Νέα

Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

p133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
254
Πόντοι
20
Επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει καταχώριση στον κατάλογο για το Σολωμού 70, θα το δημοσιεύσω εδώ:

Ξενερωμένος από τις μετριότητες της Φυλής είπα να αναζητήσω την ηδονή στα παλιά λαδάδικα. Το μάτι μου έπεσε σε μια δημοσίευση του εν λόγω μαγαζιού όπου προς ευχάριστη έκπληξή μου είδα αρκετές καινούριες αφίξεις, ανάμεσα στις οποίες ξεχώριζε με διαφορά η Αλίνα. Πήρα το μακρύ δρόμο μέσα στον καύσωνα και φθάνοντας με υποδέχτηκε μια ευγενέστατη κοκκινομάλλα που δε δυσκολεύτηκα να καταλάβω ότι ήταν η ίδια. Αφού είδα και τις υπόλοιπες κοπέλες για τα τυπικά, επέλεξα μισάωρο πρόγραμμα γνωριμίας. Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι θα περάσω καλά, αλλά πάντα σε κυριεύει εκεί η ανασφάλεια της αμφιβολίας. Έκανα το μπάνιο μου στην ντουζιέρα να ξεπλύνω τον ιδρώτα και την περίμενα με την πετσέτα δεμένη γύρω από τη μέση. Ήρθε η Αλίνα χαμογελαστή και με ρώτησε αν θα ξεκινήσουμε με μασάζ. Της είπα να το αφήσουμε για το τέλος και χαιρετηθήκαμε με βαθύ χαμούρεμα να σπάσει ο πάγος. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα στα όρθια σαν παλιοί εραστές που είχαν να ιδωθούν μήνες. Σιγά σιγά κατέβηκε προς τα κάτω και μου πήρε μια υγρή και βαθιά τσιμπουκάρα συνοδευόμενη από γλείψιμο αρχιδιών που με έκανε να τα δω όλα. Ξεκινήσαμε να γαμιόμαστε άγρια πάνω στον καναπέ πρώτα ιεραποστολικά και μετά εγώ καθιστός με εκείνη πάνω μου. Τα γλωσσόφιλα, οι αγκαλιές και τα γλειψίματα έδιναν και έπαιρναν. Ο καναπές όμως ήταν στενός και δε βόλευε και έτσι συνεχίσαμε στο πάτωμα στα 4 μέχρι που μου κόπηκαν τα γόνατα, οπότε και γυρίσαμε μπρούμυτα. Τελικά κουράστηκα και της είπα να γυρίσουμε στον καναπέ, όπου έπιασα να τη γλείφω μανιασμένα ενώ ταυτόχρονα τον έπαιζα και έτσι ήρθε το τέλος. Ευτυχώς έμεινε λίγη ώρα και για μασάζ κι έτσι είχα τη χαρά να απολαύσω ένα από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Έχει πολύ δυνατό χέρι αντίθετα από το άνευρο μασάζ που σου κάνουν συνήθως που με το ζόρι το λες χάιδεμα. Οπότε για όσους ενδιαφέρονται για απλό μασάζ, προτείνεται. Εκεί πιάσαμε και λίγο την κουβέντα μέχρι που δυστυχώς ο χρόνο μας τελείωσε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για περισσότερη ώρα άλλη φορά. Σε γενικές γραμμές πρόκειται μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα, ερωτική, ευχάριστη, κοινωνική και πολύ επιδέξια. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Συμφωνώ με την κριτική σου φίλε, νομίζω ότι όσοι περνάνε μαζί της έχουμε την ίδια εμπειρία

• Like
Αντιδράσεις: vril

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ξέρω τις τιμές 60ευρω μισή 80 μια ώρα και το μόνο έξτρα anal 20. Αυτή που αναφέρεται πιο πάνω είναι φραγκοφονισσα... Έπρεπε να ζητήσεις άλλη αμέσως...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αυτές τις δύο μεγάλες να τις στείλουν για τα ένσημα και απόσυρση να φέρουν νέα μοντέλα, επίσης γύρω γύρω να έχει μαγκαλια, που έχει δλδ αλλά τι βράζουν ακριβώς; κάστανα καλαμπόκι κλπ να γίνει πιο ευχάριστος ο περίγυρος....

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Το ροστερ του καταστήματος είναι για απόσυρση.
Κρίμα γιατί έχουν περάσει καλά τεμάχια από το λαδαδικο αυτό.

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
20
Like
518
Πόντοι
4.440
Καλησπέρα παιδιά , αν εχει κάποιος το τηλ του μαγαζιου η της Αλινας ας μου το στειλει σε πμ γιατι θέλω να την επισκεφτώ.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
  • Like
Αντιδράσεις: taper

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Καλησπέρα παιδιά , αν εχει κάποιος το τηλ του μαγαζιου η της Αλινας ας μου το στειλει σε πμ γιατι θέλω να την επισκεφτώ.
Ανοιξε άλλο μαγαζί? Η δεν λέμε για την Αλίνα που άνοιξε για λίγο ένα και το έκλεισε?

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
20
Like
518
Πόντοι
4.440

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Μιλάμε για την Αλινα που δούλευε στους Αμπελοκηπους και τωρα δουλεύει εδώ .
Πολύ καλή πληροφόρηση.
Δεν ήξερα ότι εργάζεται πλέον σε αυτό το ελαιοτριβείο

• Like
Αντιδράσεις: taper

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Μια νέα λαδοκόρη τη Μαργκω, που υποτίθεται ότι θα ανανέωνε το ροστερ του μαγαζιού, γιατί την εξαφάνισαν?

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Μια νέα λαδοκόρη τη Μαργκω, που υποτίθεται ότι θα ανανέωνε το ροστερ του μαγαζιού, γιατί την εξαφάνισαν?
Μπορεί να το δοκίμασε και να μην της άρεσε.. γιαυτό πάμε γρήγορα στις καινούργιες γιατί μπορει να φύγουν!

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
σούπερ έκπληξη σήμερα με περίμενε στο Σολωμού. πέρασα να δω Αλινα και μου παρουσίαση καινούργιο μπουμπούκι εκ Ρωσίας! Χριστίνα κανονικό ανάστημα αδύνατη ξανθιά με λευκή επιδερμίδα κορμάρα και νεότατη! περίπου 23 ετών. φοβερό μωρό. με ενημέρωσε θα είναι εκεί καθημερινά 1 μεσημέρι με 7 το βράδυ η συγκεκριμένη. άλλο επίπεδο κοπέλα εμφανισιακά τουλάχιστον...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
σούπερ έκπληξη σήμερα με περίμενε στο Σολωμού. πέρασα να δω Αλινα και μου παρουσίαση καινούργιο μπουμπούκι εκ Ρωσίας! Χριστίνα κανονικό ανάστημα αδύνατη ξανθιά με λευκή επιδερμίδα κορμάρα και νεότατη! περίπου 23 ετών. φοβερό μωρό. με ενημέρωσε θα είναι εκεί καθημερινά 1 μεσημέρι με 7 το βράδυ η συγκεκριμένη. άλλο επίπεδο κοπέλα εμφανισιακά τουλάχιστον...
πολύ καλή πληροφορία...η Αλίνα είναι τλκ εκεί ακόμη...είναι και λίγο δύσκολο το κέντρο για καταδρωμική

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Πέρασα σήμερα και μου είπαν ότι το μπουμπούκι σταμάτησε. Τσάμπα η ταλαιπωρία...
Τι γίνεται σ'αυτο το μαγαζί? Δε μπορεί να έχει ένα πιπίνι στο ροστερ?

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Πέρασα σήμερα και μου είπαν ότι το μπουμπούκι σταμάτησε. Τσάμπα η ταλαιπωρία...
Τι γίνεται σ'αυτο το μαγαζί? Δε μπορεί να έχει ένα πιπίνι στο ροστερ?
πολύ δύσκολο και να βρουνε καινούργιες κοπέλες αλλά και να τις κρατήσουν τα μαγαζια

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
πολύ δύσκολο και να βρουνε καινούργιες κοπέλες αλλά και να τις κρατήσουν τα μαγαζια
Από το ωράριο που έγραψες. μήπως και αυτη από στριπτίζ ? Βέβαια όπως γράφει ο φίλος απεχώρησε ?! Κάποιες φορές ισχύει το ¨ too good to be true "

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072