Νέα

Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.531
Πόντοι
42.697

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
η Μαίρη είναι το μιλφάκι που ήταν παλιά εκεί ή είναι καιρνούργια?

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.531
Πόντοι
42.697

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει καταχώριση στον κατάλογο για το Σολωμού 70, θα το δημοσιεύσω εδώ:

Ξενερωμένος από τις μετριότητες της Φυλής είπα να αναζητήσω την ηδονή στα παλιά λαδάδικα. Το μάτι μου έπεσε σε μια δημοσίευση του εν λόγω μαγαζιού όπου προς ευχάριστη έκπληξή μου είδα αρκετές καινούριες αφίξεις, ανάμεσα στις οποίες ξεχώριζε με διαφορά η Αλίνα. Πήρα το μακρύ δρόμο μέσα στον καύσωνα και φθάνοντας με υποδέχτηκε μια ευγενέστατη κοκκινομάλλα που δε δυσκολεύτηκα να καταλάβω ότι ήταν η ίδια. Αφού είδα και τις υπόλοιπες κοπέλες για τα τυπικά, επέλεξα μισάωρο πρόγραμμα γνωριμίας. Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι θα περάσω καλά, αλλά πάντα σε κυριεύει εκεί η ανασφάλεια της αμφιβολίας. Έκανα το μπάνιο μου στην ντουζιέρα να ξεπλύνω τον ιδρώτα και την περίμενα με την πετσέτα δεμένη γύρω από τη μέση. Ήρθε η Αλίνα χαμογελαστή και με ρώτησε αν θα ξεκινήσουμε με μασάζ. Της είπα να το αφήσουμε για το τέλος και χαιρετηθήκαμε με βαθύ χαμούρεμα να σπάσει ο πάγος. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα στα όρθια σαν παλιοί εραστές που είχαν να ιδωθούν μήνες. Σιγά σιγά κατέβηκε προς τα κάτω και μου πήρε μια υγρή και βαθιά τσιμπουκάρα συνοδευόμενη από γλείψιμο αρχιδιών που με έκανε να τα δω όλα. Ξεκινήσαμε να γαμιόμαστε άγρια πάνω στον καναπέ πρώτα ιεραποστολικά και μετά εγώ καθιστός με εκείνη πάνω μου. Τα γλωσσόφιλα, οι αγκαλιές και τα γλειψίματα έδιναν και έπαιρναν. Ο καναπές όμως ήταν στενός και δε βόλευε και έτσι συνεχίσαμε στο πάτωμα στα 4 μέχρι που μου κόπηκαν τα γόνατα, οπότε και γυρίσαμε μπρούμυτα. Τελικά κουράστηκα και της είπα να γυρίσουμε στον καναπέ, όπου έπιασα να τη γλείφω μανιασμένα ενώ ταυτόχρονα τον έπαιζα και έτσι ήρθε το τέλος. Ευτυχώς έμεινε λίγη ώρα και για μασάζ κι έτσι είχα τη χαρά να απολαύσω ένα από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Έχει πολύ δυνατό χέρι αντίθετα από το άνευρο μασάζ που σου κάνουν συνήθως που με το ζόρι το λες χάιδεμα. Οπότε για όσους ενδιαφέρονται για απλό μασάζ, προτείνεται. Εκεί πιάσαμε και λίγο την κουβέντα μέχρι που δυστυχώς ο χρόνο μας τελείωσε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για περισσότερη ώρα άλλη φορά. Σε γενικές γραμμές πρόκειται μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα, ερωτική, ευχάριστη, κοινωνική και πολύ επιδέξια. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Λοιπόν έχω πολλά χρόνια να γράψω αλλά σήμερα μετά από αυτό που είδα και έπαθα λέω να σας ενημερώσω για να έχουν γνώση αυτοί που θα με διαβάσουν.
Βασικά συνεχίζω αλλά πολύ αραιά τις επισκέψεις μου σε μαζατσίδικα αλλά δεν γράφω γιατί γενικά το επίπεδο των υπηρεσιών είναι αρκετά καλό στα μαγαζιά αυτά.
Σήμερα όμως γύρισα 30 χρόνια πίσω και εξηγώ:
Επίσκεψη στο μαγαζί της κυρίας Λίζας. Πάντα με καλές αναμνήσεις.
Στην πόρτα η Αλίνα πρώην εργαζόμενη στης Λιούντας.
Παρούσα και η Εύα επίσης από της κ. Λιούντας. Επίσης μία μεγάλη σε ηλικία κυρία της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα. Τέλος και μία σαρανταπεντάρα κινέζα η οποία όταν πέρασε από το δωμάτιο υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια.
Και με ένα μικρό δωράκι μου είπε ""ότι θέλεις""
Την επέλεξα λοιπόν και σε λίγο ήρθε. Καθόμουν στον καναπέ αλλά μου έδωσε εντολή επίμονα να ξαπλώσω στο μασαζοκρέβατο. Θα κάνω ένα μπανάκι μου είπε και σκέφτηκα ότι πόσο καθαρή πρέπει να είναι. Βέβαια έκανε μπανάκι μόνο με νερό. Και έχει σημασία αυτό όπως θα διαβάσετε παρακάτω.
Τελικά ξάπλωσα και άρχισε κατευθείαν να τον παίζει. Άντε και κανένα φιλί στην κοιλιά. Μετά πίπα σε μία παγωμένη ατμόσφαιρα. Και με την υπόδςιξή μου και γλύψιμο @@. Για 2 λεπτά.
Λέω ας αναλάβω πρωτοβουλία και της λέω κανένα φιλάκι? Απάντηση: Δεν έχει φιλιά. Μόνο στο λαιμό. Στο στόμα είναι έξτρα. Πάω να της βάλω λίγο δάκτυλο από πίσω και μου λέει "ε αυτό είναι έξτρα" Λέω ο. κ. ένα 20ρικο. (ο μαλάκας)
Μου λέει τώρα όμως. Και της το δίνω αν και έχω τριαντακονταετει προυπηρεσία στα μαζατζίδικα. Μετά από αυτά βέβαια δυσκολία στο σήκωμα του εργαλείου. Σκέφτομαι να την χαλαρώσω και κατεβαίνω για να της το γλύψω λίγο. Ρε μάγκες μύριζε τσίσα. Ούτε πλύθηκε λίγο με σαπούνι. Τελικά χειρομαλακτικώς τελείωσα.
Ακούστε τώρα. Λέω είσαι από τις χειρότερες κοπέλες που γνώρισα. Απάντηση: ΧΕΣΤΙΚΑ. Λέω "πως θα σε ξαναπάρει πελάτης έτσι? Απάντηση: εγώ έχω κάνει ένα σπίτι 250.000 ευρώ. Εμένα μου δίνουν 200 ευρώ να με γαμήσουν.
Ντύθηκα και έφυγα.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Ας έρθω τώρα στην κ. Λίζα η οποία όταν άνοιγε την πόρτα ήταν πάντα ευγενέστατη (τώρα νομίζω έχει και το Φραντζή).
Κυρία Λίζα πως βάζεις μία τέτοια κοπέλα στο μαγαζί σου που δεν σέβετε τον πελάτη, δεν σέβετε τα χρήματα που δίνει ούτε βέβαια και το μαγαζί που της δίνει δουλειά. Λυπάμαι γιατί έτσι γινόταν συχνά το 1990.
Προσοχή λοιπόν αγαπητοί μου. Εγώ σας προειδοποίηση. Αλλοιώς θα κάνει και άλλο σπίτι από τις μαλακίες μας. (αν λέει αλήθεια)
Α έχει βγάλει και το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. ¨Έτσι λέει"

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.855
Πόντοι
6.030
Το πανεπιστημιο
Ας έρθω τώρα στην κ. Λίζα η οποία όταν άνοιγε την πόρτα ήταν πάντα ευγενέστατη (τώρα νομίζω έχει και το Φραντζή).
Κυρία Λίζα πως βάζεις μία τέτοια κοπέλα στο μαγαζί σου που δεν σέβετε τον πελάτη, δεν σέβετε τα χρήματα που δίνει ούτε βέβαια και το μαγαζί που της δίνει δουλειά. Λυπάμαι γιατί έτσι γινόταν συχνά το 1990.
Προσοχή λοιπόν αγαπητοί μου. Εγώ σας προειδοποίηση. Αλλοιώς θα κάνει και άλλο σπίτι από τις μαλακίες μας. (αν λέει αλήθεια)
Το πανεπιστημιο της παρτουζας εχει βγαλει η παλιοπατσαβουρα. Αντε με την καθε χαμουρα που δε σεβεται τα λεφτα μας

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.531
Πόντοι
42.697
Αγαπητέ φίλε anat190
Το μαγαζί στην Σολωμού δεν ανήκει πλέον στην κύρια Λίζα οπότε μην τα βάζεις μαζί της. Εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον το δουλεύει άλλη διεύθυνση.
Επίσης η συγκεκριμένη κοπέλα είναι όντως προβληματική και γνωρίζω πως και σε άλλα μαγαζιά που έχει περάσει καθότι γυρολόγος τα έχει κάνει μπαχαλο. Δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση....
Το καλό είναι πως μετά από αυτό το περιστατικό έμαθα πως την έδιωξαν από το μαγαζί οπότε θα γλυτώσουν τουλάχιστον στο μέλλον άλλοι συναγωνιστές.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.065
Πόντοι
25.186
Λοιπόν έχω πολλά χρόνια να γράψω αλλά σήμερα μετά από αυτό που είδα και έπαθα λέω να σας ενημερώσω για να έχουν γνώση αυτοί που θα με διαβάσουν.
Βασικά συνεχίζω αλλά πολύ αραιά τις επισκέψεις μου σε μαζατσίδικα αλλά δεν γράφω γιατί γενικά το επίπεδο των υπηρεσιών είναι αρκετά καλό στα μαγαζιά αυτά.
Παρούσα και η Εύα επίσης από της κ. Λιούντας. Επίσης μία μεγάλη σε ηλικία κυρία της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα. Τέλος και μία σαρανταπεντάρα κινέζα η οποία όταν πέρασε από το δωμάτιο υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια.
Την επέλεξα λοιπόν και σε λίγο ήρθε. Καθόμουν στον καναπέ αλλά μου έδωσε εντολή επίμονα να ξαπλώσω στο μασαζοκρέβατο. Θα κάνω ένα μπανάκι μου είπε και σκέφτηκα ότι πόσο καθαρή πρέπει να είναι. Βέβαια έκανε μπανάκι μόνο με νερό. Και έχει σημασία αυτό όπως θα διαβάσετε παρακάτω.
Τελικά ξάπλωσα και άρχισε κατευθείαν να τον παίζει. Άντε και κανένα φιλί στην κοιλιά. Μετά πίπα σε μία παγωμένη ατμόσφαιρα. Και με την υπόδςιξή μου και γλύψιμο @@. Για 2 λεπτά.
Λέω ας αναλάβω πρωτοβουλία και της λέω κανένα φιλάκι? Απάντηση: Δεν έχει φιλιά. Μόνο στο λαιμό. Στο στόμα είναι έξτρα. Πάω να της βάλω λίγο δάκτυλο από πίσω και μου λέει "ε αυτό είναι έξτρα" Λέω ο. κ. ένα 20ρικο. (ο μαλάκας)
Μου λέει τώρα όμως. Και της το δίνω αν και έχω τριαντακονταετει προυπηρεσία στα μαζατζίδικα. Μετά από αυτά βέβαια δυσκολία στο σήκωμα του εργαλείου. Σκέφτομαι να την χαλαρώσω και κατεβαίνω για να της το γλύψω λίγο. Ρε μάγκες μύριζε τσίσα. Ούτε πλύθηκε λίγο με σαπούνι. Τελικά χειρομαλακτικώς τελείωσα.
Ακούστε τώρα. Λέω είσαι από τις χειρότερες κοπέλες που γνώρισα. Απάντηση: ΧΕΣΤΙΚΑ. Λέω "πως θα σε ξαναπάρει πελάτης έτσι? Απάντηση: εγώ έχω κάνει ένα σπίτι 250.000 ευρώ. Εμένα μου δίνουν 200 ευρώ να με γαμήσουν.
Ντύθηκα και έφυγα.
Μαυρο!!!!

cloud

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
146
Πόντοι
0
Το καλό είναι πως μετά από αυτό το περιστατικό έμαθα πως την έδιωξαν από το μαγαζί οπότε θα γλυτώσουν τουλάχιστον στο μέλλον άλλοι συναγωνιστές.
Οταν οι κριτικες πιανουν τοπο..

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.041
Πόντοι
4.415
Μιλάμε για το μασάζ στον 1ο όροφο; ένα κουδούνι μόνο; πανεύκολο!

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.041
Πόντοι
4.415
Εμένα μια ξανθιά μου άνοιξε και υπήρχε στο χώρο μια πετιτ μελαχρινή και άλλη μια ξανθιά γκιλφ πριν την απόσυρση, αυτές να τις στέλνουν στη μέριμνα, τι φταίμε εμείς;

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.041
Πόντοι
4.415
Η πρώτη ξανθιά few extra pounds φάτσα καλη σα γουρουνάκι του γάλακτος χάχα... Χχχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντε, τα λέμε ξανά!!!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.014
Πόντοι
96
Ντύθηκα και έφυγα.
Εμείς το κάναμε αυυο το έγκλημα, όποιος μπορεί να μάθει κάτι απο αυτή την ιστορία, ας μάθει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom