apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αυτος γαμουσε κ τους αλλους τους ''γαμουσαν'' Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανει αυτος..!
Αυτος γαμουσε κ τους αλλους τους ''γαμουσαν'' Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανει αυτος..!
την κατεβασες;η σειρά είναι σπάσιμο νεύρων....
δεν έχουν αφήσει καλό για καλό όρθιο και οι κακοί όλο την βγάζουν λάδι !!!
δλδ πότε θα φάνε κανένα κακό ? στον όγδοο κύκλο ? μαλακία... καταντάει σπαστικό.
την κατεβασες;
πρώτο κύκλο...αλλά διάβασα τι θα γίνει μέχρι τον τρίτο.
έντιτ
άκυρο...πολλά παραπάνω θα βγουν...
για τη νεκρανασταση εχεις ακουσειΠες τα ρε φιλε κ ψαχνω παντου να μαθω τι θα γινει...
To χθεσινο σε καλη ποιοτητα και αρκετα καλη ταχυτητα.ερωτηση.
γίνεται να βάζετε εδώ κανά λινκ να κατεβάζουμε τα επεισόδια;
απο εκεί που κατέβασα για κάποιο λόγο τα λινκ είτε είναι ανενεργά είτε κολλάνε.
και από ένα άλλο που είχα ζητάει τώρα συνδρομή ενώ υποτίθεται την είχα πληρώσει.
ελα παιχτη το 10ερωτηση.
γίνεται να βάζετε εδώ κανά λινκ να κατεβάζουμε τα επεισόδια;
απο εκεί που κατέβασα για κάποιο λόγο τα λινκ είτε είναι ανενεργά είτε κολλάνε.
και από ένα άλλο που είχα ζητάει τώρα συνδρομή ενώ υποτίθεται την είχα πληρώσει.
Το ειδες το χθεσινο;ελα παιχτη το 10
και οι υποτιτλοι
στο pirate θα βρεις τα παντα και δεν χρειαζεται να κανεις εγγραφη
και μετα ψαχνεις τους υποτιτλους στο greeksubs η στο subs4free
oxi τωρα βγαζω το μικρο βολταΤο ειδες το χθεσινο;
Σε κανενα 10λεπτο θα αρχισω να το βλεπω.
μου βγάζει μη διαθέσιμο (κατεβάζω με jdownloader)To χθεσινο σε καλη ποιοτητα και αρκετα καλη ταχυτητα.
Με Μτορρεντ λειτουργει μια χαρα.μου βγάζει μη διαθέσιμο (κατεβάζω με jdownloader)
Δεν ειναι streaming, download ειναι, μαλλον ενοεις την επιλογη play στο jdownloader.πώς τα βλέπεις ρε baros;
πάτησα το λινκ για να κάνει play και οχι download και μετά μου ζήτησε να κάνω εγκατάσταση ένα downloader.
αφού έκανε την εγκατάσταση...μετά πάλι δεν κάνει play
οχιΜε Μτορρεντ λειτουργει μια χαρα.
Δεν ειναι streaming, download ειναι, μαλλον ενοεις την επιλογη play στο jdownloader.
Βαλε easybytez να κατεβαζεις καργα,15 ευρα το τριμηνο ειναι.μου βγάζει μη διαθέσιμο (κατεβάζω με jdownloader)
λογαριασμό στο easybytez εχω.Βαλε easybytez να κατεβαζεις καργα,15 ευρα το τριμηνο ειναι.