Τυχερακια!!Χθεσινή επίσκεψη .
Παρούσες η Ζωή η Λάνα η Μαίρη και μία καινούργια με μεγάλα βυζιά για τους βυζολάτρεις που δεν συγκράτησα όνομα
Η επιλογή μου τελικά ηταν η Ζωή , το πολύ καλό μασάζ της και η διάθεσή της να με ικανοποιήσει είχαν αποτέλεσμα μια πολύ καλή συνεδρία . Η Ζωή είναι πολύ δυνατή και στα δυο μέρη με ωραίο στητό βυζί και σώμα όπως εγω το γουστάρω . Στα συν και η εξαιρετική της διάθεση .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 721
- Εμφανίσεις 196K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
massagfildimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 143
- Πόντοι
- 281
Χθεσινή επίσκεψη .
Παρούσες η Ζωή η Λάνα η Μαίρη και μία καινούργια με μεγάλα βυζιά για τους βυζολάτρεις που δεν συγκράτησα όνομα
Η επιλογή μου τελικά ηταν η Ζωή , το πολύ καλό μασάζ της και η διάθεσή της να με ικανοποιήσει είχαν αποτέλεσμα μια πολύ καλή συνεδρία . Η Ζωή είναι πολύ δυνατή και στα δυο μέρη με ωραίο στητό βυζί και σώμα όπως εγω το γουστάρω . Στα συν και η εξαιρετική της διάθεση .
[/quote
πράγματι εμφανίστηκε και πάλι η λάνα πουχε χαθεί κανα δίμηνο
αυτή η γυναίκα μου βγάζει ένα βίτσιο με την κυριλεδιά της. γι’ αυτό στα χνάρια του καθοδηγητή ζηρο, μπράβο ζηρο για την έγκυρη ενημέρωσή σου, ολοταχώς επίσκεψη, μπας και … χάσω την ευκαιρία.
πράγματι, λοιπόν, για μια φορά ακόμα δεν με απογοήτευσε, το αντίθετο μάλιστα.
πολύ καλή στο μασάζ (τόχει,τοχει), έχω και ένα πόνο στη μέση προς το γλουτό (αλλιώς κο..μέρι το λένε) μούφυγε εντελώς, και ιδιαίτερα περιποιητική στα λοιπά του β΄ μέρους., χωρίς βιασύνες, μαλακά και αισθησιακά (κι αυτό τόχει).
α, για να μην ξεχάσω,γουστάρω και το ουισκάκι που φέρνει μέσα στο δωμάτιο που κάνει το χώρο εξαιρετικά φιλικό –με βίτσιο ξεκίνησα με βίτσιο τέλειωσα!!!
για τους λοιπούς συναγωνιστές, βγαίνοντας πήρα μάτι και δυο νέες παρουσίες, βαλέρια και βιβή, μου ψιθύρισε τα ονόματα η κα λίζα στο αυτί καθώς και ότι ρωσίς η μεν , ελληνίς η δε.
αυτή η γυναίκα μου βγάζει ένα βίτσιο με την κυριλεδιά της. γι’ αυτό στα χνάρια του καθοδηγητή ζηρο, μπράβο ζηρο για την έγκυρη ενημέρωσή σου, ολοταχώς επίσκεψη, μπας και … χάσω την ευκαιρία.
πράγματι, λοιπόν, για μια φορά ακόμα δεν με απογοήτευσε, το αντίθετο μάλιστα.
πολύ καλή στο μασάζ (τόχει,τοχει), έχω και ένα πόνο στη μέση προς το γλουτό (αλλιώς κο..μέρι το λένε) μούφυγε εντελώς, και ιδιαίτερα περιποιητική στα λοιπά του β΄ μέρους., χωρίς βιασύνες, μαλακά και αισθησιακά (κι αυτό τόχει).
α, για να μην ξεχάσω,γουστάρω και το ουισκάκι που φέρνει μέσα στο δωμάτιο που κάνει το χώρο εξαιρετικά φιλικό –με βίτσιο ξεκίνησα με βίτσιο τέλειωσα!!!
για τους λοιπούς συναγωνιστές, βγαίνοντας πήρα μάτι και δυο νέες παρουσίες, βαλέρια και βιβή, μου ψιθύρισε τα ονόματα η κα λίζα στο αυτί καθώς και ότι ρωσίς η μεν , ελληνίς η δε.
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
λενε τιποτα απο εμφανιση ;!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.949
- Πόντοι
- 36.618
Σημερα το μεσημέρι στο Iris massage Σολομού 70:
Στην υποδοχή η Ζωή,η κοκκινομάλλα από το Κηφισίας 10...Κομψή με μαύρο σορτσάκι και μπλουζάκι σε ίδια απόχρωση...Γυναίκα για ιδιαίτερα γούστα και πολύ καλή στο μασάζ.
Μαζί της η Λανα η μιλφ ρωσσιδα με το καλλιγραμμο σώμα και το χαρακτηριστικό πρόσωπο...
Και η νέα μεταγραφή η Βιβή...Ξανθιά με καμπύλες αρκετά σεξι...Πάντα προσεγμένη,είχα να την δω από το Κατεχάκη όταν εργαζόταν...
Στην υποδοχή η Ζωή,η κοκκινομάλλα από το Κηφισίας 10...Κομψή με μαύρο σορτσάκι και μπλουζάκι σε ίδια απόχρωση...Γυναίκα για ιδιαίτερα γούστα και πολύ καλή στο μασάζ.
Μαζί της η Λανα η μιλφ ρωσσιδα με το καλλιγραμμο σώμα και το χαρακτηριστικό πρόσωπο...
Και η νέα μεταγραφή η Βιβή...Ξανθιά με καμπύλες αρκετά σεξι...Πάντα προσεγμένη,είχα να την δω από το Κατεχάκη όταν εργαζόταν...
λενε τιποτα απο εμφανιση ;
η βιβή είναι με τη ματιά μου θηρίο ανήμερο, αυτό που λένε ό,τι ψάχνεις, ξανθιά πονηροαγριοχαμογελαστή (καλή - καλή), στοχέφθηκε για την επόμενη φορά. τη βαλέρια την είδα μακρυά στο βάθος του δωματίου, καστανά μαλλιά, μου φάνηκε καλή αλλά ως εδώ μπορώ να πω.
αϊντε και καλό βόλι
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.848
- Πόντοι
- 41.447
σημερα σε γρηγορο περασμα απο το καταστημα της κας Λιζας!
Πολλες παρουσιες!
Ζωη Η Ελληνιδα γυναικα γνωστη πρωην Κηφισιας 10
Ειρηνη δεν την ειδα ηταν σε δωματιο
Λανα Η Λευκορωσιδα ψιλη αριστοκρατικη μιλφ
Βιβη Ελληνιδα ξανθια πληθωρικη μιλφ
Μαιρη Η γλυκια Ελληνιδα μιλφαρα
Απο Κυριακη επιστρεφει η Στελλα με ενημερωσε η Λιζα :-*
Πολλες παρουσιες!
Ζωη Η Ελληνιδα γυναικα γνωστη πρωην Κηφισιας 10
Ειρηνη δεν την ειδα ηταν σε δωματιο
Λανα Η Λευκορωσιδα ψιλη αριστοκρατικη μιλφ
Βιβη Ελληνιδα ξανθια πληθωρικη μιλφ
Μαιρη Η γλυκια Ελληνιδα μιλφαρα
Απο Κυριακη επιστρεφει η Στελλα με ενημερωσε η Λιζα :-*
massagfildimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 143
- Πόντοι
- 281
Ευχαριστούμε Ζερο!!
