οι καλυτερες σειρες στην Αμερικη σε κομικ βασιζονται.
Τι έγινε βγήκε πουθενά;;;;
Να γυρνάς από τρελό χαμούρεμα και γούστα με γκόμενα, φτιαγμένος κ από το ποτό και νε σε περιμένει η νέα σεζόν Game of Thrones!
Δε γίνεται να υπάρχουν αυτά..!!!!! Αμφιβάλω αν υπάρχει κάτι πιο θεϊκό.