Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αν υποθεσουμε οτι ο μπουλης ηλικιωμενος συγγραφεας του γαμε οφ θρονες,σε ενα παραλληλο συμπαν ,ειχε μεγαλωσει σε ενα γνισιω ελινοικω σπιτοι....η τελευταια σκηνη -που φροντισε ενας πουστης να μας σποιλεριασει-θα ηταν πολυ διαφορετικη...κελι,υγρασια ,σκοταδι θανατερο....στη γωνια ενα κερι να καιει ενω ενα τρανζιστορακι παιζει νοτη με παρασιτα(ειναι βαθυ το μπουντρουμι)....ο κοντοπουτανος μελλοθανατος ακουει και καπνιζει ντουμανι μεχρι να μπουχωσει,μπας και ξεχαστει...δεν τον ενδιαφερει που θα παει ακλαφτος,αλλα η προδοσια ,η πουστια που του παιξε το γυναικακι του,παει πολυ...χοντρο,δεν καταπινεται!....και ξαφνικα ο νοτης παυει και παιζει σερ..."τρελοκοριτσο"....τα ποδια του καυλιαρη νανου ξεκολλανε και σηκωνεται παρασυρμενος σε ενα βαρυ  μαγκικο ζεμπεκικο....στροβιλιζεται και τη θυμαται,ταξιδευει ο τρελοκοντος.....-"ρε μαλακα ,τι κανεις εκει ,θα σε εκτελεσουνε και συ χορευεις ζεμπεκιες?" ακουει μια φωνη αμυδρα....συνεχιζει ομως,γουσταρει,τα δινει ολα...."ρε ζουμπα ,δε με ακους,σου μιλαω ρε"...συνεχιζει η φωνη.....τελειωνει το τραγουδι και ο νανος συνερχεται και βλεπει το κουλο μπραδερι του να του ριχνει φαπες μπας και επανελθει....."σταματα να βαρας ρε μαλακα κουλε" σε βλεπω"..."τι θες εδω νυχτιατικα ,στα μπουντρουμια,αντι να γαμας τη βασιλομητρωρ"...."Ηρθα να σε ελευθερωσω ρε μαλακιστηρι" ...."σε αγαπαω ρε ,μπορει να σαι μπασμενος αλλα σε εχω αδυναμια"...ταυτοχρονα στο τρανζιστωρ παιζει σαλαμπαση -σε αγαπαω με ακους...αγκαλιαζονται...."στο πα ρε αρχιδα,μην ψηφισεις παπαρηγα στις φοιτητικες ,απο τοτε σε εβαλε στη μπουκα ο γερος"..."δε πα να γαμηθει και αυτος τωρα και συ που ψηφιζες τους μαλακες που σου λεγε προκοψες"απαντησε ο νανος...."ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ,ΒΙΑΣΟΥ ,γιατι θελω ναπαω να γαμησω" ..."την αδερφη μου ρε ,ειπε ο κοντος,δε τα σηκωνω αυτα".."σκασε ρε βλημα ,θα μας ακουσουν...και δικια μου αδερφη ειναι ,πως κανεις ετσι"....."σχωρα με αδερφε ,θωλωσε το μυαλο μου απο τη μπινια που μου παιξε η αλλη η καργιολα και δε ξερω τι λεω,ριχτης και ενα απο μενα της ψωλας"αποκριθηκε με μισος..."ΑΜΟΛΑ τωρα, το μπουλο μαλακισμενο και κει που θα πας κοιτα ναα ψηφιζεις σωστα,δρομο"...ειπε ο κουλος και εφυγε μεσα στο σκοταδι...
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααγαμήσου λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
....Η μποχα οσο πλησιαζε πυκνωνε...μπορουσε να κοψει τη σκατιλα στην ατμοσφαιρα με μαχαιρι...καλου κακου ομως πηρε μια βαλιστρα γιατι ο γερος μπορει να γλυτωνε τη μαχαιρια...εφτασε στην πορτα του γκαμπινε και κοντοσταθηκε,δεν δυσκολευτηκε γιατι ειναι νανος(αποπειρα χιουμορ).....ο γερος εχεζε και ταυτοχρονα τιναζε την μαλαπερδα του ρυθμικα τραγουδωντας ¨"απαλαχτηκα απο σενα απαλαχτηκα"....'ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ...παντα το ηξερα οτι αυνανιζεσαι οταν χεζεις,αλλα δεν ειχα αποδειξεις" ειπε ο ζουμπας....."ρε σκατο ζεις,δεν εισαι στο μπουντρουμι σου,πως ξεγλυστρησες ρε ποκεμον?' ειπε ο γερος ταραγμενος και πηγε να κινηθει..."στο τοπο ρε ραμολι,ουτε βημα ξεκουτι ,σε σμπαρωσα κατευθειαν" φωναζε τρανταχτα και σηκωσε τη βαλιστρα...."ΜΕ χουν σημαδεψει μεγαλυτεροι απο σενα πορδη" γελασε ο γερος..."δεν ειναι και δυσκολο αλλωστε ,ολοι ειναι μεγαλυτεροι απο σενα ...χαχχαχαχα" και ξεσπασε σε τρανταχτο γελιο...."θα σου κοπει το γελιο πουστρακο" ανταποκριθηκε αμεσως ο κοντος..."στις δημοτικες πουστη εριξα τσιπρα δαγκωτο και δουρου"...ο γερος παγωσε αμεσως ,καταλαβε οτι το σκατο δεν κανει αστεια -ηταν αποφασισμενος...."δεν μπορει" ψελισε,"μετα το πανεπιστημιο μου εταξες οτι δεν θα ξαναψηφισεις κουμουνια ρε μπασμενο,τοσα λεφτα για μπουρδελα και ξεκωλιαρες σου δινα"...."ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ,ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΑΝΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,μνησικακε μητσοτακικε,ειχα καταλαβει τι κουμασι εισαι απο τοτε που βρηκα φωτογραφια της θατσερ στα πλει μπου σου...ΑΝΩΜΑΛΕ".....γρυλισε ο ζουμπας παγωνοντας την ανασα του γερου..."ψεματα αγαπημενε μου γιε,κατα λαθος....οταν ο τσιπρας ητανε μικρος τον εδινα χαρτζιλικι,να μη σωσω να σε δω 5αρι στον θρυλο"ικετευσε...."ρωτα και το πουτανακι εξω ,θα στο πει"εριξε το τελευταιο χαρτι....."πουστη ,πληροφοριακα δεν ειναι πουτανακι και προς ενημερωση σου μολις την επνιξα"ουρλιαξε και του ριξε ενα βελος....."αουυυυ ρε στουμπε κοψε τις μαλακιες, με πονεσες,δεν ειναι αστεια αυτα...νταξει μια κουβεντα ειπαμε -δεν ειναι πουτανακι....αθλιες πιπες κανει και λωκο δινει μετα απο πολυ γκρινια...." ....χραααααααααππππππππππ δευτερο βελος καπακι στη μουρη....ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑΤΣΕΡΙΚΕ,ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΖΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.....και την εκανε γοργα  για την εξοδο...μυρωδια σκατου και φονικου θα απλωνε στην πολη συντομα..επρεπε να βιαστει....
-Ετσι γραφονται οι σκηνες γατακι τζορζ.....αντρικια!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αν υποθεσουμε οτι ο μπουλης ηλικιωμενος συγγραφεας του γαμε οφ θρονες,σε ενα παραλληλο συμπαν ,ειχε μεγαλωσει σε ενα γνισιω ελινοικω σπιτοι....η τελευταια σκηνη -που φροντισε ενας πουστης να μας σποιλεριασει-θα ηταν πολυ διαφορετικη...κελι,υγρασια ,σκοταδι θανατερο....στη γωνια ενα κερι να καιει ενω ενα τρανζιστορακι παιζει νοτη με παρασιτα(ειναι βαθυ το μπουντρουμι)....ο κοντοπουτανος μελλοθανατος ακουει και καπνιζει ντουμανι μεχρι να μπουχωσει,μπας και ξεχαστει...