Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Σωματάρα έχει το κορίτσι!!!!!
Σωματάρα έχει το κορίτσι!!!!!
Η γκομενα μας κανε φεισ κοντρολ με τα κιλα μας????!!!Ναι....έρχεται στη Κρήτη συχνά αλλα δεν έχει τυχεινα τη συναντήσω!!!
Στην αινικολιωτη, μάλλον λες την Μανταλένα... όντως πεταμενα λεφτά.. (βλ.κριτική.. )Ξέρουμε αν έχουν αλλάξει οι κοπέλες στην Αλεξανδρουπόλεως(δειλινά) και Αινικολιώτη(Χανιώπορτα)?Τον Μάρτιο πήγα 3 φορές στα δειλινά και τις 3(σε διαφορετικές ώρες,υπερωρίες γράφει?) πέτυχα την ίδια αδιάφορη που θα μπορούσε κάλλιστα να κοσμούσε τα ράφια σε αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών.Στην Αινικολιώτη από την άλλη ήταν μέσα μιά ρουμάνα(δεν την είδα) αλλά άτομο που ήρθε και φαινόταν γνώστης μου έκανε σήμα για μεταβολή γιατί θα τα κλάψω τα λεφτά μου.
Θυμάμαι περυσι στην αινικολιωτη μια Ίρις, η οποία ήταν μελαχρινή..τα εβαψε ή είναι άλλη?Δειλινα δεν αξιζει καθολου, εγω εχω σταματισει και να περναω. Χανιωπορτα χθες ηταν η Ιρις, γυρω στο 1,70 ξανθουλα, ωραιο σωματακι αλλα χανει σε προσωπο. Στον παππου ηταν χθες το απογευμα ενα ρωσιδακι ωραιο κοκκινομαλικο αλλα δεν ξερω απο υπηρεσιες. Παντα βεβαια υπαρχει και το στανταρ της Αντζελας στην παραλιακη
Ευχαριστω φιλαρακο. Τι ώρες παίζει και τι φαση προσφερουν εάν ξέρεις? Πανε σε κανα σπίτι ή εξω? τι ευρω ζητάνε?Αμμουδάρα λέγεται η περίοχη και βρίσκεται Δυτικά περίπου 10 λεπτά απο το κέντρο του Ηρακλείου!
Λίγο πρίν την Αμμουδάρα είναι η περιοχή Γιόφυρος οπου εκεί συχνα βλέπεις μαυρούλες να περπατούν πάνω κάτω, συνήθως έξω απο το πρώην Carrefour νυν Σκλαβενίτης αν δεν απατώμαι, όπως επίσης και έξω απο το Παγκρήτιο Στάδιο και στην παραλιακή!!
Φιλαραλο παιζει τιποτα τώρα αξιολογο?Εχω καιρό να κυκλοφορήσω για τέτοια κατάσταση αλλά συνήθως ξεκινάνε κατα τις 10 περίπου...
Ολα είναι θέμα παζαριού!!!!!