- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.879
- Πόντοι
- 42.697
εγω ανεφερα οτι θα ναι αυριο γι αυτους που ρωτανε
Σωστά
Η Τζούλια δουλεύει κανονικά στο μαγαζί
εγω ανεφερα οτι θα ναι αυριο γι αυτους που ρωτανε
θα δουλευει 1,2 φορες την εβδομαδαΣωστά
Η Τζούλια δουλεύει κανονικά στο μαγαζί
θα δουλευει 1,2 φορες την εβδομαδα
Θα κυνηγάει λαγούς..... ;)τις υπολοιπες τι θα κανει?![]()
εφυγε απ το μαγαζι θα δουλεψει μονη της .τις υπολοιπες τι θα κανει?![]()
Ευχαριστούμε Αρχιμυστη μας!!Στο Iris massage νωρίς το μεσημέρι...!
Στην υποδοχή η κυρία Λίζα με ωραίο φορεμα, προσεγμένη όπως πάντα!
Το σημερινό ρόστερ:
*Ζωή καστανή κοντουλα με γυαλακια και πιασιματα...(*Γνωστή από το Κηφισίας 10 όπου εργαζόταν...)
*Ειρήνη με κοντό αγορέ μαλλί σε γκρι αποχρωση....Πολυ καλό σώμα για την ηλικία της...Η Λίζα μου ανέφερε ότι κάνει εξαιρετικό μασάζ...
*Η Έλλη,καστανοξανθη Ελληνίδα με πρόστυχο πρόσωπο και κανονικό σώμα...Τιμηθηκε το καλοκαίρι με πολύ καλές εντυπώσεις! :o
Από αύριο θα είναι και η Στέλλα.
Η Μαίρη απουσιάζει και θα επανέλθει τη Δευτέρα...
Το μαγαζί ανοιχτό καθημερινά και Κυριακές!
Ααα!!Η Ζωή είναι κοκκινομάλλα με απόχρωση χαλκού(ειδικός στις αποχρώσεις) χαχαχαχαχαΣτο Iris massage νωρίς το μεσημέρι...!
Στην υποδοχή η κυρία Λίζα με ωραίο φορεμα, προσεγμένη όπως πάντα!
Το σημερινό ρόστερ:
*Ζωή καστανή κοντουλα με γυαλακια και πιασιματα...(*Γνωστή από το Κηφισίας 10 όπου εργαζόταν...)
*Ειρήνη με κοντό αγορέ μαλλί σε γκρι αποχρωση....Πολυ καλό σώμα για την ηλικία της...Η Λίζα μου ανέφερε ότι κάνει εξαιρετικό μασάζ...
*Η Έλλη,καστανοξανθη Ελληνίδα με πρόστυχο πρόσωπο και κανονικό σώμα...Τιμηθηκε το καλοκαίρι με πολύ καλές εντυπώσεις! :o
Από αύριο θα είναι και η Στέλλα.
Η Μαίρη απουσιάζει και θα επανέλθει τη Δευτέρα...
Το μαγαζί ανοιχτό καθημερινά και Κυριακές!
Η Ζωή είναι εκεί?Ανέβηκε κριτική για την Ζωή, που την έψαχνα και με ενημέρωσαν συναγωνιστές!! Σωστή ιεροτελεστία!!
Θα είναι στο μαγαζί συναγωνιστή,σίγουρα την Δευτέρα!!Υπόψη το μαγαζί κλείνει 2000μμ !!Η Ζωή είναι εκεί?
ναιναι ναι θα παρουμε και τυροπιτες απο το γρηγορηΔηλαδή 28η ανοικτά η Λιζαρα?
Να πάμε μετά την παρέλαση?
Στο πρόγραμμα φαίνεται κλειστό το μαγαζί για Δευτέρα!!Θα είναι στο μαγαζί συναγωνιστή,σίγουρα την Δευτέρα!!Υπόψη το μαγαζί κλείνει 2000μμ !!
κηφισιας 10Ξέρουμε η Τζούλια που έχει πάει; Την πήρε το μάτι μου στο θρεντ ενός άλλου μασατζίδικου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ.