Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (1 μέλη και 90 επισκέπτες)

SexEd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Νομίζω έχουν ξαναρωτήσει για την Ιρις εδώ. Εγώ την είχα πάρει πριν 2-3 μήνες, καλό σώμα αλλά όχι πολύ συμμετοχή.
Επίσης αν θυμάμαι καλά είχε και θέμα "μη μου πειράζετε πολύ τους βύζους" και καλά ευαίσθητες ρώγες.
Για φλωσόφιλα, απόσο ξέρω εγώ απλά δεν παίζει.  :)

Υ.Γ.: με μια μικρή αναζήτηση σου βρήκα και το ποστ που λέω πιο πάνω

Σε ευχαριστώ πολύ παίχτη, ξέρουμε μήπως αλλάζουνε βάρδιες; Η είναι συνεχεία η Ιρις βραδινή ; Αν ναι τότε κρίμα γιατί είναι ποιο διακριτικό από τα αλλά στον παραλιακό δρόμο. Για την Λίλη διαβαζω καλά σχόλια αλλά δεν μας βοηθάει η τοποθεσία  :undecided:

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
Η λιλη φιλε κανει κρεββάτι απο τις λιγες!!!

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Νομίζω έχουν ξαναρωτήσει για την Ιρις εδώ. Εγώ την είχα πάρει πριν 2-3 μήνες, καλό σώμα αλλά όχι πολύ συμμετοχή.
Επίσης αν θυμάμαι καλά είχε και θέμα "μη μου πειράζετε πολύ τους βύζους" και καλά ευαίσθητες ρώγες.
Για φλωσόφιλα, απόσο ξέρω εγώ απλά δεν παίζει.  :)

Υ.Γ.: με μια μικρή αναζήτηση σου βρήκα και το ποστ που λέω πιο πάνω
Τι έγινε ρε φίλε;εκανε αυξηση στήθους;;εγω οταν την ειχα παρει, ειχε κατι μικρα βυζακια,δεν τα κοιτουσα καν..ξενερα σκετη..50% στυση,πηγα να της ριξω ενα πεταχτο,κατευθειαν γυρισε το μαγουλο..την σφυροκοπουσα αγρια για πολυ ωρα,αλλα δεν καταφερα να τελειωσω...οσα χρωματα μαλλιων και να αλλαξει,οτι επεμβασεις και να κανει,εμενα αυτη η γυναικα δεν θα με καυλώνει ποτέ..κι απορω γιατι την εχουν και δουλευει τοσο καιρό σε αυτο το μαγαζί...εχει τοση πελατεία;;;

hatdio

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω άλλη λέμε; Η Ιρις δήλωνε Ισπανίδα με νορμαλ βυζί, ούτε μεγάλο ούτε μικρό, ότι πρέπει για χούφτωμα :P
Και μάλιστα έχει ξαναδουλέψει και παλιότερα εκεί στην Αινικολιώτη, πέρυσι ίσως και προπέρυσι.

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Δεν ξέρω άλλη λέμε; Η Ιρις δήλωνε Ισπανίδα με νορμαλ βυζί, ούτε μεγάλο ούτε μικρό, ότι πρέπει για χούφτωμα :P
Και μάλιστα έχει ξαναδουλέψει και παλιότερα εκεί στην Αινικολιώτη, πέρυσι ίσως και προπέρυσι.
Την ιδια λεμε..φλεβαρη του 17 την ειχα παρει...τοτε ειχε καταμαυρα μαλλια.. εχει μεγαλο πισινο...αυτο θυμαμαι εγώ..οποιοι την πηραν τοτε,θα το επιβεβαιωσουν πως ειναι η ίδια.

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Απλως ακουσα για βύζους και λεω μηπως εκανε αυξηση..δεν την εχω ξαναεπισκεπτει..οι μαλακιες, μια φορά γίνονται.

alexherpk

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
63
Πόντοι
0
Πράμα νέο είχαμε παιδιά...?

Elamesa1

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
159
Πόντοι
1
περνοντας με το αμαξι απο εξω εχτες μια χαρα ανοικτα τα ειδα!

smurnios

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Το ξωτικό...

Πέρασμα χτες από Χανιώπορτα.

Η τσατσά αδιάφορη

Κάθομαι στο σαλόνι και ξαφνικά εμφανίζεται ένα ξωτικό.

Ξανθό με δυσανάλογα προσόντα πάνω της, σαν να είχες κάνει ζουμ  στην περιφέρεια.

Πρόσωπο μάπα. Βυζί ανύπαρκτο και πεσμένο.

Πραγματικά θα έπρεπε να με πληρώσει για να πάω μαζί της.

Έφυγα τρέχοντας. Το εν λόγο σπίτι, έχει χάσει εντελώς την ταυτότητα του.

Κρίμα.

mix24

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
φιλε σιγουρα λες για μια με ονομα ΝΙΝΑ ...Πριν λιγες μερες ήμουν ηρακλειο και εκανα μια βολτα απο ολα...πηγα εκει περιμενα βγηκε η τυπισσα και βαζω φιλε τα ποδια στον ώμο και ακομα τρεχω...εχει παει φιλος με αυτην και η τυπισσα ειναι μακραν άχρηστη οσο δεν παει...πριν καιρο στο ιδιο μαγαζι ειχα δει μια με ονομα λενα αν θυμαμαι καλα...και κανω τη μαλακια να μπω...οκ φιλε την παρατησα και εφυγα...το μαγαζακι αυτο εχει πεσει τοσο μα τοσο χαμηλα που πλεον δεν παιζει ουτε απο εξω να περασω ξανα...παραλιακη που πηγα στο ενα η μουναρα η αντζελα και στο αλλο η αλλη μουναρα η λιλι...κριμα για χανιωπορτα γιατι εχει γραψει ιστορια και εχει φερει θεομουνα πολλα κατα το παρελθον και πλεον φερνει  μπαζα αλλα και άχρηστες στο να γαμηθουν

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Μαγκες, εγώ με τη Νίνα,περασα καλά.

smurnios

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ να δεις πως έτρεχα, πήγα φτιαγμένος και τελικά ξενέρωσα...
Όντως έχει πέσει στα τάρταρα το συγκεκριμένο μαγαζί.
Παραλιακή η Άντζελα είναι όπως κοιτάμε Αριστερά?
Τη Λίλη την έχω πάρει καλή, αλλά προσποιείται...
Επίσης όποιος ξέρει για βάρδιες ας ενημερώσει...
Α η Άντζελα είναι μελαχρινή?
Μια περιγραφή θα βοηθούσε...

alleniverson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω με τον Μανο.Πριν μερικους μηνες συναντησα καποια Νινα απο την Μολδαβια και περασα τελεια.Μηπως προκειται για συνωνυμια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom