Φιλε streth η μαρια δουλευει στην αινικολιωτη. Ειναι μια ξανθια κοπελα απο ρουμανια,σιγουρα δεν σε αφηνει αδιαφορο..Σεπτεμβρη του 17 ειχα παει μαζι της.Χαδια φιλια για αρχη,χαλαρες καταστασεις, ωραια πιπα αργα και βαθεια...στο σεξ μου προτεινε πισωκολλητο,αλλα της ειπα ιεραποστολικο καλυτερα..Η μονη κοπελα που με ειχε ξεσηκωσει ηδη,πριν καν μπει στο δωματιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 617K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (10 μέλη και 57 επισκέπτες)
παιδια περιμενα καποια ενημερωση αλλα τιποτα...τελος παντων εχθες ημουν ηρακλειο, παραλιακη ηταν κλειστα ηταν κατα της 4...αινικολιοτη ηταν ανοιχτα αλλα τι το θελα να παω, ηταν μια λενα αν θυμαμε καλα το ονομα, ελληνιδα....σωμα δεν το λες και το καλύτερο αλλα για μια ξεπετα οκ....εγω φουλ καυλωμένος λεω δε γαμιετε θα μπω, ερχετε που να μην ερχοταν η τυπισσα και με χαιρετάει και πεφτει το πρωτο ξενερωμα το τρελο...η τυπισσα ειχε φωνη νταλικερη, λες και ηταν κανενα τραβελι...λεω οκ τον ήπιαμε....ξεκινησε πιπα και εδινα αγωνα να μου σηκωθεί, ξαπλωνει να της τον βαλω και οστοσο βαζει 30 κιλα λιπαντικο η καργιολα...λεω τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας....παιδια μπηκα μεσα και ηταν λες και τον εβαζα σε βαζο με ανοιγμα φ60 ....οπως ηταν φυσικο επεσε ο μιστερ και με το δικιο του....ηταν η πρωτη φορα που δεν τελειωσα με γυναικα και εφυγα τρεχοντας απο εκει μεσα...ακομα κλαιω τα 35....ρε παιδια οσοι πηγαίνετε ριχνετε ενημερωση εδδω
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Αμάν ρε φίλος....
Τι φόλα ήταν αυτή???
Εσένα έτυχε???
Τι φόλα ήταν αυτή???
Εσένα έτυχε???
αστα αδερφε πιο φολα δε γινεται...παιδια μακριάΑμάν ρε φίλος....
Τι φόλα ήταν αυτή???
Εσένα έτυχε???
Kavliaris74
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καμία φρέσκια ενημέρωση από τα σπιτάκια έχουμε;
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Κανείς δεν πηδάει τίποτα απο ότι φαίνεται ή όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στις τουριστριούλες!!!!
Ναι ρε συ και εγω παιζω με τουριστριες αλλα εχω και το νου μου εδω.Κανείς δεν πηδάει τίποτα απο ότι φαίνεται ή όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στις τουριστριούλες!!!!
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Και εγώ τα ίδια ρε Μάνο!!!!
Η μαλακία είναι οτι δεν έχω χρόνο αλλιώς γίνεται ο χαμός απο τουρίστριες!!!
Τί διάολο??? Λυσασμένες είναι???
Φιλε μονο δυο τσεχες γαμησα μεχρι στιγμης και με παιδεψανε για τρεις ολοκληρες μερες προτου πεσουνε..Μαλια χερσονησο θελω να παω.. εκει πιστευω θα γινει καλο παιχνιδι.Και εγώ τα ίδια ρε Μάνο!!!!
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
Ξερουμε εαν η λιλη ειναι ακομα στο μαγαζι στο λιμανι και σε τη βαρδια πρωι ή βραδυ???
ναι ειναι ακομα...μια βδομαδα ειναι πρωι μια βδομαδα ειναι βραδυ...αν δεν κανω λαθος αυτη την βδομαδα πρεπει να ειναι πρωιΞερουμε εαν η λιλη ειναι ακομα στο μαγαζι στο λιμανι και σε τη βαρδια πρωι ή βραδυ???
Ρε Μιχαλε,ειναι τοσο καλη στο γαμησι οπως μου εχεις πει;;ναι ειναι ακομα...μια βδομαδα ειναι πρωι μια βδομαδα ειναι βραδυ...αν δεν κανω λαθος αυτη την βδομαδα πρεπει να ειναι πρωι
φιλε μανο, το γαμήσι της λιλης ειναι διαστημικό...εγω τουλαχιστον θα την πηδάω για οσο ειναι ηρακλειο...σου ειπα απο πρόσωπο δεν την λες και θεα αλλα ουτε και μπαζο...νορμαλ φασι, αλλα απο σωμα ειναι τελεια και φυσικα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ...ειναι η μονη που της κανω γλυφομουνη χωρις δισταγμουςΡε Μιχαλε,ειναι τοσο καλη στο γαμησι οπως μου εχεις πει;;
Τελη αυγουστου πηγαινω...θα ειναι εκει; εχεις τηλεφωνακι;φιλε μανο, το γαμήσι της λιλης ειναι διαστημικό...εγω τουλαχιστον θα την πηδάω για οσο ειναι ηρακλειο...σου ειπα απο πρόσωπο δεν την λες και θεα αλλα ουτε και μπαζο...νορμαλ φασι, αλλα απο σωμα ειναι τελεια και φυσικα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ...ειναι η μονη που της κανω γλυφομουνη χωρις δισταγμους
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
Μαγκες σκεφτομαι να ανοιξω ξεχωριστο θρεντ για αϊνικολιωτη..να το κανω;
Θα ποσταρεις και ενημερωτικό φωτογραφικό υλικό;