You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 617K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (0 μέλη και 330 επισκέπτες)
την Άντζελα της παραλιακής, εννοείς?Την Πέμπτη θα είμαι Ήρακλειο. Ξέρει κανείς αν θα έχει βάρδια η Άντζελα?
Προχθές βρέθηκα για ψώνια στο Ηράκλειο και αφού ήμουν στην 62Μαρτύρων είπα να περάσω από το σπιτάκι στα δειλινά.Μπαίνω μέσα και ήταν μία με παραπανίσια κιλά και κάπως πεσμένο βυζί ηλικίας 25-28 χρονών και αν κρίνω από προφορά βουλγαρία-ρουμανία.Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που την έχω ξαναδεί αλλά δεν...Λέω δεν γαμιέται αφού ήρθα ας περάσω μέσα και σκάω το 30άρι.Με το που μπήκα έβαλε προφυλακτικό και ξεκινήσε μία αεροπίπα προπομπός της ξεπέτας.Εν τέλη την γύρισα στα 4 και την σφυροκόπησα μέχρι να τελειώσω ξενερωμένος με την ζωή μου.Στα τελειώματα χτύπησε και η πόρτα.
Συμπέρασμα:Tον Έλληνα αυτό το το δεν γαμιέται,τον έχει καταστρέψει..
μαγκες στην Σκορδιλών 43 παιζει η Άντζελα και η Εμμανουέλα ελληνιδες μουναρες και οι 2...το πανε εναλαξ μια μερα η μια την αλλη ...στο απο διπλα ειναι η λιλι καλο μουνι με σφιχτο κωλαράκι για τρελα σφυροκοπηματα...Αϊνικολιώτη παιζει μια μπαζολα χοντρη και δεν αξίζει ουτε για 10 ευρω...δεν ξερω αν εχει αλλη βαρδια αλλη στιγμη καποια αλλη κοπελα...αλλα οταν πήγα εγω ηταν αυτο το μπαζο...στα αλλα 2 που παιζουν μπαλα δεν εχω ιδεα δεν βολταρισα απο εκει...αν καποιος αλλος ξερει κατι ας γραψει...και που και που ριχνετε και καμια ενημερωση μαγκες να ξερουμε τι παιζει με ηρακλειο
Φίλε μου, πώς ήταν εκείνη στην Αινικολιωτη?το όνομα της, χρώμα μαλλιών κλπ? Και καλά ήταν όντως χοντρή, ή είχε απλώς λίγα κιλακια παραπάνω?μαγκες στην Σκορδιλών 43 παιζει η Άντζελα και η Εμμανουέλα ελληνιδες μουναρες και οι 2...το πανε εναλαξ μια μερα η μια την αλλη ...στο απο διπλα ειναι η λιλι καλο μουνι με σφιχτο κωλαράκι για τρελα σφυροκοπηματα...Αϊνικολιώτη παιζει μια μπαζολα χοντρη και δεν αξίζει ουτε για 10 ευρω...δεν ξερω αν εχει αλλη βαρδια αλλη στιγμη καποια αλλη κοπελα...αλλα οταν πήγα εγω ηταν αυτο το μπαζο...στα αλλα 2 που παιζουν μπαλα δεν εχω ιδεα δεν βολταρισα απο εκει...αν καποιος αλλος ξερει κατι ας γραψει...και που και που ριχνετε και καμια ενημερωση μαγκες να ξερουμε τι παιζει με ηρακλειο
φιλε Manos 91 ηταν ξανθια κοντουλα ονομα δεν θυμαμαι...δεν ηταν και τοφαλος αλλα για τα γουστα μου την λεω χοντρη,βυζια μεγαλα αλλα εφταναν στην κοιλια κωλος αρκετα πεσμενος η κοιλια της σαν του μπαμπη του φαναρτζη...και φιλος που πηγε μαζι της ακομα κλαιει τα 35...πιπα χαλια λιπαντικο ειχε βαλει ενα φορτηγό ολοκληρο και οπως ηταν φυσικο ο φιλος αργουσε να τελειωσει και η τυπισσα τον αρχισε στα τελείωνε μωρο μου και τα σχετικα...το συγκεκριμενο μαγαζι εχει φερει γυναικαρες οχι μονο σε εμφανιση αλλα και σε περιποίηση...πως ξεπεσε σε αυτην μου κανει εντυπωση...ελπιζω να την αλλαξουν αμεσα
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Που είναι η Σκορδυλων ρε παιδιά???
Περιοχή???
Α τα γνωστά στη παραλιακή λες??
Περιοχή???
Α τα γνωστά στη παραλιακή λες??
trooper_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Άστα φίλε μου, δεν υπάρχει τίποτα. Βέβαια, αν σε ενδιαφέρει περισσότερη άνεση χρόνου συνήθως το σπιτάκι στην Αλεξανδρουπόλεως αργά το βράδυ είναι καλή λύση, και έχει και συνήθως αποδεκτό επίπεδο από κοπέλες.
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Ποιό σπιτάκι είναι αυτό???Άστα φίλε μου, δεν υπάρχει τίποτα. Βέβαια, αν σε ενδιαφέρει περισσότερη άνεση χρόνου συνήθως το σπιτάκι στην Αλεξανδρουπόλεως αργά το βράδυ είναι καλή λύση, και έχει και συνήθως αποδεκτό επίπεδο από κοπέλες.
Δώσε περισσότερες πληροφορίες!!!
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Να πω κι εγω πως πριν κανα μηνα την πατησα επισης.Εχει τελειωσει η πρωϊνη βαρδια,κι ερχεται αυτη η τυπισσα που το παιζει ελληνιδα btw,ισιο μαλλι καστανό,εσκασε χαμογελώντας και τραγουδωντας το κοριτσι με το αμαξάκι της.Λεω κομπλε θα φαμε καλά,ειδα και τις βυζαρες μολις αλλαξε και εβαλε τη στολη εργασίας,λάλησα λεμε.Τα σκαω,μπαινουμε μεσα και παει να βαλει ξεδπλωμενη καποτα καλτσα σε πεσμενο μοριο.Τι κανεις εκει της λεω?θα παρει αερα και θα σκιστεί.Μια χαρα ειναι λεει και συνεχιζει,αφου περασε την καλτσα,ξεκιναει αερόπιπα μονοτονη χωρις καμμια αλλη επαφη με την περιοχή,μιλαμε πιο αποστειρωμενο γαμησι δεν εχω ξανακανει.Προχθές βρέθηκα για ψώνια στο Ηράκλειο και αφού ήμουν στην 62Μαρτύρων είπα να περάσω από το σπιτάκι στα δειλινά.Μπαίνω μέσα και ήταν μία με παραπανίσια κιλά και κάπως πεσμένο βυζί ηλικίας 25-28 χρονών και αν κρίνω από προφορά βουλγαρία-ρουμανία.Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που την έχω ξαναδεί αλλά δεν...Λέω δεν γαμιέται αφού ήρθα ας περάσω μέσα και σκάω το 30άρι.Με το που μπήκα έβαλε προφυλακτικό και ξεκινήσε μία αεροπίπα προπομπός της ξεπέτας.Εν τέλη την γύρισα στα 4 και την σφυροκόπησα μέχρι να τελειώσω ξενερωμένος με την ζωή μου.Στα τελειώματα χτύπησε και η πόρτα.
Αφου φτασαμε στο 60 με 70 τις εκατο της στυσης,σηκωνεται απο μονη της και στηνεται στα τεσσερα.Ελα μου λεει προστακτικα,αντιπροτεινω καβαλαρία να παιξω λιγο με τα βυζια αλλα δεν θελει,μπαινει δεν μπαινει στ'αρχιδια της,εκεί αγαλμα.
Τον κουδουναω λιγο και σηκωνεται,την τον βαζω μεσα ριχνω καμμια πενηνταρια πουτσιες με το ζορι,χυνω με νευρα και σηκώνομαι.Η τσατσα η ελληνιδα η ξανθια δεν με εχει ενοχλησει ποτέ και παντα τα δωματια ειναι κομπλε.Βεβαια για τετοιες υπηρεσιες,δεν περναω ουτε απ' εξω.Σκορδυλών μονο,τα μεσημερια και αργα τη νυχτα που δεν εχει κινηση
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
10-11 ειναι στανταρ ανοιχταΞέρουμε από τι ώρα(πρωί) ανοίγουν στα δειλινά/παραλιακή?
παιδιά, κάποιο τηλέφωνο ή φωτογραφίες??? Που είναι αυτά τα σπιτακια????10-11 ειναι στανταρ ανοιχτα
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
παιδιά, κάποιο τηλέφωνο ή φωτογραφίες??? Που είναι αυτά τα σπιτακια????
Της παραλιακής είναι τα γνωστά ...εδώ!!!www.google.gr/maps/@35.3411673,25.12952,3a,75y,141.13h,86.56t/data=!3m7!1e1!3m5!1s-Fr2hYk0S-TIfGLhsdFCXw!2e0!3e11!7i13312!8i6656]https://www.google.gr/maps/@35.3411673,25.12952,3a,75y,141.13h,86.56t/data=!3m7!1e1!3m5!1s-Fr2hYk0S-TIfGLhsdFCXw!2e0!3e11!7i13312!8i6656[/url]
Για τα Δειλινά δεν ξέρω!!!
Σίγουρα?Γιατί στα Δειλινά παλιότερα που είχα περάσει ήταν κλειστά.Το ίδιο και στην παραλιακή.Το μόνο που ήταν ανοιχτά ήταν στην χανιώπορτα.10-11 ειναι στανταρ ανοιχτα
Της παραλιακής είναι τα γνωστά ...εδώ!!!www.google.gr/maps/@35.3411673,25.12952,3a,75y,141.13h,86.56t/data=!3m7!1e1!3m5!1s-Fr2hYk0S-TIfGLhsdFCXw!2e0!3e11!7i13312!8i6656]https://www.google.gr/maps/@35.3411673,25.12952,3a,75y,141.13h,86.56t/data=!3m7!1e1!3m5!1s-Fr2hYk0S-TIfGLhsdFCXw!2e0!3e11!7i13312!8i6656[/url]
Για τα Δειλινά δεν ξέρω!!!
Στα Δειλινά βρίσκεται στην οδό Αλεξανδρουπόλεως 15,σε μιά παρακμιακή χωράφα σε ένα τριτοκοσμικό παράπηγμα με κάμερες.Δεν χάνεις και κάτι που δεν το ξέρεις,τις περισσότερες φορές αναστροφή θα κάνεις.Καθαρά για έρευνα αγοράς πατάς...
Στην παραλιακή είναι το καλύτερο κατ'εμε που βρίσκεται στην Σκορδύλλων και στην Χανιώπορτα(μέσα σε ένα στενό εκεί στα συνεργεία).Στο Ηράκλειο εκτός από αυτά παλιότερα υπήρχαν και άλλα(JumboΧ.Ξυλούρη,Παραλιακή,Αγιο μηνά x2 κτλ) δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα.
Ε μάλλον την ίδια λέμε.Τέτοια αγγαρεία δεν έχω ξαναζήσει.Ξαναπήγα τις προάλλες και την ξαναπέτυχα και όπου φύγε φύγει.Το αυτόματο μηχάνημα που βγάζει αναψυκτικά πιο θερμό είναι με λιγότερες μηχανικές κινήσεις.Να πω κι εγω πως πριν κανα μηνα την πατησα επισης....κινηση
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Ποιό απο τα δύο στη παραλιακή σου αρέσει καλύτερα???
Πόσο πάει το μαλλί???
Πίσω σύστημα δίνουν???
Πόσο πάει το μαλλί???
Πίσω σύστημα δίνουν???