δεν τον ενδιαφερει που θα παει ακλαφτος,αλλα η προδοσια ,η πουστια που του παιξε το γυναικακι του,παει πολυ...χοντρο,δεν καταπινεται!....και ξαφνικα ο νοτης παυει και παιζει σερ..."τρελοκοριτσο"....τα ποδια του καυλιαρη νανου ξεκολλανε και σηκωνεται παρασυρμενος σε ενα βαρυ  μαγκικο ζεμπεκικο....στροβιλιζεται και τη θυμαται,ταξιδευει ο τρελοκοντος.....-"ρε μαλακα ,τι κανεις εκει ,θα σε εκτελεσουνε και συ χορευεις ζεμπεκιες?" ακουει μια φωνη αμυδρα....συνεχιζει ομως,γουσταρει,τα δινει ολα...."ρε ζουμπα ,δε με ακους,σου μιλαω ρε"...συνεχιζει η φωνη.....τελειωνει το τραγουδι και ο νανος συνερχεται και βλεπει το κουλο μπραδερι του να του ριχνει φαπες μπας και επανελθει....."σταματα να βαρας ρε μαλακα κουλε" σε βλεπω"..."τι θες εδω νυχτιατικα ,στα μπουντρουμια,αντι να γαμας τη βασιλομητρωρ"...."Ηρθα να σε ελευθερωσω ρε μαλακιστηρι" ...."σε αγαπαω ρε ,μπορει να σαι μπασμενος αλλα σε εχω αδυναμια"...ταυτοχρονα στο τρανζιστωρ παιζει σαλαμπαση -σε αγαπαω με ακους...αγκαλιαζονται...."στο πα ρε αρχιδα,μην ψηφισεις παπαρηγα στις φοιτητικες ,απο τοτε σε εβαλε στη μπουκα ο γερος"..."δε πα να γαμηθει και αυτος τωρα και συ που ψηφιζες τους μαλακες που σου λεγε προκοψες"απαντησε ο νανος...."ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ,ΒΙΑΣΟΥ ,γιατι θελω ναπαω να γαμησω" ..."την αδερφη μου ρε ,ειπε ο κοντος,δε τα σηκωνω αυτα".."σκασε ρε βλημα ,θα μας ακουσουν...και δικια μου αδερφη ειναι ,πως κανεις ετσι"....."σχωρα με αδερφε ,θωλωσε το μυαλο μου απο τη μπινια που μου παιξε η αλλη η καργιολα και δε ξερω τι λεω,ριχτης και ενα απο μενα της ψωλας"αποκριθηκε με μισος..."ΑΜΟΛΑ τωρα, το μπουλο μαλακισμενο και κει που θα πας κοιτα ναα ψηφιζεις σωστα,δρομο"...ειπε ο κουλος και εφυγε μεσα στο σκοταδι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω εχω αγωνια να καταλαβω τι ηταν αυτο το νομισμα που εδωσε στον καπετανιο..!Θυμαμαι ποιος το εδωσε αλλα ο τυπος τι ρολο βαραει.....!Μαζι με τον γαμησι της ΣΕΙ απο τον χερι του βασιλια σε ανυπομονεσια με εφερε το νομισμα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Εγω εχω αγωνια να καταλαβω τι ηταν αυτο το νομισμα που εδωσε στον καπετανιο..!Θυμαμαι ποιος το εδωσε αλλα ο τυπος τι ρολο βαραει.....!Μαζι με τον γαμησι της ΣΕΙ απο τον χερι του βασιλια σε ανυπομονεσια με εφερε το νομισμα
Αν πρόσεξες ο τύπος δεν μας άησε να δουμε εντελώς το νόμισμα, και το τι σχέδιο είχε πάνω.
Λογικά με αυτό το νόμισμα δείχνεις πως έχεις κάποιον γνωστό στο Μπράαβος που μπορεί
να είναι σε κάποιον μισθοφορικό στρατό.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Αυτό το νόμισμα φίλε ανήκει σε μια σχολή δολοφόνων, Αυτοί Που Δεν Έχουν Πρόσωπο, ή κάτι τέτοιο. Και κάθε τυπάς από το Bravos τους ξέρει και καλά. Εμένα μου έκανε εντύπωση το πόση αξία έπιασε τελικα το νόμισμα, και οτι ο καπετάνιος σκιάχτηκε οταν το είδε !

Σίγουρα θα έχει λαμπρό μέλλον αυτό το κορίτσι ! Στους φόνους ... Αν κρίνουμε από τον μυστήριο τυπά ! "Death is certain, time is not"

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτό το νόμισμα φίλε ανήκει σε μια σχολή δολοφόνων, Αυτοί Που Δεν Έχουν Πρόσωπο, ή κάτι τέτοιο. Και κάθε τυπάς από το Bravos τους ξέρει και καλά. Εμένα μου έκανε εντύπωση το πόση αξία έπιασε τελικα το νόμισμα, και οτι ο καπετάνιος σκιάχτηκε οταν το είδε !

Σίγουρα θα έχει λαμπρό μέλλον αυτό το κορίτσι ! Στους φόνους ... Αν κρίνουμε από τον μυστήριο τυπά ! "Death is certain, time is not"
Δεν νομιζω οτι φοβηθηκε...νομιζω οτι σεβαστηκε αυτο που αντιπροσοπευει...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

το ειχε δωσει εκεινος ο περιεργος τυπος που στην αρχη η κοντουλα η σταρκοκορη τον εσωσε απο θανατο και μετα αυτος της ειπε οτι ειναι δολοφονος και θα σκοτωσει οποιο ονομα του πει. αυτη του ειπε καμια δεκαρια ονοματα για να μπορεσει να το σκασει (οταν ηταν υπηρετρια του γεροντοαρχηγου του λανιστερ του ταιγουην) μετα απο διαφορα αστεια αυτος τους καθαρησε ολους και η κοντη το εσκασε. οταν μιλησανε φορ δε λαστ ταημ της εδωκε το νομισμα και της ειπε αν ποτε τα βρεις σκουρα δωσε το νομισμα σε καποιον απο το μπραβος και πες του βαλαρ μοργκουλις - δηλαδη ολοι οι ανθρωποι θα πεθανουν η κατι τετοιο - ε το θυμηθηκε η κοντη και το εκανε

ειναι απο εταιρεια δολοφονων τυπε οπως αυτη που ειχαμε στην ελλαδα το 1980κατι.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
εγω εχω μια απορια τι θα απογινει το κινγκς λαντνγκ μετα το θανατο του ταιγουιν ο τυριον? πο θα παει θα τον δειξουνε?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
εγω εχω μια απορια τι θα απογινει το κινγκς λαντνγκ μετα το θανατο του ταιγουιν ο τυριον? πο θα παει θα τον δειξουνε?
Το Kings Landing θα συνεχισει να υπαρχει :) Και τον Τυριον σαφως θα δειξουν που θα παει και τι θα κανει,δεν τον κοβουν απο τη σειρα.
Τωρα το τι ακριβως θα γινεται στη πολη και που θα παει ο Νανος...η συνεχεια του χρονου τον Απριλιο  :)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πολύ απλό. Μετά που θα καθαρίσει την απειλή των Αγρίων και λογικά των Άλλων, ο Στάννις θα πάει να κάνει το ντου στην Πρωτεύσουσα.
Αν και χωρίς τον Τάιγουιν, δεν νομίζω να του αντισταθεί κανείς. Μάλλον με κόκκινο χαλί θα τον υποδεχθούν.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν ξερω τι και πως (δεν εχω διαβασει το βιβλιο) αλλα πιστευω πως η δρακοκαυλα ειναι η μονη που δεν εχει κανει σημαντικα λαθη απο την αρχη και δικαιουται να νικησει στο τελος.
Απ' την αλλη, ο Μαρτιν ειναι ανωμαλαρα και δεν λειτουργει γραμμικα...
Οποτε, αποκλειω να το ληξει με εναν μονο νικητη (και δη, τοσο προφανη).
Ας πουμε, υπαρχουν κι αλλοι που δεν εχουν κανει λαθη - οπως ο νανος, η μικρη Σταρκ και ο μικροδαχτυλος. Αλλα, αμφοτεροι, δεν εχουν αυτη τη στιγμη την εξουσια να κοντραρουν τους Μεγαλους.

Ισως δεν υπαρχει και καθολου νικητης, in the end...

(Οσοι ΔΕΝ το εχετε διαβασει, μπορειτε να σχολιασετε!)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Πιστευω πως ο Στανις ΔΕΝ θα ειναι ο τελικος νικητης (ΑΝ υπαρχει τελικος νικητης).

Ειναι γενναιος και μαγκας, αλλα το γεγονος πως πιστευει σε δεισιδαιμονιες αποτελει πολυ καλο λογο για να χασει.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ξερω τι και πως (δεν εχω διαβασει το βιβλιο) αλλα πιστευω πως η δρακοκαυλα ειναι η μονη που δεν εχει κανει σημαντικα λαθη απο την αρχη και δικαιουται να νικησει στο τελος.
Απ' την αλλη, ο Μαρτιν ειναι ανωμαλαρα και δεν λειτουργει γραμμικα...
Οποτε, αποκλειω να το ληξει με εναν μονο νικητη (και δη, τοσο προφανη).
Ας πουμε, υπαρχουν κι αλλοι που δεν εχουν κανει λαθη - οπως ο νανος, η μικρη Σταρκ και ο μικροδαχτυλος. Αλλα, αμφοτεροι, δεν εχουν αυτη τη στιγμη την εξουσια να κοντραρουν τους Μεγαλους.

Ισως δεν υπαρχει και καθολου νικητης, in the end...

Tυπε η δρακοκαυλα εδιωξε τον εναν στρατηγο της...μεγα σφαλμα....δεν θα της βγει σε καλο να το θυμασαι..!Οπως επισης κλειδωσε τους 2 απο 3 δρακους....εχασε 2 καλα χαρτια...!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πιστευω πως ο Στανις ΔΕΝ θα ειναι ο τελικος νικητης (ΑΝ υπαρχει τελικος νικητης).

Ειναι γενναιος και μαγκας, αλλα το γεγονος πως πιστευει σε δεισιδαιμονιες αποτελει πολυ καλο λογο για να χασει.
Γιατί δεισιδαιμονίες;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Γιατί δεισιδαιμονίες;

Γιατι κανει ο,τι του λεει η βαρεμενη κοκκινομαλλα και οχι ο,τι ειναι ορθολογικο!

Οσο για τη δρακοκαυλα...
Δεν θεωρω "λαθος" οτι ξηλωσε τον στρατηγο της. Ο καθενας θα εκανε το ιδιο στη θεση της.
Επισης, δε νομιζω πως ο τυπος θα συνεργαστει με καποια αλλη παραταξη, γτ ειναι ερωτευμενος με το πουτανακι και, γενικα, δεν τον δειχνει φιλαργυρο ή εξαγορασιμο.
Ισως επιστρεψει, καποια στιγμη.

+ Το κλειδωμα των δρακων, επισης καταχωρειται ως λογικη κινηση.

Τι να εκανε, δηλαδη?

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

τυποι μην μπερδευεστε, τα βιβλια δεν εχουν τελειωσει και ο μπαρμπαστρουμφ ο τζωρτζ ρ ρ μαρτιν εχει να γραψει τουλαχιστον 2 ακομα οπως λεει. το θεμα ειναι αν θα προλαβει γιατι δεν τον βλεπω καλα απο χοληστερινη και καρδια.

για το θεμα μας, εκει που εχουν σταματησει τα βιβλια ειναι ολα στον ατμο. και να ξερετε οτι στο φετινο κυκλο τον τεταρτο που ειδαμε, καποιοι ηρωες εχουν ακομα το τελευταιο βιβλιο αλλα αλλοι εχουν τερματισει. δηλαδη οι σεναριογραφοι πηραν απο ολα τα βιβλια και πολλα απο αυτα που ρωτατε δεν εχουν απαντηθει ουτε στα βιβλια ακομα.

το θεμα ειναι οτι απο νεξτ γηαρ τα βιβλια και το σηριαλ θα εχουν μεγαλες διαφορες αφου για πολλους θα πρεπει να αυτοσχεδιασουν οι τυποι.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μπράντον απο τον αέρα(δεν θαξαναπερπατήσεις αλλά θα πετάξεις),η Άρυα απο την θάλασσα(Μπράβος) και ο σνόου πο την στερία θα γαμήσουν τα βασίλεια.Η ξινομούρα ψιλομύτα Σάνσα φαίνεται να έχει πάρει το μαθημά της και την κόβω να γίνεται Αρχόντισσα της κοιλάδας η εκδίκηση του Βορρά είναι κοντά.  :rockon:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Οτι συνομωσίες και ίντριγκες να υπάρχουν μεταξύ των κληρονόμων των 7 βασιλείων, το μεγάλο κλου είναι η σύγκρουση των Θεών της φωτιάς, ( δράκοι και κόκκινη ιέρεια και οι ακόλουθοί τους ), με τον θεό του πάγου ( εκείνα τα απόκοσμα πλάσματα σε εκείνη την σπηλιά ). Επειδή winter is coming, ότι φιλοδοξίες και να έχει το κάθε ξέκωλο και ο κάθε μπινές, όλα λογικά θα κριθούνε ανάλογα προς την μεγάλη αυτή σύγκρουση. Δεν περιμένω δηλαδή κανέναν οίκο να επιζήσει χωρίς να έχει προσχωρήσει στην συμμαχία της φωτιάς.

Με αυτό το δεδομένο, ο οίκος των Στάρκ σίγουρα θα έχει ανάμειξη λόγω του ανάπηρου πιτσιρικά (  ο δεντροπαππούς του είπε οτι θα πετάξει = άρα επάνω σε δράκο ). Η δρακομαμά θα πρέπει να συνεισφέρει με τους δράκους της ( σε 1 αυτή, σε 1 ο Μπράντον, άρα αναμένουμε και τρίτο δρακοκαβαλάρη ??? ), ο Στάνις με την ιέρεια της φωτιάς σίγουρα έχει μεγάλη ανάμειξη ... αλλά πού θα δωθεί η μεγάλη μάχη ??? Στο τοίχος ???? Δεν φαίνεται να μπορεί να αντέξει απέναντι σε αθάνατους παγωμένους !!! Εδώ με το ζόρι άντεξε τους wildlings. Και κανείς δεν έχει ακόμα τόσα όπλα από dragon glass ! Και άντε να δούμε στο τέλος ποιός θα έχει το δικαίωμα στον θρόνο , αν και εφόσον σωθούν τα βασίλεια από τους κρυόκωλους ...

Ελπίζω δε, οι οικονομικοπολιτικές εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της μεσογείου τα επόμενα 5 χρόνια να επιτρέψουν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, και να χορτάσει ολονών μας η περιέργεια για το φινάλε του έπους  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom