Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 613K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Ειχα βρεθει περισυ το καλοκαιρι ενα διαστημα Ηρακλειο. Ισως το χειροτερο μερος της Ελλαδας σε θεμα μπουρδελου. Στους 5 οικους που εντοπισαμε ολους και ολους μονο ενας ηταν καπως καθαρος εκει σε ενα στενο που ειναι και καπως απομερος ολοι οι υπολοιποι μεσα στην μπιχλα και την βρωμια , οι πουτανες αστειες εως και ακραια σκατομπαζα ζητανε 30ευρα ενω ουσιαστικα δεν κανουν ουτε για 10ρικο. Μαλιστα ειχα πετυχει μια που δουλευε μεταξουργειο με 10ρικο πριν 2, 3 χρονια και εκει ενω ειχε καταληξει ακομα πιο χοντρη και ασχημη ηθελε 30.
Στην παραλιακη στο παγκρητιο σταδιο κοντα ειδαμε κατι τραβελια και βρωμοπουστες που εξωτερικα μοιαζαν με γυναικες τωρα δεν κοβω και τα αρχιδια μου δεν ξερω. Εγω φοβηθηκα να πλησιασω
Αυτα.
Δηλαδη δραμα

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Να το ανοιξω το θρεντ;

Δεν έχει νόημα... Εκτός αν ενημερώνεις για τις βάρδιες και τα κορίτσια... Αν είσαι πελάτης πες τους ότι γράφεις στο σάιτ και ότι θα ανοίξεις σχετικό θέμα. Μπορεί να ενδιαφερθούν να ποζάρουν στο φωτογραφικό σου φακό..

mix24

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχει νόημα... Εκτός αν ενημερώνεις για τις βάρδιες και τα κορίτσια... Αν είσαι πελάτης πες τους ότι γράφεις στο σάιτ και ότι θα ανοίξεις σχετικό θέμα. Μπορεί να ενδιαφερθούν να ποζάρουν στο φωτογραφικό σου φακό..
ειναι καλη φάση καντο...έστω να ξερουμε τι βάρδιες δουλευουν και ποιες...αν παιζει και φωτο θα ηταν ακομα καλύτερα...αλλα με καποιο τροπο θα πρεπει να ενημερωνετε σχετικα με το ποιες δουλευουν σε τι βαρδιες και μερες και ολα αυτα

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
186
Πόντοι
6
ειναι καλη φάση καντο...έστω να ξερουμε τι βάρδιες δουλευουν και ποιες...αν παιζει και φωτο θα ηταν ακομα καλύτερα...αλλα με καποιο τροπο θα πρεπει να ενημερωνετε σχετικα με το ποιες δουλευουν σε τι βαρδιες και μερες και ολα αυτα
Ναι φιλε,αλλα θελει λιγο οργανωση...εσυ ξερεις οτι ειμαι κι απο μακρυα..θα μου ειναι δυσκολο να πηγαινω συχνα..ωστε να ενημερωνω για ολες τις βαρδιες.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Ναι φιλε,αλλα θελει λιγο οργανωση...εσυ ξερεις οτι ειμαι κι απο μακρυα..θα μου ειναι δυσκολο να πηγαινω συχνα..ωστε να ενημερωνω για ολες τις βαρδιες.
Δείξε στις κοπέλες τι παίζει με το site, δείξε τους πως να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα κινητά τους, δώσε τους το username και το password του λογαριασμού σου και το θέμα θα βρει το δρόμο του.

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
186
Πόντοι
6
Δείξε στις κοπέλες τι παίζει με το site, δείξε τους πως να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα κινητά τους, δώσε τους το username και το password του λογαριασμού σου και το θέμα θα βρει το δρόμο του.
ρε φιλε θα δουν και προσωπικα μου μηνυματα ομως..

Makakoscrete

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Αντε ρε Μάνο...κάνε μια καλή οργανωμένη κίνηση μήπως και ξυπνήσουμε σιγά σιγά και εδω!!

desadoro6671990

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σε ποιο σπίτι θα μου πρότειναν οι ποιο έμπυροι εδώ από το φόρουμ από τα 4 που υπάρχουν στο Ηράκλειο?
Ως νέος (άντε καλά πρώτη φορά θα πάω) στον αγοραίο έρωτα.
27 ετών και έχω να πάω με γυναίκα 5 μήνες τώρα και δεν παίζει και τίποτα καλό τώρα τελευταία

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Φίλε πήγαινε στην Άντζελα στην παραλιακή στο δεξιά. Νομίζω την Παρασκευή θα έχει πάλι βαρδια

mix24

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Σε ποιο σπίτι θα μου πρότειναν οι ποιο έμπυροι εδώ από το φόρουμ από τα 4 που υπάρχουν στο Ηράκλειο?
Ως νέος (άντε καλά πρώτη φορά θα πάω) στον αγοραίο έρωτα.
27 ετών και έχω να πάω με γυναίκα 5 μήνες τώρα και δεν παίζει και τίποτα καλό τώρα τελευταία
φιλε οντως αντζελα απο τα καλα τεμαχια στην πιατσα....μελαχρινη στο 1.75 περιπου ,μεγαλο βυζί ωραιο σιλικονατο, κωλαρα για ατελείωτα σφυροκοπηματα...στο απο διπλα σπιτι εκει παιζει μπαλαρα η λιλι με πηδήματα απο αλλο πλανητη...να γαμας και να μη θες να τελειωσεις ποτε...στο 1,65 την κοβω, πολυ σφιχτο σωμα λες και γυμνάζεται ασταματητα βυζι οχι μεγαλο αλλα σφιχτο καλοσχηματισμενο και με ωραια ρογα...απο κωλο ολα τα φραγκα και αυτη για πολλα σφυροκοπηματα...και οι 2 μουναρες και ωραιο πήδημα...πολυ θα γουσταρα να της παρω μια παρτουζα και της 2...και ειμαι σιγουρο αμα της πηδηξεις θα πεις το ιδιο...οταν πας περιμενουμε τα σχολια σου

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
186
Πόντοι
6
Ρε μαγκες..γινεται να τις πηδηξει κανεις και τις δυο;;παρολο που δεν ειναι του ιδιου μαγαζιου;;ταυτοχρονα εννοω...

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Περασα σημερα μια γυρα απο ολα καθοτι βρεθηκα Ηρακλειο.
Σε σχεση με παλια ειδα λουκετωμενα και τα 2 σπιτακια που υπηρχαν καποτε διπλα απο αγιο μηνα. Το ενα απο τα δυο απο αυτα που ηταν διπλα απο θαλασσα επισης με λουκετο στο αλλο διπλα μια αντζελα με κρεμασμενο κωλο.
62 μαρτυρων λουκετο
Στο απο πανω αλεξανδρουπολεως ειχε μια κυρια μελαχρινη και μεστωμενη αν εχει καποιος εμπειρια να πει αν αποδιδει

Και μια ξανθια στην χανιοπορτα που νομιζω ειχα παρει φυλης καποτε.
Ωραιο κωλαρακι γενικα οκ.

SexEd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι, μια Ιρις στην αινικολιωτη ( χανιοπορτα?) σας λέει κάτι ;

Επίσης να ρωτήσω στους οίκους τους Ηρακλείου γλωσσόφιλα παίζουν γενικότερα η πολλά ζητάμε ;;

hatdio

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι, μια Ιρις στην αινικολιωτη ( χανιοπορτα?) σας λέει κάτι ;

Επίσης να ρωτήσω στους οίκους τους Ηρακλείου γλωσσόφιλα παίζουν γενικότερα η πολλά ζητάμε ;;
Νομίζω έχουν ξαναρωτήσει για την Ιρις εδώ. Εγώ την είχα πάρει πριν 2-3 μήνες, καλό σώμα αλλά όχι πολύ συμμετοχή.
Επίσης αν θυμάμαι καλά είχε και θέμα "μη μου πειράζετε πολύ τους βύζους" και καλά ευαίσθητες ρώγες.
Για φλωσόφιλα, απόσο ξέρω εγώ απλά δεν παίζει.  :)

Υ.Γ.: με μια μικρή αναζήτηση σου βρήκα και το ποστ που λέω πιο πάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom