Αν υποθεσουμε οτι ο μπουλης ηλικιωμενος συγγραφεας του γαμε οφ θρονες,σε ενα παραλληλο συμπαν ,ειχε μεγαλωσει σε ενα γνισιω ελινοικω σπιτοι....η τελευταια σκηνη -που φροντισε ενας πουστης να μας σποιλεριασει-θα ηταν πολυ διαφορετικη...κελι,υγρασια ,σκοταδι θανατερο....στη γωνια ενα κερι να καιει ενω ενα τρανζιστορακι παιζει νοτη με παρασιτα(ειναι βαθυ το μπουντρουμι)....ο κοντοπουτανος μελλοθανατος ακουει και καπνιζει ντουμανι μεχρι να μπουχωσει,μπας και ξεχαστει...δεν τον ενδιαφερει που θα παει ακλαφτος,αλλα η προδοσια ,η πουστια που του παιξε το γυναικακι του,παει πολυ...χοντρο,δεν καταπινεται!....και ξαφνικα ο νοτης παυει και παιζει σερ..."τρελοκοριτσο"....τα ποδια του καυλιαρη νανου ξεκολλανε και σηκωνεται παρασυρμενος σε ενα βαρυ μαγκικο ζεμπεκικο....στροβιλιζεται και τη θυμαται,ταξιδευει ο τρελοκοντος.....-"ρε μαλακα ,τι κανεις εκει ,θα σε εκτελεσουνε και συ χορευεις ζεμπεκιες?" ακουει μια φωνη αμυδρα....συνεχιζει ομως,γουσταρει,τα δινει ολα...."ρε ζουμπα ,δε με ακους,σου μιλαω ρε"...συνεχιζει η φωνη.....τελειωνει το τραγουδι και ο νανος συνερχεται και βλεπει το κουλο μπραδερι του να του ριχνει φαπες μπας και επανελθει....."σταματα να βαρας ρε μαλακα κουλε" σε βλεπω"..."τι θες εδω νυχτιατικα ,στα μπουντρουμια,αντι να γαμας τη βασιλομητρωρ"...."Ηρθα να σε ελευθερωσω ρε μαλακιστηρι" ...."σε αγαπαω ρε ,μπορει να σαι μπασμενος αλλα σε εχω αδυναμια"...ταυτοχρονα στο τρανζιστωρ παιζει σαλαμπαση -σε αγαπαω με ακους...αγκαλιαζονται...."στο πα ρε αρχιδα,μην ψηφισεις παπαρηγα στις φοιτητικες ,απο τοτε σε εβαλε στη μπουκα ο γερος"..."δε πα να γαμηθει και αυτος τωρα και συ που ψηφιζες τους μαλακες που σου λεγε προκοψες"απαντησε ο νανος...."ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ,ΒΙΑΣΟΥ ,γιατι θελω ναπαω να γαμησω" ..."την αδερφη μου ρε ,ειπε ο κοντος,δε τα σηκωνω αυτα".."σκασε ρε βλημα ,θα μας ακουσουν...και δικια μου αδερφη ειναι ,πως κανεις ετσι"....."σχωρα με αδερφε ,θωλωσε το μυαλο μου απο τη μπινια που μου παιξε η αλλη η καργιολα και δε ξερω τι λεω,ριχτης και ενα απο μενα της ψωλας"αποκριθηκε με μισος..."ΑΜΟΛΑ τωρα, το μπουλο μαλακισμενο και κει που θα πας κοιτα ναα ψηφιζεις σωστα,δρομο"...ειπε ο κουλος και εφυγε μεσα στο σκοταδι...