Νέα

Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Η Στέλλα συμφωνώ απόλυτα ειναι super σε όλα ....από τις πιο super και η πίπα της !!!

Εγώ πέρασα προχτές έχοντας διαβάσει την πληροφορία για τα 50 ευρώ. Η κ. Λίζα μου είπε οτι το πρόγραμμα των 30 λεπτών στοιχίζει 60 ευρώ τα οποία και έδωσα καθώς πέρασα με την Στέλλα. Να προσθέσω και εγώ ότι είναι super το κορίτσι, αν και για μένα είναι πολύ μεγαλύτερη απο 30 ετών. Γενικά και οι 3 κοπέλες που είχε το μαγαζί ήταν κουκλάρες και πολύ μου άρεσε που μπήκα σε δίλλημα και δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω.

Καλό είναι να ξέρουμε με σιγουριά τι ισχύει με την τιμή γιατί

1) τα 50 ευρώ είναι ελκυστική τιμή
2) αν είναι 50 ευρώ και πλήρωσα 60 επειδή έκανα ερώτηση και έδειξα άγνοια, είναι φάουλ.

ετσι
Στελλα Ναντια Ναταλι ρωσικη τριπλετα φωτια
θα κανω μια ερωτηση αυριο στη Λιζα και θα σας γραψω τι ακριβως συμβαινει με το μισαωρο προγραμμα

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Είχα πριν λίγο τηλ επικοινωνία με την Λίζα
Μου ανέφερε πως το μισάωρο πρόγραμμα κοστίζει 50 ευρώ
Για όσους πελάτες πλήρωσαν πρόσφατα 60 ζητά συγγνώμη για την παρεξηγηση και δεσμεύεται να τους επιστρέψει την διαφορά στην επόμενη επισκεψη τους

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Για όσους πελάτες πλήρωσαν πρόσφατα 60 ζητά συγγνώμη για την παρεξηγηση και δεσμεύεται να τους επιστρέψει την διαφορά στην επόμενη επισκεψη τους

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων, απλά να γνωρίζουμε τι ισχύει

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων, απλά να γνωρίζουμε τι ισχύει

H Λιζα ειναι πάρα πολυ ενταξη σαν επαγγελματιας δεν θα το αφηνε ετσι αυτο

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Πριν λίγο
Λίζα στην υποδοχή ( μου τόνισε το πρόγραμμα μισής ώρας προς 50 ευρώ)
Κοπελες
Ντιάνα ψιλή εντυπωσιακή Ρωσίδα με πολύ ωραίο σώμα
Στέλλα ξανθιά Ρωσίδα αδύνατη με καρέ μαλλί και αδύνατο γυμνασμενο κορμί
Άντζελα γλυκιά ρωσιδα επιση με κανονικό σωμα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Τα 60 είναι με μασσαζ, τα 50 χωρίς. Είχα περάσει πριν λίγες μέρες με Ναταλία.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Τα 60 είναι με μασσαζ, τα 50 χωρίς. Είχα περάσει πριν λίγες μέρες με Ναταλία.

δεν είναι έτσι ακριβώς....Εγώ σε μισάωρο πρόγραμμα χωρίς μασάζ, 60 πλήρωσα. Την διάρκεια προγράμματος επιλέγουμε, αλλοίμονο να μας ρωτάνε στην έξοδο αν πηδηξαμε μόνο ή αν μας έκαναν κ μασάζ....Αν η επίσημη γραμμή του μαγαζιού είναι αυτη, θα είναι πρωτοτυπία στον χώρο κ κατα την γνώμη μου κουτοπονηριά. Ανακοινωνεις τα προγράμματα σου κ τα τιμολογεις όπως γουστάρεις ως μαγαζί, αλλά χωρίς γκέι ζώνες...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Πριν λίγο
Λίζα στην υποδοχή ( μου τόνισε το πρόγραμμα μισής ώρας προς 50 ευρώ)
Κοπελες
Ντιάνα ψιλή εντυπωσιακή Ρωσίδα με πολύ ωραίο σώμα
Στέλλα ξανθιά Ρωσίδα αδύνατη με καρέ μαλλί και αδύνατο γυμνασμενο κορμί
Άντζελα γλυκιά ρωσιδα επιση με κανονικό σωμα
είναι ξεκαθαρο παιδιά ...

