apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.588
- Πόντοι
- 456
Μπραβο !!! οπως και να εχει ηταν απο τα πιο δυνατα κομματια στο χωρο αυτο !!!!!!!!!!!Εγκυος εμαθα..
Μπραβο !!! οπως και να εχει ηταν απο τα πιο δυνατα κομματια στο χωρο αυτο !!!!!!!!!!!Εγκυος εμαθα..
Αυτη ηταν καυλιαρα ??Άσε τις πιτσιρίκες , οι μιλφ έχουν το ζουμί
Φοβερή τυπιισα η Βανέσα απωλιά αλλά χαλάλι της!. .Μπραβο !!! οπως και να εχει ηταν απο τα πιο δυνατα κομματια στο χωρο αυτο !!!!!!!!!!!
Με εσένα όλες καυλώνουν ??Αυτη ηταν καυλιαρα ??
Ναι ειδικα οταν παιρνουν το 80 αριΦοβερή τυπιισα η Βανέσα σπηλιά αλλά χαλάλι της!. .
Με εσένα όλες καυλώνουν ??
Δεν ειναι ολα τα 80αρια ιδια , και αν μιλαμε για την Βανεσα αστο το 10 το καλο μακραν !!Ναι ειδικα οταν παιρνουν το 80 αρι
Σταζουν ?????
οχι δεν ειναι η παλια Μαιρη η Ελληνιδα, ειναι αλληη Μαίρη είναι το μιλφάκι που ήταν παλιά εκεί ή είναι καιρνούργια?
Ας έρθω τώρα στην κ. Λίζα η οποία όταν άνοιγε την πόρτα ήταν πάντα ευγενέστατη (τώρα νομίζω έχει και το Φραντζή).
Κυρία Λίζα πως βάζεις μία τέτοια κοπέλα στο μαγαζί σου που δεν σέβετε τον πελάτη, δεν σέβετε τα χρήματα που δίνει ούτε βέβαια και το μαγαζί που της δίνει δουλειά. Λυπάμαι γιατί έτσι γινόταν συχνά το 1990.
Προσοχή λοιπόν αγαπητοί μου. Εγώ σας προειδοποίηση. Αλλοιώς θα κάνει και άλλο σπίτι από τις μαλακίες μας. (αν λέει αλήθεια)
Α έχει βγάλει και το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. ¨Έτσι λέει"
Το πανεπιστημιο της παρτουζας εχει βγαλει η παλιοπατσαβουρα. Αντε με την καθε χαμουρα που δε σεβεται τα λεφτα μαςΑς έρθω τώρα στην κ. Λίζα η οποία όταν άνοιγε την πόρτα ήταν πάντα ευγενέστατη (τώρα νομίζω έχει και το Φραντζή).
Κυρία Λίζα πως βάζεις μία τέτοια κοπέλα στο μαγαζί σου που δεν σέβετε τον πελάτη, δεν σέβετε τα χρήματα που δίνει ούτε βέβαια και το μαγαζί που της δίνει δουλειά. Λυπάμαι γιατί έτσι γινόταν συχνά το 1990.
Προσοχή λοιπόν αγαπητοί μου. Εγώ σας προειδοποίηση. Αλλοιώς θα κάνει και άλλο σπίτι από τις μαλακίες μας. (αν λέει αλήθεια)
Α έχει βγάλει και το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. ¨Έτσι λέει"
Μαυρο!!!!Λοιπόν έχω πολλά χρόνια να γράψω αλλά σήμερα μετά από αυτό που είδα και έπαθα λέω να σας ενημερώσω για να έχουν γνώση αυτοί που θα με διαβάσουν.
Βασικά συνεχίζω αλλά πολύ αραιά τις επισκέψεις μου σε μαζατσίδικα αλλά δεν γράφω γιατί γενικά το επίπεδο των υπηρεσιών είναι αρκετά καλό στα μαγαζιά αυτά.
Σήμερα όμως γύρισα 30 χρόνια πίσω και εξηγώ:
Επίσκεψη στο μαγαζί της κυρίας Λίζας. Πάντα με καλές αναμνήσεις.
Στην πόρτα η Αλίνα πρώην εργαζόμενη στης Λιούντας.
Παρούσα και η Εύα επίσης από της κ. Λιούντας. Επίσης μία μεγάλη σε ηλικία κυρία της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα. Τέλος και μία σαρανταπεντάρα κινέζα η οποία όταν πέρασε από το δωμάτιο υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια.
Και με ένα μικρό δωράκι μου είπε ""ότι θέλεις""
Την επέλεξα λοιπόν και σε λίγο ήρθε. Καθόμουν στον καναπέ αλλά μου έδωσε εντολή επίμονα να ξαπλώσω στο μασαζοκρέβατο. Θα κάνω ένα μπανάκι μου είπε και σκέφτηκα ότι πόσο καθαρή πρέπει να είναι. Βέβαια έκανε μπανάκι μόνο με νερό. Και έχει σημασία αυτό όπως θα διαβάσετε παρακάτω.
Τελικά ξάπλωσα και άρχισε κατευθείαν να τον παίζει. Άντε και κανένα φιλί στην κοιλιά. Μετά πίπα σε μία παγωμένη ατμόσφαιρα. Και με την υπόδςιξή μου και γλύψιμο @@. Για 2 λεπτά.
Λέω ας αναλάβω πρωτοβουλία και της λέω κανένα φιλάκι? Απάντηση: Δεν έχει φιλιά. Μόνο στο λαιμό. Στο στόμα είναι έξτρα. Πάω να της βάλω λίγο δάκτυλο από πίσω και μου λέει "ε αυτό είναι έξτρα" Λέω ο. κ. ένα 20ρικο. (ο μαλάκας)
Μου λέει τώρα όμως. Και της το δίνω αν και έχω τριαντακονταετει προυπηρεσία στα μαζατζίδικα. Μετά από αυτά βέβαια δυσκολία στο σήκωμα του εργαλείου. Σκέφτομαι να την χαλαρώσω και κατεβαίνω για να της το γλύψω λίγο. Ρε μάγκες μύριζε τσίσα. Ούτε πλύθηκε λίγο με σαπούνι. Τελικά χειρομαλακτικώς τελείωσα.
Ακούστε τώρα. Λέω είσαι από τις χειρότερες κοπέλες που γνώρισα. Απάντηση: ΧΕΣΤΙΚΑ. Λέω "πως θα σε ξαναπάρει πελάτης έτσι? Απάντηση: εγώ έχω κάνει ένα σπίτι 250.000 ευρώ. Εμένα μου δίνουν 200 ευρώ να με γαμήσουν.
Ντύθηκα και έφυγα.
Οταν οι κριτικες πιανουν τοπο..Το καλό είναι πως μετά από αυτό το περιστατικό έμαθα πως την έδιωξαν από το μαγαζί οπότε θα γλυτώσουν τουλάχιστον στο μέλλον άλλοι συναγωνιστές.
Έτσι πρεπειΟταν οι κριτικες πιανουν τοπο..
Εμείς το κάναμε αυυο το έγκλημα, όποιος μπορεί να μάθει κάτι απο αυτή την ιστορία, ας μάθει....Λοιπόν έχω πολλά χρόνια να γράψω αλλά σήμερα μετά από αυτό που είδα και έπαθα λέω να σας ενημερώσω για να έχουν γνώση αυτοί που θα με διαβάσουν.
Βασικά συνεχίζω αλλά πολύ αραιά τις επισκέψεις μου σε μαζατσίδικα αλλά δεν γράφω γιατί γενικά το επίπεδο των υπηρεσιών είναι αρκετά καλό στα μαγαζιά αυτά.
Σήμερα όμως γύρισα 30 χρόνια πίσω και εξηγώ:
Επίσκεψη στο μαγαζί της κυρίας Λίζας. Πάντα με καλές αναμνήσεις.
Στην πόρτα η Αλίνα πρώην εργαζόμενη στης Λιούντας.
Παρούσα και η Εύα επίσης από της κ. Λιούντας. Επίσης μία μεγάλη σε ηλικία κυρία της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα. Τέλος και μία σαρανταπεντάρα κινέζα η οποία όταν πέρασε από το δωμάτιο υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια.
Και με ένα μικρό δωράκι μου είπε ""ότι θέλεις""
Την επέλεξα λοιπόν και σε λίγο ήρθε. Καθόμουν στον καναπέ αλλά μου έδωσε εντολή επίμονα να ξαπλώσω στο μασαζοκρέβατο. Θα κάνω ένα μπανάκι μου είπε και σκέφτηκα ότι πόσο καθαρή πρέπει να είναι. Βέβαια έκανε μπανάκι μόνο με νερό. Και έχει σημασία αυτό όπως θα διαβάσετε παρακάτω.
Τελικά ξάπλωσα και άρχισε κατευθείαν να τον παίζει. Άντε και κανένα φιλί στην κοιλιά. Μετά πίπα σε μία παγωμένη ατμόσφαιρα. Και με την υπόδςιξή μου και γλύψιμο @@. Για 2 λεπτά.
Λέω ας αναλάβω πρωτοβουλία και της λέω κανένα φιλάκι? Απάντηση: Δεν έχει φιλιά. Μόνο στο λαιμό. Στο στόμα είναι έξτρα. Πάω να της βάλω λίγο δάκτυλο από πίσω και μου λέει "ε αυτό είναι έξτρα" Λέω ο. κ. ένα 20ρικο. (ο μαλάκας)
Μου λέει τώρα όμως. Και της το δίνω αν και έχω τριαντακονταετει προυπηρεσία στα μαζατζίδικα. Μετά από αυτά βέβαια δυσκολία στο σήκωμα του εργαλείου. Σκέφτομαι να την χαλαρώσω και κατεβαίνω για να της το γλύψω λίγο. Ρε μάγκες μύριζε τσίσα. Ούτε πλύθηκε λίγο με σαπούνι. Τελικά χειρομαλακτικώς τελείωσα.
Ακούστε τώρα. Λέω είσαι από τις χειρότερες κοπέλες που γνώρισα. Απάντηση: ΧΕΣΤΙΚΑ. Λέω "πως θα σε ξαναπάρει πελάτης έτσι? Απάντηση: εγώ έχω κάνει ένα σπίτι 250.000 ευρώ. Εμένα μου δίνουν 200 ευρώ να με γαμήσουν.
Ντύθηκα και έφυγα.
Πίσσα και κατράμι...Μαυρο!!!!