Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Makakoscrete

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Ναι....έρχεται στη Κρήτη συχνά αλλα δεν έχει τυχεινα τη συναντήσω!!!

btra21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
395
Πόντοι
281
Ναι....έρχεται στη Κρήτη συχνά αλλα δεν έχει τυχεινα τη συναντήσω!!!
Η γκομενα μας κανε φεισ κοντρολ με τα κιλα μας????!!!
Να τρελλαθω τωρα η να το προσπερασω? Μαυριστε την....

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.802
Πόντοι
3.036
Κοίτα, αν γαμιεται δωρεάν, έχει το δικαίωμα της επιλογής.
Αν πληρώνεται, τότε έχουμε εμείς το δικαίωμα της επιλογής
Και θα συμφωνήσω μαζί σου. Μαύρο, που να πάει στα Εμιράτα να γαμιεται με αραπαδες αν δεν της αρέσουν τα Ελληνικά λεφτουδακια

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Παιδες περασα πριν λιγες μερες απο ΑΪνικωλιωτη και ηταν κλειστα. Εκλεισε εντελως ή απλα ετυχε εκεινη τη μερα?

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.270
Σήμερα ανοίγει στις 19:00. Έφυγε η Γκλόρια. Καινούργια κοπέλα, Ίρις

marpet

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν έχουν αλλάξει οι κοπέλες στην Αλεξανδρουπόλεως(δειλινά) και Αινικολιώτη(Χανιώπορτα)?Τον Μάρτιο πήγα 3 φορές στα δειλινά και τις 3(σε διαφορετικές ώρες,υπερωρίες γράφει?) πέτυχα την ίδια αδιάφορη που θα μπορούσε κάλλιστα να κοσμούσε τα ράφια σε αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών.Στην Αινικολιώτη από την άλλη ήταν μέσα μιά ρουμάνα(δεν την είδα) αλλά άτομο που ήρθε και φαινόταν γνώστης μου έκανε σήμα για μεταβολή γιατί θα τα κλάψω τα λεφτά μου.

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Δειλινα δεν αξιζει καθολου, εγω εχω σταματισει και να περναω. Χανιωπορτα χθες ηταν η Ιρις, γυρω στο 1,70 ξανθουλα, ωραιο σωματακι αλλα χανει σε προσωπο. Στον παππου ηταν χθες το απογευμα ενα ρωσιδακι ωραιο κοκκινομαλικο αλλα δεν ξερω απο υπηρεσιες. Παντα βεβαια υπαρχει και το στανταρ της Αντζελας στην παραλιακη

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
6
Ξέρουμε αν έχουν αλλάξει οι κοπέλες στην Αλεξανδρουπόλεως(δειλινά) και Αινικολιώτη(Χανιώπορτα)?Τον Μάρτιο πήγα 3 φορές στα δειλινά και τις 3(σε διαφορετικές ώρες,υπερωρίες γράφει?) πέτυχα την ίδια αδιάφορη που θα μπορούσε κάλλιστα να κοσμούσε τα ράφια σε αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών.Στην Αινικολιώτη από την άλλη ήταν μέσα μιά ρουμάνα(δεν την είδα) αλλά άτομο που ήρθε και φαινόταν γνώστης μου έκανε σήμα για μεταβολή γιατί θα τα κλάψω τα λεφτά μου.
Στην αινικολιωτη, μάλλον λες την Μανταλένα... όντως πεταμενα λεφτά.. (βλ.κριτική.. )

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
6
Δειλινα δεν αξιζει καθολου, εγω εχω σταματισει και να περναω. Χανιωπορτα χθες ηταν η Ιρις, γυρω στο 1,70 ξανθουλα, ωραιο σωματακι αλλα χανει σε προσωπο. Στον παππου ηταν χθες το απογευμα ενα ρωσιδακι ωραιο κοκκινομαλικο αλλα δεν ξερω απο υπηρεσιες. Παντα βεβαια υπαρχει και το στανταρ της Αντζελας στην παραλιακη
Θυμάμαι περυσι στην αινικολιωτη μια Ίρις, η οποία ήταν μελαχρινή..τα εβαψε ή είναι άλλη?

24strong

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπέρα στην αμμοδάρα τι παίζει? Ερχομαι ηρακλειο και μου ειπαν για φάση με μαυρούλες κάτι φιλοι. Εντωμεταξυ μια δικιά μου μαυρη στην αθηνα μου ειπε οτι κατεβαινει ηράκλειο. Τι ισχύει?

Makakoscrete

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Αμμουδάρα λέγεται η περίοχη και βρίσκεται Δυτικά περίπου 10 λεπτά απο το κέντρο του Ηρακλείου!
Λίγο πρίν την Αμμουδάρα είναι η περιοχή Γιόφυρος οπου εκεί συχνα βλέπεις μαυρούλες να περπατούν πάνω κάτω, συνήθως έξω απο το πρώην Carrefour νυν Σκλαβενίτης αν δεν απατώμαι, όπως επίσης και έξω απο το Παγκρήτιο Στάδιο και στην παραλιακή!!
:afro: :afro: :afro:

24strong

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Αμμουδάρα λέγεται η περίοχη και βρίσκεται Δυτικά περίπου 10 λεπτά απο το κέντρο του Ηρακλείου!
Λίγο πρίν την Αμμουδάρα είναι η περιοχή Γιόφυρος οπου εκεί συχνα βλέπεις μαυρούλες να περπατούν πάνω κάτω, συνήθως έξω απο το πρώην Carrefour νυν Σκλαβενίτης αν δεν απατώμαι, όπως επίσης και έξω απο το Παγκρήτιο Στάδιο και στην παραλιακή!!
:afro: :afro: :afro:
Ευχαριστω φιλαρακο. Τι ώρες παίζει και τι φαση προσφερουν εάν ξέρεις? Πανε σε κανα σπίτι ή εξω? τι ευρω ζητάνε?

Makakoscrete

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Εχω καιρό να κυκλοφορήσω για τέτοια κατάσταση αλλά συνήθως ξεκινάνε κατα τις 10 περίπου...
Ολα είναι θέμα παζαριού!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom