Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Οχι στο σαλονι μου, αλλα οι φανς ειστε πιο πολλοι και απο τον πλυθησμο της Κινας οποτε οποια πετρα και αν σηκωσεις καποιον θα βρεις απο κατω  :grin:

Ναι αλλά κι εσύ μπαίνεις απο μόνος σου στο φόρουμ δεν είναι και ότι τους συναντάς τους φανς τυχαία και στα πρήζουν
αν δεν σ'αρέσει μην ασχολείσαι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι αλλά κι εσύ μπαίνεις απο μόνος σου στο φόρουμ δεν είναι και ότι τους συναντάς τους φανς τυχαία και στα πρήζουν
αν δεν σ'αρέσει μην ασχολείσαι

Κανεις λαθος.... τους συναντω εντος και εκτος διαδικτυου...οπου σταθω και οπου βρεθω για αυτη την μαλακια μιλανε  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι εχουμε τετοια καλα και υστερα αναρωτιομαστε γιατι δεν ερχονται ξενοι να επενδυσουν στον παραδεισο μας

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
ναι εχουμε τετοια καλα και υστερα αναρωτιομαστε γιατι δεν ερχονται ξενοι να επενδυσουν στον παραδεισο μας

να μη κατεβάζουμε λιστα από εταιριες που εφυγαν η δεν ηρθαν ποτε( ξενες και ελληνικες )  - η πιστα F 1 στο ελληνικο  κλπ κλπ
Γιατι να ερθει μια παραγωγη που τα σπαει παγκόσμιος ... να μας βρωμισει το νησι !!! ααα ρε  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω ευχομαι ολοι αυτοι οι οικολογοι, προοδευτικοι κλπ που διαμαρτυρονται για ξενοδοχεια σε παραλιες κλπ να μην εχει το παιδι τους δουλεια και να μεταναστευσει σε χωρα που αξιοποιουν την φυση για αναπτυξη. και το εχω δει να συμβαινει σε τετοιους και παλι τα ιδια κομματα παν και ψηφιζουν ωσαν τα ζωα που ελεγε ο λεβεντης

Επισκέπτης
δεν ξερω αν εχει ξαναδημοσιευτει από αλλον πριν αλλα παλι δειξαμε χαρακτήρα  :rockon: :rockon: :rockon:

Οι Ικαριώτες ούτε καν δεν πρέπει να την έχουν ακουστά τη σειρά και σιγά μην δεχόντουσαν να τους έχουν πάνω απο το κεφάλι τους...Αραλίκι θέλουν αυτοί και ησυχία και ο μήνας έχει 9.... :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
εγω ευχομαι ολοι αυτοι οι οικολογοι, προοδευτικοι κλπ που διαμαρτυρονται για ξενοδοχεια σε παραλιες κλπ να μην εχει το παιδι τους δουλεια και να μεταναστευσει σε χωρα που αξιοποιουν την φυση για αναπτυξη. και το εχω δει να συμβαινει σε τετοιους και παλι τα ιδια κομματα παν και ψηφιζουν ωσαν τα ζωα που ελεγε ο λεβεντης
όχι απλά σαν ζώα... είναι ΖΩΑ και μάλιστα από υα χείριστα του ζωικού βασιλείου... psiphophoris ellinikus λέγεται το είδος αυτό...

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
εμπρος αντρες μου να υπερασπιστουμε το κινγκς λαντινγκ ειπε ο τυριον και αυτοι θελαν να τον σκοτωσουν μαλλον στο κινγκς λαντινγκ ειναι ελληνες δεν εξηγηται αλλιως ο τυριον ειναι μιχαλολιακος και το χερι του βασιλια ο σαμαρας ο βενιζελος ειναιο τζοφρυ και η βασιλισσα ειναι η γκερεκου και η κεφαλογιαννη η γυναικα του τζοφρυ

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
hobbit song erebor  λιγο πιο σκοτεινοειδες αντιστοιχο της καταστασης στην ελλαδα

Επισκέπτης
Απο δευτερα κατεβαζω το δευτερο επεισοδιο  :grin: αντε να δω κι εγω πως πεθαινει ο τζοφρυ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εμπρος αντρες μου να υπερασπιστουμε το κινγκς λαντινγκ ειπε ο τυριον και αυτοι θελαν να τον σκοτωσουν μαλλον στο κινγκς λαντινγκ ειναι ελληνες δεν εξηγηται αλλιως ο τυριον ειναι μιχαλολιακος και το χερι του βασιλια ο σαμαρας ο βενιζελος ειναιο τζοφρυ και η βασιλισσα ειναι η γκερεκου και η κεφαλογιαννη η γυναικα του τζοφρυ
Φιλε βρες μια σκια να κάτσεις και πιες πολλά νερά!!!!Θα σου περάσει !!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ΜΑΓΕΙΑ τελικα ειναι το μπου.....χαχαχαχαχαχα ρε μαγκες,σοβαρα τωρα ,εσεις περιφερεται αυτα τα μυαλα και εκτος του παροντα δικτυακου τοπου....ΥΠΑΡΧΕΤΕ????Δωστε καμια ινφο απο την πραγματικοτητα σας...τι ΠΙΝΕΤΕ εστω!!!!1

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ΜΑΓΕΙΑ τελικα ειναι το μπου.....χαχαχαχαχαχα ρε μαγκες,σοβαρα τωρα ,εσεις περιφερεται αυτα τα μυαλα και εκτος του παροντα δικτυακου τοπου....ΥΠΑΡΧΕΤΕ????Δωστε καμια ινφο απο την πραγματικοτητα σας...τι ΠΙΝΕΤΕ εστω!!!!1

τα ιδια που παιρνουνε και αυτοι στην φωτο  :2funny: :2funny:

game-of-thrones-fans.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom