εχουν και το καλο μασαζ ....καλη ομαδασημερα απογευμα εκανα μια αυτοψια απο το καταστημα
στην πορτα η Μιλφαρα η Λιζα που φορουσε ενα ομορφο τιγρε φορεμα και γοβες
Αρχοντικη οικοδεσποινα, με κερασε ποτο.
Κοπελες παρουσες:
Η Μαιρη, Ελληνιδα γνωστη μου μιλφ ξανθια καλλιγραμμη, την εχω παρει στο παρελθον, πολυ καλο μασαζ και προγραμμα.
Αλινα. Η Ρωσιδα καστανοξανθη μετριου αναστηματος 30 αρα. Σωμα με καμπυλες , φοβερο πισω συστημα. Την εχω παρει παλιοτερα σε Φραντζη 7 και Συγγρου 296 με αριστες εντυπωσεις
Βανεσα. Η Μελαχροινη μιλφ (37+ ετων ) ρωσιδα με τα σεξυ ασιατικα χαρακτηριστικα. ΠΟλυ καλο μασαζ και προγραμμα, εμπειρη κοπελα και πολυ ευχαριστη στην επικοινωνια. εχει δοκιμαστει προσφατα στο μαγαζι της Ιερας Οδου στο Αιγαλεω με πολυ καλες εντυπωσεις.
Ναταλι. Η Ρωσιδα μελαχροινη πληθωρικη Σοβιετικη . Παντα χαμογελαστη . Σπαστο μακρυ μαυρο μαλλι, ωραιο στηθος και ποδια. Την εχω παρει και αυτην παλαιτερα στο Συγγρου 296 με πολυ καλες εντυπωσεις.
ΚΑι τελος η Ντιαννα, αρχοντικη Ρωσιδα μιλφαρα, ξανθια καλλιγραμμη, ηταν ελευθερη και την επελεξα σε μισαωρο προγραμμα.
ΠΟλυ καλη σε ολα. Οταν ευκαιρισω θα βαλω κριτικη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 721
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
εχουν και το καλο μασαζ ....καλη ομαδα
super team όντως!
Περασμα απο το μαγαζι της Σολωμου 70.Ευγενεστατη υποδοχη κερασμα ουισκακι.Κοπελες ηταν Μαιρη,Βανεσα,Ντιαννα και Ναταλι οπως τις εχουν περιγραψει πιο πανω.Περασμα με τη Βανεσα.Γνωστη απο το καταστημα της Ιερας οδου.Ρωσιδα milf που μιλα καλα ελληνικα.Μακρια μαυρα μαλια,λεπτη,καλο σωμα.Εξυπηρετικη,ευχαριστη καθοτι επικοινωνιακη και στο κυριως πιατο πολυ καλη.Ειχε τη διαθεση να περασω καλα.Θα ανεβασω αναλυτικη κριτικη μολις μπορεσω.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Ενημερωθηκα πως το καταστημα απο σημερα τρεχει μια προσφορα:
Στις 3 επισκεψεις , η 4η (επομενη δηλ) θα γινεται στην μιση τιμη.
Δηλ αν καποιος συμπληρωσει 3 επισκεχεις στο καταστημα (λογικα αυτο θα γινεται με καποια καρτα που θα δινει η κα Λιζα) στην 4η επισκεψη που θακανει οποιο προγραμμα και να επιλεξει θα πληρωσει μισοτιμης (αντι για 80 ευρω θα πληρωσει 40, η για το προγραμμα των 60 ευρω , θα πληρωσει 30)
Καλή κινηση απο το καταστημα!
Δηλ αν καποιος συμπληρωσει 3 επισκεχεις στο καταστημα (λογικα αυτο θα γινεται με καποια καρτα που θα δινει η κα Λιζα) στην 4η επισκεψη που θακανει οποιο προγραμμα και να επιλεξει θα πληρωσει μισοτιμης (αντι για 80 ευρω θα πληρωσει 40, η για το προγραμμα των 60 ευρω , θα πληρωσει 30)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Αυτά είναι!!!
πολυ καλη κινησηΕνημερωθηκα πως το καταστημα απο σημερα τρεχει μια προσφορα:
Η πιο αναπάντεχη προσφορά που έκανε (για λίγο) στο πρώην Σ 45, ήταν ότι στο φούλ πρόγραμμα νούρου , μαζί με την κοπέλα που επέλεγες σου έστελνε και μια ακόμη κοπέλα μέσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ως δώρο (και αν ήσουν γρήγορος προλάβαινες μέχρι και 3 εκτονώσεις). 100% price discount
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Mπορεί να βρεθεί μια νέα αντίστοιχη προσφορά να βγάλω διαρκείας....;;;Αυτές είναι προσφορές...Φαντάζομαι κάτι τέτοιο να ισχύσει ξαφνικά σε Σ42 ή Στ29 ή Μιχαλακοπούλου 179 και βουρκώνω...!!Η πιο αναπάντεχη προσφορά που έκανε (για λίγο) στο πρώην Σ 45, ήταν ότι στο φούλ πρόγραμμα νούρου , μαζί με την κοπέλα που επέλεγες σου έστελνε και μια ακόμη κοπέλα μέσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ως δώρο (και αν ήσουν γρήγορος προλάβαινες μέχρι και 3 εκτονώσεις). 100% price discount
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Σιγά ρε φίλε...