H Βαλέρια ποιά είναι ? μπορεις περιγραφή ?η βιβή είναι με τη ματιά μου θηρίο ανήμερο, αυτό που λένε ό,τι ψάχνεις, ξανθιά πονηροαγριοχαμογελαστή (καλή - καλή), στοχέφθηκε για την επόμενη φορά. τη βαλέρια την είδα μακρυά στο βάθος του δωματίου, καστανά μαλλιά, μου φάνηκε καλή αλλά ως εδώ μπορώ να πω.
αϊντε και καλό βόλι
δεν την ξαναείδα, απ' ότι μουπε η λιζα δεν καθησε πολύ και έχει φύγει. σε προσφατο πέρασμα μου έκανε εντύπωση ότι έχει τέσσερις ελληνίδες και τρεις ρωσιδες - συνωστισμός - και δουλεύει και κυριακεςH Βαλέρια ποιά είναι ? μπορεις περιγραφή ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.848
- Πόντοι
- 41.447
οπως με ενημερωσε σημερα η κ. Λιζα το μαγαζι θα κανει απο αυριο και έως το τελος του χρονου Χριστουγεννιατικη προσφορα το προγραμμα της μιας ωρας στα 60 ευρω ;)
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
αυτα ειναιοπως με ενημερωσε σημερα η κ. Λιζα το μαγαζι θα κανει απο αυριο και έως το τελος του χρονου Χριστουγεννιατικη προσφορα το προγραμμα της μιας ωρας στα 60 ευρω ;)
massagfildimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 143
- Πόντοι
- 281
Τέλεια!!!οπως με ενημερωσε σημερα η κ. Λιζα το μαγαζι θα κανει απο αυριο και έως το τελος του χρονου Χριστουγεννιατικη προσφορα το προγραμμα της μιας ωρας στα 60 ευρω ;)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.205
- Πόντοι
- 41.813
οπως με ενημερωσε σημερα η κ. Λιζα το μαγαζι θα κανει απο αυριο και έως το τελος του χρονου Χριστουγεννιατικη προσφορα το προγραμμα της μιας ωρας στα 60 ευρω ;)
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 573
- Πόντοι
- 86
Βιβη φόλα.....μόνο Μαίρη αξίζει απο αυτό το μαγαζί.......χαμένα λεφτά ....καλα λέω εγώ μόνο στάνταρ.....κλαίω με τα κασκαντέριλικια
διαφωνώ φίλε.. Η γυναίκα αυτή είναι ότι δείχνει...καβλιαρα κ για τρελλα παιγνίδια ...Βιβη φόλα.....μόνο Μαίρη αξίζει απο αυτό το μαγαζί.......χαμένα λεφτά ....καλα λέω εγώ μόνο στάνταρ.....κλαίω με τα κασκαντέριλικια
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 573
- Πόντοι
- 86
Ευτυχώς που διαφωνούμε......
massagfildimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 143
- Πόντοι
- 281
Καλησπέρα συναγωνιστή!!Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για την Βιβή?φραπεδια, ρούφηγμα με καλαμάκι,μπριζόλα, ήταν κουρασμένη,,????Βιβη φόλα.....μόνο Μαίρη αξίζει απο αυτό το μαγαζί.......χαμένα λεφτά ....καλα λέω εγώ μόνο στάνταρ.....κλαίω με τα κασκαντέριλικια
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 573
- Πόντοι
- 86
Καλησπέρα συναγωνιστή!!Μήπως μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για την Βιβή?φραπεδια, ρούφηγμα με καλαμάκι,μπριζόλα, ήταν κουρασμένη,,????
Οχι φιλε...δεν καταλαβαίνω και τις εκφράσεις σου για να ειμαι ειλικρινής.......,,η κοπέλα λέμε τωρα δεν κάνει........θεώρησα ότι πρέπει να το πω μήπως κάποιος γλυτώσει λεφτά......αν ήταν κουρασμένη λίγο με νοιάζει......αυτα