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Συγγνώμη γκρι ζώνες.

Όπως με ενημέρωσε η ίδια η Λίζα τις πρώτες δύο τρεις ημέρες εφαρμογής του 50 εύρου προγράμματος αυτό αφορούσε μισή ώρα χωρίς μασάζ
Στην πορεία όμως το 50 ευρώ εφαρμόστηκε για μισή ώρα ΜΕ μασάζ
Οπότε 50 ευρώ είναι πλέον το μισάωρο πρόγραμμα που περιλαμβάνει και μασαζ

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Όπως με ενημέρωσε η ίδια η Λίζα τις πρώτες δύο τρεις ημέρες εφαρμογής του 50 εύρου προγράμματος αυτό αφορούσε μισή ώρα χωρίς μασάζ
Στην πορεία όμως το 50 ευρώ εφαρμόστηκε για μισή ώρα ΜΕ μασάζ
Οπότε 50 ευρώ είναι πλέον το μισάωρο πρόγραμμα που περιλαμβάνει και μασαζ

σαν λίγο περίεργα να μας τα λέει η κυρία Λίζα....Θα ήθελα πραγματικά την γνώμη σου λόγω της εμπειρίας που έχεις στο αντικείμενο κ να μου πεις αν αυτά που σου εκθέτω είναι παράλογα. Μιλάω για την δική μου εμπειρία. Ρωτηθηκα για διάρκεια προγράμματος κ μόνο (χωρίς να με ρωτήσουν οτιδήποτε σχετικό με μασάζ). Μου ανέφεραν για κόστος 60 ευρω. Απόρησα γιατί είχα διαβάσει για την μείωση την αμέσως προηγούμενη μέρα, αλλά χωρίς να κάνω την παραμικρή νύξη έκανα την επιλογή μου. Τα 60 ευρω δεν τα θεωρώ πολλά για το επίπεδο υπηρεσιών  κ εξ άλλου εκεί είναι κ ο ανταγωνισμός. Σίγουρα το μειωμένο ποσό θα το έκανε vfm αλλά αυτο το ξεπερνώ. Στην απορία μου τώρα....πραγματικά θα το θεωρουσες φυσιολογικό να σε ρωτήσουν στην είσοδο τι θα κάνεις με την κοπέλα...; αν θα κάνεις μασάζ, αν όχι, αν θα πηδήξεις πρώτα κ μετα μασάζ ή το αντίθετο, αν θα την γλυψεις, αν θα σου κάνει ισπανικό  , αν...αν ....αν....Και ανάλογα με την απάντηση να σου πουν, ωωωωωπα εδώ έχουμε άλλη χρέωση. Σε κανένα μαγαζί δεν με έχουν ρωτήσει, και δεν θα δεχόμουν να ρωτήσει. Θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια! Επειδή είσαι ευφυής άνθρωπος, δεν νομίζεις ότι η λογική ήταν απλά κάτσε αφού δεν μου αναφέρει κάτι ο πελάτης ας αναφέρω την παλιά τιμή ; Η εξήγηση για το με ή με χωρίς μασάζ δεν υποτιμά την νοημοσύνη μας; δεν θα ήταν ωραία εξήγηση, ρε παιδιά έκανα ενα λάθος στην συνεννόηση...Ούτε επιστροφές χρημάτων, ούτε ανόητες δικαιολογίες απλά μπέσα. Θα της έβγαζα το καπέλο. Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα να μου λείψουν τα 10 ευρώ κ μου άρεσε πολυ το ροστερ κ οι υπηρεσίες του. Η κοροϊδία με ενοχλεί. Δεν τα λέω σε σένα επειδή έχω πρόβλημα μαζί σου κ εκτιμώ ότι έχεις βρει τον χρόνο κ τη διάθεση να ψάξεις κ να ασχοληθείς με το τι έγινε. Σε ευχαριστώ κ πραγματικά περιμένω την απάντηση σου γιατί μετράει για μένα η δική σου οπτική

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.854
Πόντοι
19.795
Εμένα δεν με ξενησε και τόσο αυτή η τιμολόγηση. Θεώρησα ότι από το αν υπήρχε  μασσαζ, θα ήτανε και περισσοτερος ο χρόνος.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
σαν λίγο περίεργα να μας τα λέει η κυρία Λίζα....Θα ήθελα πραγματικά την γνώμη σου λόγω της εμπειρίας που έχεις στο αντικείμενο κ να μου πεις αν αυτά που σου εκθέτω είναι παράλογα.....
...ε ...καλα... μην του βαζεις δυσκολα του 'μοντερειτορα'... :grin:!!
Προσπαθει να κρατησει τις ισορροπιες...
ουτε το μαγαζι να δυσαρεστησει.....ΒΑΣΙΚΟ...
(αντιθετα το δικαιολογει... :think:)
ουτε να εκτεθει στο εδω κοσμο...

Απλα τα πραγματα... η δυναμη του σαιτ.. κ γενικα του διαδικτυου ειναι μεγαλη... κ αυτο φανηκε κ εδω...
και γενικα ισχυει για ολα τα μασατζιδικα...οχι μονο εδω...
αν δεν υπηρχε το νετ.. θα χρεωνανε οτι θελανε τον καθενα.. αναλογα το πως θα τον κοβανε...
Κατι τετοιο εγινε κ με εσενα... δεν σε 'ειδανε' να ασχολεισαι με το νετ.. για αυτο κ δεν σου ειπαν για την μειωση....

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076

Απλα τα πραγματα... η δυναμη του σαιτ.. κ γενικα του διαδικτυου ειναι μεγαλη... κ αυτο φανηκε κ εδω...
αν δεν υπηρχε το νετ.. θα χρεωνανε οτι θελανε τον καθενα.. αναλογα το πως θα τον κοβανε...
Κατι τετοιο εγινε κ με εσενα... δεν σε 'ειδανε' να ασχολεισαι με το νετ.. για αυτο κ δεν σου ειπαν για την μειωση....

δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά απο περιέργεια πρέπει να διατυμπανίζει κανείς το nickname του σε κάθε επίσκεψη, για να φανεί ότι "ασχολείται " με το bou και να έχει άλλη αντιμετώπιση ; δεν το έχω κάνει κ ούτε πρόκειται....

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
σαν λίγο περίεργα να μας τα λέει η κυρία Λίζα....Θα ήθελα πραγματικά την γνώμη σου λόγω της εμπειρίας που έχεις στο αντικείμενο κ να μου πεις αν αυτά που σου εκθέτω είναι παράλογα. Μιλάω για την δική μου εμπειρία. Ρωτηθηκα για διάρκεια προγράμματος κ μόνο (χωρίς να με ρωτήσουν οτιδήποτε σχετικό με μασάζ). Μου ανέφεραν για κόστος 60 ευρω. Απόρησα γιατί είχα διαβάσει για την μείωση την αμέσως προηγούμενη μέρα, αλλά χωρίς να κάνω την παραμικρή νύξη έκανα την επιλογή μου. Τα 60 ευρω δεν τα θεωρώ πολλά για το επίπεδο υπηρεσιών  κ εξ άλλου εκεί είναι κ ο ανταγωνισμός. Σίγουρα το μειωμένο ποσό θα το έκανε vfm αλλά αυτο το ξεπερνώ. Στην απορία μου τώρα....πραγματικά θα το θεωρουσες φυσιολογικό να σε ρωτήσουν στην είσοδο τι θα κάνεις με την κοπέλα...; αν θα κάνεις μασάζ, αν όχι, αν θα πηδήξεις πρώτα κ μετα μασάζ ή το αντίθετο, αν θα την γλυψεις, αν θα σου κάνει ισπανικό  , αν...αν ....αν....Και ανάλογα με την απάντηση να σου πουν, ωωωωωπα εδώ έχουμε άλλη χρέωση. Σε κανένα μαγαζί δεν με έχουν ρωτήσει, και δεν θα δεχόμουν να ρωτήσει. Θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια! Επειδή είσαι ευφυής άνθρωπος, δεν νομίζεις ότι η λογική ήταν απλά κάτσε αφού δεν μου αναφέρει κάτι ο πελάτης ας αναφέρω την παλιά τιμή ; Η εξήγηση για το με ή με χωρίς μασάζ δεν υποτιμά την νοημοσύνη μας; δεν θα ήταν ωραία εξήγηση, ρε παιδιά έκανα ενα λάθος στην συνεννόηση...Ούτε επιστροφές χρημάτων, ούτε ανόητες δικαιολογίες απλά μπέσα. Θα της έβγαζα το καπέλο. Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα να μου λείψουν τα 10 ευρώ κ μου άρεσε πολυ το ροστερ κ οι υπηρεσίες του. Η κοροϊδία με ενοχλεί. Δεν τα λέω σε σένα επειδή έχω πρόβλημα μαζί σου κ εκτιμώ ότι έχεις βρει τον χρόνο κ τη διάθεση να ψάξεις κ να ασχοληθείς με το τι έγινε. Σε ευχαριστώ κ πραγματικά περιμένω την απάντηση σου γιατί μετράει για μένα η δική σου οπτική

Συμφωνω σε ολα φιλε και πολυ ωραια το εθεσεs .....τα αυτονοητα δηλαδη ...απλα εισαι μεσα στο μυαλο μου ακριβωs αυτο σκεφτομουν και εγω ...!!!!  :hi: :hi:

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
σαν λίγο περίεργα να μας τα λέει η κυρία Λίζα....Θα ήθελα πραγματικά την γνώμη σου λόγω της εμπειρίας που έχεις στο αντικείμενο κ να μου πεις αν αυτά που σου εκθέτω είναι παράλογα. Μιλάω για την δική μου εμπειρία. Ρωτηθηκα για διάρκεια προγράμματος κ μόνο (χωρίς να με ρωτήσουν οτιδήποτε σχετικό με μασάζ). Μου ανέφεραν για κόστος 60 ευρω. Απόρησα γιατί είχα διαβάσει για την μείωση την αμέσως προηγούμενη μέρα, αλλά χωρίς να κάνω την παραμικρή νύξη έκανα την επιλογή μου. Τα 60 ευρω δεν τα θεωρώ πολλά για το επίπεδο υπηρεσιών  κ εξ άλλου εκεί είναι κ ο ανταγωνισμός. Σίγουρα το μειωμένο ποσό θα το έκανε vfm αλλά αυτο το ξεπερνώ. Στην απορία μου τώρα....πραγματικά θα το θεωρουσες φυσιολογικό να σε ρωτήσουν στην είσοδο τι θα κάνεις με την κοπέλα...; αν θα κάνεις μασάζ, αν όχι, αν θα πηδήξεις πρώτα κ μετα μασάζ ή το αντίθετο, αν θα την γλυψεις, αν θα σου κάνει ισπανικό  , αν...αν ....αν....Και ανάλογα με την απάντηση να σου πουν, ωωωωωπα εδώ έχουμε άλλη χρέωση. Σε κανένα μαγαζί δεν με έχουν ρωτήσει, και δεν θα δεχόμουν να ρωτήσει. Θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια! Επειδή είσαι ευφυής άνθρωπος, δεν νομίζεις ότι η λογική ήταν απλά κάτσε αφού δεν μου αναφέρει κάτι ο πελάτης ας αναφέρω την παλιά τιμή ; Η εξήγηση για το με ή με χωρίς μασάζ δεν υποτιμά την νοημοσύνη μας; δεν θα ήταν ωραία εξήγηση, ρε παιδιά έκανα ενα λάθος στην συνεννόηση...Ούτε επιστροφές χρημάτων, ούτε ανόητες δικαιολογίες απλά μπέσα. Θα της έβγαζα το καπέλο. Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα να μου λείψουν τα 10 ευρώ κ μου άρεσε πολυ το ροστερ κ οι υπηρεσίες του. Η κοροϊδία με ενοχλεί. Δεν τα λέω σε σένα επειδή έχω πρόβλημα μαζί σου κ εκτιμώ ότι έχεις βρει τον χρόνο κ τη διάθεση να ψάξεις κ να ασχοληθείς με το τι έγινε. Σε ευχαριστώ κ πραγματικά περιμένω την απάντηση σου γιατί μετράει για μένα η δική σου οπτική