Συγκρατήσου μεγάλος άντρας βαζεις τα κλάματα...
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Φρόντισε εσύ αγαπητέ για κάτι σαν αυτό περιέγραψε ο συναγωνιστής (nuru πρόγραμμα 1 ώρας στα 100 € με έως και 3 εκτονώσεις) και εγώ σου κλαίω και γοερά σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι....!!!φαντάσου φίλε μου τέτοια προσφορά με Τζέσικα -Λέιλα για παράδειγμα...Μας το εύχομαι σε όλους μας, την στιγμή που σκάμε τα 70αρια και 80άρια για 45 λεπτά και μία εκτόνωση και σε ορισμένες περιπτώσεις και με μέτριες κορασίδες. Άσε με έστω να το φαντάζομαι, γιατί τέτοιο σενάριο υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας δυστυχώς.....Σιγά ρε φίλε...
Φρόντισε εσύ αγαπητέ για κάτι σαν αυτό περιέγραψε ο συναγωνιστής (nuru πρόγραμμα 1 ώρας στα 150€ οχι(x100x) με έως και 3 εκτονώσεις) και εγώ σου κλαίω και γοερά σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι....!!!φαντάσου φίλε μου τέτοια προσφορά με Τζέσικα -Λέιλα για παράδειγμα...Μας το εύχομαι σε όλους μας, την στιγμή που σκάμε τα 70αρια και 80άρια για 45 λεπτά και μία εκτόνωση και σε ορισμένες περιπτώσεις και με μέτριες κορασίδες. Άσε με έστω να το φαντάζομαι, γιατί τέτοιο σενάριο υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας δυστυχώς.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
νεα κοπελα στο καταστημα απο χθες
Ναταλια, Ρωσιδα μετριου αναστηματος, με αδυνατο καλο σωμα, ξανθλο καρε μαλλι και ανοιχτα ματια
ηλικια περιπου 33-34.
Δεν την εχω ξαναδει καπου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση.....
Ναταλια, Ρωσιδα μετριου αναστηματος, με αδυνατο καλο σωμα, ξανθλο καρε μαλλι και ανοιχτα ματια
ηλικια περιπου 33-34.
Δεν την εχω ξαναδει καπου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Σαββατο μεσημερι στο καταστημα!
Υποδοχη η Λιζα με σεξυ ολοσωμο φορεμα.
Κοπελες 4!
Ντιανα . Η Σεξυ εντυπωσιακη μιλφαρα Ρωσιδα. Ψιλη , καλλιγραμμη με ποδαρες. φορουσε γοβες και ενα φορεματακι κοντο κολαση. Πραγματικα πολυ εντυπωσιακη γυναικαρα
Βανεσα. Η ομορφη Ρωσιδα με τα ασιατικα χαρακτηριστικα. Με σπαστο σχετικα μακρυ καστανο μαλλι πλεον και με κοκκινες ψιλοτακουνες γοβες και αυτη
Ναταλι. Η νεα Ρωσιδα του καταστηματος. Μετριου αναστηματος, αδυνατη με πολυ γυμνασμενο σωμα (πρωην επαγγελματιας χορευτρια). Καρε ξανθο μαλλι , ομορφη παρουσια.
Αντζελα. Κανουργια κοπελα και αυτη στο καταστημα. Ομορφη αδυνατη νεαρη Ρουμανα με αδυνατο και καλλιγραμμο κορμι Μαυρο ισιο μακρυ μαλλι.
ελειπε με ρεπο η Ελληνιδα Μαιρη
Κοπελες 4!
Ντιανα . Η Σεξυ εντυπωσιακη μιλφαρα Ρωσιδα. Ψιλη , καλλιγραμμη με ποδαρες. φορουσε γοβες και ενα φορεματακι κοντο κολαση. Πραγματικα πολυ εντυπωσιακη γυναικαρα
Βανεσα. Η ομορφη Ρωσιδα με τα ασιατικα χαρακτηριστικα. Με σπαστο σχετικα μακρυ καστανο μαλλι πλεον και με κοκκινες ψιλοτακουνες γοβες και αυτη
Ναταλι. Η νεα Ρωσιδα του καταστηματος. Μετριου αναστηματος, αδυνατη με πολυ γυμνασμενο σωμα (πρωην επαγγελματιας χορευτρια). Καρε ξανθο μαλλι , ομορφη παρουσια.
Αντζελα. Κανουργια κοπελα και αυτη στο καταστημα. Ομορφη αδυνατη νεαρη Ρουμανα με αδυνατο και καλλιγραμμο κορμι Μαυρο ισιο μακρυ μαλλι.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Σαβατο μεσημερι στο καταστημα!
Κοπελες 4!
Επίσκεψη πρόσφατα.
Παρούσες Μαίρη ξανθιά ελληνίδα, γνώστη από άλλο μαγαζί αλλά νομίζω με κιλάκια παραπάνω.. Θα τιμηθεί άμεσα γιατί μου ξύπνησε αναμνήσεις.
Βανέσα μελαχροινή με ασιατικά γλυκά χαρακτηριστικά. Πολύ καλό μασαζ και πρόγραμμα ετιμήθη προσφάτως.
Ντιάνα με σούπερ μίνι, εχει τιμηθεί πολλές φορές, κλασσική αξία στο χώρο
Ναταλία γλυκιά ρωσίδα κοντούλα, πολύ γυμνασμένη, νέα στο χώρο και μία μελαχρινή μικρή που δεν θυμάμαι όνομα.
Πέρασμα με Ναταλία, πολύ καλό μασάζ, νέα στα μαγαζιά, στο πρόγραμμα ίσως πρέπει μερικοί πιο έμπειροι απο μένα να την στρώσουν στα πρώτα χιλιόμετρα. Μια γλυκανάλατη συνεδρία. Δεν κολλήσαμε στη χημεία.
Προσοχή!!! Το 50% στην τέταρτη επίσκεψη ισχύει εντός διμήνου και κρατάει λίστα με κωδικό-ψευδώνυμο, η πάντα ευγενική Λιζα.
Ως χώρος τέλος άψογος όπως πάντα στα μαγαζιά της Λίζας.
Παρούσες Μαίρη ξανθιά ελληνίδα, γνώστη από άλλο μαγαζί αλλά νομίζω με κιλάκια παραπάνω.. Θα τιμηθεί άμεσα γιατί μου ξύπνησε αναμνήσεις.
Βανέσα μελαχροινή με ασιατικά γλυκά χαρακτηριστικά. Πολύ καλό μασαζ και πρόγραμμα ετιμήθη προσφάτως.
Ντιάνα με σούπερ μίνι, εχει τιμηθεί πολλές φορές, κλασσική αξία στο χώρο
Ναταλία γλυκιά ρωσίδα κοντούλα, πολύ γυμνασμένη, νέα στο χώρο και μία μελαχρινή μικρή που δεν θυμάμαι όνομα.
Πέρασμα με Ναταλία, πολύ καλό μασάζ, νέα στα μαγαζιά, στο πρόγραμμα ίσως πρέπει μερικοί πιο έμπειροι απο μένα να την στρώσουν στα πρώτα χιλιόμετρα. Μια γλυκανάλατη συνεδρία. Δεν κολλήσαμε στη χημεία.
Προσοχή!!! Το 50% στην τέταρτη επίσκεψη ισχύει εντός διμήνου και κρατάει λίστα με κωδικό-ψευδώνυμο, η πάντα ευγενική Λιζα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
ωραια ενημερωση,
να συμπληρωσω πως πλεον το καταστημα λειτουργει το πρωι απο τις 11πμ και οχι απο τις 10 πμ
Επισης εχουν προστεθει 2 προγραμματα μασαζ:
body to body με ζεστο λαδι
και NURU με ειδικο τζελ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι....
Η Λίζα είχε "πεταχτεί" σε μία δουλίτσα...
Στο μαγαζί η μιλφάρα Μαίρη με την οποία πέρασα καθώς ήταν ο "στόχος" μου....
Μαζί της η Ντιάνα η ξανθιά ψηλή ρωσσίδα και η Βανέσσα η μελαχρινή...Λεπτομέρειες για την Μαίρη στην κριτική όπου ανεβαίνει...
Μαζί της η Ντιάνα η ξανθιά ψηλή ρωσσίδα και η Βανέσσα η μελαχρινή...Λεπτομέρειες για την Μαίρη στην κριτική όπου ανεβαίνει...
peperoniathens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 186
- Πόντοι
- 281
Η Λίζα ειναι μια κοντή χοντρή ουκρανίδα ?
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Η Λίζα ειναι μια κοντή χοντρή ουκρανίδα ?
Η Λίζα είναι ξανθιά με κοντό μαλλί και είναι υπεύθυνη του ιδρύματος...Δεν τη λες και χοντρή...
remoundosxrysostomos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Εγω εδω ψηφιζω ΒανεσαΕπίσκεψη σήμερα το μεσημέρι....