Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26
Εγω πιστευω οτι οι εναπομοιναντες σταρκ θα πανε με την καλισι και θα τα γαμησουνε ολα για ολα στο τελος....οπου θα ξαναπαρουν το γουιντερφελντ και ζησαν αυτοι καλα!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγω πιστευω οτι οι εναπομοιναντες σταρκ θα πανε με την καλισι και θα τα γαμησουνε ολα για ολα στο τελος....οπου θα ξαναπαρουν το γουιντερφελντ και ζησαν αυτοι καλα!!!!
ο Σταρκ ο γνωστος τυπε;Που εγινε αιρονμαν;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
754
Πόντοι
7.135
Αστέρια αν περιμένετε να δείτε το τέλος της σειράς σύντομα θα περιμένετε πολλά χρόνια..για 2020 καλά μου φαίνεται. Έχει δομή σαπουνόπερας για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο..

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26

Συνημμένα

• iron-man-on-the-iron-throneeeeeeeeeee.jpg
    iron-man-on-the-iron-throneeeeeeeeeee.jpg
    358,7 KB · Εμφανίσεις: 54

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτη την καλισι  θελω να την γαμησω....που θα την βρουμε κ ποσα περνει? Βασικα ολες μουναρες ειναι....!!!!!!!!! Στο θεμα τωρα ειναι γαμω της σειρες σε 1 νυχτα ειδα 1 season κ ακολουθω πιστα.!

Υ.Γ Βολευομαι κ με καποια που της μοιαζει..!

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26
Αυτη την καλισι  θελω να την γαμησω....που θα την βρουμε κ ποσα περνει? Βασικα ολες μουναρες ειναι....!!!!!!!!! Στο θεμα τωρα ειναι γαμω της σειρες σε 1 νυχτα ειδα 1 season κ ακολουθω πιστα.!

Υ.Γ Βολευομαι κ με καποια που της μοιαζει..!

Καλο ειναι...αλλα η πρωτη season vikings ειναι καλυτερηηηηη μακραν!!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Τυπε την εχω ακουσει κι εγω αυτη τη σειρα, αλλα οποτε την εψαχνα δεν εβρισκα πολλα βιντεο στο youtube να την τσεκαρω, σε αντιθεση με το game of throwns που γινεται της πουτανας!

Αυτο δεν ειναι;

Παντως κατι δε μου παει καλα με αυτο το βιντεο  :think:  δε νομιζω να εκαναν οι Vikings shield wall, δεν πιστευω να ειχαν ως στρατιωτικες μοναδες την πειθαρχια που απαιτειται για την τακτικη αυτη. Ειδικα αν η σειρα βγαινει απο το History Channel ειναι ξεφτιλα ενα τετοιο φαουλ.

Επισκέπτης
Αστέρια αν περιμένετε να δείτε το τέλος της σειράς σύντομα θα περιμένετε πολλά χρόνια..για 2020 καλά μου φαίνεται. Έχει δομή σαπουνόπερας για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο..
για μαλακες τους εχεις, αφου πουλαει η σειρα γιατι να μην το πανε μακρια.
τωρα θα δω το 7 επεισοδιο του τριτου κυκλου, μεχρι τωρα με ψιλο απογοητευσαν.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
φιλτατε, εχω δει ολα τα επεισοδια (μεχρι στιγμης) του game of thrones, καθως και επισης ολα των vikings (1η σεζον). Θεωρω οτι το vikings υστερει κατα πολυ στην πλοκη του σε σχεση με το games of thrones, και ειναι πιο προβλεψιμο. Γενικά ειναιπιο φτήνη παραγωγή, ωστόσο ομως βλεπετε ευκόλα και ευχάριστα. Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απ το games, ωστοσο τα παρακολουθω και τα δυο φανατικα. Στα θετικα του "vikings" ειναι οι μαχες του.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
211
Πόντοι
26
Δικαιο εχει ο φιλος. Για να καταλαβεται ολο το 3ο season ειναι το μισο του 3ου βιβλιου. Αν σκεφτειται οτι υπαρχουν περιπου 7 βιβλια ( αν δεν κανω λαθος) μαλλον υπολογιζουν να παρουν πολυ καιρο την σειρα.

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26
φιλτατε, εχω δει ολα τα επεισοδια (μεχρι στιγμης) του game of thrones, καθως και επισης ολα των vikings (1η σεζον). Θεωρω οτι το vikings υστερει κατα πολυ στην πλοκη του σε σχεση με το games of thrones, και ειναι πιο προβλεψιμο. Γενικά ειναιπιο φτήνη παραγωγή, ωστόσο ομως βλεπετε ευκόλα και ευχάριστα. Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απ το games, ωστοσο τα παρακολουθω και τα δυο φανατικα. Στα θετικα του "vikings" ειναι οι μαχες του.

Και εγω εχω ολα τα επεισοδια του GOT φιλε κ να σου πω την αληθεια τωρα αρχησα περιπου να καταλαβαινω τι γινετε πολλα ονοματα πολλα μερη πολλες παραλληλες ιστοριες ενας χαμος αργη πλοκη με ξαφνιασματα κατι το οποιο δεν ειχε το vikings το vikings ξεκαθαρο γρηγορη πλοκη ευχαριστο με αγωνια με δραση οτι λειπει απο το got το εχει...

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26
Τυπε την εχω ακουσει κι εγω αυτη τη σειρα, αλλα οποτε την εψαχνα δεν εβρισκα πολλα βιντεο στο youtube να την τσεκαρω, σε αντιθεση με το game of throwns που γινεται της πουτανας!

Αυτο δεν ειναι;

Παντως κατι δε μου παει καλα με αυτο το βιντεο  :think:  δε νομιζω να εκαναν οι Vikings shield wall, δεν πιστευω να ειχαν ως στρατιωτικες μοναδες την πειθαρχια που απαιτειται για την τακτικη αυτη. Ειδικα αν η σειρα βγαινει απο το History Channel ειναι ξεφτιλα ενα τετοιο φαουλ.

οι βικινκς ηταν πολλες φυλες καποιες απο αυτες ειχαν στρατιγικη και παρα πολυ καλη εκπαιδευση!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φέτος άρχισα να βλέπω game of thrones πριν κάνα δίμηνο και έφαγα κόλλημα.. Γαμάει γερά! Τώρα κατεβάζω το vikings να δω τι παίζει..Ένας φίλος  μου είχε προτείνει και το Spartacus, αλλά βλέποντας 2 επισόδεια και το στυλ που είναι οι μάχες σε αργή κίνηση κλπ ξενέρωσα δυνατά! Ελπίζω το viking να αξίζει.

Fenomeno-Billos από ποια ταινία είναι ο τύπος στο άβαταρ σου? Τα σπάει!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Kαι στα αρνητικα του games ειναι οι μαχες. Μια γαμημενη μαχη εχει δειξει ενω εχουν γινει καμια 30αρια. Δεν καταλαβαινω αμα ο συγραφεας δεν εχει επικεντρωθει στις μαχες στα βιβλια του και απλα τις αναφερει η οι μαχες κοστιζουν τοσο που απλα οι παραγωγοι τις αφηνουν απ΄εξω.

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26
Φέτος άρχισα να βλέπω game of thrones πριν κάνα δίμηνο και έφαγα κόλλημα.. Γαμάει γερά! Τώρα κατεβάζω το vikings να δω τι παίζει..Ένας φίλος  μου είχε προτείνει και το Spartacus, αλλά βλέποντας 2 επισόδεια και το στυλ που είναι οι μάχες σε αργή κίνηση κλπ ξενέρωσα δυνατά! Ελπίζω το viking να αξίζει.

να δεις φιλε το Spartacus στο προτεινο...ειναι επικη σειρα!!! πραγματικα ανατριχιασα στο τελυταιο επεισοδιο!!!

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
για μαλακες τους εχεις, αφου πουλαει η σειρα γιατι να μην το πανε μακρια.
τωρα θα δω το 7 επεισοδιο του τριτου κυκλου, μεχρι τωρα με ψιλο απογοητευσαν.
δες το 9 κ θα αλλαΞεις γνωμη

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δες το 9 κ θα αλλαΞεις γνωμη
Θα κερδισει παραπανω θεατες απ' ό,τι θα χασει.  ;)
Ελπιζω μονο αυτη η εμμονη του να σκοτωνει τους "καλους" να μην καταντησει την σειρα προβλεψιμη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Θα κερδισει παραπανω θεατες απ' ό,τι θα χασει.  ;)
Ελπιζω μονο αυτη η εμμονη του να σκοτωνει τους "καλους" να μην καταντησει την σειρα προβλεψιμη.
house of starks revenge  :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
:2funny: :2funny: :2funny: