Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
....ελα ρε μαγκα, εκει στην διοικηση ησασταν κολλεγιο, που βρεθηκαν οι κοριοι?!?!Σύνταγμα ελδυκ είχαμε φουλ κλαιν
Κολλεγιο μέσα σε χωράφια όμως χαχαχ κ όμως είχε μιλάω για πριν 3 χρόνια.......ελα ρε μαγκα, εκει στην διοικηση ησασταν κολλεγιο, που βρεθηκαν οι κοριοι?!?!
@koutavoulias τι λεει ο νεαρος??![]()
....εγω μιλουσα για 25+ χρονια πισω!!!!Κολλεγιο μέσα σε χωράφια όμως χαχαχ κ όμως είχε μιλάω για πριν 3 χρόνια...
Επίσης πήρες αριαναλ?
Σύνταγμα?....ελα ρε μαγκα, εκει στην διοικηση ησασταν κολλεγιο, που βρεθηκαν οι κοριοι?!?!
@koutavoulias τι λεει ο νεαρος??![]()
Ναι ρε μέσα στο χωριό στον Άγιο Ιωάννη είχε την ταβέρνα......ζορικα, μαυριλα αλλα τελικα ηταν ωραιες εποχες!!!
Μηπως θυμασαι τις μπριζολες απ'τον "τακο" (απ'το διπλανο χωριο που τις εφερνε στην περιφραξη) ????
![]()
...πλατεια Ελευθεριας!!!!!!Ναι ρε μέσα στο χωριό στον Άγιο Ιωάννη είχε την ταβέρνα...
Περνάμε και σάντουιτς με διπλό σουβλάκι μέσα που γαμάγε άσχημα...
Τον ΚΑΠΝΟ τον θυμάσαι στα λεωφορεία που μας άφηναν στην Λευκωσία?
Λίγο πριν την πλατεία Ελευθερίας......πλατεια Ελευθεριας!!!!!!![]()
Ναι ρε μέσα στο χωριό στον Άγιο Ιωάννη είχε την ταβέρνα...
Περνάμε και σάντουιτς με διπλό σουβλάκι μέσα που γαμάγε άσχημα...
Τον ΚΑΠΝΟ τον θυμάσαι στα λεωφορεία που μας άφηναν στην Λευκωσία?
Προλάβατε την άσκηση "Νικηφόρος"?...πλατεια Ελευθεριας!!!!!!![]()
...εγω οχι, αλλα η ΕΛΔΥΚ δεν συμμετειχε τοτε στις ελληνικες ασκησεις, ειχαμε δικες μας ασκησεις κ μαλιστα αρκετες!!!!Προλάβατε την άσκηση "Νικηφόρος"?
Στις δημόσιες τουαλέτες......εμας μας αφηναν πλατεια, διπλα στα καρτοκινητα κ στο περιπτερο! Και απο κατω γυροφερναν οι πουστρογεροι για να σ παρουν καμμια πιπα![]()
Αν δεν κάνω λάθος ο Νικηφόρος γινόταν στην ΚύπροΠρολάβατε την άσκηση "Νικηφόρος"?
...δν θυμαμαι αν τις λεγανε "Νικηφορος", περασανε κ κατι αιωνες απο τοτε!!! Το Ζυγι ρε συ ηταν διακοπεςΑν δεν κάνω λάθος ο Νικηφόρος γινόταν στην Κύπρο
την ίδια περίοδο που γινόταν εδώ ο Παρμενιωνας...
Αν δεν κάνω λάθος..
Παίζει αν θυμάμαι καλά να πρόλαβα 2 όπως και μια φορά
πρόλαβα καλοκαιρινή άσκηση στο Ζυγι...
Έχω φωτογραφίες που ήμουνα Αλφαμιτης και είμαι σαν τον Οφορικουε..
Κατράμι...
Ήλιος ντάλα,υγρασία στον Θεό και θερμοκρασία υπό σκιά 45 βαθμούς χαλαρά...
Αυτά τα ωραία...
Τι άλλο θα συμβεί...![]()
Κοριοί: Ο τριπλός συνδυασμός που έφερε την «πανδημία» στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ από την Κίνα
Κλιματική αλλαγή, τουρισμός και κρεβάτια από την Κίνα είναι ο τριπλός συνδυασμός που έφερε την «πανδημία» κοριών σε Ευρώπη και Αμερική! Και μπορεί οιwww.newsit.gr