α)Προφανως και δεν ειμαστε Imdb αλλα καποιοι αγραφοι κανονες καλο ειναι να προσεχονται. Κaι ναι, το Imdb εχει φορουμ για καθε ταινια (ή για οποια ανοιξουν αντιστοιχο θεμα οι φανς) οπου συζητανε τα παντα με τη δεουσα προσοχη στα spoilers
β)Και ενας χρονος και δυο και δεκα να περασουν απ τη 1η προβολη...η 6η Αισθηση εχει δεκαετιες που παιχτηκε, το ιδιο και το Usual Suspects, θελετε να σας πω ελευθερα τι παιζει στα συγκεκριμενα; Δε το νομιζω...
γ) Καλα κανουν για τα ξεχωριστα θρεντ, εδω ομως οπως ειπες και πριν δεν ειμαστε Imdb, απ τη στιγμη που υπαρχει 1+ΜΟΝΑΔΙΚΟ θεμα για το συγκεκριμενο σιριαλ,χμ, δεν αλλαζει λιγο το πραγμα;
δ) Υποχρεωμενη σαφως και δεν εισαι, δε θα σε κανει νταντα κανεις απλως ---> δες α)
Εγω ημουν αποτομος αλλα επειδη σε εχω κοψει οτι βλεπεις σιριαλ κ ταινιες αβερτα υπεθεσα οτι ξερεις τους παραπανω "κανονες" . Τεσπα καλη καρδια, οποιος και να το ειδε τωρα θα το εχει εμπεδωσει το τι συμβαινει
Σαρουμαν απολογησου!
Θυμηθηκα ενα μαλακα που στο Game of Thrones forum, στο IMDB εγραφε με το τελος του 1ου κυκλου τι συμβαινει στον 2ο στον ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤHREAD! Αυτος μου γαμησε το διαβασμα του 2ου βιβλιου..