δεν διαφωνω μαζι σου στην ουσια του πραγματος
μια κινηση για μειωση τιμης στο μικρο προγραμμα ισως εγινε χωρις σωστο προγραμματισμο τις πρωτες ημερες εφαρμογης του μετρου οπως φαινεται
το θεμα ειναι πως η Λιζα ειναι παντα συζητησιμη με τους πελατες και μονη της εξηγησε οτι πλεον το μετρο ισχυει στα 50 ευρω μαζι με το μασαζ
τωρα θα μου πεις πολλοι πελατες πληρωνουν 80 ευρω προγραμμα και δεν ζητανε καν μασαζ και στο μισαωρο προγραμμα ποσο μασαζ να προλαβει να σου κανει η κοπελα και ποτε να προλαβεις να κανεις τα υπολοιπα?...
τεσπα το θεμα ειναι οτι ισχυει το 50αρι που ειναι μια καλη τιμη για πολυ κοσμο που ειναι σε οικονομικη δυσκολια το δε ροστερ ειναι παρα πολυ αξιολογο και ο χωρος πεντακαθαρος (σε αυτο δεν νομιζω καποιος να εχει διαφωνια)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015

δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά απο περιέργεια πρέπει να διατυμπανίζει κανείς το nickname του σε κάθε επίσκεψη, για να φανεί ότι "ασχολείται " με το bou και να έχει άλλη αντιμετώπιση ; δεν το έχω κάνει κ ούτε πρόκειται....

Στους παλιούς και καλούς πελάτες έχουν τα περισσότερα μασάζ την καλύτερη αντιμετώπιση. Το να λέει κανείς σε ποιό σάιτ αξιολογεί είναι άκυρο.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
καθως αυριο η Λιζα θα λειτουργει το Φραντζη 4 (4ος οροφος Relax Time) με την Ντιανα, Ναταλι και Μαρινα (όλες Ρωσιδες) στο παρων μαγαζι θα βρισκονται οι:
Αντζελα. Πολωνη γλυκια με κανονικο σωμα καστανη
Στελλα, Ξανθια αδυνατη ρωσιδα
Ζωη. Ελληνιδα κοκκινομαλλα με πλουσιο στηθος

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Ρε συ Ζερο καναμε μαυρα ματια να γυρισουν Ναταλια και Ντιανα στο στιβο μαχης κανουμε και το γυρο της Αθηνας να τις πετυχουμε πλεον....

Ευχομαι το μαγαζι να ειναι ανταξιο της Λιζαρας. Εχει νημα?

Εντωμεταξυ το εγχειρημα στο βαζελογηπεδο απετυχε?

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ρε συ Ζερο καναμε μαυρα ματια να γυρισουν Ναταλια και Ντιανα στο στιβο μαχης κανουμε και το γυρο της Αθηνας να τις πετυχουμε πλεον....

Ευχομαι το μαγαζι να ειναι ανταξιο της Λιζαρας. Εχει νημα?

Εντωμεταξυ το εγχειρημα στο βαζελογηπεδο απετυχε?

ναι υπαρχει νημα

το μαγαζι στο στο βαζελογηπεδο εκλεισε ναι, τα κοριτσια ομως ειναι Σολωμου και Φραντζη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom