You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρθε η ώρα του Game of Thrones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
ωραία posts και χρήσιμα...
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Συνέντευξη στην αγγλική ιστοσελίδα timeout παραχώρησε ο Kit Harington(John Snow), ο οποίος αποκάλυψε πως δεν είναι πλέον στη σειρά και πως στις μόνες σκηνές που γύρισε για την έκτη σεζόν, έκανε το… πτώμα.
Ο διάλογος με τον δημοσιογράφο:
Kit Harington: Κοιτάξτε, δεν είμαι πλέον στην σειρά και σίγουρα δεν είμαι στην νέα σεζόν.
Time Out: Οπότε δεν συμμετείχες σε κανένα γύρισμα της νέας σεζόν;
Kit Harington: Έκανα κάποιες σκηνές στο να είμαι νεκρός. Ήταν από τις καλύτερες δουλείες μου.
Time Out: [size=20pt]Γνωρίζεις τι θα γίνει στην νέα σεζόν ή έχασες αυτό το δικαίωμα;[/size]
Kit Harington: [size=20pt]Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που ξέρω είναι για πόσο θα κάνω το πτώμα μου, αλλά δεν μπορώ να σου το αποκαλύψω.[/size]
Απο τα παραπάνω φαίνεται ότι σε πρωτη φάση ο Τζον Σνοου στη σειρά είναι νεκρός. Τονίζω το ΄΄σε πρωτη φάση΄΄ και οτι αυτο αφορά τη σειρά.
Απο εκει και πέρα επειδη τα βιβλία ακολουθούν σε πολλές περιπτώσεις διαφορετικό story σε σχέση με τη σειρά γιαυτο το θεμα δεν ειναι σιγουρο τίποτα...ακομη
Ο διάλογος με τον δημοσιογράφο:
Kit Harington: Κοιτάξτε, δεν είμαι πλέον στην σειρά και σίγουρα δεν είμαι στην νέα σεζόν.
Time Out: Οπότε δεν συμμετείχες σε κανένα γύρισμα της νέας σεζόν;
Kit Harington: Έκανα κάποιες σκηνές στο να είμαι νεκρός. Ήταν από τις καλύτερες δουλείες μου.
Time Out: [size=20pt]Γνωρίζεις τι θα γίνει στην νέα σεζόν ή έχασες αυτό το δικαίωμα;[/size]
Kit Harington: [size=20pt]Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που ξέρω είναι για πόσο θα κάνω το πτώμα μου, αλλά δεν μπορώ να σου το αποκαλύψω.[/size]
Απο τα παραπάνω φαίνεται ότι σε πρωτη φάση ο Τζον Σνοου στη σειρά είναι νεκρός. Τονίζω το ΄΄σε πρωτη φάση΄΄ και οτι αυτο αφορά τη σειρά.
Απο εκει και πέρα επειδη τα βιβλία ακολουθούν σε πολλές περιπτώσεις διαφορετικό story σε σχέση με τη σειρά γιαυτο το θεμα δεν ειναι σιγουρο τίποτα...ακομη
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ναι μονο που δεν ειναι ένας ο σκηνοθέτης αλλα απο οτι θυμαμε σε καθε επισοδειο διαφορετικοςΜου θυμησες σκηνες που ειχα ξεχασει Τελικα εκτος απο τις γριες σχεδον ολες τις αλλες τις εχει ξεβρακωσει ο σκηνοθετης!!!!!
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Γαμησε ρε Σερσει τα καργιολια τους απλυτους
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
αυτο εβλεπα μολις
Ζωή ρε, στον Αλέξη των Αμερικάνων στο ΣΚΑΪ. Κάθεστε και βλέπετε άλλα αντ´άλλων...
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
νεο τρειλερ
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
[size=15pt]2o επισημο τρειλερ με ελληνικους υποτιλτους[/size]
δε πηδαμε, που δε πηδαμε, ας δουμε καμια σειρα!
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
επί τέλους, τέτοιο κάψιμο με άλλη σειρά δεν μου έχει συμβεί................ Και να φαντασθείτε ότι το σνόμπαρα πολύ.
Τελικά, ο Γιάννης Χιόνης είναι ζωντανός κατά κάποιο τρόπο?
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
επί τέλους, τέτοιο κάψιμο με άλλη σειρά δεν μου έχει συμβεί................ Και να φαντασθείτε ότι το σνόμπαρα πολύ.
προσωπικα δε ξερω, και δε θελω να μαθω κι ολας να σου πω την αληθεια!
αλλα πλακα θα χε να τον αναστενε η κοκκινη μαγισσα απ τα πολλα γαμησια!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Δεν το πιστευω ρε....Τι λετε ρε πρωι πρωι????επί τέλους, τέτοιο κάψιμο με άλλη σειρά δεν μου έχει συμβεί................ Και να φαντασθείτε ότι το σνόμπαρα πολύ.