You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρθε η ώρα του Game of Thrones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
1η Απριλίου (ελπίζω να μην είναι ψευτο-απριλιάτικο αστείο).
Πάντως η σειρά αξίζει γιατί γίνεται πιστή μεταφορά του βιβλίου (απορώ γιατί σε δικές μας τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες αλλάζουν τα φώτα στην ιστορία και τη μυθολογία μας)
Τέλος πάντων. Πάρα πολλοί νέοι χαρακτήρες, δυστυχώς ο Martin πάνω που πας να συμπαθήσεις ένα ήρωα..τον πετσοκόβει..
Αρκεί να στρωθεί να γράψει και τα επόμενα βιβλία...
Πάντως η σειρά αξίζει γιατί γίνεται πιστή μεταφορά του βιβλίου (απορώ γιατί σε δικές μας τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες αλλάζουν τα φώτα στην ιστορία και τη μυθολογία μας)
Τέλος πάντων. Πάρα πολλοί νέοι χαρακτήρες, δυστυχώς ο Martin πάνω που πας να συμπαθήσεις ένα ήρωα..τον πετσοκόβει..
Αρκεί να στρωθεί να γράψει και τα επόμενα βιβλία...
εβγαλε το 5ο το καλοκαιρι και εβγαλε και βιβλιο μαγειρικης !εχει πει οτι θελει 8-9 βιβλια για να τελειωσει την σειρα! ετσι οπως παει με βιβλιο ανα 5-6 χρονια μεχρι το 2030 θα εχει τελειωσει!
official site..
official site..
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
O συνθέτης της εκπληκτικής αυτής μουσικής λέγεται Ramin Djawadi, είναι Ιρανικής καταγωγής, ζει στο Los Angeles και δε θα πιστέψετε ποια soundtrack έχει γράψει!
Σε πολύ γνωστές σειρές και ταινίες όπως...Iron Man, Clash of the Titans και (TV series) Prison Break, Game of Thrones and Person of Interest.
Νομίζω πως τέτοια άτομα πρέπει να χαίρουν προβολής και αναγνώρισης...
πηγη
εβγαλε το 5ο το καλοκαιρι και εβγαλε και βιβλιο μαγειρικης !εχει πει οτι θελει 8-9 βιβλια για να τελειωσει την σειρα! ετσι οπως παει με βιβλιο ανα 5-6 χρονια μεχρι το 2030 θα εχει τελειωσει!
official site..
το καλοκαίρι παντως εφαγε αφθονο μπινελίκι απο τους οπαδούς της σειράς γιατι αντί να γράφει ασχολείται με άλλα πράγματα όπως πχ να παντρευτει...
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Πάντως, απο προσωπική σκοπιά, o George R. R. Martin νομίζω είναι ο κορυφαίος συγγραφέας στο τομέα των βιβλίων φαντασίας. Δεν ξέρω αν συγκρίνεται με τον Tolkien (δε μαρεσουν οι συγκρίσεις) αλλά είναι μια κατηγορία μόνος του.
Εχω διαβάσει τα 3 πρώτα βιβλία..είμαι στο 4ο τώρα.
Είναι εκπληκτικός στο πως ξετυλίσσει την πλοκή, πως αναπτύσσσει τους χαρακτήρες του, πως προβάλλει την καλή και κακή πλευρά τους (που υπάρχει σε όλους μας αλλά αυτο που μετράει στο τέλος είναι οι επιλογές που κάνουμε..όπως είπε σε μια συνέντευξη ο συγγραφέας) και φυσικά στο ότι έχει δημιουργήσει ένα δικό του κόσμο, έναν πολιτισμό, λαούς, ήθη, έθιμα, συνήθειες, θρησκείες. Ναι έχει μεσαιωνική βάση. Αλλά την ξεπερνάει.
Δεν έχω ξαναδιαβάσει κατι ανάλογο.
Ναι και ο Tolkien δημιουργεί το δικό του σύμπαν. Αλλά ο Martin τον ξεπερνά στην ανάπτυξη των χαρακτήρων. Κατα πολύ!
Και πιστεύω αυτό είναι μοναδικό.
http://[URL unfurl="true"]www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2009/05/george_rr_martin_580.jpg[/img[/URL]]
(Συγχωρέστε με που ακούγομαι τόσο πωρωμένος με τη σειρά και με τα βιβλία...αλλά είναι πραγματικά αριστουργήματα. Εχω διαβάσει και ελληνική και ξένη λογοτεχνία, αλλά ο κόσμος του φανταστικού...είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία...ίσως επειδή ακουμπά παιδικές αναμνησεις και απραγματοποίητα όνειρα...που φαντάζουν ως καταφύγια, όταν διαβάζεις ένα τέτοι βιβλίο, καταφύγια απο όλα τα προβλήματα που έχουμε καθημερινά στη ζωή μας.
Ετσι το βλέπω εγω...)
Εχω διαβάσει τα 3 πρώτα βιβλία..είμαι στο 4ο τώρα.
Είναι εκπληκτικός στο πως ξετυλίσσει την πλοκή, πως αναπτύσσσει τους χαρακτήρες του, πως προβάλλει την καλή και κακή πλευρά τους (που υπάρχει σε όλους μας αλλά αυτο που μετράει στο τέλος είναι οι επιλογές που κάνουμε..όπως είπε σε μια συνέντευξη ο συγγραφέας) και φυσικά στο ότι έχει δημιουργήσει ένα δικό του κόσμο, έναν πολιτισμό, λαούς, ήθη, έθιμα, συνήθειες, θρησκείες. Ναι έχει μεσαιωνική βάση. Αλλά την ξεπερνάει.
Δεν έχω ξαναδιαβάσει κατι ανάλογο.
Ναι και ο Tolkien δημιουργεί το δικό του σύμπαν. Αλλά ο Martin τον ξεπερνά στην ανάπτυξη των χαρακτήρων. Κατα πολύ!
Και πιστεύω αυτό είναι μοναδικό.
http://[URL unfurl="true"]www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2009/05/george_rr_martin_580.jpg[/img[/URL]]
(Συγχωρέστε με που ακούγομαι τόσο πωρωμένος με τη σειρά και με τα βιβλία...αλλά είναι πραγματικά αριστουργήματα. Εχω διαβάσει και ελληνική και ξένη λογοτεχνία, αλλά ο κόσμος του φανταστικού...είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία...ίσως επειδή ακουμπά παιδικές αναμνησεις και απραγματοποίητα όνειρα...που φαντάζουν ως καταφύγια, όταν διαβάζεις ένα τέτοι βιβλίο, καταφύγια απο όλα τα προβλήματα που έχουμε καθημερινά στη ζωή μας.
Ετσι το βλέπω εγω...)
με ελληνικους υποτιτλους?γάμησε έχυσε και έδειρε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν!
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Μόλις τελειωσα το δεύτερο βιβλίο απο το "Χορό των Δράκων"...."Το σπαθί στο σκοτάδι"
http://[URL unfurl="true"]www.biblionet.gr/images/covers/b177575.jpg[/img[/URL]]
Τι να πω... Το καλύτερο βιβλιο φαντασίας που έχω διαβάσει ποτέ και ένα απο τα καλύτερα βιβλια γενικότερα!
Ανυπομονώ για τους "Ανεμους του χειμώνα"......και έπειτα ακολουθεί το τελευταίο βιβλιο της σειρας "A Dream of Spring"...
Ελπίζω και για 8ο....
Τι να πω... Το καλύτερο βιβλιο φαντασίας που έχω διαβάσει ποτέ και ένα απο τα καλύτερα βιβλια γενικότερα!
Ανυπομονώ για τους "Ανεμους του χειμώνα"......και έπειτα ακολουθεί το τελευταίο βιβλιο της σειρας "A Dream of Spring"...
Ελπίζω και για 8ο....
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Παιδια πραγματικά πολυ γαμάτη σειρα!Μου παν οτι ειναι πολυ καλη και οτι κανει πάταγο στην Αμερικη και ετσι κατεβασα ολο τον πρωτο κυκλο,και οσα επεισοδια εχουν βγει απο τον 2ο κυκλο.Εχω δει ειδη τα πρωτα 5 του πρωτου κυκλου.Μονο αρνητικο στα επεισοδια,ειναι οτι σε καθε επεισοδιο εχει τσοντα ,με αποτελεσμα να μην μπορω να συγκετρωθω και χανω το νοημα!!Ολα τα επεισοδια sex εχουν; τι διάολο;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
έχω τα link από τα πρώτα 6 επεισόδια της δεύτερης περιόδου... τα θέλετε?
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
tramountana
Σεβαστός