ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 201
- Πόντοι
- 26
Εγω πιστευω οτι οι εναπομοιναντες σταρκ θα πανε με την καλισι και θα τα γαμησουνε ολα για ολα στο τελος....οπου θα ξαναπαρουν το γουιντερφελντ και ζησαν αυτοι καλα!!!!
ο Σταρκ ο γνωστος τυπε;Που εγινε αιρονμαν;Εγω πιστευω οτι οι εναπομοιναντες σταρκ θα πανε με την καλισι και θα τα γαμησουνε ολα για ολα στο τελος....οπου θα ξαναπαρουν το γουιντερφελντ και ζησαν αυτοι καλα!!!!
Αυτη την καλισι θελω να την γαμησω....που θα την βρουμε κ ποσα περνει? Βασικα ολες μουναρες ειναι....!!!!!!!!! Στο θεμα τωρα ειναι γαμω της σειρες σε 1 νυχτα ειδα 1 season κ ακολουθω πιστα.!
Υ.Γ Βολευομαι κ με καποια που της μοιαζει..!
Καλο ειναι...αλλα η πρωτη season vikings ειναι καλυτερηηηηη μακραν!!!!
για μαλακες τους εχεις, αφου πουλαει η σειρα γιατι να μην το πανε μακρια.Αστέρια αν περιμένετε να δείτε το τέλος της σειράς σύντομα θα περιμένετε πολλά χρόνια..για 2020 καλά μου φαίνεται. Έχει δομή σαπουνόπερας για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο..
φιλτατε, εχω δει ολα τα επεισοδια (μεχρι στιγμης) του game of thrones, καθως και επισης ολα των vikings (1η σεζον). Θεωρω οτι το vikings υστερει κατα πολυ στην πλοκη του σε σχεση με το games of thrones, και ειναι πιο προβλεψιμο. Γενικά ειναιπιο φτήνη παραγωγή, ωστόσο ομως βλεπετε ευκόλα και ευχάριστα. Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απ το games, ωστοσο τα παρακολουθω και τα δυο φανατικα. Στα θετικα του "vikings" ειναι οι μαχες του.Καλο ειναι...αλλα η πρωτη season vikings ειναι καλυτερηηηηη μακραν!!!!
Δικαιο εχει ο φιλος. Για να καταλαβεται ολο το 3ο season ειναι το μισο του 3ου βιβλιου. Αν σκεφτειται οτι υπαρχουν περιπου 7 βιβλια ( αν δεν κανω λαθος) μαλλον υπολογιζουν να παρουν πολυ καιρο την σειρα.Αστέρια αν περιμένετε να δείτε το τέλος της σειράς σύντομα θα περιμένετε πολλά χρόνια..για 2020 καλά μου φαίνεται. Έχει δομή σαπουνόπερας για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο..
φιλτατε, εχω δει ολα τα επεισοδια (μεχρι στιγμης) του game of thrones, καθως και επισης ολα των vikings (1η σεζον). Θεωρω οτι το vikings υστερει κατα πολυ στην πλοκη του σε σχεση με το games of thrones, και ειναι πιο προβλεψιμο. Γενικά ειναιπιο φτήνη παραγωγή, ωστόσο ομως βλεπετε ευκόλα και ευχάριστα. Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απ το games, ωστοσο τα παρακολουθω και τα δυο φανατικα. Στα θετικα του "vikings" ειναι οι μαχες του.
Τυπε την εχω ακουσει κι εγω αυτη τη σειρα, αλλα οποτε την εψαχνα δεν εβρισκα πολλα βιντεο στο youtube να την τσεκαρω, σε αντιθεση με το game of throwns που γινεται της πουτανας!
Αυτο δεν ειναι;
Παντως κατι δε μου παει καλα με αυτο το βιντεοδε νομιζω να εκαναν οι Vikings shield wall, δεν πιστευω να ειχαν ως στρατιωτικες μοναδες την πειθαρχια που απαιτειται για την τακτικη αυτη. Ειδικα αν η σειρα βγαινει απο το History Channel ειναι ξεφτιλα ενα τετοιο φαουλ.
Kαι στα αρνητικα του games ειναι οι μαχες. Μια γαμημενη μαχη εχει δειξει ενω εχουν γινει καμια 30αρια. Δεν καταλαβαινω αμα ο συγραφεας δεν εχει επικεντρωθει στις μαχες στα βιβλια του και απλα τις αναφερει η οι μαχες κοστιζουν τοσο που απλα οι παραγωγοι τις αφηνουν απ΄εξω.φιλτατε, εχω δει ολα τα επεισοδια (μεχρι στιγμης) του game of thrones, καθως και επισης ολα των vikings (1η σεζον). Θεωρω οτι το vikings υστερει κατα πολυ στην πλοκη του σε σχεση με το games of thrones, και ειναι πιο προβλεψιμο. Γενικά ειναιπιο φτήνη παραγωγή, ωστόσο ομως βλεπετε ευκόλα και ευχάριστα. Προσωπικα δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απ το games, ωστοσο τα παρακολουθω και τα δυο φανατικα. Στα θετικα του "vikings" ειναι οι μαχες του.
Φέτος άρχισα να βλέπω game of thrones πριν κάνα δίμηνο και έφαγα κόλλημα.. Γαμάει γερά! Τώρα κατεβάζω το vikings να δω τι παίζει..Ένας φίλος μου είχε προτείνει και το Spartacus, αλλά βλέποντας 2 επισόδεια και το στυλ που είναι οι μάχες σε αργή κίνηση κλπ ξενέρωσα δυνατά! Ελπίζω το viking να αξίζει.
Fenomeno-Billos από ποια ταινία είναι ο τύπος στο άβαταρ σου? Τα σπάει!
Φέτος άρχισα να βλέπω game of thrones πριν κάνα δίμηνο και έφαγα κόλλημα.. Γαμάει γερά! Τώρα κατεβάζω το vikings να δω τι παίζει..Ένας φίλος μου είχε προτείνει και το Spartacus, αλλά βλέποντας 2 επισόδεια και το στυλ που είναι οι μάχες σε αργή κίνηση κλπ ξενέρωσα δυνατά! Ελπίζω το viking να αξίζει.
Fenomeno-Billos από ποια ταινία είναι ο τύπος στο άβαταρ σου? Τα σπάει!
δες το 9 κ θα αλλαΞεις γνωμηγια μαλακες τους εχεις, αφου πουλαει η σειρα γιατι να μην το πανε μακρια.
τωρα θα δω το 7 επεισοδιο του τριτου κυκλου, μεχρι τωρα με ψιλο απογοητευσαν.
Θα κερδισει παραπανω θεατες απ' ό,τι θα χασει. ;)δες το 9 κ θα αλλαΞεις γνωμη
house of starks revengeΘα κερδισει παραπανω θεατες απ' ό,τι θα χασει. ;)
Ελπιζω μονο αυτη η εμμονη του να σκοτωνει τους "καλους" να μην καταντησει την σειρα προβλεψιμη.